«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα λόγια είναι περιττά!

ΜΙΑ

Μοιραστείτε το!

6 comments to Τα λόγια είναι περιττά!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ………
    .
    .
    .
    .
    .
    Στο Υπερταμείο ο Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης αλλά και η Ακρόπολη ! | Οδός Δραχμής
    .
    .
    Η κλοπή της Ελλάδας με τις αποφάσεις των Eurogroup των Ευρω-Ναζί | Οδός Δραχμής
    .
    .
    Η ΕΕ είναι ένας νεοαποικιοκρατικός, οργανισμός των πολυεθνικών εταιρειών, του διεθνούς κεφαλαίου και της νέας τάξης | Οδός Δραχμής
    .
    .
    Στουρνάρας για κλιματική αλλαγή: 700 δισ. ευρώ το κόστος για την Ελλάδα εως το 2100
    .
    .
    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ; ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ !!! – Triklopodia
    .
    .
    AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΤΟΥ BBC ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!
    .
    .
    AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ 1821 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!
    .
    .
    Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών!!!
    .
    .
    Μητσοτάκης από τη Σάμο: Με 1,6 δισ. ευρώ πόρους, η Ελλάδα δεν παρέχει ανθρώπινες συνθήκες στους μετανάστες [εικόνες] | iefimerida.gr
    .
    .
    Μεγάλη αύξηση μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα | προεδρική δημοκρατία
    .
    .
    Ακόμα ένα κατόρθωμα της κυβέρνησης: Κατάφερε να «εγκαταστήσει» το ISIS στη Μόρια στη Λέσβο
    .
    .
    «Είναι δυνατόν να λέμε ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση; Μας ακούν οι αγορές» -Παρασκήνιο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ | iefimerida.gr
    .
    .
    Θερμή υποδοχή στα Χανιά για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο [εικόνες] | iefimerida.gr
    .
    .
    «Βόμβα» από Φώφη: Δεν αποκλείω το ΚΙΝΑΛ να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ | iefimerida.gr
    .
    .
    Πάνω από 370 βιοτεχνίες κατέβασαν ρολά στη Θεσσαλονίκη μέσα στο 2018 | iefimerida.gr
    .
    .
    Γιατί οι Έλληνες συνταξιούχοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν – Τι λέει η αντιπρόεδρος της Εταιρείας Δημογραφικών Μελετών – PRESS-GR
    .
    .
    .
    .
    .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΑ , ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,
    Κ,Τ,Λ….. Κ,Τ,Λ….. Κ,Τ,Λ…..
    .
    .
    ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΝΗΠΙΟ !
    .
    .
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΜΕ – ΤΟ ΤΙ ; και ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;
    – ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΒΑΒΕΛ ………
    .
    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ …..
    .
    ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ : ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ – ΜΟΝΑΧΌΣ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ …
    .
    .
    ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ !
    .
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ………..
    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ………….
    .
    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ,
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ,
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩΡΘΩΝΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !
    .
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ,
    .
    ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΛΑ
    .
    .
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    .
    ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΛΑ
    .
    Η ΘΛΙΨΗ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ
    .
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …………
    .
    .
    ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ !
    .
    .
    ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ …………
    .
    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
    .
    ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ; ; ;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    Αντιδημοκρατικοί καιροσκοπισμοί υπονομεύουν το πολίτευμα

