«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Εκλογές υπό καθεστώς Merkel-Soros

 ΜΗ ΤΟΛΜΙΣΕΤΑΙ Α

«Στις 26 Μαΐου χρειάζομαι τη στήριξή σας για να φέρουμε μαζί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή πορείας.

Αλλαγή σε πρόσωπα.

Αλλαγή νοοτροπίας.

Γιατί ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν αλλάζουμε εμείς.

Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους.

Να δημιουργήσουμε νέες, καλύτερες δουλειές.

Να ξαναφέρουμε γύρω μας το αίσθημα ασφάλειας.

Για να το πετύχουμε ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ στην Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα.

Περισσότερους πόρους.

Φύλαξη και προστασία των συνόρων μας….. » …..ακούγεται σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ, να υπόσχεται στους ψηφοφόρους ο Κ. Μητσοτάκης και να τους περιγράφει συνάμα ότι η χώρα ευρίσκεται υπό καθεστώς Ευρωπαϊκής (Γερμανικής) κατοχής, που σημαίνει ότι: ΑΝ η ΕΥΡΩΠΗ πει «ΟΧΙ» στον κάθε Μητσοτάκη, τότε ΔΕΝ θα υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής, πορείας, προσώπων και νοοτροπίας στην χώρα και ΟΥΤΕ πρόκειται να μειωθούν οι φόροι, να δημιουργηθούν νέες δουλειές, να υπάρξει αίσθημα ασφαλείας, να αυξηθούν οι πόροι του κράτους ή να φυλαχθούν/προστατευτούν τα σύνορά του!

Πρόκειται για τον ίδιο Κυριάκο Μητσοτάκη που αδιαφορεί αν πάει ενάντια στο περί δικαίου αίσθημα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, όταν δηλώνει ότι θα τηρήσει τις συμφωνίες/πολιτικές Τσίπρα στο Μακεδονικό, στο υπερταμείο, στις μνημονικές δεσμεύσεις, στο Αιγαίο, στο μεταναστευτικό/στα τζαμιά, στην Β. Ήπειρο, στην Θράκη, στο Κυπριακό, στους Τσάμηδες, στο τραπεζικό, στους πλειστηριασμούς, στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό, στην ύλη των σχολικών βιβλίων και στο εκκλησιαστικό.

Είναι πλέον τελείως αδιάφορο αν ο Πρωθυπουργός/διαχειριστής της φτώχειας και του αέναου χρέους είναι γερμανοτσολιάς δεξιάς, κεντρώας ή αριστεράς απόχρωσης.

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα στην Ελλάδα έφτασαν στο σημείο να διαφέρουν μεταξύ τους, μόνο στα προγούλια, που προτάσσουν και σταROLEX, που φορούν οι αρχηγοί τους.

Οι Γερμανοί ελέγχουν, συντονίζουν και κατευθύνουν  πλέον απόλυτα το πολιτικό, θεσμικό, οικονομικό και στρατιωτικό γίγνεσθαι στην χώρα μας.

Τα ίδια και χειρότερα παρατηρούνται και στο αντιμνημονικό μέτωπο όπου επικρατεί πανσπερμία και πολυφωνία από (και με) «ανιδιοτελή» και «ταπεινά» ΕΓΩ, που αρνούνται διακαώς να γίνουν ΕΜΕΙΣ.

Ολόκληρη η χώρα έχει περιπέσει σε κώμα επειδή η Ελληνική κοινωνία δηλώνει ανίκανη να δαμάσει/εξοντώσει το μικρόβιο της φυλής.

Το προσωπικό συμφέρον και ότι καταγράφεται στην τσέπη του καθενός Μεσσία, φαίνεται ότι είναι τα μόνα που ενδιαφέρουν όλους αυτούς που καυχόνται από τους καναπέδες τους ότι φυλάττουν Θερμοπύλες.

ΒΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Τα πράγματα θα ήταν απλούστερα αν καταλάβαιναν οι ενδιαφερόμενοι «σωτήρες», ότι η λευτεριά, η ιστορία, η ανθρωπιά, το δίκαιο, η παιδεία, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια μας δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα ή δόγμα.

