«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η Νεολαία έστειλε ηχηρό μήνυμα από όλη την Χώρα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τα Ελληνικά νιάτα της Μακεδονίας έδειξαν τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης.

propylaia

Έξω οι φασίστες από τα σχολεία, οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα»

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα – Δηλώσεις μαθητών

 επισημαίνει η Ηρώ, 16 χρονών από το 1ο ΓΕΛ Χολαργού στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Ίριδα, επίσης 16 από το ίδιο σχολείο, προσθέτει, πως οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή.

Το υποκινούμενες είναι μια αλήθεια και ταυτόχρονα ένα ψέμα.

Όλα τα κόμματα υποκινούν, κρυφά η φανερά, η δική μου συμβουλή, είναι προς τους μαθητές, μην δεχτείτε καμία κομματική συμμετοχή, ή παρακίνηση, τότε μόνο ένας εθνικός πατριωτικός αγώνας θα μείνει άφθαρτος και θα έρθει η νίκη!

Αλήθεια  αυτή την σημαία που κρατούν οι μαθητές είναι της χρυσής αυγής, ή η ελληνική σημαία;;;;

«Μερικοί παρερμηνεύουν;;;;;; Τα κορίτσια παπαγαλίζουν, κατά διαταγή, χωρίς να μας λένε, ποια είναι η παρερμηνεία, Μιλάνε για τεράστια προδοσία που συμβαίνει, λες και η συμφωνία για το Μακεδονικό  είναι, σαν δώρο μιας σοκολάτας στους αθώους Σκοπιανούς!!!!!!!

Καλά είναι να κρατάμε σε ποια σχολεία φυτρώνουν, τα ανθρωπιστικά λουλούδια… οι λαοί δεν έχουμε διαφορές????????????? μόνο που τα παπαγαλάκια δεν λένε, ότι πουθενά σήμερα δεν κυβερνούν οι λαοί.

«οι μαθητές λαμβάνουν ερεθίσματα και έχουν κάθε δυνατότητα να επιλέγουν πώς να αντιδράσουν».

Το κακό σπυρί, Η Σπυράκι είπε, πρόσθεσε, ωστόσο, ρητώς ότι η Ν.Δ. «επί της αρχής είναι εναντίον των καταλήψεων» και θέλει «ανοικτά σχολεία».

Η Ν.Δ., μάλιστα, ήδη από το βράδυ της Τετάρτης είχε πάρει θέση για το θέμα.

Δεν μας λέει το κακό σπυρί, ότι η ΝΔ θέλει ιδιωτική την παιδεία, που σημαίνει θα απαγορεύετε η γνώση και μόρφωση σε όλα τα Ελληνόπουλα.

Συγκεκριμένα, πηγές της Πειραιώς έκαναν λόγο για «πατριδοκάπηλους που παριστάνουν τους πατριώτες» και «καλούν τα παιδιά σε καταλήψεις των σχολείων τους», επαναλαμβάνοντας πως «τα σχολεία πρέπει να μένουν πάντα ανοιχτά και όσοι για οποιονδήποτε λόγο, είτε από την άκρα Αριστερά είτε από την άκρα Δεξιά, ενθαρρύνουν ή και υποκινούν σχολικές καταλήψεις είναι εχθροί της γνώσης, εχθροί της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και, τελικά, πολέμιοι της Δημοκρατίας».

Τέλος, θέσεις για τις καταλήψεις πήρε και το ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως «τα σχολεία είναι για εμάς ένας χώρος εκπαίδευσης και όχι ένας χώρος μισαλλοδοξίας».

Οπότε τους συμφύρει, οι μαθητές είναι φασίστες και κατευθυνόμενοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υπάρχει κόμμα που δεν έβγαλε τους μαθητές, φοιτητές μπροστάρηδες στα άνομα και βρώμικα πολιτικά τους σχέδια;;;;;

Ειδικά για αυτούς που μιλάνε για ανακτά σχολεία;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

2 comments to Η Νεολαία έστειλε ηχηρό μήνυμα από όλη την Χώρα ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τα Ελληνικά νιάτα της Μακεδονίας έδειξαν τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης.

 • .
  .
  .
  .
  .
  .

  Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018
  .
  Μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Αμαρουσίου, ζωντανεύουν το Δεκαεξάκτινο! ..και τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή».
  .
  .
  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_225.html
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  • .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   ΤΟ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…
   .
   .
   ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ
   .
   ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ,
   .
   ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

   ΚΑΙ ΤΗΣ
   .
   ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !
   .
   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ( ΙΣΩΣ )…………
   .
   Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ,
   .
   ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
   .
   .
   Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ ΜΑΣ !
   .
   .
   ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΖΩΗΣ !
   .
   .
   ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
   .
   ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ !
   .
   ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ! ! !
   .
   .
   ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ :
   .
   ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
   .
   .
   ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ !
   .
   .
   ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ! ! !
   .
   ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ! ! !
   .
   .
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
   .
   ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ……….
   .
   .
   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .