«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες με αφορμή, ενός υπουργού, ανίκανου να δίνεις συμβουλές και ακόμα ποιο πέρα να απειλεί τα πατριωτικά ιστολόγια, θέλω να κάνω διευκρινήσεις και προς την εγκάθετη κυβέρνηση και προς τους αγαπητούς αναγνώστες.

xrisoxoidis

Αγαπητοί αναγνώστες, ο Ακατάλληλος Χρυσοχοϊδής, με την δήλωσή του, σας θεωρεί ηλίθιους, βλάκες και θέλει να σας προστατέψει και κατ επέκταση τον Ελληνικό λαό?

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο γράφων σας θεωρεί ίσιο προς ίσιο, αν σε πολιτική κρητική που κάνω για όλο τον Ελληνικό λαό, δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.

Ο σεβασμός μου προς τους αναγνώστες, είναι απόλυτος!

Θεωρώ τους αναγνώστες υπεύθυνους και δεν θα τολμούσα να προσβάλω κανένα, λέγοντάς του, μήπως αυτά που λέω σε παρασύρουν?

Δηλαδή μήπως είσαι ηλίθιος;;;

Το δουλικό Ο χρυσοχοϊδης τόλμησε να πει τους ανθρώπους, ότι είναι κατωτάτης νόησης, λέγοντάς τους, μην διαβάζετε αυτά τα σαιτ που θέλετε εσείς , αλλά αυτά που θέλω εγώ!

Λοιπόν Χρυσοχοϊδη, εγώ προσωπικά σε θεωρώ άκρος Επικίνδυνο και οικτρά ανίκανο, Θέλω να δω πόσοι από αυτούς τους διαβασμένους θα πέσουν στην παγίδα σου. Είσαι από τα παραλειπόμενα της πολιτικής και μπορείς να επιβιώσεις μόνο σε ένα χώρο που απαγορεύονται οι καρπαζιές?

Είσαι ένα κατακάθι, που εξ αιτίας σου υποφέρω και όλος ο Ελληνικός λαός.

Να έρθει στα χέρια σου το χειρότερο και ποιο εγκληματικό έγγραφο του μνημονίου και εσύ έτσι απλά και ανεύθυνα είπες ότι δεν προλάβαινες να το διαβάσεις??????????

Και τώρα εσύ ο ποιο επικίνδυνος άνθρωπος-υπουργός δίνεις εντολές σε ανώτερους πνευματικά, στους εισαγγελείς να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, για να μην κάψεις τον κόλο σου;;;; Δειλέ!

Θρασύδειλε!!!

Εντολές εκτελείς;;;

Λοιπόν πριν σου πω να πας στο διάολο.

Θα σου πω πως λειτούργει η δημοκρατία, ή έστω η κατε επίφαση δημοκρατία που ζούμε σήμερα από μια εγκάθετη κυβέρνηση και μια εγκάθετη αντιπολίτευση.

Δεν θα αναφερθώ για την ικανότητα του Κορονοϊου, παρότι έχω χιλιάδες στοιχεία για τον ρόλο του κορονοϊου.

Θα μείνω στο τι κάνει ένα τυπικά σοβαρό έθνος προς του πολίτες του που τους σέβεται…και θέλει να τους προστατέψει.

Πρώτων, κάνεις κατά τόπους επιτροπές από ιατρούς, σε επίπεδο νομών, μετά ένας από κάθε επιτροπή συμμετέχει σε μια επιτροπή.

Είτε παρά τον πρωθυπουργό, είτε κοντά στον υπουργό.

Η  Επιτροπή παρά τον πρωθυπουργό να έχει όλες τις ειδικότητες τον γιατρών, τότε η κάθε απόφαση τους θα έχει άλλο βάρος απέναντι στον λαό για τόσο σοβαρά θέματα, είναι δυνατόν να αποφασίζεις για την ζωή και τον θάνατο με έναν Αμφίβολου ποιότητος Τσιόδρα και έναν Χαρβαλιά?????????????????????????????????? Δεν ήσαστε κατώτερης ποιότητος, είσαστε επικίνδυνοι????? Εκτός και αν έχετε τέτοιες  εντολές??????

Δεύτερο, Όταν μια σοβαρή βουλή, να μην πω μόνο κυβέρνηση, θέλει να την σεβαστή ο λαός και να εφαρμόσει τις όποιες αποφάσεις, ότι αποφάσεις παίρνει τις εφαρμόζει πρώτη και με ευλάβεια, για να το βλέπει ο λαός, ότι δεν ισχύει μόνο για τον λαό, ή ότι δεν τον κοροϊδεύεις.

Χειριστήκατε  βάναυσα τον Ελληνικό λαό και προκλητικά, όπως σε ζώα, ο κορονοϊος ήταν άλλος για τους μολυσμένους και βρομιάρηδες αλλοδαπούς, και άλλος για τους πολίτες.

