«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ…ΠΑΤΟ!

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
01.09.2020

Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου
Προλογος.
Οι Ελληνες ειναι απογονοι του Δευκαλιωνος και της Πυρρας και ουδεις αμφιβαλλει, οτι η σημερινη «Ελλαδα» και ο σημερινος «Ελληνας» ποιοτικα απεχουν πολυ απο την παλαι ποτε Ελλας και τον παλαι ποτε Ελλην.

Η αλλοτε Ελλας των θεων και των ημιθεων, του καλλους, της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων και των επιστημων, της χωρας που γεννησε τον ορθον λογον και τον πολιτισμο, δεν εχει καμμια σχεση με το σημερινο κομματο– και
θεοκρατουμενο αχρηστο αττικο δημιουργημα.

Ο αλλοτε Ελλην υπηρξε πνευμα, υπηρξε ενατενιση της ζωης, υπηρξε η εκφραση της ανθρωπινης φυσης.

Αυτος ο Ελλην κακοποιηθηκε και βιαστηκε πνευματικα και εγινε Βυζαντινορθοδοξος Χριστιανος, και δολοφονηθηκε συνειδησιακα και εγινε Ρωμιος.

Συνεπως ο Βυζαντινορθοδοξος σημερινος Ρωμιος αποτελει την εσχατη καταπτωση και τον ακροτατο αυτοεξευτελισμο του Ελληνα.


Τι ειναι αυτο συνεπως που εμποδιζει στην Ελλαδα της σημερον την αναπτυξη δραστηριοτητων για την επιτευξη οικονομικης συμπαραστασης των Ελληνων και Φιλελληνων του κοσμου, εις οτι αφορα τους εξοπλισμους των Ενοπλων Δυναμεων της με οπλα τοσο ανωτερας τεχνητης νοημοσυνης οσο και πυρηνικα, για να αντιμετωπισει αυτη εστω και με την «Ειρηνη του Τρομου» την ανερχομενη περιφερειακη και πιθανως και πυρηνικηγ δυναμη Τουρκια;

Η Τουρκια ισχυροποιηθηκε απο την «αμελεια» των υπευθυνων της εκαστοτε ελληνικης κρατικης εξουσιας πασης κομματικης αποχρωσης, η οποια αρχισε απο το 1955 με τους διωγμους της Κωνσταντινουπολης και συνεχισθηκεν με την εγκαταλειψη του αμυντικου δογματος στο Κυπριακο, την ταπεινωση στα Ιμια και σημερα στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου. στην Ανατολικη Μεσογειο και νοτια της Κρητης.

Το αποτελεσμα των παραχωρησεων που αρχησαν πριν 65 περιπου χρονια στο θεμα της Κυπρου, η συρροη μεγαλων παραλειψεων, σφαλματων κ.α. συνετειναν μαζι με τα εγκληματικα Μνημονια στην σημερινη τραγικη κατασταση.

Υπηρξε συνεπως η «παραχωριση» προς προς τους κακοπιστους Τουρκους, οι
οποιοι εκ προοιμιου ειχαν σκοπο να φαλκιδευσουν τα δικαιωματα των
αντιβαλλομενων Ελληνων, κυρια αιτια που τελικα μας εβλαψε.

Το ιδιο θα συμβει και σημερα, με συμπραξη της Γερμανιας υπερ των Τουρκων σχετικα με την ΑΟΖ στην Ανατολικη Μεσογειο και νοτια της Κρητης, εαν το αττικο δημιουργημα, προτεκτορατο της Γερμανιας εκβιαστει και παλι για νεες παραχωρησεις.

Ετσι η Τουρκια επιτυγχανει το κριζαρισμα ολοκληρης της Ανατολικης Μεσογειου και ολοκληρου του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Η Γερμανια, η μεγαλυτερη πορνη της Ιστοριας, ηδη απο την εποχη κατασκευης της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινο-Βαγδατης υπονομευει εγκληματικα τα φυσικα δικαιωματα της Ελλαδος.

Βασικος εχθρος της Ελλαδος περαν της Τουρκιας ειναι συνεπως σημερα η Ε.Ε., ειναι κατ’ επεκταση η Δυση.

