«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες Ελληνίδες μας εκπαιδεύουν για τα πειράματά τους! Βίντεο.

Ρόθτσαιλντ : Το μόνο που μας φ@βίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε. 

ΡΟΜΑΝΟΣΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΤΟΥ  ΠΟΣΟ  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ   ΚΑΙ  ΨΕΥΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΟΛΟΙ  ΟΣΟΙ  ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΜΑΣ  ΣΩΤΗΡΕΣ .

Μας δολοφονούν με εντολή των τοκογλύφων Οι «σύμμαχοί» μας, ο Π.Ο.Υ, ο ΟΗΕ σε συνεργασία με την εγκάθετη βουλή των 300+1!

Συγχαρητήρια στον Κο Ρωμανο. Βέβαια ο άνθρωπος δεν μπορεί να μιλήσει καθαρά, ίσως θα ήταν και επικίνδυνο γι αυτόν λέω εγώ.. Αλλά αυτά που είπε συνιστά τον ΠΟΥ ως κύριο υπαίτιο της κατασκευής αυτού του “ιου”.

Καλά έκανε ο Τραμπ για το πάγωμα της χρηματοδότησης.

Ολο αυτό συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!!

Ξήλωμα του σημερινού ΠΟΥ και εκδίκαση τους, να πάρουν θέση τα κράτη και οι κυβερνώντες τους..Και οι δικοί μας εδώ, που είναι φανερό πως δεν στηρίζουν τα βήματα του αμερικανού προέδρου.

Αυτο είναι ΠΌΛΕΜΟΣ και είναι πλέον ήλιου φαεινότερο!!

Αίσχος και ντροπή σε αυτούς που το έκαναν!!

Έγκλημα ανάλογο του ναζιστικού καθεστώτος.

Και με το εμβόλιο που περιμένουν όλοι, τι θα γίνει;;

Αν είναι ο ιός πείραμα βιολογικού οπλου είναι πολύ ευαίσθητα τα δεδομένα.. τι θα περιέχει αυτό το εμβόλιο?

Ποια θα είναι η σύσταση του, και με ποιανού έγκριση θα βγει..του σημερινού ΠΟΥ??..αλίμονο..

Με αφορμή το παρακάτω σχόλιο, που αποτυπώνει πόσο ευάλωτοι είμαστε πνευματικά από τους διάφορους εκμεταλλευτές δολοφόνους μας, ξένους, αλλά κυρίως τους ντόπιους προδότες,

Αλήθεια ακόμα πιστεύετε ότι ο κορονοϊος έχει προτιμήσεις ποιους θα σκοτώσει;;;

Στην συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών, είναι εκεί ο κορονοϊος, στις μεταφορές των λαθρωδολοφονων και στους οικισμούς, ο κορονοϊος φοβάται και δεν πάει!!!

Μετά έχει και άλλο χάρισμα ο κορονοϊος διαλέγει πλατείες και φιλαράκια!!!

Η μεγάλη απάτη τώρα αρχίζει που σας έχουν τρομοκρατήσει, η Ελλάδα θα γεμίζει ξενόφερτους αλητοτουριστες και δεν θα κινδυνεύουν από τον Κορονοϊο, διότι θα έχουν μεγάλο πορτοφόλι!!!

Οι Έλληνες θα κινδυνεύουν από τον κορονοϊο διότι έτσι είναι σχεδιασμένο, ποιος Έλληνας πολίτης θα έχει την δυνατότητα, πλην ολίγων, να έχει αυτά που δήθεν θα χρειάζεται για να προστατευτεί;;;

Έλληνα σε ελευθέρωσαν τρομοκρατημένο με ξένες εντολές, διότι είσαι δειλός και υπάκουος δούλος κατά την γνώμη τους, θα έρθουν τα αφεντικά σου να κάνουν τις διακοπές τους, μετά τον Οκτώβριο θα ξανά περάσει ο κορονοϊος από την Ελλάδα!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει!!!!! Δεν πρόλαβα να το γράψω και βγήκα αληθινός!!!!

Θεοχάρης: Χωρίς τεστ και καραντίνα οι τουρίστες από το εξωτερικό – Ολο το σχέδιο για τον τουρισμό
Πηγή: iefimerida.gr 

 

Καλά ο κορονοϊος είναι ιός, η μισθοφόρος;;;;

Ο κορονοϊος είναι το απόλυτο τέλειο όπλο της νέας Τάξης, είναι το όπλο που δεν μπορείς να το αποδείξεις, να το αμφισβήτησις, να το πολεμήσεις, είναι η απόλυτη φρίκη της ψυχής και του Νου!

Τα μισά Ελληνόπουλα θα τα βγάλουν άχρηστα από την παιδεία, αφού θα τα έχουν κουράσει ψυχολογικά, μαζί με τους γονείς, τα άλλα μισά που έχουν πορτοφόλι θα πάνε στα ιδιωτικά!

