«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως να πολεμήσεις τον εχθρό, όταν είναι μέσα στο σπίτι σου;;;

1511946
Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 20ής  ΙΟΥΛΙΟΥ 1974

(του Υποστρατήγου ε. α  K.  Χ. Κωνσταντινίδη)

Η Κυπριακή  τραγωδία είναι αποτέλεσμα σειράς κολοσσιαίων λαθών μας από το 1952  μέχρι σήμερα, που και ο χειρότερος εχθρός μας δεν θα μπορούσε να    προκαλέσει.

Κάθε φορά  πέφταμε  στην παγίδα των αντιπάλων μας και μυαλό δε βάζαμε.

Παραλάβαμε μια Ελληνική Κύπρο(με μια  ασήμαντη Τουρκική μειοψηφία 18%) και  παραδίδουμε μια διχοτομημένη Κύπρο με δύο συνιστώντα κράτη 50%  έκαστο.

Προσφάτως διάβασα την Τουρκική εκδοχή για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, όπως την έγραψε ο  γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Mehmet Ali Birand:

          Είναι πράγματι να θλίβεται κανείς για την άφρονα και προδοτική πολιτική   της χούντας Ιωαννίδη, που ενώ είχε ήδη ξεκινήσει η Τουρκική αρμάδα εισβολής αυτοί  ουδόλως ανησυχούσαν, αλλά σαν τη «στρουθοκάμηλο»,  κρύβονταν .

Το άφρον πραξικόπημα κατά του Μακαρίου έδωσε τη χρυσή ευκαιρία στους Τούρκους στρατοκράτες  να  εισβάλουν στο νησί.

Η χούντα  όχι μόνον δεν έκανε τίποτα στο διπλωματικό πεδίο για να προλάβει την εισβολή, αλλά ούτε και στο στρατιωτικό για  να την αποκρούσει.

Γενική παράλυση είναι  το κλίμα που επικρατούσε εκείνες τις  αποφράδες ημέρες στην Αθήνα.

Έτσι οι Τούρκοι δεν έκαναν απόβαση αλλά αποβίβαση στη νήσο.

          Αλλά και από πλευράς του αρχιεπισκόπου Μακαρίου έχουμε  μια παράξενη  αντιπατριωτική στάση που ουσιαστικά « έριχνε νερό» στο μύλο της Τουρκίας.

Αντί να  αποτρέψει την  Τουρκική εισβολή,  ο φιλόδοξος ρασοφόρος στην  ομιλία του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του  ΟΗΕ τη  18η  Ιουλίου 1974 είπε μεταξύ άλλων:

–        Οι Eλλαδίτες έχουν εισβάλει στην Κύπρο και λαμβάνουν χώρα αιματηρές μάχες στο νησί.

–        Αυτοί είναι περισσότερο βάρβαροι από τους Τούρκους!

–        – Τανκ βρυχώνται στους δρόμους,  απώλειες καταφθάνουν συνέχεια στα νοσοκομεία και η Ελληνική σημαία έχει υψωθεί σε όλα τα σπουδαία κτίρια.

–        Αυτή η πράξη της κατοχής έχει πλήρως καταστρέψει την ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της νήσου.

–         Η Τουρκοκυπριακή Κοινότητα είναι επίσης σήμερα σε κίνδυνο

Τότε ο  υπουργός εξωτερικών της χούντας Παναγιωτάκης απήντησε:

“Ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος   εισήγαγε το βασίλειο του τρόμου στο νησί. Αυτός έχει κλείσει τους αντιπάλους του στη φυλακή.. ”

           Ο τελευταίος διάλογος Ecevit  – Sisco

            Άξιος μνείας είναι και ο τελευταίος διάλογος Ecevit και Sisco:

Καθώς ο Ετζεβίτ  το βράδυ της 19/7/1974 συνεχώς κοίταζε το ρολόι του

–        Ο Σίσκο  του  είπε : «Εννοείτε ότι σας ομιλώ ασκόπως ;»

–        Ετζεβίτ : Ναι

–        Σίκσο : Έχει ήδη η επιχείρηση αρχίσει ;

–        Ετζεβίτ : Πρόκειται ν’ αρχίσει.

Τα αεροπλάνα έχουν ήδη απογειωθεί.

–        Σίσκο : Καλώς τότε. Εγώ   πρέπει να βιασθώ προς το αεροπλάνο μου.

–        Ετζεβίτ : Αυτή είναι καλή ιδέα διότι το αεροδρόμιο σύντομα θα κλείσει.

Δεν θα ήθελα να φύγετε τόσο βιαστικά , αλλά είναι καλύτερα να μην είσθε εδώ κατά την έναρξη των επιχειρήσεων.

Έτσι τελείωσε το συνωμοτικό  παζάρι  μεταξύ Αθηνών-Αγκύρας  του μοιραίου μεσολαβητή του πόλεμου κ.  Σίσκο  και υποθέτουμε ότι ανέφερε με υπερηφάνεια στον  αρχισφαγέα Χ. Κίσσιγκερ  το «Mission accompished».

Έτοιμος  να  αναφέρει ότι η «αποστολή εξετελέσθη» ήτο  και ο «υπάλληλος» Γ.Γ του ΟΗΕ κ. Κόφι Ανάν  και οι δικοί μας μισέλληνες (Παπανδρέου, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Κωνσταντόπουλος και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ) στα αφεντικά τους μετά  το Δημοψήφισμα 2004 για την επιβολή του Σχεδίου Αννάν  στην Κύπρο .

Αλλά δεν τους βγήκε, γιατί ο Κυπριακός λαός τους απέκρουσε με το ηρωικό του ΟΧΙ

Και η συνωμοσία συνεχίσθηκε στις Βρυξέλλες .

Η Κύπρος είναι πιασμένη στα  δίχτυα της Αμερικανο-σιωνιστικής και Βρετανικής Αράχνης.

Ο φοβερότερος όμως εχθρός  είναι το Ρωμαίικο κρατίδιο των Αθηνών.Η προδοσία εκ των ένδον.

Όμως ως τώρα ουδείς εκ των πραξικοπηματιών κατά Μακαρίου και προδοσίας της Κύπρου σύρθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι ΗΠΑ ως τώρα σαν υπεύθυνες για την Τουρκική εισβολή στο νησί της Αφροδίτης δεν έκαναν κάτι ώστε να επανορθώσουν το μέγα ιστορικό και ανθρωπιστικό κακούργημα της εισβολής 1974 του Αττίλα .

Αυτή η εισβολή  αναλογικά με τον πληθυσμό του νησιού  ισοδυναμεί με μείζονα  γενοκτονία του Κυπριακού λαού και ουδείς έχει καθίσει στο εδώλιο της διεθνούς δικαιοσύνης .

Αν δεν υπάρξει κάθαρση δε θα υπάρξει απελευθέρωση της Κύπρου

ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ  ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ.

-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΑΨΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ

-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΚΡΙΣΗ.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΝΟΗΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ Χ.Υ ΣΤΑ 12ΝΜ , ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΟΖ , ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ  ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ . ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ,  ΔΕΙΛΙΑ & ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ(16/7/22)

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>