Αυτη ειναι που μεσω της Γερμανιας μας απειλει με ολοκληρωτικο αφανισμο.

Η Ελλας συνεπως πρεπει καποτε να κατανοησει πως πρεπει να ανηκει εκει οπου ειναι το συμφερον της.
Και το συμφερον της Ελλαδος ετουτη την στιγμη βρισκεται εκτος της
Ε.Ε.

Καταφανως απο την εποχη του Γερμανου οδοστρωτηρα της Μικρας Ασιας Μαρσαλ, απο τις πρωτες ημερες του Τουρκικου Συνταγματος, η Γερμανια τεθηκε εις την διαθεση της Τουρκιας.

Απο τοτε τα ελληνικα νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου βρισκονται
στον πυρηνα του γεωπολιτικου γεωστρατηγικου σχεδιου της Δυσης, να εκπεσουν της ελληνικης κρατικης κυριαρχιας μεσω πολιτικοεπαναστατικης εκμεταλλευσης της τεχνητα και εγκληματικα προκληθησης ελληνικης οικονομικης κρισης και ενδεχομενης ελληνικης κρατικης και στρατιωτικης αποσταθεροποιησης, ειτε μεσω ληλασιας του δημοσιου πλουτου και των κρατικων υποδομων, ειτε μεσω πτωχευσης, ειτε μεσω των παρανομων και επαχθων ορων των τριων Μνημονιων, πειθοντας εν μεσω εμπαιγμων και παραπλανησεων τους νησιωτες Ελληνες να μην ακολουθησουν τον διοικητικο σχηματισμο της ηπειρωτικης Ελλαδος.

Το μισος της Δυσης προς την Ελλαδα και τους Ελληνες σε ολο το «Μεγαλειο» του!!!

Πορεια του αττικου δημιουργηματος προς τον … πατο.

Πολυ γρηγορα μετα την εθνεργεσια του 1821 μετατραπηκε το αρχικο αττικο δημιουργημα σε εξαρτημα του παρακρατους της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας και δη χρονικα ως εξης : 1832: Το αρχαιοτερο τουρκικο Ιδρυμα Κωνσταντινουπολεως απαγορευει την αναγνωση των εργων του μεγαλου ελευθερωτη της Ελλαδος, Αδαμαντιου Κοραη.

Οι τρεις προστατιδες δυναμεις, Μεγαλη Βρεταννια, Ρωσια και Γαλλια προσεφεραν το στεμμα του αττικου δημιουργηματος στον 17χρονο τοτε
Οθωνα, γυιο του φιλελληνα αρχαιολατρη και θερμου υποστηρηκτη της Επαναστασεως του 1821, βασιλεα της Βαυαριας της Γερμανιας Λουδοβικου Α’.
1833: Θανατος του Αδαμαντιου Κοραη και νομοθετικη ρυθμιση του Αυτοκεφαλου της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας στο ατικο δημιουργημα.

Η ρωσικη διπλωματικη αποστολη στην Αθηνα οργανωνει εκστρατειες δυσφημισης εναντιον του Φαρμακιδη, δηλαδη του πρωτεργατη του αυτοκεφαλου της ορθοδοξης εκκλησιας του αττικου δημιουργηματος, που ανακηρυχθηκε επισημα την 24.08.1833. 1834: Επαναφορα γονυκλισιων και νηστειων.

Με την προτροπη του παρακρατους της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας και με την διαχρονικη μανια αυτου για πλουτο και εξουσια, ξεσπα η ενοπλη εξεγερση της Μεσσηνιας και της Αρκαδιας τον Αυγουστο του 1834. 1838: Θεμοθετειται απατειλως η εθνικη εορτη της 21 ης Μαρτιου 1821 να γινεται την 25 η Μαρτιου, δηλαδη την ημερα του Ευαγγελισμου της Θεοτοκου.

Με την παραχαραξη αυτη της Αληθειας δεν υποβαθμισθηκε μονο σκοπημα η Επανασταση του 1821 κατα των Τουρκων, αλλα υποχρεωθηκαν οι Βυζαντινορθοδοξοι Ρωμιοι να προσκυνουν τους εχθρους της
Επαναστασης αυτης.

