«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Δελτίο Τύπου

ΠΑΤΡΙΔΑ

16 Οκτωβρίου 2018

Η Ελεύθερη Πατρίδα στη Σπάρτη και στην Καλαμάτα

Ανακοινώνεται ότι ο Αντιστράτηγος (ε.α) Νίκος Ταμουρίδης και ο Δικηγόρος Σταύρος Μιχαλόπουλος, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, θα βρεθούν στην Σπάρτη και στην Καλαμάτα, όπου θα συναντήσουν μέλη, φίλους και υποστηρικτές της Παράταξης και θα συζητήσουν μαζί τους θέματα οργανωτικά και εκλογών, όπως παρακάτω:

α.      Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 6 μμ. στη Λέσχη Σπάρτης, στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

β.      Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Rex, Αριστομένους 26, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Προσκαλούνται οι πολίτες των δύο πόλεων που ανησυχούν για το παρόν και ιδιαίτερα για το μέλλον της Ελλάδας, να παρευρεθούν για γνωριμία και συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν όλους μας.

Το μήνυμα για μια ελεύθερη ΠΑΤΡΙΔΑ είναι επίκαιρο, όσο ποτέ άλλοτε.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr    : Ελεύθερη Πατρίδα  : Elefth_Patrida

Μοιραστείτε το!