Είναι τόσα πολλά τα θέματα ουσίας που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία, που εύκολα δημιουργείται μια κοινή πολιτική πλατφόρμα, ικανής να λειτουργήσει ως κέντρο συσπείρωσης των συνειδήσεων και των δυνάμεων εκείνων που αποφάσισαν να πάνε αντίθετα στον μνημονικό μονόδρομο που χάραξαν οι τοκογλύφοι!

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΥΡΑΣ Α

Η καταγγελία των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, της συμφωνίας των Πρεσπών, αυτής του Μαρακές (μεταναστευτικό) και εκείνης (1953), περί μη επιθέσεως με τη Γερμανία, η ακύρωση των μνημονικών δεσμεύσεων/συμβάσεων και του υπερταμείου, η εγγύηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων σε κάθε πολίτη, η απέλαση των παράνομων μεταναστών, ο επανέλεγχος όλων των ελληνοποιήσεων από 01.01.2010 και εντεύθεν, η επιστροφή των κλεμμένων, η αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, η δίωξη των εγληματιών πολέμου, των επιόρκων και των εθνοκτόνων, η δημιουργία 1,5 εκατομυρίου νέων θέσεων εργασίας, η επιστροφή των παιδιών μας, που μετανάστευσαν, στην πατρίδα, το δημογραφικό, η ΑΟΖ και η επανίδρυση του κράτους και των θεσμών του, είναι λίγα από τα προβλήματα της χώρας που χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής λύσης και μάλιστα εκείνης που μόνο οι πατριωτικές αντιμνημονικές δυνάμεις προτείνουν.

Το βράδυ της 26ης Μαϊου 2019 θα αντιληφθεί κάθε πικραμένος ότι το πολιτικό παιχνίδι σην Ελλάδα είναι στημένο.

ΜΕΤΑΛΑΞ

Οι εκλογές διεξάγονται υπό καθεστώς αντίστοιχο αυτών του 1856 και αν υπάρξουν ατασθαλίες, θα υποστούμε και τις συνέπειες, ανάλογες εκείνων του 1946.

Η αδυναμία και η ανικανότητα του αντιμνημονικού μετώπου να κατέβει ως ενιαίος πολιτικός φορέας στις εκλογές όπως και οι χιλιάδες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών των τελευταίων 5 χρόνων, θα οδηγήσουν στην αλλοίωση της κάλπης.

Το ρολόϊ της ιστορίας δείχνει ήδη περασμένες 12.00 αλλά για τά σκορποχώρια των αντιμνημονικών κομμάτων/κινημάτων ισχύει ακόμη το «πέρα βρέχει», αφού επιμένουν να επενδύουν στον φθόνο, στην έχθρα, στην μικροψυχία και στο μίσος αντί να αρπάξουν την ευκαιρία για να κάνουν την υπέρβαση.

Ας μας ενώσει λοιπόν ότι μας χώριζε στα τελευταία 198 χρόνια και ας τολμήσουμε επιτέλους, για πρώτη φορά μετά την Επανάσταση του ’21, να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας, …. έστω και τώρα, στον λίγο χρόνο που απέμεινε!

 «Ξέρεις κάτι;

Η Ελλάδα πεθαίνει.

Πεθαίνουμε σα λαός.

Κάναμε τον κύκλο μας, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα.

Και πεθαίνουμε…. Αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα, να πεθάνει γρήγορα.

Γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο…»  (Θ. Βέγγος)

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στον ιστότοπο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Σχολιο:

Αγαπητοί αναγνώστες, σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα πάω να ψηφίσω τους εκτελεστές μου.

Και μην μου πει κανείς, ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και να ψηφίσουμε μικρά κόμματα, ή κινήματα.

Όλα τα μικρά είναι οι στυλοβάτες των μεγάλων.

Όποιος υπερβεί το 3% και αυτοί που θα είναι κοντά στο όριο είναι υποψήφιοι δυνάστες.

Όποιο κόμμα τους δόση καλή καρέκλα και τους γεμίσει το πουγκί, σας, μας πούλησαν όλους.