Η απατη αυτη πρεπει να καταργηθει.

1839: Αποκαλυπτεται η συνωμοσια της περιβοητης «Φιλορθοδοξου Εταιρειας», τα μελη της οποιας μισθοδοτουνταν απο την Ρωσια και εξυπηρετουσαν τους
στοχους αυτης στην Θεσσαλονικη, Ηπειρο και Μακεδονια και την μετατροπη του αττικου δημιουργηματος σε κρατιδιο δορυφορος της.

Παρα την αποκαλυψη του ρολου της «Φιλορθοδοξου Εταιρειας» αυτη συνεχιζει την δραση της, και το παρακρατος αυτο αποκτα την δικη του δυναμικη με
εισοδο των μελων της σε πολλα καιρια σημεια του κρατικου μηχανισμου.

Τον ιδιο χρονο το παρακρατος της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας αρχιζει τις πρωτες διωξεις κατα των Ελληνων Δασκαλων του Διαφωτισμου.

Απο το στοχατρο της δεν γλυτωνε κανενας Διαφωτιστης.

Οποιος πρεσβευε την Ελληνικη Φιλοσοφια, οποιος τολμουσε να την διδαξη
παραλληλα με τις Θετικες Επιστημες, εμπαινε στην λιστα των αιρετικων και κατεληγε αφωρισμενος.

Ετσι στα τελη του 1870 το παρακρατος της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας στο αττικο δημιουργημα, στην μακροχρονη αναμετρηση του με τον Νεοελληνικο Διαφωτισμο, βγηκε δυστυχως για την πατριδα μας, νικητης. 1845: Επινοειται το σχιζοφρενες ιδεολογημα του «Ελληνοχριστιανισμου» απο τον Επτανησιο λογιο Σπυριδωνα Ζαμπελιο.

Το αττικο δημιουργημα λαμβανει τον «ελληνικοχριστιανικο» προσανατολισμο και το αρχαιοτερο Τουρκικο ιδρυμα Κωνσταντινοπολεως με τον «Τομο» του
1850 διευρυνει τις πατριαρχικες δικαιοδοσιες στον Ελληνικο χωρο.

1850: Αναγνωριζεται επισημα η ρυθμιση του εκκλησιαστικου ζητηματος με ειδικο νομο (αυτος πρεπει να καταργηθει!), που αναγορευει την Συνοδο της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας θεματοφυλακα της πνευματικης και εθνικης ενοτητας.

Η Αναγορευση αυτη ειναι σκετη απατη.

Διοτι Ελληνας ειναι και αυτος που αναγκασθηκε να εξασλαμισθει ‘ ‘η εξασλαμισθηκε οικιοθελως.

Το ιδιο ισχυει και για τους βυζαντιορθοδοξους χριστιανους.

Και αυτοι ειτε εξαναγκασθηκαν, ειτε χριστιανοποιηθηκαν οικιοθελως.

Η τραγωδια των Ελληνων, ειτε εκχριστιανισθηκαν ειτε εξισλαμισθηκαν ειναι, οτι εξαναγκασθηκαν να περασουν απο την λατρεια τους προς την Φυση και το Φως, απο την λατρεια τους προς την ιδια την ζωη, προς τον ελεγχο, την μετανοια, την υποταγη και στην αναζητηση μιας σωτηριας που ερχοταν εξω απο τον ανθρωπο, απο μια θε’ι’κη δυναμη (Γιαχβε ‘η Αλαχ) που ειχε ολες τις ιδιοτητες τις οποιες ο
Ελληνας για να τις κανει κτημα του, θα επρεπε να εξουθενωσει μεσα του καθε εννοια ελευθεροφροσυνης.

Η βιολογικη υποσταση πανω απο 20 εκατομμυρια μουσουλμανων Τουρκων δεν πουλιεται αλλα και δεν εκμεταλλευεται απο το αττικο δημιουργημα, διοτι η
καταγωγη αυτων ειναι «Ελληνικη».

