«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το διαδίκτυο και η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Η πρόσφατη περιπέτεια του ιστολογίου κατέδειξε όλα εκείνα τα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι είτε με το διαδίκτυο είτε χωρίς αυτό.
Όπως έγραφε και ο συγγραφέας ¨ο τρελός του χωριού ¨ σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις στο ιστολόγιο αντί οι άνθρωποι να αγκαλιάζουν την ειρήνη ,την αγάπη την σύνεση, την αλληλεγγύη και ότι άλλο καλό κάνει τους ανθρώπους καλύτερους πιο ¨ανθρώπινους¨ αυτοί στην πλειοψηφία τους αγκαλιάζουν την δυστυχία και με αυτή πορεύονται.
Εδώ θα πρόσθετα την αφροσύνη, την ανοησία, την εμπάθεια, την προδοσία , την απληστία και τόσα άλλα που θα γέμιζα όλη την σελίδα δυστυχώς πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο εικονικός κόσμος δεν είναι καλύτερος από τον πραγματικό. Στον εικονικό κόσμο μάλιστα μπορεί κάποιος να βλέπει το κακό όπως το εκφράζουν οι άνθρωποι σε μεγαλύτερη έκταση γεωγραφική αλλά και απίστευτα εφευρετικοί στην πορεία της εκμετάλλευσης των ανθρώπων.
Εδώ και αν καταρρίπτονται τα πάντα στην αναζήτηση της υλοποίησης της πιο βρώμικης λέξης που έχει εκστομίσει ο άνθρωπος, το κέρδος.
Μια τέτοια ιστορία ξεκίνησαν κάτι διεστραμμένα λουλούδια και ο αμυντικός μηχανισμός λειτούργησε για την προστασία του ιδιοκτήτη του ιστολογίου. Το κακό όμως είχε γίνει είχαν χαθεί 17.000 άρθρα που με τόσο μεράκι και κόπο είχε συγκεντρώσει ο έχων την επιμέλεια του ιστολογίου.
Ωστόσο αυτή η περιπέτεια πέραν των πληγών που άφησε θα κάνει και τους ανθρώπους που αγκαλιάζουν το ιστολόγιο πιο προσεκτικούς να φιλτράρουν πολλές φορές τα κείμενα τα οποία πολλές φορές έχουν ελκυστικό περιεχόμενο αλλά περιέχουν επικίνδυνους ιούς που σύντομα οδηγεί όλες τις προσπάθειες σε καταστροφικό δρόμο.
Άλλωστε στο ιστολόγιο που έχει πλέον πάρει συγκεκριμένη αντιμνημονιακή θέση γράφουν οι άνθρωποι και δίνουν κουράγιο και πληροφορίες για ότι γίνεται σε μας χωρίς εμάς.
Καιρός πλέον οι φίλοι του ιστολογίου να περάσουμε στην δράση. Πρέπει να επεξεργαστούμε κείμενο μιας κοινής πλατφόρμας που να καλούνται όλοι εκείνοι που θέλουν μια διαφορετική Ελλάδα και όχι ραγιάδες, να ενώσουμε τις φωνές μας για την ένωση όλων των κινήσεων που είναι ευθυγραμμισμένα εναντίον των προδοτών ραγιάδων υποτακτικών της Μέρκελ.
Ας γίνει λοιπόν μια αρχή με ένα κείμενο κάλεσμα για ένα διαφορετικό δρόμο , τον δρόμο της ανεξαρτησίας.

ΑΦΟΥΣΙΑ

Σχόλιο:

Ευχαριστώ που δεν έχει πεθάνει όπως νόμιζα η φιλία!!!!!!!! Η συμπαράσταση ήταν πολύ μεγάλη ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Το κακό όμως δεν διορθώνεται.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Το διαδίκτυο και η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>