«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

ΝΑΙ  Β Α

Είναι λέξεις που έδειχναν την πατριωτική και αγωνιστική ποιότητα του Κολοκοτρώνη μέσα από άνισες συνθήκες σκλαβιάς!

Σε λίγα χρόνια θα κλείσουν 200 χρόνια από την μοναδική νίκη των 400 χρόνων σκλαβωμένων Ελλήνων, όχι γιατί οι τούρκοι ήταν δυνατότεροι από τους Έλληνες, αλλά διότι το ήθελαν οι μεγάλες συμμαχικές, βρόμικες, πολεμοχαρείς δυνάμεις.

Οι δυνάμεις αυτές δεν γνώρισαν και δεν γνωρίζουν μέχρι σήμερα  λαούς και αισθήματα, αλλά το μοναδικό τους κριτήριο είναι να ξεκληρίζουν ολόκληρους λαούς, είναι τα προσωπικά και γεωγραφικά συμφέροντα!

Και πάλι δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν τίποτα αν σε κάθε λαό δεν υπήρχαν και οι κάθε λογής εφιάλτες!

Αυτό συνέβηκε και με την Ελλάδα, οι μεγάλες δυνάμεις είχαν την προδοσία και συνεργασία τον Προυχόντων, κοτζαμπάσηδων, γενίτσαρων εφιαλτών!

Τώρα είμαι βέβαιος γιατί είμαστε ακόμα σκλαβωμένοι, όχι από τους τούρκους, αλλά από τις λεγόμενες μεγάλες φιλικές συμμαχικές δυνάμεις, σήμερα νέα τάξη πραγμάτων!

Τώρα μπορώ μετά βεβαιότητας να πως ότι όποιος και να είναι κυβέρνηση είναι μια καθοδηγημένη εγκάθετη φατρία, πουλημένη εκ των προτέρων στις μεγάλες δυνάμεις νέα τάξη!

Αυτό το θέατρο με τα Σκόπια είναι πλέον σκέτο καραγκιοζλίκι, ένα θέατρο για να μπερδεύει και να διχάζει τον λαό!

Διαβάζοντας και διασταυρώνοντας τα στοιχεία, δεν μου καθόταν καλά πως αυτός που είμαι 100% ότι ήταν παραπάνω από πατριώτης, ο Κολοκοτρώνης, φυλακίστηκε, ελευθερώθηκε από τον Όθωνα και μετά έγινε και υπασπιστής του, μέχρι τον θάνατό του!

Ο Κολοκοτρώνης άθελά του έπεσε στην παγίδα των μεγάλων φιλικών συμμαχικών δυνάμεων, συμμάχησε με την προδοτική θρησκεία, και με τους προδότες προεστούς, κοτζαμπάσηδες, εφιάλτες, με την σκέψη, το τερπνό μετά του ωφελίμου, εννοώντας να διώξουμε την σκλαβιά των τούρκων και μετά βλέπουμε!

Όμως όταν κατάλαβε ότι ήταν σκηνοθετημένο να γλιτώσουμε την σκλαβιά των τούρκων και να σκλαβωθούμε από τις μεγάλες φιλικές συμμαχικές δυνάμεις, που μια βοήθαγαν και μια μας πουλούσαν και ότι σκοπός τους ήταν να είμαστε ένα σκλαβωμένο και ελεγχόμενο δόρυ στα πλευρά της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας, δηλαδή έναν παραπλανημένο λαό που θα σκοτωνόταν και θα δούλευε για πάρτι τους, ένα κανονικό πολεμικό προτεκτοράτο των συμφερόντων των ξένων φιλικών συμμαχικών δυνάμεων, για φόβητρο των τούρκων, ήταν πολύ αργά για το διορθώσει, είχε πέσει και αυτός στην καλά στημένη παγίδα!

Διαπίστωσε αυτός ο Αγνώς ήρωας ότι όλα ήταν σκηνοθετημένα από τις λεγόμενες μεγάλες φιλικές συμμαχικές δυνάμεις,  με τους ντόπιους προύχοντες προδότες, κοτζαμπάσηδες και κυρίως από το πατριαρχείο, άσχετα μετά αν μεταξύ τους έπεσε διχόνοια για τον έλεγχο την θρησκευτικής καρέκλας!

Διαπίστωσε ότι αν δεν συμβιβαζόταν με τις μεγάλες φιλικές συμμαχικές δυνάμεις, θα μας παρέδιδαν πάλι στους τούρκους για νέο σφάξιμο και συμμόρφωση στις απαιτήσεις τους!

Να γιατί αυτός ο μεγάλος ήρωας Κολοκοτρώνης επέλεξε να γίνει δουλικό του Όθωνα, ξευτιλίζοντας τους αγώνες τους και τους συμπολεμιστές του, για να σώσει ότι σωζόταν από την κρυμμένη καλά προδοσία που εξυφαίνονταν σε βάρος πάλι του μόλις ελευθερωμένου Ελληνικού λαού!

Το σκεπτικό του ήταν ηρωικό και μεγάλο από την αρχή του απελευθερωτικού αγώνα, από κάπου έπρεπε να έχει όπλα και βοήθεια, είπε λοιπόν το τερπνό μετά του ωφελίμου, ας φύγουμε από τους τούρκους και βλέπουμε μετά!