1853: Στις φυλακες της Συρου πεθαινει αφωρισμενος και κατατρεγμενος απο την Ορδοδοξο χριστιανικη Θεοκρατια ο Δασκαλος του Ελληνικου Γενους Θεοφιλος Κα’ι’ρης.
1854: Οριζεται με υπουργικη εγκυκλιο να γινεται εβδομαδιαιως στην Βουλη του αττικου δημιουργηματος αναγνωση ακολουθιων των Μηνιαιων και της Οκτωηχου.

Το μετρο  αυτο θα τεριαζε απολυτα και στην σημερινη γελεια Βουλη
των Ρωμιων.

1856-66 Αφωριζεται ο Ανδρεας Λασκαρατος, ο συγγραφεας των «Μυστηριων της Κεφαλονιας», καταδικαζεται ο ποιητης Παναγιωτης Συνοδινος για προσβολη της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας, η οποια και αντιδρα στην επισκεψη του Ερνεστ Ρεναν στην Αθηνα, του συγγραφεα της «Προσευχης επανω στην Ακροπολη» και διωκεται ο Εμμανουηλ Ρο’ι’δης, ο συγγραφεας του εργου η
«Παπισσα Ιωαννα».

1874: Εισαγεται στην Βουλη του αττικου δημιουργηματος νομοσχεδιο, βασει του οποιου οι ιερεις της Ορθοδοξιας γινονται και δημοδιδασκαλοι (Οποια αθλιοτητα!).

1877: Διωκεται απο το Παρακρατος της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας ο διπλωματικος υπαλληλος Κλεων Ραγκαβης για το δραματικο του ποιημα
«Ιουλιανος ο Παραβατης», στο οποιο υποστηριζεται το Πνευμα του Ελληνικου Διαφωτισμου.

Η περιπετεια των Αγωνων του Ελληνισμου του αττικου δημιουργηματος για τα ετη 1828-1870 πρεπει να αναλυθη λεπτομερως, για να αποφευχθουν στο μελλος τα τραγικα λαθη, που συνετελεσαν αποφασιστικα στην ηττα του Ελληνικου Διαφωτισμου στο αττικο δημιουργημα, εις αντιθεση με τις αλλες χωρες της
Ευρωπης, κατα την κρισιμωτερη μαχη για μια συγχρονη ευνομουμενη κοινωνια εναντιον της επαναφορας μιας νεοβυζαντινου τυπου Θεοκρατιας.

Δυστυχως για την Ελλαδα και για τον γνησιο Ελληνικο λαο το Παρακρατος της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας συνεχιζει και στις ημερες μας το καταστροφικο του ρολο κατα της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου και κατατρεχει ολα τα 20 συνταγματα του αττικου δημιουργηματος απο το 1844 εως σημερα.

Με την Μεγαλοαπατη της «Μεγαλης Ιδεας» το ξενοφερτο ιερατειο του Παρακρατους της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας κατασκευασε ενα ανυπαρκτο παρελθον του «Ελληνοχριστιανισμου», δηλαδη το «Βυζαντιο», στο οποιο ουδεις απο τους αυτοκρατορες του ειχε ελληνικη καταγωγη, διοτι επροκειτο για την «Ανατολικη Ρωμα’ι’κη Αυτοκρατορια».

Για τον λογο αυτο δικαιως το Βυζαντιο θεωρουνταν απο τον Ελληνικο Διαφωτισμο ως ολεθρια περιοδος οπισθοδρομησης και ρηγματος στην πορεια της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Το «Ελληνοχριστιανικο Υβριδιο» συνεπως και το παραμυθι, οτι «η Ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια διετηρησε την εθνικη και πνευματικη ενοτητα του Ελληνισμου κατα τους χρονους της τουρκικης δουλειας», ωδηγησαν στην αναγνωριση απο το αττικο δημιουργημα, το οποιο με νομο του 1852 αναγορευσε την Συνοδο της Εκκλησιας του αττικου δημιουργηματος, σε θεματοφυλακα της ελληνικης πνευματικης και εθνικης ενοτητας.