Όσες μικρο επιχειρήσεις γλίτωσαν από τις δανειακές συμβάσεις- μνημόνια, τώρα με τον κορονοϊο θα κλείσουν.

Αν κάτσω να σας πω τι κάνει αυτός ο κορονοϊος για τα αφεντικά του, θα πρέπει να γράφω ημέρες και τόμους!

Ποιος θα πει και θα πάρει την ευθύνη να σου πει, ότι όλα αυτά είναι ψέμα, όταν ομαδικά θα σου χρεώσουν  ψεύτικους θανάτους από άλλες αιτίες, ότι είναι από την αμφισβητήσει του Πανούργου κορονοϊου, που επιλέγει ποιους θα σκοτώσει, πως, πότε και σε ποια μέρει!!!!

…………………………

Γεώργιος Καραγιάννης

Τη προσοχή σας παρακαλώ:

Σήμερα μια φίλη , η Χρυσάνθη δέχτηκε απίστευτο μπουλινγκ από συμπολίτες μας, ύβρεις, χαρακτηρισμούς όπως “δολοφόνε” και φράσεις όπως “θέλεις να μας σκοτώσεις όλους” και “δεν αγαπάς τη πατρίδα σου” γιατί μπήκε χωρίς μάσκα σε λεωφορείο.

Μάλιστα, παρανομώντας οι ίδιοι, την ακινητοποίησαν επί 40 λεπτά (με ποια αρμοδιότητα; ) Μέχρι αν έρθει το.περιπολικό να τη γράψει.

Σας το έχω ξαναπεί και δώστε βάση, γιατί εδώ είναι το πρόβλημα από το οποίο κινδυνεύουμε:

Πολλά λέμε εδώ και χρόνια και τα χαρακτήριζαν πολλοί, ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Όμως αν σας έλεγα πριν 6 μήνες πως για κάποιο λόγο κάποιος θα σας έκανε να κυκλοφορούμε με τα πρόσωπα καλυμμένα, να φοβάστε να δώσετε το χέρι σας, ή να βρίζετε αισχρά μια μεγάλη γυναίκα με άσθμα γιατί δε φοράει μάσκα, θα με λέγατε τρελό…

Το ίδιο μου έλεγαν όταν μίλαγα πριν 6 μήνες για απαγορεύσεις κυκλοφορίας!
Τότε δε θα το δεχόσασταν και τώρα οι περισσότεροι έγιναν “καταδότες” αυτών που έβγαιναν για μια βόλτα και τους έβριζαν αισχρά.

Μα τώρα, έχουμε ιό θα μου πείτε…

Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των 154 ετοιμοθάνατων γερόντων που απεβίωσαν και δεν ανέβασαν καθόλου το Ρυθμό θανάτων της Ελλάδας, αλλά έτσι είναι.
Κάποια στιγμη όλοι θα πεθάνουμε.

Το θέμα μας είναι πως αν αύριο επί ένα μήνα μας δείξουν ένα πλάνο από ιπτάμενο δίσκο και πουν κάποιοι επιστήμονες πως απαγορεύεται να κυκλοφορήσει κανείς έξω γιατί αυτό θα προκαλέσει επίθεση στον πλανήτη, εσείς θα τους ακούσετε.

Αν σας ρώταγα τώρα αν θα σκοτώνατε ποτέ επίτηδες άνθρωπο που περπατούσε στο δρόμο, τι θα λέγατε;
-Όχι φυσικά!

Αν σας πουν όμως από τις τηλεοράσεις πως επιτρέπεται η αγορά και χρήση όπλου για να σκοτώνετε ανθρώπους που κυκλοφορούν έξω για το καλό του πλανήτη από τα μπαλκόνια σας, ώστε να βοηθήσετε το κράτος, μήπως θα γεμίζαμε ελεύθερους σκοπευτές που θα πιστεύουν πως θα σώσουν το πλανήτη επειδή σκότωσαν έναν άνθρωπο;

Προσέξτε λοιπόν, πως δε κινδυνεύουμε από πολίτικους, πλούσιους, τους Κινέζους, τη νέα τάξη πραγμάτων ή τους εξωγήινους…

Από τους γύρω μας κινδυνεύουμε… Το γείτονα, τον φίλο τον συγγενή…

Και ηλίθιους να μη μας πω, θα μας πω τουλάχιστον χειραγωγήσιμους…

Και κάτι πρέπει να γίνει ώστε αυτό να αλλάξει…

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

arxaiaithomi.gr

Τι σου ανηκει; …

Το ακινητο σου ανηκει ;

