«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί η Τουρκία θα καταρρεύσει!

ΚΑΙ  ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Είναι γενικά παραδεκτό και αρκούντως σοφό, να χρησιμοποιούμε τα διδάγματα του παρελθόντος προκειμένου να πορευόμαστε σωστά στο παρόν και να σχεδιάσουμε ορθά για το μέλλον.

Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν ισχύει στην Τουρκία του 21ου αιώνα, η οποία ακολουθεί μια ιδιαίτερα ξέφρενη και αλαζονική πορεία, με κίνδυνο για την ίδια να συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο από ότι κράτησε ζωντανό ο Μουσταφά Κεμάλ μετά από τις ήττες που υπέστη στους Βαλκανικούς πολέμους καθώς και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σημειώνεται ότι ο Κεμάλ δεν αποκαλείται τυχαία Ατατούρκ (=πατέρας των Τούρκων) από τους ίδιους τους Τούρκους.

Ο σφαγέας αυτός του Ελληνισμού και άλλων εθνοτήτων, είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της Τουρκίας, που την οδήγησε από το σκοτάδι της σουλτανικής παράδοσης στο φως του σύγχρονου κόσμου και ανέκοψε δια πυρός και σιδήρου την πλήρη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Μελετώντας την ιστορία, εντοπίζονται τέσσερα κύρια αίτια κατάρρευσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας τον περασμένο αιώνα. Αυτά είναι:

θρησκεία, που αποτελούσε την βασική Αρχή του κράτους, με τον Σουλτάνο, εκτός από κοσμική εξουσία με τον ανώτερο αυτοκρατορικό τίτλο Πατισάχ (=κύριος βασιλέων) να κατέχει και την θρησκευτική εξουσία ως Χαλίφης (=διάδοχος του Μωάμεθ).

-Η οικονομική κατάρρευση, λόγω κυρίως της αδυναμίας εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της αχανούς αυτοκρατορίας και του συνακόλουθου δανεισμού από τις τότε ισχυρά οικονομικές δυνάμεις της Δύσης (11 δάνεια από το 1858 μέχρι το 1875 και πλήρης χρεωκοπία το 1876).

-Η ιμπεριαλιστική πολιτική της Ρωσίας, η οποία πάντοτε ήθελε να κατέβει στις «θερμές θάλασσες» μέσω των στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων.  

Εδώ υπήρξε και το πρόσχημα της προστασίας των χριστιανικών πληθυσμών, αλλά ιδιαίτερα η περίφημη διαθήκη του Μεγάλου Πέτρου περί διαμελισμού της Τουρκίας!

-Η εξασθένηση της κεντρικής εξουσίας και οι συνακόλουθες  επαναστάσεις των εθνικών οντοτήτων εντός της αυτοκρατορίας.

Ερχόμαστε τώρα στο παρόν, στην Τουρκία των Ερντογάν, ο οποίος κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή επί 17 συναπτά έτη, ήτοι από το 2003 όταν έγινε για πρώτη φορά πρωθυπουργός της γείτονος χώρας.

Ο ιδιότυπος αυτός «δικτάτορας» των Τούρκων δεν μπορεί να ζήσει υπό την σκιά του Κεμάλ και επιθυμεί να τον ξεπεράσει σε δόξα!

Οδηγεί δια πυρός και σιδήρου την Τουρκία από το φως του σύγχρονου κόσμου πίσω στο σκοτάδι της σουλτανικής παράδοσης.

Θέλει να αναβιώσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και ονειρεύεται ο ίδιος να γίνει Χαλίφης!

Έτσι βάζει την χώρα του σε αβέβαιη περιπέτεια.

Τα βάζει με όλους.

Φυλακίζει τους ελεύθερους ανθρώπους.

Βάζει παντού την μαντήλα.

Επιτίθεται στα γειτονικά κράτη και προσπαθεί να αποκτήσει ερείσματα σε όλη τη Μεσόγειο θάλασσα.