Στην πραγματικοτητα ομως ο «Ελληνοχριστιανισμος» και η «Μεγαλη Ιδεα» ωδηγησαν στην οριστικη εκριζωση του προαιωνιου «Ελληνισμου των δυο Ηπειρων και των πεντε Θαλασσων».

Ετσι οι Βυζαντινορθοδοξοι Ρωμιοι παραμενουν ακομη «Γρυπες κοιμωμενοι».

Και συνεχιζουν να κυνηγανε τα φαντασματα των «αγιων» και να θεωρουν ανεκτιμητους θησαυρους, τα «αγια λειψανα» τους, να τρεχουν πισω απο τις μελωδικες σειρηνες της θεοκρατιας τους, να προσκυναν τα «αγια βατα» στις ερημιες του Σινα και να δινουν ορκους πιστης στις «αγιες φλογιτσες» της Ιερουσαλημ.

Δολοφονοι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου ειναι αυτοι του Παρακρατους της χριστιανικης Θεοκρατιας που επεκτεινουν στα Ελληνοπουλα την σκοταδιστικη τους επιρροη και καταστρεφουν ετσι και τις βασεις της ευτυχιας τους.

Ποσο δυσκολο ειναι για τον συγχρονο Βυζαντινορθοδοξο Ρωμιο, να δεχθει αποψεις που καταρριπτουν πεποιθησεις που ριζωνουν αιωνες τωρα μεσα του;

Ποιος ειναι ο δρομος που πρεπει να ακολουθησει ο Βυζαντιοριδοξος Ρωμιος για να βρει την ιστορικη αληθεια της προελευσης του;

Ο σκοταδισμος του Παρακρατους της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας ειναι αυτος που εφερε την Ελληνικοτητα και τον Ελληνισμο αλλα και την Ρωμιοσυνη στο χειλος της καταστροφης, αχρηστευοντας την αρχαιοελληνικη νοημοσυνη και καθε ουσια αρχαιοελληνικης γνωσης και παιδειας.

Η Θεοκρατια αυτη συντηρει την δεισιδαιμονια των Ρωμιων και οριζει και την μορφη του κοσμου αυτων.

Ετσι γεννηθηκαν ολοι οι ηλιθιοι εξουσιαστες της οικογενειοκρατιας, που καθημερινα απειλουν με αφανισμο την πραγματικα θε’ι’κη Ελλαδα.

Μια ειναι η δυναμη που μπορει να προλαβει την πνευματικη απολιθωση των Ελληνων και Βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων, να αναχαιτησει την πορεια αυτων προς τον πατο και να διασωσει την αξιοπρεπεια της πνευματικης τους ελευθεριας και αυτη ειναι η «μεθοδικη βασανος της αμφισβητησης!» και η ανατροπη της σημερινης πολιτικης, θρησκευτικης, και στρατιωτικης εξουσιας και
αναθεωρηση ‘η αντικατασταση του ξενοφερτου Πολιτευματος.

Για τους γνησιους Ελληνες δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το στησημο νεων «Θερμοπυλων» και την εξοντωση των προδοτων «Εφιαλτων».

Καμια αληθεια δεν φοβαται τις ερωτησεις εκεινες που θα γεννηθουν μεσα απο την ιστορικη μνημη και που με τους πιο αξιοπρεπεις τροπους, θα ελεγξουν σε βαθος το Παρακρατος της Ορθοδοξου χριστιανικης Θεοκρατιας στο αττικο δημιουργημα αλλα και στην Τουρκια.

Το Αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα Κωνσταντινουπολεως, το Πατριαρχειο, εκδιδει καθε χρονο το «Ημερολογειο του Οικομενικου Πατριαρχειου», στο οποιο αναφερονται ολα τα τυπολογικα, διοικητικα κ.α. θεματα, που το αφορουν.

Η καθε χρονο αναγραφομενη εθνικη εορτη «Νικης Αρχιστρατηγου» της 30 ης
Αυγουστου αφορα τις σφαγες του Ελληνισμου κατα την Μικρασιατικη Καταστροφη (Αυγουστος 1922) και στον Αρχιστρατηγο της κατα των Ελληνων γενοκτονιας Κεμαλ Ατατουρκ.

