«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος θα πάρει τσάμπα την ΔΕΗ;;;;;;

ΔΕΗ 3

Τα θέματα της ΔΕΗ, η επιτάχυνση των έργων ενεργειακών υποδομών και η αντιμετώπιση των ανοιχτών εκκρεμοτήτων με την Κομισιόν είναι οι άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανέφερε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Economist που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την ΔΕΗ, περισσότερες ανακοινώσεις θα γίνουν στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Για τις ενεργειακές υποδομές, ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός φυσικού αερίου συζητείται από την προηγούμενη θητεία του στο υπουργείο, το 2009.

Εξέφρασε πάντως την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε, όπως είπε, τις δοξασίες «και έχει προσχωρήσει στις δικές μας απόψεις ως προς το ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος στον τομέα της ενέργειας.
Έτσι υπάρχει μια βάση για τις επιχειρήσεις και τους διεθνείς παράγοντες».
Έχει σημασία να πάμε γρήγορα, υπάρχουν πολιτικά και οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την υλοποίηση των έργων, ανέφερε.

ΝΔ ΔΕΗ

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Χατζηδάκης και στις διασυνδέσεις των νησιών και κυρίως της Κρήτης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση στηρίζει τόσο την μικρή (μέσω Πελοποννήσου) όσο και τη μεγάλη (μέσω Αττικής) διασύνδεση.
«Προφανώς θα θέλαμε σύνδεση με την Κύπρο, αλλά η ενεργειακή επάρκεια της Κρήτης είναι επείγον θέμα.
Υπάρχει τρόπος να προχωρήσουν όλα μαζί», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Αναφορικά με τις εκκρεμότητες στις σχέσεις με την ΕΕ ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ένας από τους λόγους που ορίστηκε υφυπουργός ο κ. Γεράσιμος Θωμάς ήταν αυτός.
«Θα προσαρμοστούμε στο ενωσιακό πλαίσιο και θα αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα με βάση το εθνικό συμφέρον», είπε.

Εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας στην ανατολική Μεσόγειο
Ανήγγειλε εξάλλου ότι την ερχόμενη εβδομάδα (24-25 Ιουλίου) θα μεταβεί στο Κάιρο για την υπουργική συνάντηση για την ενεργειακή συνεργασία στην ανατολική Μεσόγειο, στην οποία θα συμμετάσχει και ο Αμερικανός υπουργός.

Αναφερόμενος στην εν λόγω συνάντηση, ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης τόνισε ότι στόχος είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας και η διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας της ενέργειας.
Αναφερόμενος στις τουρκικές κινήσεις στην περιοχή σημείωσε ότι το επιθυμητό θα ήταν να γίνει η Τουρκία μέρος της λύσης, ωστόσο στόχος της είναι η δημιουργία αναταραχής ώστε na εμποδίσει τις εταιρείες να εργαστούν.

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης πρότεινε να προχωρήσει άμεσα η κύρωση από την Βουλή των συμβάσεων για έρευνες υδρογονανθράκων στην Κρήτη.
Οι προτεραιότητες της ενεργειακής στρατηγικής, όπως ανέφερε είναι οι έρευνες υδρογονανθράκων, η ολοκλήρωση έργων υποδομής, η περιφερειακή και διεθνής συνεργασία, το κοινό ενεργειακό δόγμα Ελλάδας – Κύπρου και η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ποιος θα πάρει τσάμπα την ΔΕΗ;;;;;;

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η ΔΕΗ θα ξεπουληθεί, διοτι εχει εντος της Ε.Ε. το συγκριτικο πλεονέκτημα, παρ’ολη την επιβαρυνση από το Χαρατσι, τα Δημοτικα Τελη και το Πλιατσικο Ειδικο Τελος Μειωσης Εκπομπών Αεριων Ρυπων, το συγκριτικο πλεονέκτημα του φθηνοτερου ρευματος λογω κυριως του λιγνιτη και των υδροηλεκτικων εγκαταστασεων της.
    Πρόκειται, οπωs και η κλιματικη Αλλαγη, για μια πρωτηs ταξεωs απατη. Ασφαλωs πρεπει να αξιοποιηθουν ολεs οι εγχωριεs μορφεs ενεργειες, οι τοσο διατυμπανιζομενες ομως πρασινες μορφες δεν είναι τοσο πρασινες.

    Εχουν συγκριτικα μεγαλυτερο κοστοs παραγωγηs από την καυση λιγνιτη και την δυναμη του υδατος.

    Εδώ πρεπει να τονισθεί ότι η Γεωλογια μας διδασκει, ότι κλιματικες αλλαγες, που στην πραγματικοτητα είναι κακεs καιρικεs συνθηκεs μεγαληs χρονικης διαρκειας, υπηρχαν σε ολες τις γεωλογικες εποχες στις περισσοτερεs των οποιων δεν υπηρχε ακομη στον πλανητη μας ο ανθρωπος.

    Συνεπωs τα παραμυθια δημιουργιας αυτων από ανθρωπινες δραστηριοτητες είναι γι’ αυτους που εχουν αντι για μυαλο αχυρο στο κεφαλι τους.
    Η τηξη των παγετωνων του Βορρα που συνεχιζεται και στις ημερεs μας αρχισε σε μια εποχη απουσιας του ανθρωπου από τον πλανητη μας.

    Αυτοι που σημερα επιβαλλουν στους λαους ειδικα τελη Μειωσης Εκπομπών Αεριων Ρυπων και πωλουν στα Χρηματιστηρια πιστωποιητικα Ρυπων ειναι Μεγαλοαπατεωνες.
    Αυτοι είναι που απαιτουν από τους αχρηστουσ Ρωμιουσ που ασκουν στην Ελλαδα εξουσια, το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

    Η μεγαλυτερη εταιρια παραγωγης ρευματοσ της Ελλαδος με 62 σταθμουσ παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας και 363 μοναδεs ηλεκτροπαραγωγης και μητρικη του Ανεξαρτητου Διαχειστη Μεταφορας Ηλεκτρικης Ενεργειας (ΑΔΜΗΕ)Α.Ε., πρεπει να παραμεινει σε κρατικα Ελληνικα χερια.

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>