«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σκοτείνιασε ο ουρανός, γιατί;;;

Μεσαίωνας

Μεσαίωνας – Βικιπαίδεια

Διότι στην Ευρώπη επικράτησε ο μεσαίωνας ξανά, ο ιουδαϊσμός της ορθοδοξίας και του καθολικισμού σκεπάζει τον ήλιο το φως.

 Τι λέει ο ιουδαϊσμός, πίστευε και μη ερεύνα?????

Αυτό κάνει και σήμερα η Ευρώπη των δογμάτων της σκλαβιάς των ανθρώπων/ και ιδικά στην Ελλάδα του 2021 η βουλή των Ελλήνων έχει καταληφθεί από ιουδαϊκά παράσιτα, που απειλούν όποιον ψάχνει την αλήθεια, όποιον ξεστομίζει την αλήθεια.

Το ποιο γελοίο είναι, ότι κατηγορούν τους ερευνητές, ότι παρασύρουν τον κόσμο με τα λεγόμενά τους;;;;;;

Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι προσβάλουν την νοημοσύνη του ατόμου;;;;

Σε ποιους απευθύνονται οι ερευνητές, φυσικά σε νοήμονα όντα/ και μάλιστα σε ενήλικα ανώτερα όντα.

Εγώ λέω αυτό που πιστεύω και βρήκα ερευνώντας/ και εσύ σαν ενήλικο ανώτερο ον, ή το αποδέχεσαι, ή το απορρίπτεις.

Όποιος δεν βλέπει την δογματική σκλαβιά του ιουδαϊσμού που επιβάλουν στην ανθρωπότητα, δεν αξίζει να λέγετε ανώτερο ον, αλλά βλαβερό παράσιτο.

Πριν λίγο καιρό μου χάρισε ο Κωνσταντίνος Βλάχος ένα βιβλίο, του Σταύρου Βασδέκη, ένα υπέροχο βιβλίο, είχα πολύ καιρό να πιάσω στα χέρια μου ένα τόσο κατατοπιστικό βιβλίο, ο Ελληνισμός, ή Θεοκρατία!

Είναι πολύ μεστό, αληθινό, σύντομο, αλλά περιεκτικό στην ουσία!

Έχω φτάσει στο σημείο που μιλά για την ιουδαϊκή Ευρώπη των χριστιανών και καθολικών.

Λέει την ωμή αλήθεια που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, μιλά  για τα σημερινά χάλια των Ευρωπαίων.

Εγώ ρωτώ τους Ευρωπαίους λόγιους;

Πως μπορείς να λέγεσαι Ευρωπαίος και να ακολουθείς σκοταδιστικά και δολοφονικά δόγματα;;;

Η Ευρώπη κλάπηκε από τους Έλληνες ιδιοκτήτες της/ και ήρθε η ώρα να ξανά επιστρέψει στην μάνα της.

Μόνο έτσι θα γίνει πραγματικότητα η αναγέννηση που παγιδευτικέ ξανά στην εκκίνησή της,  από δογματικά παράσιτα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΔΕΚΗΣ

Αξίζει να διαβάσετε το βιβλίο του Σταύρου Βασδέκη, μικρό αλλά ουσιαστικό, αξίζει όσο άλλοι τόμοι!!!

Ας κάνουμε μια καλή πράξη στις επόμενες γωνιές με το νέο έτος, ας αναθεωρήσουμε τις δογματικές αντιλήψεις ρίχνοντας άπλετο φως, ελεύθερα και ανθρώπινα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