Θέλει ζωτικό χώρο προς Δυσμάς.

Βλέπει τον εαυτό του ως ηγέτη όλου του ισλαμικού κόσμου!

Λατρεύει τον πόλεμο!

Ο Ερντογάν, στηριζόμενος κυρίως στην ισχύ των Ενόπλων του Δυνάμεων, και εκμεταλλευόμενος την προϊούσα ισλαμοποίηση της ηλίθιας «ουμανιστικής Ευρώπης», δομεί τον τουρκικό αναθεωρητισμό, σε συνδυασμό με την όσμωση κεμαλισμού-ισλαμισμού, προωθώντας την χώρα του στο βάθρο της περιφερειακής δύναμης.

Αυτό θα είναι το εφαλτήριο για την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας με τελικό σκοπό να καταστεί μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο σύστημα ισχύος!

Για όλα αυτά τα μεγαλεπήβολα σχέδια, θεωρεί ότι η ιστορία δεν του παρέχει επαρκή χρόνο και γι αυτό βιάζεται να τα πετύχει ωθώντας τις εξελίξεις με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα.

Έτσι, κατά την άποψη του γράφοντος, αντί της αναβίωσης θα έχουμε την συνέχεια της διάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την κατάρρευση της διαδόχου Τουρκικής «Δημοκρατίας», γιατί τα αίτια εκείνα δομούνται και πάλι ως εξής:

Η θρησκεία (Ισλάμ) καθίσταται το πιο βασικό πολιτικό εργαλείο του νεο-οθωμανικού μεγαλοϊδεατισμού, η μαντήλα έχει γίνει σήμα κατατεθέν της νέας Τουρκίας, και ο παντοδύναμος πολιτικός ηγέτης  Ερντογάν ονειρεύεται τον τίτλο του «Χαλίφη».

Η οικονομική κατάρρευση είναι πλέον γεγονός!

Η τουρκική λίρα καταρρέει  λόγω των τρομερών ποσών που δαπανώνται για την τουρκική πολεμική μηχανή, την εξωτερική πολιτική και τις μυστικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την εν γένει συμπεριφορά της Τουρκίας και το κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργεί, καθώς και τις άτυπες κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Έτσι, ενώ το 2005 με την εμφάνιση του νέου νομίσματος το ευρώ είχε 1,7 λίρες, σήμερα έχει 6,9 λίρες και υπάρχει κίνδυνος νέας κατάρρευσης.

Η πολιτική της Ρωσίας, που δεν ξεχνά την διαθήκη του Μ. Πέτρου, δεν αλλάζει. Παρότι φαίνεται να έχει συνάψει μια προσωρινή υβριδική συμμαχική σχέση, αυτή είναι πολύ εύθραυστη, καθώς νοιώθει πλέον να απειλείται κι αυτή από τον μεγαλοϊδεατισμό της Τουρκίας.

Η Ρωσία έχοντας αποκτήσει ήδη προσβάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αναμένεται τελικά να δράσει υπονομευτικά εναντίον της Τουρκίας.

Τα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, τα οποία τιθασεύονται προς το παρόν λόγω των πολεμικών εμπλοκών της χώρας, αναμένεται να γιγαντωθούν, καθόσον με την ήδη υπάρχουσα στο Β. Ιράκ Κουρδική κρατική οντότητα και την διαφαινόμενη δημιουργία της επόμενης στη Β. Συρία, δεν θα αργήσει να δονείται και το εσωτερικό της Τουρκίας από τα είκοσι περίπου εκατομμύρια Κούρδους που χρόνια τώρα επιθυμούν και αγωνίζονται να έχουν κι αυτοί το δικό τους κράτος.

Αυτή είναι λοιπόν η πορεία της σημερινής Τουρκίας, η οποία βαδίζει στην κυριολεξία «στην κόψη του ξυραφιού»!

