«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έρχεται η φίμωση και η τρομοκρατία σε ημερησία διάταξη!

05/02/2012 13:49

Αγαπητοί φίλοι,

Την Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης θα καταθέσει νομοσχέδιο σχετικά με την λειτουργία των blogs και άλλες συναφείς δραστηριότητες. Από την στιγμή που θα περάσουν τα προτεινόμενα μέτρα η διαχείρηση του ελεύθερου λόγου, έστω και με τις υπερβολές του θα είναι προβληματική εξ αιτίας των διατάξεων, είναι η περίφημη ACTA,(Anti-Counterfeiting Trade Agreement).
Τα παρακάτω θα τα βρείτε από την wicipedia και θα καταλάβετε καλύτερα τί σημαίνει δόγμα του σόκ.
Η καταπολέμηση της παραποίησης Συμφωνίας Εμπορίου (ACTA) είναι μια πολυμερής συμφωνία για τον καθορισμό διεθνών προτύπων για την ενίσχυση της πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συμφωνία έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς νομικού πλαισίου για τη στοχοθέτηση των παραποιημένων προϊόντων, γενικά φάρμακα και παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων στο Διαδίκτυο, και θα δημιουργήσει ένα νέο φορέα που διέπουν εκτός των υφιστάμενων φόρουμ, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου , του Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας , ή το Ηνωμένο Εθνών. [3] [4] [5]
Η συμφωνία υπεγράφη την 1η Οκτωβρίου 2011 από την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Ιανουάριο του 2012, η Ευρωπαϊκή Ένωση και 22 της κράτη μέλη υπέγραψαν επίσης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των υπογραφόντων έως 31. Μετά την επικύρωση από 6 κράτη, η σύμβαση θα τεθεί σε ισχύ.
Υποστηρικτές έχουν χαρακτήρισε τη συμφωνία ως απάντηση στην «αύξηση του παγκόσμιου εμπορίου πλαστών και πειρατικών προϊόντων με προστασία πνευματικών δικαιωμάτων έργων». Μεγάλες πνευματικής ιδιοκτησίας, οι τοπικοί οργανισμοί όπως η MPAA και Έρευνας παρασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων και της Αμερικής [6] ήταν ενεργά στην ανάπτυξη της Συνθήκης.
Οι αντίπαλοι έχουν lambasted για τις δυνητικά αρνητικές επιπτώσεις για τα θεμελιώδη πολιτική και ψηφιακών δικαιωμάτων , συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας της έκφρασης και προστασίας της ιδιωτικής ζωής της επικοινωνίας . [7] [8] [9] [10] [11] Άλλοι, όπως το Electronic Frontier Foundation , έχουν χλευάστηκε ο αποκλεισμός των ομάδων της κοινωνίας των πολιτών , οι αναπτυσσόμενες χώρες και το ευρύ κοινό από τη διαδικασία διαπραγμάτευσης της συμφωνίας και έχουν περιγραφεί ως νομιμοποίηση της πολιτικής . [12] [13] Η υπογραφή της ΕΕ και πολλών κρατών μελών της είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας της το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του όρισε εισηγητή ( Kader Arif ), καθώς και εκτεταμένες διαμαρτυρίες σε όλη την Πολωνία. [14] [15] [16]
Μόλις περάσει από αυτή την βουλή αυτό το νομοσχέδιο η ελευθερία της σκέψης πάει περίπατο.Δυστυχώς η δημοκρατία ηττάται συνεχώς από την λογική των χρηματοπιστωτικών αγορών.Η ζωή σε λίγο θα μας είναι αβάσταχτη για αυτά που μας περιμένουν. Η αντίδραση των πολιτών είναι από υποτονική έως ανύπαρκτη.
Άλλωστε οι μεμονομόνες αντιδράσεις πολύ λίγη σημασία έχουν.
Σε λίγο αυτό το ιστολόγιο όπως και άλλα θα αλλάξουν μορφή. Δυστυχώς.

ΑΦΟΥΣΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>