Το σπιτι για το χωραφι; ..Αν σου ανηκαν δεν θα πληρωνες ενφια , δεν θα πληρωνες σε καθε μεταβιβαση , δεν θα πληρωνες στα κληρονομικα,δεν θα ηταν + στην φορολογια του χρονου ..αρα δεν σου ανηκει εισαι απλα διαχειριστης που πληρωνεις καλο αντιτιμο ..!
Ο χρονος σου ανηκει ;

Ειναι δικη σου η ωρα ;

 Ειναι δικη σου η ωρα;

Απο ποτε εχεις να νοιωσεις ξεγνιαστος;

Απο ποτε εχεις να νιωσεις οτι δεν χρειαζεται να κανεις κατι για το αυριο; .. Αν σου ανηκε ο χρονος τοτε δεν θα αποφασιζαν αλλοι στο ποσο θα εργαζεσαι αναλογα την οικονομια , δεν θα αλλαζαν οι συμφωνιες που ειχες κανει για τον χρονο σου και την συνταξη σου, δεν θα αποφασιζε καποιος που δεν γνωριζεις ποσο ακομα θα εισαι ενεργος η οχι ..!

Αν σου ανηκε ο χρονος σου θα μπορουσες να πας οπου θες αλλα δεν μπορεις , να κανεις οτι θες αλλα δεν το κανεις ,να ξυπνησεις οτι ωρα θες αλλα δεν μπορεις , να κοιμηθεις οτι ωρα θες αλλα δεν γινεται !!
Σου ανηκει το χρημα ;..Ειναι δικα σου τα λεφτα στην τραπεζα; ..Αν ηταν δικα σου , αν νοιωθεις πλουσιος τοτε δεν θα υπηρχε ενα τυπος σε ενα χρηματηστηριο οπου θα μπορουσε το δικο σου χρημα και κατα επεκταση τον χρονο σου να το μειωσει σε αξια ..!

Αν ηταν δικο σου το χρημα και η αξια του τοτε δεν θα μπορουσε κανεις να προσδιορισει την αξια του σε σχεση με αλλα νομισματα η με τον χρονο σου!

Αν ηταν δικο σου δεν θα γινοντουσαν ποτε καπιταλ κοντρολ , δεν θα γινοντουσαν ποτε κουρεματα , ..αν ηταν δικο σου θα επρεπε να εχει παντα αντικρυσμα σε κατι σταθερο σαν αξια ..αλλα δεν εχει , εχεις αερα κοπανιστο σαν διαχειριστης και οχι ιδιοκτητης !
Τα συναισθηματα σου ειναι δικα σου; .. Ναι; ..Ποιος σε φοβιζει καθε μερα;

Ποιος σε αγχωνει καθε μερα;

Τι ονειρα εκανες μεσα στην καραντινα ;… Οταν ο αλλος ελεγχει την ηρεμια σου , την ελευθερια σου , την ειρηνη σου , τον διαχωρισμο σου με τον απεναντι , την σκεψη σου ..τοτε οχι αδερφε δεν ειναι δικα σου τα συναισθηματα , ειναι εμβολιμα απο αλλους να φωλιαζουν μεσα σου και να σε ελεγχουν τα συναισθηματα που θελουν οι επικυριαρχοι σου !
Η γνωση ειναι δικη σου; Εχεις ελεγχο στην πληροφορια σου ; ..Οχι δεν εχεις , ελεγχεται και σε βομβαρδιζει καθε μερα , εκπαιδευεσαι σε ενα συστημα αποχαυνωσης και υπνωτιζεσαι καθημερινα απο μιντια που το μονο που κανουν ειναι να κρατουν την ευκολα υπνωτισιμη μαζα σε υψηλο επιπεδο ωστε να συντηρει την “δημοκρατια” τους ..!
Εχεις επιλογη;

Ελευθερη επιλογη ;

Αυτο νομιζεις; .. Αν δεν εχεις την δυναμη να εισαι εξω απο το συστημα που σου κανει τα παραπανω …δεν εχεις επιλογη , δεν εχεις ελευθερια λογου , δεν εχεις ελευθερια πραξης στην αυταρκια σου …δεν , δεν , δεν , ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ …!
Σωπα λοιπον καημενε σκλαβε , ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΠΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ..! Μπερδευεις και το υπολοιπο κοπαδι ..!
Φωναξε δυνατα …ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ …Φωναζε μεχρι να το καταλαβει η ψυχη σου αλλιως δεν θα τα αλλαξουμε ποτε ..!
Οτι νικιεται στην κατακτηση σου δεν σου Α-ΝΗΚΕΙ ..! Και σε ολα εχεις χασει την καθε μαχη που εδωσαν χιλιαδες χρονια οι ανθρωποι … Νικηθηκες ..

δεν σου ΑΝΗΚΕΙ τιποτα ..

Stranger…

https://katohika.gr/stranger-voice/ti-sou-anikei/

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>