Η επετειος αυτη τιμαται απο το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα με αργια των Πατριαρχικων Γραφειων.

Ο νυν προκαθημενος του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντιννουπολεως δηλωσε, οτι, οταν ενταχθει η Τουρκια στην Ε.Ε., θα ελθουν «πολιτικα και εκκλησιαστικα», πολυ καλυτερες ημερες για το ιδρυμα αυτο.

Θα ελθουν εκκλησιαστικα σιγουρα καλυτερες ημερες απο τοτε που στην
Τουρκια απανηλθε το σουλτανικο καθεστως με νεκρανασταση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας.. Αυτο φανηκε με την ανεξηγητη σχεση Τραμπ-Πουτιν-Ερντογαν και στην Αλλαγη του καθεστωτος της «Αγιας Σοφιας».

Φαινεται οτι και οι τρεις, υπο τις επιθυμιες του Ισραηλ, επιδειωκουν να καταχυρωσουν τον ρολο της Τουρκιας ως περιφερειακη πυρηνικη δυναμη επ’ ωφελειας του Ισραηλ.

Ας μην λησμονουμε οτι ο προκαθημενος του ιδρυματος αυτου μιλησε στο
παρελθον και για καποιους «ξεβρακωτους» που ειχαν το θρασος με την επανασταση τους του 1821 να διαταραξουν τις μεχρι τοτε αρμονικες σχεσεις μεταξυ Ρωμιων και Τουρκων.

Ολες οι ενδειξεις δειχνουν πως η Τουρκια βρισκεται καθ’ οδον για να γινη πυρηνικη δυναμη.

Αυτο προκυπτει και απο την επισπευση της κατασκευης πυρηνικων εργοστασιων παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας στο «Ακουγιο» απο την Ρωσικη Εταιρεια Rosatom.

Με την σημερινη υπεροχη της στα συμβατικα οπλα η Τουρκια εκβιαζει την
Ελλαδα σε αφορητο βαθμο.

Οι εκβιασμοι θα παρουν απροβλεπτους δρομους, οταν η Τουρκια καταστει περιφερειακη πυρηνικη δυναμη.

Η κατασταση αυτη πρεπει να ενθαρρυνει την συσπειρωση του επιστημονικου δυναμικου της Ελλαδος στον τομεα της πυρηνικης Φυσικης με στοχο την κατασκευην πυρηνικων οπλων προτου την κανει η Τουρκια.

Πολλες φορες ο γραφων επροτεινε την ιδρυση σχολης πυρηνικης Φυσικης και συμβολικα στην γενετειρα του Λευκιππου και Δημοκριτου στα «Αβδηρα» ‘η κοντα σε αυτα, στην δυτικη Θρακη.

Η κλασικη Φυσικη διαφερει απο την Φυσικη της Σχετικοτητας και αυτη απο την Φυσικη των στοιχειωδων τεμαχιδιων και αυτη απο την κοσμολογικη πραγματικοτητα.

Η ακομη μη εντοπισθεισα Φυσικη ξεπερνα τα ορια της σημερινης μοντερνας Φυσικης (Κβαντομηχανικη) και ισως και να περιγραφει και την εννοια της
γενετικης ‘η μη κτισης και την προελευση ολων των αντικειμενων εκ του μηδενος και καταληξεως αυτων στο μηδεν.

Εως σημερα παραμενει στους επιστημονες αγνωστο πραγμα, γιατι υπαρχουν τεσσερες φυσικες δυναμεις και οχι πεντε ‘η μονο τρεις ‘η ισως μονο μια και γιατι υπαρχουν στο συμπαν μας και τα κβαντοτεμαχιδια του με τις χαρακτηριστικες μαζες και φορτωσεις τους;

Γιατι οι δυναμεις αυτες εχουν τοσο διαφορετικες ιδιοτητες;

Γιατι επιδρα η ασθενης- και η ισχυρα πυρηνικη δυναμη μονο σε μικροσκοπικο επιπεδο ενω η βαρυτητα και η ηλεκτρομαγνητικη δυναμη στην επιδραση τους δεν εχουν περιορισμους διαστηματων;