Ο κορονοϊος ήταν άλλος για τα κυβερνητικά στελέχη και κομματικά επιτελεία και άλλος για τον λαό. Δηλαδή λέγατε μαλακα εσύ δούλε, πόπολο θα εκτελείς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα σε ξεκάνω στις απειλές και στα πρόστιμα.

Δείχνατε και δείχνετε στον Ελληνικό λαό, ότι ο κορονοϊος έχει προτιμήσεις, αλλιώς συμπεριφέρεται στα συμφέροντά σας και αλλιώς στους δυστυχισμένους επαγγελματίες, που τους έχετε ανεβάσει στα κάγκελα, που έχετε καταστρέψει οικογένειες, που διπλασιάσατε την ανεργία, που αντί να τα δώσετε αβλεπτεί στους επαγγελματίες και στον λαό χωρίς όρους και για την πραγματική ζημιά, τα δύνεται στους κολλητούς σας ιδιωτικούς ιατρούς στα ΜΜΕ που σας φιλούν και τον κολο και σε μεταξύ σας καλόπαιδα, για παπούτσια, μάσκες, ζαρντινιέρες, διακοπές και πολλά άλλα που θα τα πούμε άλλη στιγμή.

Για αυτό Ανήκανε Χρυσοχοϊδη τις απειλές να τις κάνεις στον εαυτό σου και στα αφεντικά που υπηρετείς, διότι δεν υπηρέτης τον ελληνικό λαό!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

“ΧΡΥΧΟΧΟΪΔΗ,
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΥΛΙΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ”
Ο γνωστός δικηγόρος – που δίνει (και δικαστική) μάχη κατά τής απάτης τής “πανδημίας” και τής καθολικής χρήσης μάσκας – έστειλε έγγραφο στον προϊστάμενο τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζητώντας του να είναι ο πρώτος που θα αξιολογηθεί προς δίωξη!
Αξίζει να διαβαστεί η προ ολίγου ανάρτησή του (που δημοσιεύθηκε μετά τις απειλές διώξεων από τον Χρυσοχοΐδη για όσους πολίτες ανεβάζουν αναρτήσεις που αμφισβητούν την “πανδημία”!):

Από Νίκος Αντωνιάδης

Κύριε Χρυσοχοΐδη,
ΕΜΕΝΑ πρώτα !!

Με έγγραφό μου προς τον Προϊστάμενο τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ζητάω την κατά απόλυτη προτεραιότητα αξιολόγηση τού «υλικού» των ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ αναρτήσεων.

Επιχειρείτε να τρομοκρατήσετε τούς χρήστες τού διαδικτύου. Ίσως επειδή τα Ellinika Hoaxes τα έχουμε δυσκολέψει πολύ.
Και βγήκατε πλέον εσείς φανερά.
Ως μπαμπούλας…

Με την κίνησή σας αυτή, όμως, «βγάζετε τα μάτια σας» μόνος σας.

Θα υποχρεωθείτε να δώσετε εσείς, οι συνάδελφοί σας υπουργοί και οι συνεργαζόμενοι με τη κυβέρνηση επιστήμονες, εξηγήσεις και απαντήσεις.

Σε όλα αυτά που εβδομάδες τώρα σάς προκαλώ να απαντήσετε.
Αλλά εσείς κρύβεστε.

Θα το κάνετε τώρα στην ποινική διαδικασία που ΕΣΕΙΣ προκαλείτε.

Αλλά δεν θα εξαντλήσετε την «αξιολόγηση» σε χρήστες που δεν μπορούν να αμυνθούν, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων!

Όχι.
Θα ξεκινήσετε με μένα. Χιλιάδες κοινοποιήσεις έχει το δικό μου «υλικό».
Είμαι από τους πλέον «επικίνδυνους» για την δημόσια υγεία.
Θα ήταν τουλάχιστον ύποπτο να με εξαιρέσετε.
Και για σας και για μένα.

Αλλά, θα το κάνουμε επί ίσοις όροις κ. Χρυσοχοΐδη:

Όσοι υπουργοί και βουλευτές καταθέσετε στην ποινική διαδικασία, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ από την ΑΣΥΛΙΑ σας, υπουργική και βουλευτική. Σύμφωνοι;

Και στην εισαγγελική αυτή έρευνα θα είμαστε από πάνω. Από την αρχή ως το τέλος. Και ενώ ο σκοπός τής κίνησής σας είναι να μπει η ταφόπλακα στην αλήθεια, τελικά μέσα από αυτήν η αλήθεια θα αναστηθεί και θα θριαμβεύσει!

Για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά επικίνδυνος για την χώρα…

Πάμε λοιπόν, κ. Χρυσοχοΐδη!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! “.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=328222551669007&id=100034437944878

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>