«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΜΕΡΚΕΛ

Αθήνα 16-02-2012

Εξοχότατη κ. Καγκελάριε,

Με την ευκαιρία της επιβληθείσης εκ μέρους σας ψήφισης ενός προσχεδίου που η κυβέρνηση της χώρας μου ονόμασε μνημόνιο, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση που έχετε δημιουργήσει με την εμμονή σας ώστε ο Ελληνικός λαός να αποδεχτεί την υποταγή του στην τραπεζική μπότα.
Έχω επισκεφθεί κατ΄ επανάληψη την χώρα σας και πράγματι θαύμασα την τάξη και την οργάνωση που είναι διακριτή σε σχεδόν όλες τις γωνιές της όμορφης χώρας σας. Σε αντίθεση με την δική μου πατρίδα που δεν ισχύουν τα αντίστοιχα δεδομένα. Βεβαίως γνώρισα πολλούς συμπατριώτες σας στην δική μου πατρίδα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η πειθαρχία κυριολεκτικά καταρρέει αισθανόμενοι μια πρωτοφανή απελευθέρωση από τα αυστηρά δεδομένα της δικής σας χώρας.
Οι άνθρωποι από χώρα σε χώρα είναι σχετικά διαφορετικοί και ο Μεσογειακός νότος είναι σαφέστατα πιο χαλαρός με τον υπέροχο ήλιο και την εκπληκτική θάλασσα. Άλλωστε πάρα πολλοί Γερμανοί εκτιμώντας τα παραπάνω έχουν αγοράσει μικρά κομμάτια γης όπου περνούν την τρίτη φάση της ηλικίας των.
Δεν χρειάζεται να μεταφερόμαστε με την σκέψη στην περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου γιατί θεωρώ τον πόλεμο αυτόν εμφύλιο στην γηραιά μας ήπειρο. Η πατρίδα μου κυρία Καγκελάριε υπέστη τα πάνδεινα λόγω του πολέμου αλλά και η δική σας γιατί ο λαός της υπέφερε πολλαπλώς και μάλιστα χωρίστηκε για πολλά χρόνια στα δύο, και από την πλευρά που κατείχαν οι Σοβιετικοί μεγαλώσατε εσείς . Δυστυχώς οι ανοησίες των τότε πολιτικών και οι μεγαλοϊδεατισμοί ορισμένων ηγετών που επιβάλλονται στους λαούς στην κατάλληλη χρονική στιγμή διατηρούν εντάσεις στην αγαπημένη μας ήπειρο.
Επιπλέον έχει το προνόμιο να θρησκεύεται παρά τις επιμέρους διαφορές στην ίδια θρησκεία που παραδοσιακά τουλάχιστον τα Χριστούγεννα εορτάζονται από κοινού.
Απορώ μάλιστα για την άθλια επιμονή συγκεκριμένων ανθρώπων όπως είναι οι τάξη των τραπεζιτών να συγκεντρώσουν πλούτο υπερβολικό που προσδίδει κάθε είδους δύναμη όπου εξ αυτής δυστυχούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εκατομμύρια άνθρωποι.
Γεγονός είναι κυρία Καγκελάριε ότι, η Ευρώπη μας θα μπορούσε να είναι οδηγός και φάρος για τον υπόλοιπο κόσμο και όχι πηγή προβλημάτων.
Πρόθεσή μου δεν είναι να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο σας αλλά με Λακωνικό τρόπο να θέσω υπ΄ όψιν σας την ανησυχία ενός Ευρωπαίου πολίτη για το άμεσο μέλλον και την πορεία που θα βιώσει ο εγγονός μου σε ένα όχι και τόσο φιλικό περιβάλλον.
Τελειώνοντας την επιστολή θα ήθελα να σας θυμίσω ένα απόφθεγμα αρχαίου σοφού και συγκεκριμένα του Σόλωνα.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Αναλύστε την πρόταση με τους θαυμάσιους Ελληνομαθείς που έχετε στην χώρα σας και θα καταλάβετε το νόημα.
Με εκτίμηση
Μάντζαρης Γεώργιος
Ευρωπαίος πολίτης.

Η Επιστολή εστάλη μέσω πρεσβείας στην Κ. Μέρκελ

Συνεργάτης της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΜΕΡΚΕΛ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>