4 comments to   Δελτίο Τύπου

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Βασικές Πολιτικές Θέσεις
    .
    .
    Παραθέτουμε εδώ τις Βασικές Πολιτικές μας Θέσεις.
    .
    .
    .
    .
    1. Εθνική Κυριαρχία.
    α. Εξασφάλιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων (εθνικά σύνορα, εναέριος χώρος, χωρικά ύδατα, ΑΟΖ).
    β. Ανάκτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων που απωλέσθηκαν με την υπογραφή των μνημονίων.
    γ. Αναπροσανατολισμός της χώρας σε μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική αυτάρκεια, εκμεταλλευόμενοι το σύνολο των εθνικών δυνατοτήτων, και έξοδος από την κατάσταση εθνικής επαιτείας νέων δανείων στην οποία έχουμε περιέλθει.
    δ. Επαναδημιουργία του εθνικού κράτους, με βασικά στοιχεία τη γλώσσα και τον πολιτισμό, και εκμετάλλευση της συμμετοχής μας στους υπερεθνικούς οργανισμούς, ακόμη και μέσα στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες διεργασίες, προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.
    .
    2. Εθνική Παιδεία.
    α. Εθνικός σχεδιασμός για την αναγέννηση της παιδείας, με βάση τις αξίες της εθνικής πνευματικής μας παράδοσης.
    β. Επαναφορά της ορθής διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας.
    γ. Αποκατάσταση του κύρους και της λειτουργίας της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.
    δ. Ενίσχυση της δημόσιας παιδείας με παράλληλη λειτουργία της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες.
    .
    3. Πατρίδα – Ελλάδα
    α. Αποκατάσταση της συκοφαντημένης φιλοπατρίας και των αξιών του ελληνισμού, καθώς και του σεβασμού των θεσμών, ως θεμελιωδών αρχών της διαχρονικής ύπαρξης του έθνους.
    β. Εγκατάλειψη του ανυπάρκτου δόγματος ”δεν διεκδικούμε τίποτε” και δυναμική διεκδίκηση, σε όλα τα επίπεδα, των δικαίων του ελληνισμού στις πανάρχαιες κοιτίδες του.
    γ. Ανάδειξη της οικουμενικότητας του ελληνισμού, μέσω της διαχρονικής προσφοράς του στο ανθρώπινο γένος.
    .
    4. Νέα Γενιά.
    α. Δημιουργία οράματος για τη νέα γενιά με αποκατάσταση της αξιοκρατίας, κοινωνικά κριτήρια και άξονες την εργασία, την προσφορά, την παιδεία και την επιχειρηματικότητα.
    β. Δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάσχεση της μετανάστευσης των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό.
    .
    5. Οικονομικά.
    α. Χρέος – Μνημόνια.
    (1) Λογιστικός έλεγχος του χρέους με σκοπό τη μείωση στα πραγματικά του πλαίσια και την αποπληρωμή του με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.
    (2) Απόδοση νομίμων πολιτικών ευθυνών, μέσω της δικαιοσύνης, για τη δημιουργία και την αλόγιστη αύξηση του χρέους και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, που θα περιλαμβάνει ανάλογες ποινικές και οικονομικές κυρώσεις εις βάρος τους.
    (3) Έλεγχος της συνταγματικότητας των μνημονίων και των συνακόλουθων εφαρμοστικών νόμων. Επαναδιαπραγμάτευση, με στόχο αφενός την στήριξη των μέτρων που εγγυώνται τη σωστή οργάνωση και λειτουργία του κράτους και αφετέρου την κατάργηση των όρων που αφορούν απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων και αντιστρατεύονται τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.
    β. Φορολογικό σύστημα.
    (1) Δίκαιο και σταθερό μακροχρόνιο φορολογικό σύστημα που να ανταποκρίνεται στο πραγματικό εισόδημα του πολίτη, να στηρίζει τον επιχειρηματικό κλάδο, να ανακουφίζει τους φτωχούς πολίτες και τους μικροσυνταξιούχους και να διασφαλίζει τα έσοδα του κράτους.
    (2) Δραστική μείωση του φορολογικού συντελεστή των ειδών και των επιχειρήσεων, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων και τον επαναπατρισμό των επιχειρήσεων που έφυγαν στο εξωτερικό.
    (3) Επιβολή αυστηρότατης νομοθεσίας για την παραοικονομία και τους φορολογικούς παραβάτες, η οποία ελευθερώνει από την αναγκαιότητα εφαρμογής της λεγόμενης ”αχρήματης κοινωνίας” και τα ολέθρια αποτελέσματά της.
    (4) Κατάργηση του αντισυνταγματικού ΕΝΦΙΑ.
    γ. Χρέη πολιτών.
    (1) Ανακούφιση, μέσω βιώσιμων ρυθμίσεων, των τραπεζικών χρεών, καθώς και των χρεών προς το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν οι φτωχοί πολίτες και οι υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.
    (2) Προστασία της πρώτης κατοικίας από οποιαδήποτε μορφή κατάσχεσης λόγω χρεών.
    (3) Έλεγχος και λήψη κατάλληλων μέτρων για αποφυγή δημιουργίας χρεών στο μέλλον (σπατάλες, υπερκαταναλωτισμός, απόκρυψη πλούτου κλπ).
    δ. Μισθοί – Συντάξεις.
    Καθορισμός κατώτατου μισθού και κατώτατης σύνταξης σε δίκαια, ανταποδοτική και κοινωνικά αποδεκτή βάση.
    ε. Ανθρωπιστική κρίση
    Δημιουργία ειδικού ταμείου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της φτώχειας, καθώς και για την καταπολέμηση της ανεργίας, με διοικητικό συμβούλιο αποτελούμενο από προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους και ηθικής, στο οποίο θα καταθέτουν Έλληνες του εξωτερικού και Φιλέλληνες.
    στ. Κατοχικό δάνειο – Πολεμικές αποζημιώσεις.
    (1) Απαίτηση οριστικής επίλυσης του ζητήματος καταβολής του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία, τα οποία ουσιαστικά απαλείφουν το εξωτερικό μας χρέος.
    (2) Ίδρυση ειδικής επιτροπής ή γραμματείας και δημιουργία ομάδων υποστήριξης στο εξωτερικό για την διεκδίκηση και προβολή του θέματος.
    ζ. Τραπεζικό σύστημα.
    (1) Συγκρότηση, από πλευράς δομής και στρατηγικής, ισχυρού τραπεζικού συστήματος, που να εξασφαλίζει την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και να υποστηρίζει την ανάπτυξη της χώρας.
    (2) Άμεση δημιουργία κρατικής επενδυτικής τράπεζας, με δυνατότητα εισροής κεφαλαίων ελλήνων πολιτών από το εξωτερικό με τις αναγκαίες διευκολύνσεις, με μοναδικό σκοπό την στήριξη της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας.
    (3) Εφόσον η χώρα επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα, χάραξη νέας εθνικής νομισματικής πολιτικής με επάνοδο των τραπεζών στο δημόσιο και χρηματοδότηση αφενός της ιδιωτικής οικονομίας με αναπτυξιακό και παραγωγικό προσανατολισμό και αφετέρου του δημοσίου μέσω ενός παραλλήλου αναζωογονητικού προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
    .
    6. Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρώ.
    α. Επαναπροσδιορισμός των όρων συμμετοχής στην ΕΕ και ομαλή έξοδος σε περίπτωση που η συμμετοχή δεν εγγυάται την ευημερία του ελληνικού λαού. Θέλουμε την Ευρώπη των εθνών και όχι των τραπεζιτών και της ηγεμονικής ποδηγέτησης.
    β. Όχι στην πολιτική εμμονή παραμονής στην ΕΕ, εφόσον με αυτήν διακυβεύονται οι διαχρονικές αξίες του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.
    γ. Παραμονή στο Ευρώ μόνον εφόσον αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα, με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού.
    δ. Όχι στην πολιτική εμμονή παραμονής με κάθε κόστος στο Ευρώ (στο όποιο κακώς μπήκε η Ελλάδα χωρίς να είναι έτοιμη) και ομαλή έξοδος με σκοπό την συγκροτημένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
    .
    7. Εξωτερική πολιτική.
    α. Χάραξη εξωτερικής πολιτικής πάντοτε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό εθνικό συμφέρον.
    β. Ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών ώστε να καταστεί η χώρα πόλος ειρήνης, ανάπτυξης και συνεργασίας στα Βαλκάνια και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο.
    .
    8. Παραγωγική ανασυγκρότηση.
    α. Εθνικό ειδικό σχέδιο ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα (προϊόντα γης και θαλάσσης) και της εγχώριας βιομηχανίας, με στόχο την εθνική αυτάρκεια (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, κοιτάσματα γης και υδρογονάνθρακες).
    β. Θεσμοθέτηση ισχυρών οικονομικών και άλλων κινήτρων για τις ακριτικές περιοχές, με σκοπό την αποκέντρωση, το ζωντάνεμα της υπαίθρου και των ακριτικών νησιών.
    γ. Όχι στις ευρωπαϊκές πολιτικές που στραγγαλίζουν τις δυνατότητες της εγχώριας παραγωγής.
    δ. Να σταματήσει άμεσα η πρωτοφανής λεηλασία των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.
    .
    9. Επιχειρηματικότητα.
    Ανάπτυξη της υγιούς ιδιωτικής πρωτοβουλίας με κρατική παρέμβαση στους τομείς άμυνας, ασφάλειας, παιδείας, υγείας και κοινωνικής πρόνοιας καθώς και στους οργανισμούς κοινής ωφέλειας.
    .
    10. Μεταναστευτικό.
    α. Άμεσο κλείσιμο των συνόρων (χερσαίων και θαλασσίων) για αποφυγή εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα.
    β. Καταγγελία της απαράδεκτης συνθήκης ”Δουβλίνο ΙΙ” με την οποία εγκλωβίζονται στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες.
    γ. Άμεση επαναπροώθηση των παρανόμων μεταναστών στις χώρες τους, για αποφυγή της επιχειρούμενης εθνικής και θρησκευτικής αλλοίωσης της πατρίδας μας.
