«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Αυστραλία ανακοινώνει ότι θα αυξήσει σημαντικά την αναγνώριση προσώπου και την επιτήρηση των μαζών

Επιστήμη & Τεχνολογία

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι το έθνος θα αυξήσει τη χρήση της αναγνώρισης προσώπου και των ιχνηλατών ταυτότητας στην Αδελαΐδα, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ συνέλεγαν κρυφά τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Αδελαΐδα σε χάρτη

Την περασμένη εβδομάδα , το 7 News Australia ανέφερε ότι η Kmart, η Bunnings και οι Good Guys συνέλεγαν αθόρυβα βιομετρικά δεδομένα πελατών χωρίς να το γνωρίζουν, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών και μωρών.

Ωστόσο, τα καταστήματα ισχυρίζονται ότι υπάρχουν μικρές πινακίδες στις εισόδους που ειδοποιούν τους πελάτες ότι τα δεδομένα τους σαρώνονταν και αποθηκεύονταν σε μια βάση δεδομένων, αν και οι κάτοικοι που συμμετείχαν στην έρευνα ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν αυτές τις πινακίδες.

Τα καταστήματα υποστηρίζουν ότι αυτά τα μέτρα εφαρμόζονται για την αποτροπή κλοπών και την παρακολούθηση ατόμων που ενδέχεται να παρενοχλούν υπαλλήλους ή άλλους πελάτες.

Περίπου τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ανησυχούν για την παρακολούθηση και αποθήκευση των δεδομένων τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους και περίπου το 75% δήλωσε ότι δεν θέλει τα στοιχεία τους να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ.

[Αυτό] θα πρέπει να ανατριχιάσει τη ραχοκοκαλιά οποιουδήποτε νοιάζεται για το προσωπικό του απόρρητο.Peter Lewis, το Ινστιτούτο της Αυστραλίας

Στη συνέχεια, λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, το 7 News Australia ανέφερε ξανά ότι η πόλη της Αδελαΐδας θα ενισχύσει το δίκτυο ασφαλείας CBD με τη χρήση της αναγνώρισης προσώπου. «Η αστυνομία λέει ότι θα αλλάξει το παιχνίδι για την καταπολέμηση του εγκλήματος», ανέφερε η αυστραλιανή εφημερίδα.

Το κατάστημα αναφέρει ότι οι κάμερες ασφαλείας δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά αυτές που χρησιμοποιούν αναγνώριση προσώπου που μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε μια ψηφιακή βάση δεδομένων αναγνωριστικών.

Ασχολούμαστε με την επίλυση του εγκλήματος και αν έχουμε τεχνολογία που το κάνει πιο εύκολο, τότε θα το εκμεταλλευτούμε.

Διοικητής Grant Stevens, Αστυνομία SA

Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης επεσήμαναν ότι η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου δυσκολεύεται να αναγνωρίσει άτομα και γυναίκες με πιο σκουρόχρωμο δέρμα, αλλά δεν έχει πρόβλημα να δει λευκούς άντρες.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ξέρω ότι σε κανέναν δεν αρέσει όταν το λέω, αλλά, FLASH ΕΙΔΗΣΕΩΝ: παρακολουθούν και βασίζουν κάθε τελευταία λεπτομέρεια για εσάς χωρίς τη συγκατάθεσή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα μέσα ενημέρωσης μόλις τώρα το λένε στους Αυστραλούς για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια αντίδραση. ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή η είδηση ​​ήρθε λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου αποκάλυψαν ότι τα μεγάλα καταστήματα συλλέγουν τα βιομετρικά τους δεδομένα.

Επιπλέον, ανέφερα τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους ότι η Αυστραλία ήδη πιλοτάρει ένα σύστημα παρακολούθησης που θα ανάγκαζε τους ανθρώπους να τραβήξουν μια φωτογραφία της τοποθεσίας τους και να τους στείλουν στην κυβέρνηση, και αν δεν το έκαναν η αστυνομία θα τους καταδίωκε.

