«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Όχι επειδή είναι Δεξιά

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει - Όχι επειδή είναι Δεξιά

Κι άλλοτε έχουν κυβερνήσει τη χώρα δεξιές κυβερνήσεις.

Αυτή όμως είναι μία δεξιά κυβέρνηση μετά από μία 10ετή καταστροφική κρίση για την οποία όχι απλά δεν απολογήθηκε ποτέ, αλλά επέστρεψε πιο αλαζονική, πιο διεφθαρμένη, πιο ανίκανη, πιο πελατειακή, πιο ακροδεξιά από ποτέ.2,5 χρόνια τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποκαλύψει σε όλους μας το αληθινό πρόσωπό της.

Άλλωστε στις συνθήκες που βιώνουμε όλοι δεν θα μπορούσε να κρυφτεί, καθώς η διαχείριση της πανδημίας επέβαλλε καθημερινή άσκηση πολιτικής, με συνεχείς αποφάσεις και μέτρα με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο. Έτσι, τα συμπεράσματα που, υπό κανονικές συνθήκες, θα έβγαζε κανείς για τους σκοπούς και τις προθέσεις της σε διάστημα ολόκληρης τετραετίας, είναι εξαγώγιμα με την ίδια ασφάλεια στα 2,5 μόλις χρόνια που κυβερνά.

Τι έχουμε δει, λοιπόν, αυτά τα 2,5 χρόνια από αυτή την κυβέρνηση;

 • Ειρωνεία, αλαζονεία, απαξίωση και συστηματική μετατόπιση της ευθύνης από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση προς τους πολίτες για την ανεπιτυχή διαχείριση της πανδημίας.

 • Βίαιη καταστολή συγκεντρώσεων, αστυνομοκρατία και πρωτοφανή περιορισμό ελευθεριών των πολιτών, με πρόσχημα τη συμμόρφωσή τους στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός φωτογραφιζόταν «ανέμελος» σε εκδρομές και τραπεζώματα.

 • Συνεχείς αδιαφανείς αναθέσεις έργων σε ημέτερους επιχειρηματίες και προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis, ακόμα και με διώξεις δημοσιογράφων.

 • Ασφυκτικό έλεγχο και οργανωμένο σχέδιο «εξαγοράς» των ΜΜΕ μέσω της λίστας Πέτσα, προκειμένου να παρουσιάζουν μια πλασματική εικόνα της κυβέρνησης και της πραγματικότητας.

 • Εγκατάλειψη του ΕΣΥ και συνεχιζόμενη προνομιακή αντιμετώπιση των ιδιωτών κλινικαρχών εν μέσω πανδημίας, με αποτέλεσμα την ανεπαρκή περίθαλψη μέσω του ΕΣΥ και εντέλει την τραγική απώλεια ζωής για χιλιάδες μη προνομιούχους.

 • Απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών με τη συνεχή επιβολή άδικων και αλλοπρόσαλλων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε όλες τις φάσεις της, με συνέπεια τον σκεπτικισμό και τη δυσπιστία πολλών και για τον εμβολιασμό.

 • Χιλιάδες «λουκέτα» στον χώρο της Εστίασης και συνολική ματαίωση του κλάδου του Πολιτισμού και των ανθρώπων του, που εδώ και 2 χρόνια «φυτοζωούν» ως -ισχνά και για κάποιους μήνες- επιδοτούμενοι άνεργοι.

 • Μετακύλιση του οικονομικού κόστους για τις μάσκες, για τη διενέργεια test και για κάθε άλλο υποχρεωτικό μέτρο συμμόρφωσης των πολιτών στα μέτρα που λάμβανε και λαμβάνει η κυβέρνηση, από το κράτος στους ίδιους τους πολίτες.

 • Εγκληματική ανικανότητα και ανετοιμότητα του επιτελικού κράτους στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, που επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης μετρά ανεπούλωτες πληγές σε ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, ζώα και φυσικό περιβάλλον.

 • Αναβίωση του σάπιου πελατειακού κράτους, με την κατόπιν εορτής «αντιμετώπιση» κάθε ζημιάς και καταστροφής μέσω αποζημιώσεων σε πλείστες όσες περιπτώσεις, ως «τσιρότο» για τις πληγές που δημιουργεί η τραγική τους ανευθυνότητα.

 • Την προκλητική τους προσκόλληση στην καρέκλα της εξουσίας, καθώς σε 2,5 χρόνια διακυβέρνησης ουδέποτε παραιτήθηκε μέλος της κυβέρνησής τους. Ούτε η Μενδώνη με την υπόθεση Λιγνάδη, ούτε ο Χαρδαλιάς όταν κατακάηκε ανεπανόρθωτα η βόρεια Εύβοια, ούτε βεβαίως ο Χρυσοχοΐδης όταν επιτέθηκε με τόνους χημικά σε χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας που βρέθηκαν έξω από το Εφετείο την ημέρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Όταν λοιπόν έχεις για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με υπουργό Ανάπτυξης τον Άδωνη Γεωργιάδη, υπουργό Εσωτερικών τον Μάκη Βορίδη και υπουργό Υγείας τον Θάνο Πλεύρη, δεν μιλάς απλά για μία δεξιά κυβέρνηση που πρέπει να φύγει.

Οι συγκεκριμένοι πρέπει να φύγουν προτού βγάλουν στον δρόμο και τα τανκς.

https://www.2020mag.gr/apopseis/4057-afti-i-kyvernisi-prepei-na-fygei-oxi-epeidi-einai-deksia