    δ. Αυστηρός επανέλεγχος και παροχή προσωρινής και μόνο παραμονής και ελληνικής εκπαίδευσης των τελικά αποδειχθέντων νόμιμων μεταναστών και προσφύγων, με παράλληλη δημιουργία συνθηκών επιστροφής στις χώρες τους.
    ε. Απαίτηση από τους παραμένοντες νόμιμους μετανάστες και πρόσφυγες να σέβονται την εθνική, ιστορική και θρησκευτική ιδιοπροσωπεία των Ελλήνων. Όποιοι δεν την σέβονται απελαύνονται.
    στ. Νέος νόμος περί ιθαγένειας που θα την ξεχωρίζει απόλυτα από την υπηκοότητα, έτσι ώστε Έλληνες να θεωρούνται μόνον όσοι έχουν ελληνική καταγωγή. Όσοι εκ των υπολοίπων αποδεικνύουν με τη στάση ζωής τους ότι αξίζουν την τιμή αυτή, θα δύνανται να λαμβάνουν την ελληνική υπηκοότητα.
    ζ. Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πραγματικά κατατρεγμένων ανθρώπων από τη δίνη των πολέμων, με παράλληλο σεβασμό των συμφερόντων των νόμιμων κατοίκων της χώρας.
    η. Μελέτη και χάραξη σωστής μεταναστευτικής πολιτικής ανάλογα με τις δυνατότητες της χώρας μας και με γνώμονα την αποφυγή αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού.
    .
    11. Δημογραφικό πρόβλημα.
    α. Επίλυση του δημογραφικού προβλήματος και ανάδειξη της οικογενείας σε θεμέλιο και στυλοβάτη της κοινωνίας, με έμφαση στην ειδική μεταχείριση των πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών.
    β. Φορολογικές ελαφρύνσεις αντίστοιχα για κάθε παιδί μετά το πρώτο.
    γ. Θέσπιση ειδικού ταμείου πρόνοιας των ελληνίδων μητέρων και στήριξη αυτών από τον 2ο μήνα κύησης μέχρι και το 2ο έτος των παιδιών.
    .
    12. Εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου.
    α. Επανεξέταση όλων των ειδικών προνομίων των βουλευτών, έτσι ώστε να μην προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα του λαού.
    β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι άνω των 30 ετών.
    γ. Σωστή και διαφανής οργάνωση της Βουλής, μείωση του αριθμού των υπαλλήλων της και θέσπιση των μελλοντικών προσλήψεων μέσω πραγματικά αξιοκρατικού συστήματος.
    δ. Μείωση έως και κατάργηση των ”κομματικών στρατών” συμβούλων και λοιπών παρατρεχάμενων των υπουργών και των βουλευτών και αντικατάσταση όσων πραγματικά απαιτούνται κατά βάση από στελέχη της δημόσιας διοίκησης και με σταθερή θητεία.
    ε. Μείωση του αριθμού των βουλευτών.
    .
    13. Σύνταγμα.
    α. Αυστηρή τήρηση του υπάρχοντος Συντάγματος.
    β. Εφόσον γίνει Συνταγματική αναθεώρηση, προστασία των αρχών που αφορούν την εθνική παιδεία, την επικρατούσα θρησκεία (ορθοδοξία), την οικογένεια και την κοινωνική δικαιοσύνη, με παράλληλη κατάργηση άρθρων που εξασφαλίζουν ασυλία στους πολιτικούς (ποινική ασυλία βουλευτών, διατάξεις περί ευθύνης υπουργών, έλεγχος οικονομικών κομμάτων), καθώς και κατάργηση της παραγραφής των σύνθετων πολιτικών εγκλημάτων.
    .
    14. Σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας.
    α. Μη διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας, δόμηση της κοινωνικής ζωής με βάση την ελληνορθόδοξη παράδοση και κοινή πορεία στους τομείς του πνευματικού και κοινωφελούς έργου της πολιτείας.
    β. Πιστή προσήλωση στην ελληνοχριστιανική παράδοση σε θέματα όπως το μάθημα των θρησκευτικών, οι εκτρώσεις, το σύμφωνο συμβίωσης, η κάρτα πολίτη, η καύση των νεκρών κλπ.
    γ. Απόδοση του προσήκοντος σεβασμού και στήριξη της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αγίου Όρους, για το διαχρονικό αγώνα που έδωσαν για την επιβίωση του Γένους και το τεράστιο πνευματικό έργο που επιτελούν.
    .
    15. Ένοπλες Δυνάμεις.
    α. Αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων, σε προσωπικό και μέσα, ούτως ώστε να διασφαλίζεται απόλυτα η εθνική κυριαρχία και η προώθηση των εθνικών συμφερόντων.
    β. Αναβάθμιση και εκμετάλλευση των εθνικών δυνατοτήτων παραγωγής πολεμικού υλικού σε δημόσιο (ΕΑΣ, ΕΑΒ κλπ) και ιδιωτικό (ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες) επίπεδο, για μείωση του κόστους των εξοπλισμών, δημιουργία θέσεων εργασίας και δυνατότητα εξαγωγών σε άλλες χώρες, με αντίστοιχη εισροή κεφαλαίων.
    γ. Αποκατάσταση του κύρους, του ηθικού και της αξιοπρέπειας των Ενόπλων Δυνάμεων και εστίαση των καθηκόντων τους στον θεσμικό τους ρόλο.
    δ. Επανασύνδεση της μισθοδοσίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με αυτή των δικαστικών.
    .
    16. Εσωτερική ασφάλεια – Δημόσια τάξη.
    α. Ενίσχυση των Σωμάτων Ασφάλειας, με προσωπικό, μέσα και υλικά, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν απόλυτα την δημόσια τάξη και να εγγυώνται την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
    β. Αποκατάσταση του κύρους, του ηθικού και της αξιοπρέπειας των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και εστίαση των καθηκόντων τους στον θεσμικό τους ρόλο.
    γ. Επανεξέταση των αποδοχών των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, έτσι ώστε να διαβιούν με αξιοπρέπεια και να εκτελούν απερίσπαστα την αποστολή τους.
    .
    17. Δικαιοσύνη.
    α. Διαφύλαξη της ανεξαρτησίας της δικαστικής εξουσίας, με την αναθεώρηση του άρθρου του Συντάγματος που προβλέπει την αρμοδιότητα επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης από την εκάστοτε κυβέρνηση (δηλαδή την εκτελεστική εξουσία).
    β. Ανάθεση της δυνατότητας επιλογής της δικαστικής ηγεσίας σε ανεξάρτητο εξωδικαστικό συλλογικό όργανο (με ανώτατους δικαστικούς, εκπροσώπους της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, εκπροσώπους του πανεπιστημιακού και δικηγορικού κόσμου).
    γ. Ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων και αντικειμενική απονομή δικαιοσύνης για αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος του λαού μας.
    δ. Αποποινικοποίηση ήσσονος σημασίας παραβάσεων και μείωση της δικαστικής ύλης.
    ε. Θεσμοθέτηση ασυμβιβάστου δικαστικής και πολιτικής ιδιότητας, ιδιαίτερα μετά την συνταξιοδότηση των δικαστικών.
    στ. Καταπολέμηση της πολυνομίας με κατάργηση, συγχώνευση και απλούστευση νόμων και εφαρμογή περιορισμού ψήφισης νόμων στη Βουλή.
    .
    18. Υγεία.
    α. Εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.
    β. Ενίσχυση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και της ιατρικής έρευνας. Ειδική συμφωνία με τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες για στήριξη των φτωχών ασθενών.
    γ. Απλοποίηση και επιτάχυνση διαδικασίας έγκρισης ακριβών φαρμάκων σε βαριές ή επείγουσες περιπτώσεις θεραπείας/νοσηλείας.
    δ. Παραμονή των ελλήνων ιατρών στην Ελλάδα και προαγωγή της χώρας που γέννησε την ιατρική σε διεθνή αγορά ιατρικής αριστείας, που θα συντελέσει και στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.
    .
    19. Δημόσια διοίκηση
    α. Πλήρης και άμεση αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης. Μείωση στο ελάχιστο των ατόμων που αλλάζουν κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση.
    β. Μόνιμη στελέχωση υψηλόβαθμων θέσεων δημοσίου από αποφοίτους σχολής δημόσιας διοίκησης με τα ανάλογα προσόντα και μέσω αξιοκρατικής διαδικασίας.
    γ. Ευέλικτος και αποτελεσματικός δημόσιος τομέας με συνεχή αξιολόγηση και στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.
    δ. Καταπολέμηση και εκμηδένιση της γραφειοκρατίας.
    ε. Κομματική απεξάρτηση των συνδικαλιστικών στελεχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
    .
    20. Αποκέντρωση – Περιφερειακή ανάπτυξη
    α. Έμφαση στην αποκέντρωση και την περιφερειακή ανάπτυξη, με ταυτόχρονη ενίσχυση των τοπικών θεσμών, που θα παραπέμπουν στην άμεση δημοκρατία και τον κοινοτισμό.
    β. Επανεξέταση των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τρόπου λειτουργίας αυτών.
    .
    21. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση
    α. Συμμετοχή όλων στην κοινωνία της πληροφορίας, ως κοινωνικού αγαθού και επιστημονικής προόδου και όχι ως εργαλείου ελέγχου των πολιτών.
    β. Εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών για τη σωστή οργάνωση του κράτους και τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.
    γ. Αξιοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων για την πάταξη της γραφειοκρατίας και της φοροδιαφυγής.
    δ. Όχι στην πολυδιαφημιζόμενη κάρτα του πολίτη, η όποια με την ενοποίηση όλων των βάσεων δεδομένων σε συνδυασμό με την κατάργηση του ρευστού χρήματος, αποτελεί το καθολικό ”φακέλωμα” του πολίτη και είναι η απαρχή του απόλυτου ολοκληρωτισμού.
    .
    22. Εργασία – Ανεργία
    α. Η εργασία είναι δικαίωμα. Εργασία για όλους με ευθύνη του κράτους, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
    β. Εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της ανεργίας, με ειδικά προγράμματα απασχόλησης, παροχή κινήτρων στις επιχειρήσεις και επιδοτούμενα προγράμματα με έμφαση στην περιφέρεια.
    γ. Άμεση μείωση της φορολογίας των εγχώριων επιχειρήσεων, με παροχή κινήτρων για προσλήψεις επιπλέον εργαζομένων.
    δ. Άμεση μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων που μετακινήθηκαν στο εξωτερικό, έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
    ε. Προσέλκυση ξένων επενδύσεων με φορολογικά κίνητρα και παράλληλα δεσμεύσεις για πρόσληψη ελλήνων εργαζομένων, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας.
    στ. Ανεξάρτητος, ακομμάτιστος, κοινωνικός συνδικαλισμός.
    .
    23. Κοινωνική ασφάλιση.
    Δίκαιο, βιώσιμο, ανθρώπινο, αναλογικό, ανταποδοτικό και ανεξάρτητο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης που θα σέβεται το χρόνο και τον τύπο εργασίας κάθε εργαζομένου.
    .
    24. Πολιτισμός.
    α. Ανάδειξη της εθνικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς, του ελληνικού και ορθόδοξου πνεύματος, ως φως που όπως φώτιζε στο παρελθόν, δύναται να φωτίσει όλη την οικουμένη στο μέλλον που διαγράφεται ζοφερό.
    β. Εκμετάλλευση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με βασικό μέτοχο την τοπική αυτοδιοίκηση και κύριο στόχο την τουριστική ανάπτυξη.
    γ. Θέσπιση πολιτιστικών αγώνων με παγκόσμια εμβέλεια (κατά τον τύπο των Ολυμπιακών αθλητικών αγώνων).
    .
    25. Αθλητισμός.
    α. Πρόσβαση σε όλους και απεξάρτηση του αθλητισμού από την εμπορευματοποίηση.
    β. Ορθό και αυστηρό νομοθετικά πλαίσιο τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
    γ. Επιδίωξη τέλεσης των ολυμπιακών αγώνων μονίμως στην Ελλάδα.
    .
    26. Τουρισμός.
    α. Άμεση απεμπλοκή των μνημονίων από την πολιτική τουρισμού.
    β. Επενδυτική πολιτική στις τουριστικές υποδομές, μέσω των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.
    γ. Προσπάθεια αύξησης τουριστικής κίνησης από ανατολικές ομόδοξες χώρες και χώρες άπω ανατολής.
    δ. Έμφαση και στήριξη των υποδομών του θρησκευτικού και ιατρικού-ιαματικού τουρισμού, καθώς και του αγροτουρισμού.
    .
    27. Ναυτιλία και Αιγαίο.
    α. Στήριξη της ναυτιλίας με ανταποδοτικά οφέλη στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην στήριξη των νησιών, στην ανάπτυξη του νησιώτικου τουρισμού και στην εισροή συναλλάγματος .
    β. Κίνητρα στους έλληνες πλοιοκτήτες για να υψώσουν όλοι ελληνική σημαία στα πλοία τους. Ειδικά φορολογικά κίνητρα για ανάπτυξη υποδομών ναυπήγησης-συντήρησης πλοίων στον ελληνικό χώρο, με πρόσληψη ελλήνων εργατών.
    γ. Επίλυση των πάσης φύσεως προβλημάτων των νησιωτών μας και ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια και την επιβίωση.
    δ. Άμεση μείωση της φορολόγησης των νησιώτικων επιχειρήσεων.
    .
    28. Μεταφορές και Δίκτυα.
    α. Επανεξέταση του καθεστώτος διαχείρισης των εθνικών δικτύων και υποδομών, με σκοπό τη μείωση του κόστους χρήσης από τους πολίτες της χώρας.
    β. Εκμετάλλευση των υποδομών και των μέσων προς ανάπτυξη της παραγωγής και της εθνικής οικονομίας.
    γ. Ενιαίος σιδηροδρομικός φορέας και ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δικτύου με τραίνα υψηλής τεχνολογίας πανελλαδικά.
    δ. Αναβάθμιση του δικτύου συγκοινωνιών με εισιτήριο προσιτό σε όλους.
    .
    29. Υποδομές ανάπτυξης.
    α. Κίνητρα για την ανάπτυξη των υποδομών ανανεώσιμων, ανακυκλώσιμων και οικολογικών πηγών ενεργείας, με εξασφαλισμένο αξιόλογο ανταποδοτικό όφελος.
    β. Εκμετάλλευση αιολικής και ηλιακής ενεργείας για αυτονομία των νησιών αλλά και όλης της χώρας, με απόκτηση δυνατοτήτων εξαγωγής ενεργείας.
    γ. Εκμετάλλευση των απεριόριστων υδάτινων πόρων της χώρας στη γεωργία, στην αστική ανάπτυξη και στην παραγωγή υδατικής ενέργειας, με παράλληλη κάλυψη των αναγκών των νησιών και εξαγωγή πόσιμου νερού στο εξωτερικό.
    .
    30. Εθνικά θέματα.
    Θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους γείτονες μας. Η φιλία όμως των λαών προϋποθέτει την ειλικρινή προσέγγιση και την αποδοχή της αλήθειας εκατέρωθεν.
    Απαιτούμε λοιπόν από τους γείτονές μας να σεβαστούν τους διεθνείς κανόνες, τις διεθνείς συνθήκες, τα δικαιώματα των ελληνικών μειονοτήτων, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, καθώς και ότι προσέφερε η χώρα μας στην ανάπτυξη και την δημοκρατική πορεία αυτών.
    Προβάλλουμε συνεχώς τις θέσεις μας επί των εθνικών μας θεμάτων τόσο στο εξωτερικό, με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του υπουργείου εξωτερικών και με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του υπουργείου πολιτισμού, όσο και στο εσωτερικό μέσω των τουριστικών επιχειρήσεων και των πολιτιστικών χώρων μας.
    α. Τουρκία.
    Η Τουρκία πρέπει:
    (1) Να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματά της από την Κύπρο και να αποδεχτεί μια δίκαιη, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, λύση του κυπριακού ζητήματος.
    (2) Να ξεχάσει κάθε ιδέα διεκδίκησης στο Αιγαίο και να σεβαστεί τις διεθνείς συνθήκες για το δίκαιο της θάλασσας και τον εναέριο χώρο.
    (3) Να αφήσει κατά μέρος τα ύπουλα παιχνίδια στη Θράκη, όπου χριστιανοί και μουσουλμάνοι Έλληνες ζουν ειρηνικά.
    (4) Να αναγνωρίσει άμεσα την οικουμενικότητα του Πατριαρχείου, να ανοίξει τη θεολογική σχολή της Χάλκης και να αποδώσει όλα όσα παρανόμως απέσπασε από την ελληνική ομογένεια.
    (5) Να αποδώσει την Αγία Σοφία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ως Ιερό Ναό-σύμβολο της Ανατολικής ημών Ορθοδόξου Εκκλησίας.
    (6) Να αναγνωρίσει τα δικαιώματα των εθνικών, θρησκευτικών και λοιπών μειονοτήτων που ζουν στην επικράτειά της.
    β. Σκόπια.
    (1) Δεν αναγνωρίζουμε καμία ονομασία, που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.
    (2) Επιβάλλεται τα Σκόπια να επανέλθουν στην πρότερη (προπολεμική) ονομασία τους ως Δημοκρατία του Βαρδάρη και να διαγράψουν τις αλυτρωτικές βλέψεις και τις λυτρωτικές πρακτικές τους.
    γ. Αλβανία.
    Η Αλβανία οφείλει να ευγνωμονεί την Ελλάδα αιωνίως για την ανάστασή της, όταν κινδύνευε να διαλυθεί, και επιπλέον:
    (1) Να σεβαστεί πλήρως τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες.
    (2) Να εγκαταλείψει τις απαράδεκτες θέσεις σχετικά με τους Τσάμηδες και τις κωλυσιεργίες για την κοινή αναγνώριση της ΑΟΖ. Σε αντίθετη περίπτωση, άμεση διεκδίκηση αποζημιώσεων για τα εγκλήματα των δοσίλογων Τσάμηδων, συνεργατών των Ιταλών και Γερμανών, κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
    .
    31. Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης
    α. Οριστική απεμπλοκή της Τουρκίας από την μειονότητα των ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης. Κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, εφόσον με τη στάση και τις δραστηριότητές του επιμένει να εκφεύγει των προβλεπομένων από τη Συνθήκη της Λωζάννης.
    β. Καθολική και ισχυρή στήριξη όλων των μουσουλμάνων σε όλους τους τομείς, με παροχή ελληνοκεντρικής παιδείας και απόδοση δικαίων στην εκπαίδευση, ανάλογα με την προέλευσή τους (Τουρκόφωνοι, Πομάκοι, Ρομά).
    .
    32. Ομογένεια – Απόδημος Ελληνισμός.
    α. Η ομογένεια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού και επιβάλλεται να έχει όλα τα δικαιώματα των πολιτών της μητροπολιτικής Ελλάδας.
    β. Θεσμοθέτηση επιστολικής ή/και ηλεκτρονικής ψήφου των ομογενών κατά τις εθνικές εκλογές.
    γ. Τόνωση της ελληνικής παιδείας, με έμφαση στην γλώσσα, των παιδιών 3ης και 4ης γενιάς και ενίσχυση των δεσμών τους με την μητροπολιτική Ελλάδα.
    δ. Προστασία των εθνικών δικαιωμάτων της ομογένειας που ζει και βιώνει ως μειονότητα σε άλλες χώρες.
    ε. Οργάνωση και υποστήριξη των νέων επιστημόνων που ξενιτεύτηκαν για να βρουν δουλειά επειδή οι πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών δεν τους επέτρεψαν να ζήσουν και να μεγαλουργήσουν στη χώρα που τους γέννησε και τους σπούδασε.
    .
    33. Δημοκρατικό πολίτευμα
    Η «Ελεύθερη Πατρίδα» θέτει ως τελικό βασικό της στόχο, ως κυβέρνηση, την εξυγίανση της δημοκρατίας με συνταγματική επανίδρυση μέσω Συντακτικής Βουλής (που θα προκύψει από δημοψήφισμα).
    .
    .
    http://www.eleftheripatrida.gr/theseis-protaseis/genikes-theseis
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .
    .
    .
    .
    .
    .
    ( ἡ ἔννοια Ἕλλην εἶναι κατάστασις ἐν ἐξελίξει
    κι ὄχι κάτι στάσιμο καὶ περιορισμένο .)
    .
    https://filonoi.gr/2018/10/14/aplh-arithmhtikh/.
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ !
    .
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
    .
    ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
    .
    ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
    .
    ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ
    .
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ! !
    .
    .
    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ …………….
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ( ἐξελίξει
    κι ὄχι κάτι στάσιμο καὶ περιορισμένο .)
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ …………………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=FCEXr6Qpn7c

    • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
      Αλλού τα κακαρίσματα… Κι αλλού γεννούν οι κότες. Ο “νέος φορέας” ως βαμπίρ, “ζωντάνεψε”, και απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο δηλώνοντας στους πάντες πως: “Είμαι μαζί με όσους αγαπούν…”

      Τα πτυχία έκαναν παρέλαση… Η γκλαμουριά ως περιτύλιγμα του απόλυτου πολιτικού τίποτε περίσσεψε και αυτή… Το όρος, όντως «ὤδινεν», αλλά είναι δύσκολο να πει κανείς αν «ἔτεκεν μῦν» ή αν απλώς παρέθεσε τα μικρά ορυζόμορφα υποπροϊόντα της πέψης του μυός, σε ένα κομμάτι χαρτί έτσι για να βρίσκονται…

      Πόσο κάρβουνο ακόμη μέσα σε μόλις μια πρόταση που
      θέλουν να αποτελεί και πολιτικό ντοκουμέντο
      Ένα κείμενο αχταρμάς φιγουράρει ως εξαγγελία σύστασης του “νέου φορέα”… Μια προχειροφτιαγμένη παράθεση ασυναρτησιών που καταλήγει στο απόλυτο τίποτε, και που δεν αντέχει καν σε σοβαρή κριτική, θα…
      σπαταλήσει αναγκαστικά λίγο από το χρόνο μας, για να καταδείξουμε την πολιτική φαιδρότητά της.

      Όπως θα διαπιστώσετε και στη συνέχεια, ούτε καν στον κόπο μιας δεύτερης ανάγνωσης για να διορθώσουν το κολάζ που έκαναν δεν μπήκαν οι νεόκοποι «σωτήρες» που υποσχέθηκαν βαρύγδουπα, «μεγάλα μπαμ», και άλλες ανάλογες μεγαλοστομίες.

      Οι αντιγραφές και ο μιμητισμός καλά κρατούν στο “νέο φορέα”. Πάμε να γελάσουμε με την «νιότη» του… Στη φωτογραφία που ακολουθεί… Περιγράφεται η νιότης του κατ αρχήν…

      Και σε αυτές που έπονται, απεικονίζεται το γενεαλογικό δέντρο αυτής της νιότης…

      1. Ο “Ανένδοτος Αγώνας για την Ελευθερία και την Πατρίδα”… ήταν μια ψιλοξεπατικούρα του “Ανένδοτου αγώνα για τη Μακεδονία και την Δημοκρατία” των Πατσίκα και Ιακωβίδη, και αυτός με την σειρά του, ήταν μια ακόμη ψιλοξεπατικούρα από την επωνυμία της “Πανελλαδικής πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας”, στην οποία συμμετέχει και η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ” και η οποία οργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη και ως προς την ουσία της πολιτική εκδήλωση με θέμα την “Εθνική στρατηγική στην μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή”.
      Οι εικόνες που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικές… Απολαύστε τη νιότη του “νέου φορέα”, μιας και όλοι επιτέλους πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε πίσω από την εφήμερη γκλαμουριά.

      Ο φορέας των Πατσίκα – Ιακωβίδη

      Ο λογότυπος της Πανελλαδικής Πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση
      της Δημοκρατίας και της Πατρίδας μας
      2. Το επίσης “νέο” ΔΗ.ΠΑ.Κ, όπως προκύπτει, στις 8 Αυγούστου θέλησαν να το κάνουν ΠΑ.ΔΗ.Κ για να θολώσουν τα νερά, αλλά τελικά παρέμειναν στο ΔΗ.ΠΑ.Κδιότι ως γνωστόν η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί και ιδού τη απόδειξη στην παρακάτω εικόνα…

      Στην ίδια εικόνα επίσης αποδεικνύεται πως το ίδιο ΔΗ.ΠΑ.Κ, κατά τη διάρκεια του περυσινού θριάμβου της Δημοκρατίας στο πρώην ΕΠΑΜ, διέγραφε από τη σελίδα του, όποιον ασκούσε κριτική στις αθλιότητες εκείνης της περιόδου. 8 Μαΐου του 2017 βεβαιώνει η εικόνα πως συνέβαιναν όλα τούτα…

      Στην ίδια επίσης εικόνα, κάτι σε ΔΗ.ΠΑ.Κ έκανε συνελεύσεις στην Κρήτη από τονΙούνιο του 2013… Ενώ στη διπλανή εικόνα κάτι επίσης σε ΔΗ.ΠΑ.Κ συμμετείχε σεεκλογές από το 2012

      ΔΗ.ΠΑ.Κ από το 2013 και το 2017

      ΔΗ.ΠΑ.Κ – Εκλογές από το 2012

      Πάμε και στη συνέχεια… Αλλά πριν περάσουμε στην ουσία του γονατογραφήματος των “νέων σωτήρων” που ομολογουμένως παράγονται μαζικά από την σύγχρονη βιομηχανία της πατριδοκαπηλίας, ας προσπαθήσουμε να δούμε και τη σοβαρότητα που αποπνέουν τα πολιτικά τους ντοκουμέντα…
      Το κατεβατό των ατάκτως ερριμμένων ασυναρτησιών καταλήγει και σ ένα δια ταύτα.Απολαύστε το στη φωτογραφία που ακολουθεί.