Γιατι ειναι η βαρυτητα τοσο ασθενης, ωστε να μην λαμβανεται υπ’ οψη σε κβαντοφυσικους υπολογισμους;

Υφισταται η υπονοια, οτι τα μεχρι σημερα θεωρητικα κβαντοτεμαχιδια του πεδιου βαρυτητας, δηλαδη τα Βαρυτονια, ακολουθουν αλλους και στους επιστημονες αγνωστους νομους και οτι μπορουν τοσο να δεχτουν επιδραση οσο
και να διαμορφωθουν.

Εχει η βαρυτητα χαρακτηρα πεδιου, δηλαδη υπαρχουν κυματα βαρυτητας;

Υπαρχει αντιβαρυτητα;

Η βαρυτητα ανω των 160 χιλιομετρων απο την γηινη επιφανεια μειωνεται
αισθητα.

Η φυγοκεντρος δυναμη υπερβαινει την επιδραση της βαρυτητας.

Αυτη ομως βρισκεται αντιμετωπη με μια κεντρομολοδυναμη.

Απλες συμμετριες συναντουν οι επιστημονες σε μοριακους και ατομικους παραγοντες της κινησης, που ειναι συνηθως σπειροειδης ’η ελικοειδης, δηλαδη μη γραμμικες κινησεις, οι οποιες ακολουθουν τους δικους τους νομους.

Αυτες στρεφονται προς τα εσω γρηγορωτερα απ’ οτι προς τα εξω.

Η διαδικασια της δινης βρισκεται υλικα παντου στο περιβαλλον, αρχης γενομενης απο τους κλωνους του DNΑ εως τις γιγαντιαιες ενεργειακες ανελισσεις των καταστροφικων δυναμεων των Τορναντος και Χουρικανς.

Οι δινες κατεχουν ειδικες χαρακτηριστικες ιδιοτητες οι οποιες υπο ορισμενες
προ’υ’ποθεσεις, οταν ανεξαρτοποιηθουν, δια της απ’ ευθειας μεταβολης της θερμοτητας σε κινητικη ενεργεια ισχυροποιουνται αυτοματα.

Τα Ηλεκτρονια των Ατομων και ο ατομικος πυρηνας παρουσιαζουν χαρακτηριστικα μιας δινης.

Ο ατομικος πυρηνας κινειται γυρω απο τον αξονα του με ταχυτητα 100.000 χιλιομετρα ανα δευτερολεπτο.

Το σπειροειδες ‘η ελικοειδες σχημα ειναι το μοντελο της εσωτερικης δομης καθε εξελεξης, δηλαδη ειναι η Ενεργεια, η Ζωη, η Γνωση και ακολουθει νομους που εχουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.

Ενας απο τους σπουδαιοτερους απο τους νομους αυτους ειναι το οτι, το
σπειροειδες ‘η ελικοειδες βρισκεται πντοτε σε κινηση, συνεπως περιστρεφεται και προς τα μεσα γρηγορωτερα απ’ οτι προς τα εξω.

Στο εσωτερικωτερο σημειο του σπειροειδους ‘η ελικοειδους σχηματιζεται μια απειρως μεγαλη δινη.

Προς τα εξω η δινη αυτη γινεται ποιο αργη.

Η δημιουργια της σπειροειδους ‘η ελικοειδους καταστασης και της δινης βρισκεται παντου στο περιβαλλον μας και επισης παντου υλικως, αρχης γενομενης απο την σπειροεδη μορφη στο DNS, απο το μιξερ της κουζινας, εως τις γιγαντιεες ενεργειακες αναπτυξεις των καταστροφικων δυναμεων των Τορνατος και Χουρικανς.

Η παγκοσμιοποιημενη μορφη της σπειροειδους ‘η ελικοειδους καταστασης την υλης και της ενεργειας, των Ατομων της υλης, των Γαλαξιων, των πρωτοπλασματικων συστηματων κλπ. ειναι ολα ριζοσπαστικες αποδειξεις της αντιστασης της αδρανειας της ηδη επιτευχθησης ολοκληρωσης εναντια στην πιεση των επιδρουντων κατευθυνομενων πεδιων.

