Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Εστέ έτοιμοι!!! Δημογραφικό- ΟΗΕ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΙΣΛΑΜ

Πασίδηλα Δεδομένα

Δημογραφικό

Σύμφωνα με ΟΗΕ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και Έλληνες ειδικούς όπως Αναστάσιος Λαυρέντζος ο πληθυσμός στην Ελλάδα το 2040 θα είναι 5 εκατομμύρια με μέσο όριο ηλικίας 55 και οι λαθρομετανάστες (κυρίως νέοι άντρες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα) θα είναι επιεικώς 6-7 εκατομμύρια διότι η Ελλάδα υπέγραψε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση.

Τουτέστιν η Πατρίδα αλλάζει χέρια για πάντα.

Πηγές:

  • Βιβλίο “Σιωπηρή Άλωση”

ΤΑ ΚΡΑΝΟΙ αα

Γεωπολιτικό

Σύμφωνα με Έλληνες ειδικούς στα γεωπολιτικά όπως Ι. Μάζης και Κ. Γρίβας «δίνουν» 7 χρόνια ζωή στην Ελλάδα πριν αλλαχτούν για πάντα οι σχέσεις κυριαρχίας.

Δηλαδή οι ειδικοί λένε ότι θα υπάρχει Ελλάδα κατ’ όνομα και όχι κατ’ουσίαν.

Πηγές:

Δείτε σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=V_pzMDooFuU <https://www.youtube.com/watch?v=V_pzMDooFuU>

Τωρινές συνθήκες

Περιληπτικά

  • Απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας

  • Ελληνική Εθνική οικονομία στα τάρταρα και σε ελεύθερη πτώση

  • Χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων

  • Εκατομμύρια νέοι στο εξωτερικό

  • Σκοπιανό, σχίσμα ορθοδοξίας κλπ.

  • Κατάλυση Ελληνικού συντάγματος και νόμων

  • Καταλήστευση πολιτών, βία και ανομία σε τρομαχτικά επίπεδα

  • Η λίστα είναι πολύ μεγάλη…

153 ΙΟΥΔΕΣ Α Β

Εκλογές και πολιτική

Πολίτες μπορούν να ψηφίσουν όπως ορίζει ο νόμος και να φέρουν στην εξουσία ένα πολιτικό φορέα να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

Δυστυχώς αυτή η κουτσουρεμένη έκφραση δημοκρατίας (μια φορά κάθε 4 χρόνια) έχει αποδειχτεί μοιραία για τον Ελληνικό λαό λόγω ΑΓΝΟΙΑΣ και ΜΗ υπάρξεως επιλογών.

Είναι αποδεδειγμένα όλοι τους μια από τα ίδια.

Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι πασίδηλα πλέον και απόλυτα καταστροφικά.

Καμία αλλαγή !

Για την ιστορία, ο Γ. Σαρρής από το 2012 έχει ενημερώσει με email και επικυρωμένα πρωτόκολλa ΟΛΑ τα κόμματα εντός και εκτόςβουλής, όλους τους δικηγορικούς συλλόγους, Άρειο Πάγο, Θεσμούς, επιφανείς εισαγγελείς και δικαστές για την ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ των 233 δις.

Δυστυχώς δεν έχει κάνει κανένας όπως ξέρετε τα αυτονόητα, δηλαδή ομαδικές αγωγές και μηνύσεις με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα στο 2019 και να περιμένουμε πολύ σύντομα το ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος της Πατρίδας μας.

Βλέπε Πασίδηλα Δεδομένα.

Πολύ καλό άρθρο του ο Γ. Σαρρή για εκλογές , λευκή ψήφο, δικαστικές αποφάσεις http://diaforos.blogspot.com/2012/04/blog-post_99.html

Επίσης το κερασάκι στην τούρτα έχει μπει με την κατάφωρη διαστρέβλωση και χειραγώγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από την SINGULAR. Η SINGULAR με ΦΕΚ έχει το ακαταλόγιστο και δεν επιτρέπεται βάση νόμου να της γίνει έλεγχος.

Βλέπε καλό άρθρο https://www.thepressproject.gr/article/80748/Singular-Logic-To-eklogiko-monopolio-pou-krataei-34-xronia <https://www.thepressproject.gr/article/80748/Singular-Logic-To-eklogiko-monopolio-pou-krataei-34-xronia>

Με λίγα λόγια έχουν πιάσει και τον τελευταίο τροχό της άμαξας το οποίο σημαίνει και μεταφράζεται ΠΡΑΚΤΙΚΑ ότι αν ένας πολιτικός φορέας δεν είναι ΜΕΛΟΣ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ δεν μπαίνει στην βουλή.

Έτσι απλά.

Παραθέτω εκλογικά αποτελέσματα από το Σεπτέμβριο του 2015.

Ο νοών νοείτω.

http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#%7B%22cls%22:%22level%22%2C%22params%22:%7B%22level%22:%22ep%22%2C%22id%22:48%7D%7D

Παραθέτω επίσης προσωπική άποψη λόγω σχέσης εργασίας μου

Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι χειραγωγημένες από το 1981.

Τελευταίες εκλογές του 2015 χειραγώγησαν το 35 τοις εκατό περίπου του εκλογικού σώματος.

Έβγαλαν μόνο 42 τις εκατό αποχή ενώ στην πραγματικότητά πρέπει να ήταν πάνω από 65 τις εκατό σε σχέση με τον κόσμο που ψήφισε στο περιβόητο δημοψήφισμα και το ΟΧΙ (63 τις εκατό και αυτό χειραγωγημένο, ήταν σίγουρα παραπάνω) έγινε ΝΑΙ.

Για τις επόμενες εκλογές (Μάιο 2019 η μετέπειτα) θα χειραγωγήσουν πάνω από το 50 τις εκατό και η αποχή θα ξεπεράσει το 75 τις εκατό.

ΙΘΑΓΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ένα από τα μέτρα που παίρνει η συμμορία είναι Ελληνοποιήσεις μεταναστών και δικαίωμα ψήφου.

Βλέπε http://www.capital.gr/epikairotita/3285292/850-000-ellinopoiiseis-gia-psifothirikous-skopous

 Στις εθνικές εκλογές ακούστηκε ότι επειδή η SINGULAR δεν δέχεται να το κάνει (πολύ ρίσκο κατά την δική μου άποψη) φέρνουν την εταιρεία που έκανε τις εκλογές του MADURO (αναμένεται επιβεβαίωση).

Οι εκλογές προβλέπεται να γίνουν όλες μαζί ώστε να φαίνεται προσέλευση κόσμου..

Βλέπε αυτοδιοικητικές <https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_2019> , και λοιπές εκλογες <https://www.news247.gr/politiki/diples-kalpes-to-maio-toy-2019-dimotikes-ekloges-mazi-me-tis-eyroekloges.6631798.html>  (βουλευτικές, δημοτικές, ευρωεκλογές).

Από τον Ζάκη Πολυζωίδη έλαβα το παραπάνω σημαντικό μήνυμα που αφορά το μέλλον της Πατρίδας και Όλους Εμάς, και διαβιβάζεται στους εξαιρετικούς Σεβαστούς Φίλους Αποδέκτες. Κάτι αισιόδοξο τεκταίνεται και μάλλον ΘΑ είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Θα ενημερωθείτε.

Μας εστάλη από Δημ. Λυμπερόπουλος 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Related posts:

7 comments to Εστέ έτοιμοι!!! Δημογραφικό- ΟΗΕ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