      “Είμαι”!!!… Ποιός είμαι;;; Από που έρχομαι;;; Που πάω;;; Γιατί πάω;;; Αναπάντητα τα ερωτηματικά. Αλλά ένα είναι βέβαιο…
      Ο “νέος φορέας” ως βαμπίρ, “ζωντάνεψε”, και απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο δηλώνοντας στους πάντες πως: “Είμαι μαζί με όσους αγαπούν…” Δεν είναι μούρλια;;;
      Είναι φανερό πως το τερμάτισαν. Τέτοια μεγαλεία σε πολιτικό κείμενο ομολογώ πως δεν ματαξανάδα…
      Αλλά κάπου εδώ ας τελειώσουμε με το αστείο της υπόθεσης αν και – μεταξύ μας – δύσκολο να ανακαλύψεις σε όλα τούτα κάτι σοβαρό, και να πάμε σε αυτό που προσπαθεί να αποπνεύσει η πολιτική αντίληψη του εν λόγω τσαλαβουτήματος…
      Λέγαμε μεταξύ άλλων στις 10 Οκτωβρίου όταν μας κοινοποιήθηκε γνωστοποίηση για τον “νέο φορέα”…
      “Μου ήρθε πρόσκληση να επικροτήσω μια πολιτική τερατογέννεση. Πολιτικά τεμάχια από το πάλαι ποτέ ΕΠΑΜ, σε μια περίεργη σύμφυση με ευρωλάτρες… με αντιευρωπαϊστες… με αντιευρωζωνιστές αλλα και ευρωλάγνους… με υποστηρικτές της “λογιστικής” των ιδιωτικοποιήσεων και μη… θα μαζευτούν λέει ν ανακοινώσουν τη δημιουργία καινούριου κόμματος, με φερετζέ τι άλλο;;; Τον Πατριωτισμό και τη Δημοκρατία, μοστράροντας πολλά πτυχία, σε μια πολιτική Βαβέλ άνευ προηγουμένου.

      Πολιτική διακήρυξη… Δεν είδαμε… Προγραμματική διακήρυξη… Ομοίως δεν είδαμε… Προέχουν τα likes και τα χειροκροτήματα…

      Μια τόσο ετερόκλητη σύμπλευση, βεβαίως και δεν μπορεί να διαθέτει πολιτική συνεκτικότητα, γι αυτό και είναι αμφίβολο αν τελικά θα δούμε πολιτική διακήρυξη έστω και ετεροχρονισμένα.

      Αλλά ακόμη και αν αποτολμήσουν να συνταχθεί κάποια καρικατούρα προγράμματος, αυτή θα είναι μια έκθεση ιδεών με ολίγη από ευχολόγιο στην καλύτερη περίπτωση, σε ένα κολάζ αντιφατικών προσεγγίσεων με μπόλικη αμπελοφιλοσοφική φλυαρία, και υπερπλεόνασμα “οικονομισμού”, με ταυτότητα για όλα τα γούστα.

      Το σύστημα κλωνοποιεί τα δημιουργήματά του, με τελική επιδίωξη να μπλοκάρει σε αδιέξοδα και αυταπάτες κάθε σοβαρή προσπάθεια των πολιτών ν αναζητήσουν πραγματική διέξοδο για πραγματική σωτηρία της πατρίδας.

      Βελόπουλοι… Βαρουφάκηδες… Και λοιποί εκκολαπτόμενοι κλώνοι, σε ένα γαϊτανάκι με στόχευση εκλογική, γκελάρουν στα όρια ανοχής του συστήματος, με καταφανή το συντηρητισμό, ΚΑΙ στην πολιτική αντίληψη ΚΑΙ στην αντίληψη για το ρόλο της κοινωνίας.

      Το αν υπάρχουν μεταξύ όλων και κάποιοι που κατά λάθος βρέθηκαν σε λάθος τόπο για να συναποτελέσουν ένα περιβάλλον πολιτικού αχταρμά, θα το δείξει ο χρόνος και ο βαθμός επίγνωσης της πραγματικότητας από τους ίδιους.”

      Αυτά λέγαμε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, ενώ ήδη από τις 9 του Οκτώβρη προειδοποιούσαμε χαριτολογώντας πως:

      “Ο ένας Ντιμούτρης… Αυτός που παράτησε τον άλλο Ντιμούτρη… Αυτόν που δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς τον Ντιμούτρη, έχει τσακώσει τις λίστες και κολεγιές, και τηλεφωνεί για να φτιάξει χαλιφάτο… Προσέξτε το λίγο…

      Και φροντίστε να το θυμάστε αυτό…

      Χαλιφάτο…

      Χαλιφάτο εντός του συστήματος…
      Χαλιφάτο αποδεκτό από το σύστημα…

      Χαλιφάτο στην υπηρεσία του συστήματος, που εμπορεύεται ρητορική με ολίγην από πατριωτισμό και καμπόση από δημοκρατία…

      Ευρωτιμητές… Ένθερμοι υποστηρικτές των νεοφιλελεύθερων ιδιωτικοποιήσεων… Ευρωλάγνοι αλλά και Ευρωσκεπτικιστές… Έσονται εις σάρκαν μίαν για να επενδύσουν στην μάχη των εντυπώσεων… Μόνο που σύντομα όλο τούτο θα χρειαστεί να γίνει πολιτική… Κι αυτό το ετερόκλητο προξενιό, μόνο πολιτικά τέρατα μπορεί να παράξει…

      Τέρατα επικίνδυνα. Όχι μόνο γιατί δεν είναι ικανά να οδηγήσουν σε λυτρωτικό πολιτικό προορισμό…
      Αλλά γιατί γι ακόμη μια φορά θα ακυρώσουν προσδοκίες, σπεύδοντας να ρευστοποιήσουν το κεφάλαιο όσων τους εμπιστευτούν στο πολιτικό χρηματιστήριο της επόμενης μέρας”.

