«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. TΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ!

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα φίδι

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ήταν ο ερωτιάρης που ξήλωσε το πουλόβερ της τότε Κυβέρνησης, με τις ερωτικές του περιπτύξεις στο διαβόητο DVD. O Ζαχόπουλος, ήταν αυτός που προκάλεσε ρωγμές στον επικοινωνιακό μύθο του σεμνού και ταπεινού brutal, Κώστα Καραμανλή. Ο κόσμος τό’ χε τούμπανο τότε και η ΝΔ, κρυφό καμάρι.

Ένα απολαυστικό απόσπασμα από τον αξέχαστο διάλογο μεταξύ του Στέφανου Χίου και του Δημήτρη Καμπουράκη, δημοσιογράφου τότε στο Mega για το τι περιείχε το DVD της ακολασίας.

Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα, όμως.

Χίος: Και τι φαινόταν;

Καμπ: Εκεί, φαινόταν ο Ζαχόπουλος, ο οποίος έλεγε με τα σώβρακα, είδες κάτι άνδρες που έχει δίπλα του ο Καραμανλής, γι’ αυτό γαμάμε καλά και κάτι τέτοιες μαλακίες. Και τον έπαιζε, και τι άνδρες έχει ο Καραμανλής, και έλεγε μαλακίες τέτοιες αυτός, κι αυτή τον έγραφε.

Σήμερα, πάλι εκτελεστικό στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού, η κυρία Μενδώνη εν προκειμένω, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Ο Ζαχόπουλος, ήταν κολλητός του Κώστα Καραμανλή και ο Λιγνάδης είναι φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολύ κολλητός με φίλους του Πρωθυπουργού. Δύο, σχεδόν καρμπόν σκάνδαλα, έχουν ως αφετηρία το Υπουργείο Πολιτισμού. Επιχείρηση κουκουλώματος της υπόθεσης στην μία με τον Καραμανλή, επιχείρηση κουκουλώματος της υπόθεσης και τώρα με τον Μητσοτάκη.

Απέτυχαν και στις δύο βέβαια. Ο μεν Ζαχόπουλος, διέλυσε κυριολεκτικά τη φήμη του Καραμανλή και τον έστειλε στα αζήτητα της πολιτικής και η άλλη, η τωρινή, θα στείλει επίσης, τον Κυριάκο στα αζήτητα, ίσως και πολύ χειρότερα…

Όμως, κρατήστε αυτό. Η υπόθεση Λιγνάδη, έχει βάθος. Φτάνει μέχρι την περίοδο της συγκυβέρνησης του 2012 και παραπέρα. Αγγίζει και άλλους. Πολλούς άλλους! Επίσης, όταν θα βγει το όνομα του «γουρουνιού» της πολιτικής με τα ανήλικα κοριτσάκια, τότε θα έχει άφθονο δράμα για τους πρωταγωνιστές, η ιστορία των μνημονίων και των συγκυβερνήσεων στην Ελλάδα.

Ο «εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες», που ξεκίνησε ο Λιγνάδης, έτσι όπως εξελίσσεται συστημικά, θα πάει και πιο πίσω και θα επιστρέψουμε στο Ζαχόπουλο και τον Καραμανλή. Το Βούδα της Ραφήνας, που στο θρίλερ των διαπραγματεύσεων το 2015, πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα και ουσιαστικά τον απειλούσε να μην οδηγήσει τη χώρα σε ολοκληρωτική σύγκρουση με τα καθάρματα της Ευρωζώνης. Ο επαγγελματίας κηφήνας της ΝΔ, που διά του αντιπροσώπου του, Προκόπη Παυλόπουλο, πούλησε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Αυτό φοβάται ο Αλέξη Τσίπρας σήμερα και αντιμετωπίζει με πολύ αγάπη, στοργή και προδέρμ τον Μητσοτάκη, στην υπόθεση Λιγνάδη. Οι σκελετοί στην ντουλάπα Καραμανλή και όχι μόνο, είναι ο ανασταλτικός παράγοντας που τον κάνει να συμπεριφέρεται ως η βρεφοκόμος του Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, για τον Αλέξη, δεν είναι στο χέρι του ο έλεγχος των εξελίξεων.

Ούτε και κανενός άλλου πολιτικού της μνημονιακής συμμορίας. Ήταν να μην πέσουν τα ντόμινο και τα πρώτα ντόμινο έπεσαν με το Ζαχόπουλο…Τώρα, θέλουν δε θέλουν, θα κλείσει ο κύκλος και το φίδι, θα δαγκώσει την ουρά του.

Πηγή: TheFlagReport

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ.

Αυτήν τη στιγμή, ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης που βρίσκεται υπό προετοιμασία, με δικαστική αγωγή κατηγοριών, υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως, πίσω από τον Αμερικανογερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, ο οποίος διώκει τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο Covid-19 που χειρίζεται το φόρουμ του Νταβός.

Από αυτήν την άποψη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Reiner Fuellmich είναι ο δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει τον γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen, στην περίπτωση των αλλοιωμένων καταλυτικών μετατροπέων. Και είναι ο ίδιος δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει την Deutsche Bank ως εγκληματική επιχείρηση.

Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλες οι απάτες που διαπράχθηκαν από γερμανικές εταιρείες είναι τρομακτικές σε σύγκριση με τη ζημία που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η κρίση του Covid-19. Αυτή η κρίση του Covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε “Σκάνδαλο Covid-19” και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημίες λόγω χειρισμών και παραποιημένων πρωτοκόλλων δοκιμών. Επομένως, ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων επιχειρήσεων, θα επικαλεστεί τη μεγαλύτερη υπόθεση αδικοπραξίας όλων των εποχών, το σκάνδαλο απάτης Covid-19, το οποίο εν τω μεταξύ μετατράπηκε στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκε ποτέ.