Επιπλέον, τα smartphone των ανθρώπων που χρησιμοποιούν 24/7-365 συλλέγουν περισσότερα δεδομένα από αυτά που θα μπορούσε μια κάμερα σε ένα κατάστημα…

Και ενώ σίγουρα δεν είμαι οπαδός των τυράννων που με καταδιώκουν και με παρακολουθούν, πάντα υπήρχε κάποιος που παρακολουθεί, ακούει και γνωρίζει κάθε πράγμα που σκεφτόμαστε και κάνουμε:

…………………………………..

Ο Καναδάς επιδιώκει να εγκρίνει ένα τεράστιο νομοσχέδιο λογοκρισίας που παρουσιάζει μόνο ρυθμιζόμενο καναδικό περιεχόμενο. Το YouTube ανταποκρίνεται

Καναδοί δημιουργοί περιεχομένου και χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ιδρώνουν καθώς το κοινοβούλιο του Καναδά εξετάζει το ενδεχόμενο ψήφισης ενός νομοσχεδίου που θα παρακάμπτει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες μετάδοσης, επιτρέποντας στους κατοίκους να βλέπουν μόνο επιμελημένο περιεχόμενο που έχει αποκλειστικά καναδική βάση.

Γνωστό και ως νομοσχέδιο «C-11, ο νόμος για τη διαδικτυακή ροή», εάν εγκριθεί, θα μπορούσε «πιθανώς να αναγκάσει τους περισσότερους YouTubers από τον Καναδά να εγκαταλείψουν τη χώρα και να τους αναγκάσει κυριολεκτικά να μαζέψουν όλα τους [τα πράγματα], να αποκηρύξουν τις φορολογικές τους εκλογές και κυριολεκτικά μετακομίσει στις ΗΠΑ ή αλλού· είπεΟ δημοφιλής Καναδός YouTuber Derek από το “More Plates More Dates” – ο οποίος έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές που συζητούν τη φυσική κατάσταση, τα συμπληρώματα διατροφής και τη χρήση στεροειδών.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το νομοσχέδιο είναι ότι η καναδική κυβέρνηση θα λογοκρίνει το σύνολο των συστημάτων διαδικτυακών μέσων.

Έτσι, αυτό δεν θα επηρεάσει μόνο τους δημιουργούς περιεχομένου στο YouTube και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, αλλά ακόμη και υπηρεσίες μετάδοσης και ροής όπως το Netflix, για παράδειγμα.

Όπως περιγράφεται από τον Derek σε ένα αυτοσχέδιο βίντεο, εάν ένας Καναδός πηδούσε στο Netflix για να παρακολουθήσει μια ταινία και η ταινία δεν παρήχθη στον Καναδά, το C-11 θα απέκλειε αναγκαστικά τους Καναδούς από το να τη δουν.

 Το σκεπτικό πίσω από αυτό, σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική αφήγηση, είναι η προώθηση περισσότερου καναδικού περιεχομένου και παραγωγών.

Οι δημιουργοί περιεχομένου πρόκειται να αποσιωπηθούν εάν δεν έχουν αρκετό καναδικό περιεχόμενο. θα περιορίζονται σε έσοδα από διαφημίσεις, πολλά διαφορετικά πράγματα, δημιουργία εσόδων.

Σε τελική ανάλυση, το τέλος όλων είναι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να παρέμβει και να αποκτήσει τον έλεγχο αυτού που βλέπετε, καθώς και του τι μπορούν να κάνουν ακόμη και οι δημιουργοί περιεχομένου.

είπε ο Ντέρεκ

Ο Dereck λέει, μιλώντας με άλλους μεγάλους Καναδούς δημιουργούς περιεχομένου, τα αποτελέσματα θα τους ανάγκαζαν να απομακρυνθούν μαζικά από το έθνος, καθώς αυτή η μορφή βαριάς λογοκρισίας θα εμπόδιζε εντελώς την τηλεθέασή τους, επηρεάζοντας έτσι τα διαφημιστικά τους έσοδα.

Υπάρχει κάποια βωμολοχία.

Η Digital First Canada εξηγεί περαιτέρω τι θα κάνει το νομοσχέδιο στην τρέχουσα μορφή του εάν εγκριθεί:

  • Υπαγορεύστε πώς και πού εμφανίζεται το περιεχόμενό σας σε ψηφιακές πλατφόρμες.