      Στις 10 του Οκρώβρη επίσης, διατυπώσαμε 15 πρώτα πολιτικά ερωτήματα προειδοποιώντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να υπάρξουν απαντήσεις. Για δείτε τι λέγαμε:…

      “Μιας και η πολιτική τερατογένεση που προέκυψε από τα πολιτικά αποκόμματα του πρώην ΕΠΑΜ, με την γνωστή παρά φύσιν πολιτική σύμφυση διοργανώνει πρεμιέρα, θα θέλαμε να αποτολμήσουν οι κκ πρωταγωνιστές, σαφείς απαντήσεις και μάλιστα με χαρακτήρα προγραμματικό σε ορισμένα πρώτα κρίσιμα ερωτηματικά…

      ΠΡΩΤΟΝ: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην παραμονή της χώρας στο ΝΑΤΟ;;;

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ;;;

      ΤΡΙΤΟΝ: Τι ακριβώς προτείνει ο “Νέος” φορέας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πολιτική των αγωγών στην οποία ετεροβαρώς έχει προσχωρήσει η χώρα;;;

      ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Ποια συνολική αντιμετώπιση προτείνει για το πρόβλημα του “ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ”;;;

      ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Αποδοχή του νέου καθεστώτος ή καταγγελία και άμεση εθνικοποίηση;;;

      ΠΕΜΠΤΟΝ: Ευρωπαϊκή Ένωση: Παραμονή ή αποχώρηση;;;

      ΕΚΤΟΝ: Τραπεζικό σύστημα: Ποιά δεσμευτική πολιτική προτείνεται για την επόμενη μέρα;;;

      ΕΒΔΟΜΟΝ: Συνθήκη Σένγκεν: Παραμονή ή άμεση αποχώρηση;;;

      ΟΓΔΟΟΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Σε τι συνίσταται κατά τη γνώμη του “νέου” φορέα η οφειλόμενη παρέμβαση για την ανακοπή των προδιαγραφόμενων επικίνδυνων εξελίξεων;;;

      ΕΝΑΤΟΝ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ποιά η θέση του “νέου” φορέα για το μέλλον τους;;;

      ΔΕΚΑΤΟΝ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ και ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ που δεσμεύουν τη χώρα ετεροβαρώς… Ποιά ακριβώς είναι η θέση του “νέου” φορέα;;; Ισραηλ;;; ΗΠΑ;;; Ευρωπαϊκή Ένωση;;;

      ΕΝΔΕΚΑΤΟΝ: Τι ακριβώς προτείνουν για το τραπεζικό σύστημα στο καθεστώς της “πατριωτικής Δημοκρατίας” που ευαγγελίζονται;;;

      ΔΩΔΕΚΑΤΟΝ: Αμυντικό δογμα;;;

      ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ: Βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας;;;

      ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Βασικοί άξονες συνταγματικής μεταρρύθμισης;;;

      ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ: Μέτρα πλήρους ανάκτησης της Εθνικής κυριαρχίας ως πρόγραμμα των 100 ημερών;;;

      Προφανώς θα εμείς θα επανέλθουμε. Ήπια ξεκινήσαμε… Οι κύριοι θα απαντήσουν;;;”

      Το αποτέλεσμα δείτε το στη φωτογραφία που ακολουθεί…

      Και βέβαια στην υπογράμμιση με το μπλέ… Την τιμητική της έχει η ξεπατικούρα από δικά μας υλικά τα οποία κοινοποιήσαμε πιο πάνω…
      • Αναρωτηθήκατε γιατί δεν απετόλμησαν συγκεκριμένες απαντήσεις;;;
      • Συνειδητοποιείτε ότι θέλουν να σώσουν την πατρίδα και δεν έχουν διασφαλισμένο ούτε το μίνιμουμ της πολιτικής συνεκτικότητας που απαιτείται για να καταδείξουν με όρους πολιτικούς την κατεύθυνση της “σωτηρίας” της;;;
      • Πόση σοβαρότητα νομίζετε ότι μπορεί να αποπνεύσει ένα πολιτικό εγχείρημα, που θέλει να έρθει σε “σύγκρουση με το καθεστώς της Κατοχής”, όταν δεν αποτολμά μια στοιχειώδη σύγκρουση ούτε καν με τον εαυτό του για τα αυτονόητα;;;

      Ας συνοψίσουμε όμως, μιας και ο χρόνος είναι πραγματικά πολύτιμος για να τον σπαταλά κανείς ασχολούμενος με το απόλυτο πολιτικό τίποτε. Το κάναμε ωστόσο. Και το κάναμε γιατί οφείλαμε να καταδείξουμε την αλήθεια, και όχι βεβαίως για να παραδώσουμε απλά μαθήματα πολιτικής σε ώτα μη ακουόντων.

      Προειδοποιήσαμε πως μια τέτοια ετερόκλητη σύναξη, δεν μπορεί να διασφαλίσεικαμιά απολύτως πολιτική συνεκτικότητα. και μάλιστα τονίσαμε πως ακόμη και αν επιχειρήσουν να βγάλουν κάποιο πολιτικό κείμενο, αυτό θα είναι: “Ένα κολάζ αντιφατικών προσεγγίσεων με μπόλικη αμπελοφιλοσοφική φλυαρία, και υπερπλεόνασμα “οικονομισμού”, με ταυτότητα για όλα τα γούστα”.
      Εεε… πιο κολάζ από αυτό που μας παρουσίασαν, δεν νομίζουμε ότι γινόταν να προκύψει…
      • Κολάζ στον τίτλο του…
      • Κολάζ στην περιγραφή του…
      • Κολάζ ακόμη και στην κακότεχνη συρραφή των κειμένων του…
      Όσο για το “υπερπλεόνασμα στείρου και άκριτου οικονομισμού”… Νομίζουμε πως η παραπάνω φωτογραφία που είναι το δια ταύτα της “εξαγγελίας” τους, μιλά από μόνο του…

      Για τα κρίσιμα ζητήματα της θεσμικής, πολιτικής, αμυντικής, ενεργειακής, γεωστρατηγικής και λοιπής εξάρτησης… ούτε κουβέντα… Λίγο αβαβά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, μέχρι να το κάνουμε κι αυτό εντελώς γαργάρα…

      Κουβέντα επίσης και για τα εξόχως κρίσιμα ζητήματα της ταυτότητας της εξουσίας… της ταυτότητας του φορέα κυριότητας του τραπεζικού συστήματος… της εθνικής ταυτότητας αυτού που ασκεί κυριαρχία στην διχοτομημένη από τις ενεργειακές συμφωνίες Ελλάδα…. κλπ… κλπ… κλπ…

      Προειδοποιήσαμε επίσης, λέγοντας πως: “Εν τέλει… Φορέα φτιάξατε ή μια προσωρινή σύναξη οργανώσατε που ήρθε ο καθένας να πει τον καημό του;” Και φυσικά επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα και σε αυτό.

      Μια ολόκληρη Ακαδημία με πτυχία παρέλασε από τη χθεσινή φιέστα, για να προκύψει τελικά…
      • Ένα ασύντακτο κείμενο (πχ. γράφουν μεταξύ άλλων “…δημιουργία νέου Έθνους με όνομα Βόρεια Μακεδονία”…

      Άντε να τους εξηγήσεις τώρα ότι το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” δεν είναι όνομαΕΘΝΟΥΣ αλλά όνομα ΚΡΑΤΟΥΣ… Άντε να τους εξηγήσεις τώρα ότι εμείς είμαστε”ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ” και όχι “ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΟΣ”)…

      Δείτε πολιτικό κείμενο… Δείτε υποδειγματική χρήση της Ελληνικής γλώσσας… από τους πρωταγωνιστές μιας εκδήλωση στην οποία παρέλασαν τόοοσα πτυχία: “Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 300 συμμετέχοντες οι οποίοι κατέληξαν στο ψήφισμα σύστασης ομόφωνα του Δημοκρατικού πατριωτικού Κινήματος , υιοθέτησαν την ιδρυτική διακήρυξη και συνέστησαν την προσωρινή Διοικητική Επιτροπή”.