Δημιουργήθηκε μια επιτροπή έρευνας Covid-19 με πρωτοβουλία μιας ομάδας γερμανών δικηγόρων, με σκοπό να ασκήσει διεθνή δικαστική αγωγή με αγγλοσαξονικό νόμο. Εδώ είναι η συνοπτική μετάφραση της τελευταίας ανακοίνωσης του Δρ. Fuellmich της 15/02/2021

“Οι ακροάσεις περίπου 100 διεθνώς γνωστών επιστημόνων, γιατρών, οικονομολόγων και δικηγόρων, που διεξήχθησαν από την Επιτροπή Ερευνών του Βερολίνου για την υπόθεση Covid-19 από τις 10.07.2020, στο μεταξύ έχουν δείξει με πιθανότητα σχεδόν βέβαιη, ότι η το σκάνδαλο Covid-19 δεν ήταν σε καμία περίπτωση ζήτημα υγείας. Αντίθετα, αφορούσε στην ενίσχυση της παράνομης εξουσίας (παράνομη επειδή αποκτήθηκε με εγκληματικές μεθόδους) της διεφθαρμένης «κλίκας του Νταβός» μεταφέροντας τον πλούτο των ανθρώπων στα μέλη της, καταστρέφοντας ειδικότερα, μεταξύ άλλων, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πλατφόρμες όπως η Amazon, η Google, η Uber κ.λπ. θα μπορούσαν έτσι να μοιράσουν το μερίδιο αγοράς και τον πλούτο τους. “

________________________________

Κατάσταση της έρευνας της επιτροπής Covid-19

Α. Ο Covid-19 ως τακτική εκτροπής από εταιρικές και πολιτικές «ελίτ» προκειμένου να μετατοπίσει το μερίδιο αγοράς και τον πλούτο από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε παγκόσμιες πλατφόρμες όπως η Amazon, η Google, η Uber κ.λπ.

Β. Συμβολή του οπτικοακουστικού φόρου στην ανασυγκρότηση ενός νέου τοπίου σε μέσα που προσφέρουν πραγματικά ανεξάρτητες πληροφορίες

Γ. Διασφάλιση των περιφερειακών γεωργικών διαρθρώσεων.

Δ. Δημιουργία ενός ασφαλούς περιφερειακού νομίσματος για να αποφευχθεί η διάθεση ενός νέου νομίσματος “από πάνω” σε περίπτωση καλής συμπεριφοράς.

Ε. Ψυχολογικές εκτιμήσεις της κατάστασης: πώς προέκυψε;

Προσφυγές ακύρωσης της έγκρισης εμβολιασμού, που κατατέθηκαν κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δίκη στη Νέα Υόρκη για το καθεστώς των δοκιμών PCR, Γερμανικές, Καναδικές, Αυστραλιανές, Αυστριακές δίκες στο Διεθνές Δικαστήριο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Έχουμε δει αυτό που έχει επιβεβαιωθεί ξανά και ξανά: ο βαθμός κινδύνου που προκαλείται από τον ιό είναι σχεδόν ο ίδιος με εκείνον της εποχικής γρίπης, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για νέο ιό (εξ ολοκλήρου ή μερικώς κατασκευασμένο) ή αν απλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια γρίπη που μετονομάστηκε σε “πανδημία Covid-19”. Εν τω μεταξύ, οι δοκιμές PCR του Drosten δεν μπορούν καν να μας πουν τίποτα για τις μεταδοτικές λοιμώξεις. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, η υγεία και η οικονομική ζημία που προκλήθηκε από αντι-covid μέτρα ήταν τόσο καταστροφικά, που πρέπει να μιλήσουμε για ένα επίπεδο καταστροφής που είναι ιστορικά μοναδικό. »

“Το γεγονός ότι η υγεία δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα είναι ιδιαίτερα προφανές, εκτός από το ότι οι ενέσεις γενετικά πειραματικών ουσιών που μεταμφιέζονται ως” εμβολιασμοί “προκαλούν τώρα σοβαρές ζημιές, συμπεριλαμβανομένων των θανατηφόρων συνεπειών, σε μαζική κλίμακα. Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει χρησιμοποιηθεί ως ινδικά χοιρίδια για αυτές τις πειραματικές ενέσεις γονιδίων τόσο σταδιακά όσο και εξαιρετικά γρήγορα. Προκειμένου να βυθιστεί ο πληθυσμός σε πανικό, τα επικίνδυνα και επιβλαβή μέτρα περιορισμού (ακόμη και σύμφωνα με την ΠΟΥ) των υποχρεωτικών, περιττών και επικίνδυνων ενδυμάτων και κοινωνικής απόστασης, άταν περιττά και αντιπαραγωγικά. Ο πληθυσμός ήταν έτσι “έτοιμος” για τις ενέσεις. “

“Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, όχι μόνο δικηγόροι – και δικαίως – απαιτούν, εκτός από τον άμεσο τερματισμό αυτών των δολοφονικών μέτρων, μια δικαστική αναθεώρηση από ένα πραγματικά ανεξάρτητο διεθνές δικαστήριο σχετικά με το μοντέλο των δικών της Νυρεμβέργης. παράδειγμα μιας τέτοιας απαίτησης και ένα συγκινητικό απόσπασμα από μια ομιλία του Άγγλου γιατρού Dr. Vernon Coleman.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>