«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το επομενο βημα ειναι να ξεσηκωθουμε επιτελους με εργα οχι με λογια

Οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς να έχουν προσφέρει στην χώρα μας το παραμικρό , χωρίς ούτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ

Για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία , υπάρχουν πολλοί Έλληνες που έχουν δουλέψει πάνω από είκοσι χρόνια στην χώρα μας , οι οποίοι ούτε σύνταξη μπορούν να έχουν , ούτε ασφαλιστική κάλυψη και σε κάποιες περιπτώσεις διώκονται ποινικά και οδηγούνται στην φυλακη λόγω οφειλών……..Οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς να έχουν προσφέρει στην χώρα μας το παραμικρό , χωρίς ούτε ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ από εργασία……

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και παιδί, κείμενο που λέει "Οικογένεια που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με 200 ευρώ! Διόσκουροι"

Ο ρατσισμός της Πολιτείας απέναντι στους Έλληνες Πολίτες είναι γεγονός , είναι υπαρκτός και πλέον άδικος για τον Έλληνα Εργαζόμενο – Φορολογούμενο Πολίτη………..Άδικο και Κατακριτέο !!! 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Χωρίς εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, είσαι λαθρεπιβάτης, χωρίς χαρτιά στην είσοδο σου στη οποιαδήποτε χώρα είσαι λαθροεισβολεας κοινώς παράνομος μετανάστης , τώρα το ότι χάθηκαν τα χαρτιά αλλού αυτά, ας τα φωτογράφιζαν με τα πανάκριβα κινητά τους τηλέφωνα που δεν τα χάνουν αυτά.

Οσο για τους αλληλέγγυους καλά να φορέσουν τη μπουργκα . 

 Όλα αυτά που συμβαίνουν στο σημερινό ανύπαρκτο προτεκτορατο της Μερκελ και του Σορός, των φατριων, καιροσκοπων, βολεμενων, εθνοπροδοτων, ωχ, αδελφιστων….. θυμίζουν προεορτια ΒΥΖΑΝΤΊΟΥ 1453.

Το επόμενο βήμα είναι εξουσία στην θρησκεία μας με το
Έτσι θέλω.. Και αυτό θα γίνει από τους πολιτικούς , εμάς μας έχουν χεσμένους.

 Δεν φταίει ο κόσμος που έρχεται..φταίει το μπουρδελοκράτος  με τους εγκαθετους 300+1 που τους υποδέχεται και τους δέχεται χωρίς να είναι άξιο πρώτα να παρέχει στους πολίτες του τα βασικά.

Πώς τους ασφαλίζουν, αφού κανένας τους δεν έχει χαρτιά? 

Ούτε προσφύγων , ούτε μεταναστών , το όνομα τους είναι λαθρομετανάστες !!!!!

 ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΙΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΙΚΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣΜΑΣ ΑΓΟΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΙΟΣ ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. 

Εσείς οι 300+1 Προδότες να Τους Δώσετε Της Κόρες σας Στου Μαύρους Να Κάνουν Παιδιά να Πιάσουμε Καλή Ράτσα …..Φτου σας Προδότες.

Έκοψαν την 13 σύνταξη των αδύνατων με φρικτή ανέχεια, για να την δώσουν στους δολοφόνους τους.

Έκοψαν το επίδομα των ετοιμοθάνατων, για να το δώσουν στους εγκάθετους να πάρουν λατοπ και Μερτσέντες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Το επομενο βημα ειναι να ξεσηκωθουμε επιτελους με εργα οχι με λογια

  • .
    .
    .
    .
    Ποιός φοβάται τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη; – Δήμητρα Λιάτσα
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=JcvAM7cxLEo
    .
    Φρυκτωρίες διαδικτυακό κανάλι
    .
    .
    Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιάζουν την ομιλία της φιλολόγου και συγγραφέως κας ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΛΙΑΤΣΑ με θέμα: “ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ;”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο “Αριστοτέλειον” της Θεσσαλονίκης, στις 2 Μαρτίου 2017.
    ————————————————————————————–
    Λίγα λόγια για τον Επιτάφιο του Θουκυδίδου
    .
    .