  • Επηρεάστε την ανακάλυψή σας προωθώντας τεχνητά κάποιους δημιουργούς έναντι άλλων. Οι θεατές μπορεί να πιεστούν να παρακολουθήσουν περιεχόμενο που δεν τους ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα περισσότερες παραλείψεις και αντίχειρες, κάτι που θα επηρεάσει τον τρόπο εξαγωγής του περιεχομένου σας σε παγκόσμιο κοινό, μειώνοντας τις προβολές και τα έσοδα.

  • Εφαρμόστε περίπλοκους κανόνες “CanCon” που απαιτούν από εσάς να αποδείξετε ότι το περιεχόμενό σας είναι αρκετά “καναδικό”. Αυτό είναι εύκολο για μεγάλες καναδικές εταιρείες πολυμέσων με ομάδες που ακολουθούν αυτούς τους κανόνες εδώ και δεκαετίες και καθιστά πιο δύσκολο για τους μικρότερους δημιουργούς να επωφεληθούν από οποιοδήποτε οικονομικό ή διαφημιστικό κέρδος.

  • Πιέστε το περιεχόμενό σας προς τα κάτω στις ροές δεδομένων εάν δεν πληροί τις απαιτήσεις του CanCon.

  • Ρυθμίστε τη διάρκεια και το είδος της διαφήμισης στο κανάλι σας, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει λιγότερα χρήματα στην τσέπη σας.


Το CRTC είναι ο δημόσιος οργανισμός που ρυθμίζει επί του παρόντος τις παραδοσιακές καναδικές αρένες, όπως οι εκπομπές και οι τηλεπικοινωνίες. Ευγενική προσφορά: Digital Free Canada

Ως απάντηση στην είδηση, το YouTube έστειλε επίσημα ένα email στους δημιουργούς περιεχομένου σχετικά με αυτό το προτεινόμενο νομοσχέδιο και δημοσίευσε ένα επίσημο βίντεο στο κανάλι τους συζητώντας τις επιπτώσεις αυτού του νομοσχεδίου. Επισημαίνουν επίσης ότι αυτή η κίνηση θα επηρέαζε αρνητικά τους αλγόριθμους της πλατφόρμας, αναγκάζοντας τους ανθρώπους σε άλλες χώρες να μην βλέπουν Καναδούς δημιουργούς περιεχομένου, καθώς το σύστημα θα υποβάθμιζε τα βίντεό τους.

Ο JJ McCollough, ένας άλλος ευρέως δημοφιλής Καναδός YouTuber, μίλησε κατόπιν εντολής του Συντηρητικού Κόμματος για το γιατί αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να επανεξεταστεί.

Όταν οι δίκαιοι έχουν εξουσία, ο λαός χαίρεται· όταν όμως ο πονηρός κυβερνά, ο λαός θρηνεί.

Παροιμίες 29:2

Ο Justin “Mao” Trudeau και το πάρτι του Libtard είναι ξανά σε αυτό, όντας ο καλός μικρός τύραννος μαριονέτα που είναι.

Τούτου λεχθέντος, το γεγονός ότι το YouTube έχει εμπλακεί και έχει ανταποκριθεί σχετικά τόσο γρήγορα, μου λέει, κατά τη γνώμη μου, ότι το καναδικό κοινοβούλιο δεν σχεδιάζει στην πραγματικότητα να το εγκρίνει ακόμη, ούτε με τη σημερινή του μορφή.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά το βλέπω αυτό ως αυτό που ονομάζω «αίσθημα». Με άλλα λόγια, «θέλουν» να δουν ποια θα ήταν η αντίδραση του κοινού: «θα είναι συνένοχοι ή θα συσπειρωθούν για να πολεμήσουν εναντίον αυτού;».

Από εκεί το Κοινοβούλιο, και άλλοι διαχειριστές μυστικών και δεξαμενές σκέψης, θα θεσπίσουν στη συνέχεια τα προδιατεθειμένα σχέδια δράσης τους.

Θα δούμε τι θα γίνει από αυτό…

https://winepressnews.com/2022/06/20/australia-announces-they-will-be-greatly-increase-their-facial-recognition-and-surveillance-of-the-masses/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>