    .
    .
    .
    .
    Κάποιοι εκλεγμένοι προσπαθούν να βρουν τον μήνα που τρέφει τους έντεκα. Δεν θέλουν να υπηρετήσουν το έθνος, τον λαό και την πατρίδα. Η φιλοδοξία τους είναι κάπως πιο ταπεινή: να μη σταματήσουν να εισπράττουν τον… βασιλικό μισθό του βουλευτή.
    .
    .
    Επίσης, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι καιροσκόποι θέλουν και τα σημαντικά προνόμια που προβλέπονται για όσους προτιμώνται από τους πολίτες ώστε να τους εκπροσωπούν. Το φαινόμενο δεν εκπλήσσει κάποιον, είναι σύμφυτο του συστήματος, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ενταθεί.
    .
    .
    Η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών έχει προκαλέσει ρηγματώσεις στο πολιτικό σκηνικό και στους κύκλους της πλειοψηφίας έχει δημιουργηθεί ανησυχία για την ευστάθεια του κυβερνητικού σχήματος.
    .
    .
    Αντί, δηλαδή, να ανησυχούν για την υποθήκευση του μέλλοντος της Ελλάδας στις ξένες δυνάμεις και για την εκχώρηση των οσίων και των ιερών της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς ιστορικούς διαρρήκτες, αγχώνονται για τη διαιώνιση της παρουσίας τους στην εξουσία.
    .
    .
    Αυτό έχει συνέπεια οι διεργασίες στο παρασκήνιο να είναι πυρετώδεις και κάτω από το τραπέζι να κλείνονται συμφωνίες για τη μεταπήδηση από το ένα κόμμα στο άλλο – κι αυτό, φυσικά, όχι για «ιδεολογικούς» λόγους.
    .
    .
    Οι ιδεολογίες όλων των κομμάτων είναι λίγο πολύ γνωστές. Δεν μπορεί να γίνει πιστευτός κάποιος που εξελέγη με κόμμα της αντιπολίτευσης και αποφασίζει (λίγο πριν από τις εκλογές και τη συζήτηση στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών) ότι «πείστηκε» από τις ιδέες και τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση. Κάτι τέτοιο υποτιμά και τη νοημοσύνη των συναδέλφων του, αλλά και των Ελλήνων εκλογέων.
    .
    .

    Οι μετακινήσεις και οι διαφοροποιήσεις σε αυτή τη συγκυρία δεν μαρτυρούν τίποτε άλλο παρά ιδιοτέλεια και συναλλαγή με την εξουσία. Από την άλλη, αν κάποιος διαπιστώνει ότι με το κόμμα και την ηγεσία του τον χωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα απ’ όσα τον ενώνουν, μπορεί κάλλιστα να παραιτηθεί από την έδρα του και να προβεί σε όποια κίνηση και «μετεγγραφή» θέλει. Η παραίτηση από αξιώματα και προνόμια είναι η μοναδική απόδειξη ότι κάποιο πρόσωπο υπηρετεί αρχές και αξίες και όχι κάποιου άλλου είδους συμφέροντα.
    .
    .

    Ούτως ή άλλως, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε οι βουλευτές να μην εκλέγονται από ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και λίστες προσωπικοτήτων, αλλά μέσω των κομμάτων.
    .
    .
    Οι πολίτες επιλέγουν πρόσωπα από τα κομματικά ψηφοδέλτια.
    .
    .
    Αν κάποιος βουλευτής δεν παραιτηθεί από το αξίωμά του και μετακινηθεί σε άλλο κόμμα, τότε ποιο κοινό εκπροσωπεί;
    .
    .
    Μόνο τον εαυτό του και εκείνους που του έχουν κάνει την πιο συμφέρουσα «προσφορά».
    .
    .

    Κουτοπονηριές σαν τις προαναφερθείσες υπονομεύουν το πολίτευμα και ακυρώνουν την έξωθεν καλή μαρτυρία όσων τις υποστηρίζουν.

    .
    .
    .
    .