Ας κάνουμε την δική μας επανάσταση, να μην πάμε να ψηφίσουμε, ας τους βγάλουν οι αλλοδαποί, η άλλη ημέρα θα είναι η δική μας ξαστεριά!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

10 comments to Εκλογές υπό καθεστώς Merkel-Soros

  • .
   .
   .
   .
   .
   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
   .
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=mXTvqtnxcVY
   .
   .
   Δειτε το προσεκτικά για να καταλάβετε
   .
   οτι αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι τα ιδια βήματα
   .
   που συνέβησαν αλλού… σε αλλες χώρες…
   .
   δείτε τα αποτελέσματα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…
   .
   Η Ελλάδα έφτιαξε νομους να καταδιώκεται οποιος αντιστέκεται
   .
   στην επέλαση μουσουλμάνων απο ολες τις χώρες του κόσμου…
   .
   οι οποίοι πληρώνονται απο ΜΚΟ και την κυβέρνηση ,
   .
   υποστηρίζονται να μπουν στην χώρα και να τεκνοποιήσουν και να πολαπλασιαστούν…
   .
   δεν ενδιαφέρονται για τον πολιτισμός μας και την κουλτούρα μας…
   .
   είναι ελεγχόμενοι και προσπαθούν να επιβάλουν αυτό που αναφέρει το βίντεο οτι έγινε και στις άλλες χώρες.
   .
   Οπως ακριβώς με την ψέυτικη οικονομική κρίση που είναι αντίγραφο της Αμερικανικής κρίσης του 1929,
   .
   έτσι και με την πολιτισμική κρίση που είναι ξεκάθαρο το διαφαινόμενο αποτέλεσμα αν κρίνει κανείς απο την συμπεριφορά τους και την συμπεριφορά της πολιτείας…
   .
   που προβάλει το ίδιο επιχείρημα
   .
   της υποτιθέμενης φιλανθρωπίας και της περίθαλψης
   .
   αυτών που σε θεωρούν εχθρό τους .
   .
   .
   .
   .
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=mXTvqtnxcVY

 • AMBROSIOS

  απο το 0,3% των εκλογων του 2009 , μεχρι το 9,3% των ευρωεκλογων του 2014 , που πηρε η Χρυση Αυγη , υπαρχει ενα επιπλεον 9% …….ειμαστε εμεις , που δεν ειμαστε εξωγηινοι……προδομενοι Ελληνες απο ολα τα κομματα ειμαστε …..επιστημονες-νοικοκυραιοι-πατριωτες…….το 2012 γνεψαμε το κεφαλι στην Χρυση Αυγη…….εγω προσωπικα λιγο πριν τις εκλογες του 2012, μολις με πληροφορησανε οτι διαρηξανε το σπιτι μου για 3η φορα……….η ιδεολογια του κομματος ειναι ο εθνικισμος του Ιωνα Δραγουμη……το μεγαλυτερο σε ηλικια στελεχος του κομματος γεννηθηκε μετα το 1953 ,……..καμμια σχεση με ιστοριες κατοχης κλπ……..το κομμα ιδρυθηκε το 1993 …… ………οταν ακους τον Κυριακο Μητσοτακη να λεει «ολοι ιδιοι ειμαστε , μονο η Χρυση Αυγη διαφερει» τι μπορεις να υποθεσεις????? ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…….

 • AMBROSIOS

  ποιος συνεργαζεται με το Συριζα???? μα η ΝΔ φυσικα…..μαζι ψηφισανε το 3ο μνημόνιο στις 14/8/2015 (κυβερνηση Συριζα)….μαζι ψηφισανε το αντιρατσιστικο κατα των Ελληνων (κυβερνηση Σαμαρα)….μαζι ψηφισανε για γαμους ομοφυλλοφυλων….. μαζι ψηφισανε για το Ισλαμικο Τεμενος στην Αθηνα…….μαζι ψηφιζουνε να μην γινει αρση βουλευτικης ασυλιας σε κατηγορουμενους βουλευτες της ΝΔ και του Συριζα………
  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά…..Στην πραγματικότητα πρόκειται για την ιδια πολιτικη ….σαν να ειναι ίδιο κόμμα, με διαφορετικό όνομα ….»τιμουμε τους αγωνες της αριστερας» ελεγε ο Κυρ.Μητσοτακης……οπως επισης ελεγε » ολοι ιδιοι ειμαστε , μονο η Χρυση Αυγη διαφερει»……….δηλαδη απεναντι στους κλεφτες και προδοτες ειναι ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…….

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>