«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

CTA: τι υπογράψαμε

Αγαπητοί φίλοι πατριώτες!

Οι Έλληνες παλεύουν με το παραπάνω κτήνος

Όπως θα ξέρετε μου κατέβασαν την ιστοσελίδα πριν μια εβδομάδα περίπου, μου έκαναν δολιοφθορά σε 17500 χιλιάδες αρχεία για να μου κλείσουν το στόμα. Οι κατακτητές με τους δοσίλογους υπόγραψαν το CTA? Για να μπορούν να μπουκάρουν στα σπίτια με ψεύτικα στοιχεία και να κατασκευάζουν ενοχοποιητικά στοιχεία! Οι εντεταλμένοι γενίτσαροι αφού υπογράψουν και την συμβολαιογραφική πράξη θανάτου της Ελλάδος με το μνημόνιο θα αρχίσουν το θεάρεστο έργο της τρομοκράτησης των Ελλήνων για να μπορούν να αλώσουν τα πάντα ανενόχλητοι. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ με τον Ιδιοκτήτη της, γνωρίζουν ότι έχει και συνέχεια η απόπειρα τρομοκράτησης, για αυτό δηλώνω περήφανα ότι τους περιμένω για να γίνει μακελειό. Η παραβίαση του οικογενειακού ασύλου για μένα χωρίς την παρουσία εισαγγελέως και του δικηγόρου μου σημαίνει αιτία πολέμου και όποιος τολμήσει θα τον έχει. Εγώ ξεκαθαρίζω τι θα κάνω σαν Έλλην πατριώτης, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Ο Ελληνικός λαός δεν αναρωτιέται που είναι όλα εκείνα τα παλληκάρια τραμπούκοι κουκουλοφόροι δολοφόνοι, Σεχτάδες, ΕΛΑ, πυρήνες, φωτιές .κ.α που σκότωναν και έκαιγαν περιουσίες στο όνομα δήθεν του καταπιασμένου λαού? που στο διάολο εξαφανίστηκαν? Τώρα ο λαός περνά καλά και δεν έχουν λόγο ύπαρξης? Να ξέρετε τώρα ότι όλοι αυτοί είναι πληρωμένοι δολοφόνοι από το παρακράτος για να κλονίζουν την δημοκρατία όταν το επιθυμούν. Μπορεί να στείλουν και σε μένα κανέναν να μου κλείσουν το στόμα, δεν τους φοβάμαι και τους περιμένω. Πατριώτες φοβάμαι όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος, αλλά ο πατριωτισμός μου και η μεγάλη μου αγάπη για την πατρίδα με κάνει θαρραλέο , θηρίο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>