Τα παντα, τα οποια βρισκονται μεσα στο απειρως μεγαλο συμπαν μας, αρχιζοντας απο τα στοιχειωδη τεμαχιδια της υλης εως τους Γαλαξιες εις τα οποια ρεει ενεργεια, ατομα, ορη, θαλασσες, πλανητες, αστερια, ηλιακα συστηματα, ζωντες οργανισμοι, τα φυτα και τα ζωα κ.α., ειναι δημιουργηθεντα σε λογαριθμητικα
σπειροειδη ‘η ελικοειδη μεγεθη.

Επισης και τα κανονικα συστηματα ανταλλαγης ενεργειας μεταξυ της γηινης Ατμοσφαιρας και τα οριακα στρωματα των Ωκεανων, απο το ζεστο νερο δια του κρυο νερου των βαθεων θαλασσων, λαμβανουν χωρα σε διαδικασιες ροης μορφων δινης και κυλινδρου.

Κατα την ενεργειακη ανταλλαγη μεταξυ της θαλασσιας επιφανειας και της γηινης ατμοσφαιρας ο αερας ελκεται και μεταφερεται απο την επιφανεια του νερου προς τα ανω εως 10 με 15 χιλιομετρα.

Ενω κατα μεσο ορο απο την θαλασσια επιφανεια διδονται 180-200 W ανα τετραγωνικο μετρο ενεργεια, η ενεργειακη αυτη ροη στις ζωνες δινης φθανει εως 100.000 W ανα τετραγωνικο μετρο.

Οι μεγαλες υποθαλασσιες παλιρροιακες ροες, που επιδρουνται απο τις διαφορετικες θερμοκρασιες, δημιουργουν μαγνητικες δινες, οι οποιες μπορουν να επιδρασουν αρνητικα την τηλεπικοινωνια, το γηινο μαγνητικο πεδιο και την δυναμη βαρυτητας.

Η εποχη των πυρηνικων αντιδραστηρων ελαφρου υδατος με στερεους πυρηνικους ραβδους εμπλοτισμενου Ουρανιου-235 για την παραγωγη ηλεκτρικου ρευματος και με αποβλητο το Πλουτονιο, που μπορει να χρησιμοποιηθει και για την κατασκευη πυρηνικων οπλων, βαινει προς το τελος της.

Η αναγεννηση της πυρηνικης ενεργειας και των οπλων ακολουθει τον δρομο κατασκευης αντιδραστηρων πεπιεσμενου υδατος, υγροποιημενου φθοριουχου αλατος και Θοριου-υγροποιημενου φθοριουχου αλατος.

Ο γραφων με το παρων πονημα του προσπαθησε να παρουσιαση μια σειρα αλληλοσυμπλεκομενων στοιχειων που για την περαιτερω υπαρξη του αττικου δημιουργηματος ειναι ταυτοχρονα το αλφα και το  ωμεγα.

Συνυπαρξη βασει της «Ειρηνης του Τρομου» της αντιμαχιας μεταξυ Τουρκιας και Ελλαδος ‘η ο νικημενος της αντιμαχιας αυτης θα τα χασει ολα μαζι και την ψυχη του…..Αυτο και μονο συνηγορει για την ταχεια ελληνικη προετοιμασια σε ολα τα πεδια της τεχνητης νοημοσυνης και των πυρηνικων οπλων.

Καμια χωρα δεν ειναι ασφαλης επειδη απλως και μονο φροντιζει για την στρατιωτικην της αμυνα με συμβατικο εξοπλισμο.

Για τον λογο αυτο η εγκαιρη συγκροτηση στις Ενοπλες Δυναμεις της χωρας μας ενος κεντρικου επιτελειου διεξαγωγης πυρηνικου πολεμου κατα της Τουρκιας, ειναι τοσον ζωτικης σημασιας για την επιβιωση της Ελλαδος, σο και υπαρξη ενος κλασσικου στρατιωτικου γενικου επιτελειου.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφεί.

arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>