      Πόσο κάρβουνο ακόμη μέσα σε μόλις μια πρόταση που
      θέλουν να αποτελεί και πολιτικό ντοκουμέντο…
      “Ψήφισμα σύστασης ομόφωνα” αλλά και “Διοικητική επιτροπή” βρε αθεόφοβοι;;; Που το είδατε αυτό γραμμένο;;; Πόσο κάρβουνο πιά;;; Πόσο;;;
      • Ένας αχταρμάς ασυναρτησιών με τις οποίες είναι διανθισμένο όλο το κείμενο, σε βαθμό που να καθιστά δύσκολη ακόμη και την ενδεικτική τους ανάδειξη (ενδεικτικό παράδειγμα διατύπωσης σε άπταιστα Ελληνικά: “Η ταυτόχρονη καταγγελία του χρέους, της δήθεν σωτηρίας μας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο μονομερώς, με κατάργηση της μνημονιακής επιτροπείας”).
      Άντε να εξηγήσεις σε όλους αυτούς, ότι υπάρχει και Μάαστριχτ… ότι υπάρχει και Σένγκεν… ότι υπάρχει και PESCO… ότι υπάρχει και ΚΑΠ… ότι υπάρχουν και ΝΑΤΟικές δεσμεύσεις… ότι υπάρχει και ένα καινούριο πακέτο ετεροβαρών “αμυντικών” και “στρατηγικών” συνεργασιών… αλλά και τόσα άλλα… Ότι υπάρχει δηλαδή ένα πλέγμα νομικοπολιτικών δεσμεύσεων βαθιάς εξάρτησης και πλήρους υποτέλειας της χώρας, που δεν ξεκινά μετά το 2010… Αλλά προϋπάρχει αυτού γι αυτό και γέννησε το 2010… Γι αυτό κι αυτό με τη σειρά του γέννησε πρωτοφανή τερατουργήματα με διάσταση ευρύτερη γεωστρατηγική…

      Και ότι με όλα αυτά, δεν παίζεις χαϊδολογώντας τα και χαριτολογώντας. Οφείλεις να πάρεις θέση… Σαφή.. Ξεκάθαρη… Χωρίς δηθενιές, υποσημειώσεις και αστερίσκους.

      Μια πρωτοφανής νομική ιντελιγκέντσια παρέλασε λοιπόν, για να βγει τελικά αυτό το κείμενο;;; Είναι αυτό πολιτικό ντοκουμέντο;;; Αποπνέει αυτό το πράγμα κάποια πολιτική σοβαρότητα που αξίζει τον κόπο να την πάρει κανείς σοβαρά υπ όψιν του;;;

      Προειδοποιήσαμε ήδη… Θα το επαναλάβουμε κι εδώ… πως…

      Ο “νέος φορέας” κύριοι, δεν φτιάχνεται ανακυκλώνοντας υλικά που προορίζονται για απόσυρση…
      Δεν φτιάχνεται επειδή κάποιοι όψιμα απογοητευμένοι επαμίτες γυροβολάνε σαν την άδικη κατάρα, αναζητώντας πολιτική ταυτότητα και προσανατολισμό…

      Δεν φτιάχνεται επειδή πέρασαν και οι γνωστοί γυρολόγοι – περίεργοι, που τριγυρίζουν παντού για να δουν τι συμβαίνει…

      Ούτε βεβαίως φτιάχνεται επειδή οι γνωστοί εκπρόσωποι των μονοπρόσωπων φορέων βρήκαν ακροατές σε μια γκλαμουράτη αίθουσα να πουν τον πόνο τους και να εκθέσουν τον καημό τους…

      Οι πολιτικές προκλήσεις της εποχής… Και η ιστορική διάσταση που αντικειμενικά προσλαμβάνουν… Απαιτούν τουλάχιστον στο επίπεδο της σύλληψης… της οργάνωσης… και πρωτίστως σε αυτό της πολιτικής επάρκειας… μια διαφορετική σχέση με την πολιτική σοβαρότητα. Αλλά δυστυχώς δεν είδαμε ούτε αυτό.

      Η συγκεκριμένη φιέστα, εξαντλήθηκε σε μια προσπάθεια αρκετά φλύαρη αλλά τζούφια. Τζούφια και απολύτως ρηχή. Ρηχή και ανεπαρκέστατη σε όλα όσα σχετίζονται με την πολιτική, γι’ αυτό και δεν αφορά, ούτε και πρόκειται ν αγγίξει την κοινωνία.

      Αφορά μονάχα τους γνωστούς χειροκροτητές που “μετακόμισαν” από το ΕΠΑΜ που κατέρρευσε στα εξ ών συνετέθη, και πλαισιώνουν πλέον ένα ένα άλλο μαγαζί ως… “προικώον” είδος…

      Αφορά επίσης και ορισμένους “πρωταγωνιστές” που υπηρέτησαν το σύστημα… Λειτούργησαν για λογαριασμό του… Συντηρήθηκαν από αυτό ως γνήσια τέκνα του… Και ξαφνικά ψάχνουν κάποιους πρόθυμους να πιστέψουν ότι οι χθεσινοί υπηρέτες και τρόφιμοι του συστήματος, θα είναι αυτοί που αποφάσισαν αίφνης να αγωνιστούν για την ανατροπή του…

      Τους χρειάζονται τους ευκολόπιστους. Διότι αυτό που κατασκευάζουν, είναι ένα πολιτικό εμπόρευμα που θα επιχειρήσουν να εκποιηθεί στο πολιτικό χρηματιστήριο.

      Οι ευκολόπιστοι θα εμφανιστούν ως η “υπεραξία” του σε ένα φανταχτερό περιτύλιγμα, που θα κρύβει την πολιτική ρηχότητα και πολύ περισσότερο τις κραυγαλέες διαλυτικές πολιτικές διαφωνίες, έτσι ώστε με αντίκρυσμα το απόλυτο τίποτε, να παζαρέψουν κάποιοι μια θέση στην πολιτική πιάτσα. Τώρα…
      • Αν βρεθούν οι ευκολόπιστοι που θα είναι πρόθυμοι να αποτελέσουν το “προικώο” είδος…
      • Αλλά και εκείνοι που θα προθυμοποιηθούν να αγοράσουν “γουρούνι στο σακί”…
      Τότε σίγουρα θα είναι άξιοι της μοίρας τους, ΚΑΙ οι μεν… αλλά ΚΑΙ οι δε.

      Νομίζω όμως ότι υπάρχουν και πιο ευφάνταστα ανέκδοτα για να σαγηνεύσουν. Τι λέτε;;;

      Κατά τα λοιπά… Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παρευρισκόμενους και “ομόφωνα ψηφίσαντες” ένα “ΨΗΦΙΣΜΑ” με διατυπώσεις όπως η παρακάτω:

      “Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 300 συμμετέχοντες οι οποίοι κατέληξαν στο ψήφισμα σύστασης ομόφωνα του Δημοκρατικού πατριωτικού Κινήματος , υιοθέτησαν την ιδρυτική διακήρυξη και συνέστησαν την προσωρινή Διοικητική Επιτροπή”.

      Πηγή http://ellinikoforoum.blogspot.com/2018/10/blog-post_25.html

      https://attikanea.blogspot.com/2018/10/blog-post_967.html

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ,

    ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ,

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΡΕΣΜΟ , ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ,

    ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ

    ΕΧΟΥΝ ,

    ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ………..

    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ of – sor EINAI

    ΕΝΑ ΑΜΟΚ ,

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ …..

    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΙΣ

    ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ,

    ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΄ Η ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ,

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΟΙ ΛΑΟΙ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

    ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ

    ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ,

    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ,

    ΠΛΑΝΗΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !

    ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ

    ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ

    ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ …………..

    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ……….

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ

    ΔΡΑΣΗ ΚΑΚΟΥ ,

    ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ! ! !

    Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

    ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ !

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΟΥΝΕ

    ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΦΑΙΡΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ……….

    ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

    ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ………….

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>