Αυτός είναι ο Ταγίπ Ερντογάν, ο μεγάλος οραματιστής αλλά και ο μοιραίος ηγέτης της Τουρκίας!

Ο πανέξυπνος ταχυδακτυλουργός, που παίζει όμως με πάρα πολλές μπάλες, οπότε μοιραία κάποιες από αυτές θα πέσουν κάτω και θα αποχωρήσει από τη σκηνή ντροπιασμένος.

Απομένει να δούμε…

Νικόλαος Ταμουρίδης                                                                                              Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ          

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Γιατί η Τουρκία θα καταρρεύσει!

  • .
    .
    .
    .
    Απομένει να δούμε…
    .
    .
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΞΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ …..
    .
    ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ :
    ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ …
    ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ ….
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗΣ …….

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ….

    ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ , ΝΗΣΙΩΤΕΣ , ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ …
    ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ :
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ; ; ;
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ , ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ , στην ΕΛΛΑΔΑ μας δυστυχώς ψηφίζουν ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ :
    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ27 Φεβρουαρίου, 2020 20:39
    Και επίσης, σε αντίθεση με εμάς, όλοι αυτοί οι τζιχαντιστές (οι ήδη μέσα, αλλά και αυτοί που έρχονται) είναι εξοικειωμένοι με το αίμα και τα αυτόματα και τα μαχαίρια κλπ..
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΠΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΣΤΙΑΖΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ :
    Μείνε ζωντανός

    https://www.youtube.com/watch?v=mwTN8JZZirc

    ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ,
    ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ,
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ,
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ , ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΙΕΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΣ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΧΥ ΔΡΟΜΟ.
    ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 4.500.000
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ; ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΝΤΠ ; ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΝΟΜΑΝΕΙΣ ; ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ; ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ; ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ; ; ;
    .
    ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ( ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ) ; ; ;
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ….
    ΠΟΣΟΙ ΟΙ ( ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ); ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΞΕΝΟΙ ; ; ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ; ; ;

    ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ….
    ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΟΝΑΤΟΥ ….

    ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ._
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ !

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΟΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ….
    ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ
    ΑΚΟΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ
    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
    ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ
    ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠIΔΟΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ
    ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
    ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΊ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
    ΜΠΑΝΑΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ;;;;;;;;;;;; ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    ΗΤΑΝ 18 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
    ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ
    ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;
    ΕΑΝ ΝΑΙ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ …………
    ΚΑΙ
    ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ
    ΣΗΜΕΡΑ
    ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΕΛΟΣ
    ΑΡΑΧΤΟΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ
    ΕΛΕΟΣ

    ΕΠΙΣΗΣ

    ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΜΕ ΤΟ ΤΑΥΠΕΔ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

    ΔΗΛΑΔΗ

    ΜΟΝΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ,
    ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ,
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ
    ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,
    ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ …………
    ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ !
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ,
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !

    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ …

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…….
    ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!

    https://4.bp.blogspot.com/-T3f_Nqn-KCY/Wpq0eB-TtyI/AAAAAAABxlg/hJr8U-43brUC1LvFSEAydFLVvcZvyGHWQCLcBGAs/s400/2018-03-03_164153.png

    https://4.bp.blogspot.com/-hOc4BBApkhU/WRsxpDmDNpI/AAAAAAAAF6E/m9cQNql3YzI5t7gHvdBsWpMMiUUXAH6mwCLcB/s640/%25CE%2597%2B%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591%2B%25CE%25A7%25CE%25A4%25CE%25A5%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%2599%2B%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5.%2B%25CE%2594%25CE%259F%25CE%2593%25CE%259C%25CE%2591%2B%25CE%259A%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2595%25CE%25A1.jpg

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ
    ΓΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    .
    • που δεν έχει ιδιοτέλεια και όφελος, που οι πράξεις του καθορίζονται από ευγενή κίνητρα και όχι από προσωπικό συμφέρον
    .
    https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82
    .
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ!

    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>