    Πρόκειται για τον εγκωμιαστικό λόγο που εκφωνήθηκε από τον Περικλή κατά την τελετή της ταφής (Επιτάφιος Λόγος) των νεκρών του πρώτου έτους του Πελοποννησιακού Πολέμου, στο “Δημόσιον Σήμα” του Κεραμεικού, τον χειμώνα του 431 π.Χ..
    .
    .
    Ο λόγος βρίσκεται στο δεύτερο βιβλίο του έργου (Θουκυδίδου, Ιστοριών Β΄ 35-47) και περιλαμβάνει ένα φλογερό ύμνο στην Αθηναϊκή δημοκρατία και την αγάπη του Αθηναίου προς την ελευθερία.
    ————————————————————————————–
    Λίγα λόγια για την ομιλία Στην παρούσα ομιλία διερευνούνται οι λόγοι που οδήγησαν στην κατάργηση του “Επιταφίου” από την διδακτέα ύλη της γενικής παιδείας, καθώς και οι βαθύτερες αιτίες του ευρύτερου εγκλήματος που διαπράττεται εναντίον της Δημόσιας Παιδείας.
    .
    .
    Η κατάργηση του “Επιταφίου” εντάσσεται στην μακρά σειρά “μεταρρυθμίσεων” που συντελούν στην υποβάθμιση της ποιότητος του Δημοσίου Σχολείου (κατάργηση πολυτονικού, αχρήστευση βασικών κανόνων γραμματικής και συντακτικού, κατάργηση τρίτης κλίσεως ονομάτων, …).
    .
    .
    Ο απώτερος σκοπός όλων αυτών είναι, κατά την ομιλήτρια, να κατασταθούν οι άνθρωποι αμόρφωτοι και ως εκ τούτου ευκολο-κυβέρνητοι.
    .
    .
    Θεωρείται βέβαιον ότι ένα τόσο φλογερό μανιφέστο, όπως ο “Επιτάφιος” (αλλά και η “Αντιγόνη”) θα ανάψει την θρυαλλίδα της σύγκρισης με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα.
    .
    .
    Οι ιδέες και αρετές που προβάλλονται μέσα από το κείμενο θεωρούνται ενοχλητικές για την σημερινή “καθεστηκυία τάξη”.
    .
    .
    Για τον λόγο αυτόν αμφισβητούνται αξίες όπως:
    .
    ιστορική και γενετική ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τους προγόνους, ΧΡΕΟΣ απότισης τιμών και μνήμης στους προγόνους,
    .
    ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΗΡΩΙΣΜΟΣ,
    .
    ηγεμονική ΔΥΝΑΜΗ, εδαφική ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ,
    .
    ΙΣΟΤΗΤΑ έναντι των νόμων,
    .
    προσωπική ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ του εμπορίου, ΕΥΗΜΕΡΙΑ πόλεως, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ πολιτών.
    ————————————————————————————–
    .
    .
    Αποσπάσματα που “ενοχλούν”:
    .
    .
    – “Ἄρξομαι δὲ ἀπὸ τῶν προγόνων πρῶτον”
    .
    (Θα ξεκινήσω πρώτα από τους προγόνους μας.) –
    .
    .
    Σ΄ αυτούς, λοιπόν, τους προγόνους είναι δίκαιον και πρέπον να αποδώσουμε την τιμή αυτής της μνήμης.
    .
    ,
    – διότι αυτοί οι πρόγονοι ζώντας στην χώρα τούτη, οι ίδιοι πάντα, η μία γενιά ύστερα από τη άλλη… –
    .
    .
    … χάριν στην ανδρεία τους, μας παρέδωσαν την χώρα αυτήν ελεύθερη έως σήμερα.
    .
    .
    – Οι πρόγονοι λοιπόν είναι αξιέπαινοι, αλλά ακόμα περισσότερο οι πατέρες. Γιατί σε αυτά που κληρονόμησαν, απέκτησαν και την ηγεμονία. –
    .
    .
    Εμείς οι τωρινοί αυξήσαμε την δύναμη της ηγεμονίας αυτής, και ετοιμάσαμε την πόλη να έχει απόλυτη αυτάρκεια, τόσο για πόλεμο όσο και για ειρήνη.
    .
    .
    – Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι μπροστά στους νόμους, για τις ιδιωτικές τους διαφορές.
    .
    Στα δημόσια αξιώματα, όμως, προτιμάται κάποιος για την προσωπική του ικανότητα.
    .
    Ούτε επειδή κάποιος είναι φτωχός, και ενώ μπορεί να κάνει κάτι καλό στην πατρίδα του, εμποδίζεται από την ασήμαντη κοινωνική του θέση. –
    .
    .
    .
    Αυτόν που δεν λαμβάνει μέρος στα κοινά τον θεωρούμε όχι φιλήσυχο αλλά ἀχρηστο
    .
    .
    .
    – Η πόλη μας έχει όλα τα αγαθά –
    .
    Στόχος του καλού ηγέτη είναι η ευημερία της πόλεως και η ευδαιμονία των πολιτών
    .
    – Και έχουμε πολίτευμα που δεν μιμείται τους νόμους των άλλων. –
    .
    .
    .
    Και ονομάζεται δημοκρατία όχι επειδή η εξουσία βρίσκεται στα χέρια ολίγων, αλλά στα χέρια των πολλών.
    .
    .
    .
    – Και υπακούμε στους άρχοντες και τους νόμους, ιδιαιτέρως σε εκείνους τους νόμους που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των αδικημένων.
    .
    Αλλά και στους άλλους τους νόμους, τους άγραφους, που φέρουν καταισχύνη στους παραβάτες τους.
    .
    .
    .
    .
    ————————————————————————————–
    Σύντομο βιογραφικό σημείωμα ομιλήτριας Η Δήμητρα Λιάτσα του Σαλονικιού γεννήθηκε το 1963 στην Θεσσαλονίκη. Έκανε φιλολογικές σπουδές. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην επιμέλεια βιβλίων. Μετέφρασε άνω των 30 τίτλων κυρίως από την Αγγλική γλώσσα. Έγραψε άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες, με αντικείμενο την Ελληνική Γραμματεία.

    Έδωσε σειρά ομιλιών προσκεκλημένη από το Ινστιτούτο Αριστοτέλης, με θέμα την Ελληνική Γραμματεία, την Ιστορία και την παιδεία.

    Από το 2009 ασχολείται με την συστηματική μελέτη του Ομήρου και από το 2014 με την ανάγνωση, τον σχολιασμό και την ανάρτηση στο διαδίκτυο ολόκληρης της Οδύσσειας.

    Από το 2017 θα ξεκινήσει και την ανάγνωση, τον σχολιασμό και την ανάρτηση στο διαδίκτυο ολόκληρης της Ιλιάδος.

    .
    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=JcvAM7cxLEo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>