    Πηγή: “Δημοκρατία”
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_2014.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ …………
    .
    .
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ
    .
    .
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ….
    .
    .
    ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ…………….
    .
    .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ……….
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ …..
    .
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΠΟΥ ΕΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
    .
    .
    ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ
    .
    ( ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ )
    .
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ …………..
    .
    .
    ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΕΜΠΑΙΝΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ……………
    .
    .
    ΟΥΑΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ………………
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    Μόλις 30 βουλευτές χρειάζονται να μηνύσουν τον Πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία ! Δεν το κάνουν οι άνανδροι βολεμένοι !
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    O Μέλανσον o Γάλλος πολιτικός της αριστεράς και υποψήφιος για την Γαλλική προεδρία δήλωσε:
    .
    .
    «Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας να κάθομαι να με προσβάλλουν για 17 ώρες. Εγώ αντιπροσωπεύω την Γαλλία».
    Δεν θεωρώ ότι ο Γάλλος πολιτικός ήθελε να προσβάλλει την Ελλάδα με την δεύτερη φράση του.
    .
    .
    Ήθελε να τονίσει ότι αυτός τιμά την πατρίδα του, και ότι δεν είναι σαν τον Τσίπρα που αφήνει την δική του
    πατρίδα να ξευτελίζεται διεθνώς. Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας και η Ελληνική αριστερά έχουν γίνει αντικείμενα χλευασμού ακόμα και από τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους.
    .
    .
    Είναι τέτοιο το μέγεθος της προδοσίας, η απόσταση λόγων και έργων, ώστε από εδώ και πέρα κάθε αριστερός πολιτικός, πριν τολμήσει να υποσχεθεί το παραμικρό, θα πρέπει να διευκρινίζει ότι δεν θα γίνει Τσίπρας, να κρατά δηλαδή αποστάσεις από αυτό το κατάπτυστο μοντέλο αριστερού πολιτικού.
    .
    .
    Δεν θεωρώ βέβαια ότι η απάτη του είναι θέμα προσώπου.
    .
    .
    Ο Τσίπρας ψεύτης ον, είναι το προϊόν ενός πολιτικού χώρου, ο οποίος φούσκωσε με την αερολογία, τις ατελείωτες θεωρίες και ποτέ την πράξη, την υψηλή κουλτούρα που τελικά ήταν Καρανίκας, με το τεμπελιό άμπελο-φιλοσόφων αντί την σκληρή δουλειά.
    .
    .
    Ένας κόσμος πάντρεμα αριστερής «παρθενίας» και ΠΑΣΟΚικής λαμογιάς.
    .
    .
    Ένας κόσμος “χριστιανικός” Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή, κι άθεος Τρίτη Πέμπτη και Σαββατοκύριακα.
    .
    .
    Ένας χώρος, πολιτική ομπρέλα πρακτόρων και «χρήσιμων ηλιθίων».
    χώρος «δήθεν», ψεύτικος, όλο ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.
    .
    .
    Ένας τέτοιος πολιτικός χώρος ανέδειξε και έχει τον αρχηγό που του αξίζει.
    Δεν πρόδωσε λοιπόν τον Ελληνικό λαό μόνο ο Τσίπρας. Δεν τον πρόδωσε μόνο ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ. Τον πρόδωσε όλο το πολιτικό συνονθύλευμα » αριστερίζοντες» .
    .
    .
    .
    Όταν επί 30 χρόνια δομούσαν έναν τέτοιο σαθρό πολιτικό χώρο, σε αυτό συμμετείχαν όλες οι σημερινές «αγνές πολιτικές παρθένες» όπως ο Λαφαζάνης η Κωνσταντοπούλου και πολλοί άλλοι από το κακό πολιτικό συναπάντεμα .
    .
    .
    .
    Επίσης τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γαλουχήθηκαν στην αξιακή κολυμβήθρα του μαυσωλείου του Περισσού.
    .
    .
    Όλος ο αριστερός χώρος έχει βάλει πλάτη για την σημερινή ξευτίλα.
    .
    Δεύτερη φορά Αριστερά που ο λαός ή η Ιστορία τους έδωσε την ευκαιρία και βρέθηκαν πάλι να υπηρετούν ξένα συμφέροντα, και να αποδεικνύονται και πάλι ανεπαρκείς, γελοίοι και τυχοδιώκτες.
    .
    .
    .
    Δεν δίνω άφεση αμαρτιών στους Δεξιοφρονούντες και δεν απαλλάσσω από τις ευθύνες τους, τούς Ακροδεξιούς -Κεντρώους και όλο το πολιτικό κατεστημένο
    .
    .
    .
    Μετά από 7 χρόνια εξαθλίωσης του Έλληνα , θα έπρεπε να έχουν ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον καιάδα ,μιας και χρειάζονται κατά την άποψη του επίτιμου πρόεδρου Αρείου Πάγου Κ.κ. Κόκκινο μόλις 30 βουλευτές να μηνύσουν τον Πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία !
    .
    .
    .
    Δεν το κάνουν οι άνανδροι βολεμένοι !

    .
    .
    Κωσταντινιά Ντέμου
    .
    «Μακεδόνισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
    .
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/30_30.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ,
    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΕΝΟ ΣΚΕΨΗΣ ………….
    .
    .
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ ……………..
    .
    .
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ …………
    .
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ …………
    .
    .
    .
    ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ …….
    .
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ …………..
    .
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο Χ Ι !
    .
    .
    .
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΜΟΥ ……. ;
    .
    .
    ΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ
    .
    ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ Γ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
    .
    ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ .
    .
    ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ….
    .
    .
    .
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ …………..
    .
    ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …………..
    .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ……………
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    .
    .
    ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    .
    Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ
    .
    .
    ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
    .
    .
    .
    Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>