Φυσικά τέτοια σχέδια δεν τα κουβεντιάζεις ούτε με την μάνα σου, αυτός ο ήρωας που ήρθε σε συμφωνία με τον Οθωνα στο Παλαμήδι και ελευθερώθηκε για να γίνει υπασπιστής του, θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις τους ιστορικούς και να αποκαλύψουν την αλήθεια;;;;

Πως γίνετε το φωτιά και τσεκούρι, να γίνει υπασπιστής ενός από τους νέους κατακτητές;;;;

Μην πει κάποιος ότι ήταν προδότης, γιατί θα είναι γελοίος!

Αν θέλετε να περιγράψετε την αλήθεια για την σημερινή Ελλάδα προτεκτοράτο… Η αλήθεια είναι μια και το όνομά την ένα, η βουλή της ψεύτικης  ελεύθερης Ελλάδας είναι η τσατσά των μεγάλων φιλικών συμμαχικών δυνάμεων, οι λεγόμενοι εκλεγμένοι βολευτές είναι οι διεθνείς πόρνες πολυτελείας επί χρήμασι, οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, οι πόρνες κομπάρσοι μιας χρήσεως!

Οι μεγάλες φιλικές συμμαχικές δυνάμεις διεκδικούν το προτεκτοράτο και τρώγονται μεταξύ τους ποιος θα έχει μεγαλύτερο μερίδιο στο παγκόσμιο ελληνικό μουσείο, την φιλοσοφία, την αρχαιολογία και οτιδήποτε ελληνικό, τους αποκαθιστά στα μάτια των  λαών τους ως δημοκράτες, κρύβοντας ότι είναι δικτάτορες, εξουσιαστές πίσω από την λέξη δημοκρατία, δηλαδή σεβασμός στο φόβο και ενοχοποιώντας την δημοκρατία των αρχαίων ελλήνων!

Κατάφεραν το ακατόρθωτο, το αρχαίο ελληνικό πνεύμα ήταν το εμείς και τώρα είναι το εγώ!

Η αληθινή ελευθερία είναι στο εμείς!

Εδώ θέλω να τονίσω το λάθος του μεγάλου ήρωα αγωνιστή Κολοκοτρώνη, διάλεξε ανάμεσα στα  τούρκικα και συμμαχικά σκατά ποιο σκατό μυρίζει λιγότερο, νομίζοντας ότι έτσι θα έχει η πατρίδα μας στο μέλλον την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα βήμα προς την  αληθινή ελευθερία.

Έκανε τραγικό λάθος, έπρεπε να κάνει και εσωτερική εκκαθάριση όταν άρχισε ο εμφύλιος μεταξύ προδοτών και αγωνιστών, έπρεπε να κάνει κατά γράμμα το ποίημα πράξη, καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!

200 χρόνια θα κλείσουμε σε λίγο από την υποτιθέμενη ελευθερία μας από τους τούρκους και ξανά μας τεμαχίζουν, μοιράζουν πάλι τα ιμάτιά μας, 200 χρόνια ζούμε σε μια χώρα ελεύθεροι πολιορκημένοι, σε μια μοναδική φυλακή για την ένοχη και υποκριτική παγκόσμια ανθρωπότητα, και κάτω από το ανθρωπιστικό βλέμμα του μεγαλύτερου εγκληματικού ανθρωπιστικού οργανισμού, του ΟΗΕ!

Όλα αυτά που παρακολουθούμε σήμερα, κόμματα κομματάκια, κινήματα, είναι όλα του κώλου, ψεύτικα, έχουν την ανοχή και έγκριση, των μεγάλων φιλικών συμμαχικών δυνάμεων, να είναι τεμαχισμένη η δύναμη των ελλήνων, διχασμένη, ελεγχόμενη, όλοι αυτοί οι πατριώτες του κώλου, οι πληρωμένες πόρνες πολυτελείας από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, μέχρι τον δημοτικό σύμβουλο, δουλεύουν για το ΕΓΩ και όχι για το ΕΜΕΙΣ!

Ελληνικέ λαέ μην αναλώνεσαι, ούτε για την Μακεδονία, ούτε για το Αιγαίο, διότι σε χρησιμοποιούν και θα έχουν και την υπογραφή σου, η μόνη νίκη θα έρθει μόνο από το εμείς, μόνο όταν βγεις ομαδικά σε όλη την επικράτεια στις πλατείες ειρηνικά και διαδηλώσεις ως ένα σώμα, θα έρθει το εμείς, φυσικά με το επακόλουθο τίμημα, τίποτα δεν κερδίζετε χωρίς αγώνες, θυσίες και αίμα, μόνο η ελεγχόμενη οργή του λαού από μια επιτροπή με εκπροσώπους από όλη την επικράτεια, με  μη κομματικούς και καρεκλοκενταύρους εξουσιαστές,  που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα από άλλα νέα μέλη, θα έρθει η αληθινή ελευθερία!

Ο Στρατός θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας ασφάλειας στο πλευρό του λαού και ο λαός στο πλευρό του στρατού.

Οι πατριώτες αξιωματικοί πρέπει να έχουν μπλοκάκι και να σημειώνουν τους προδότες αξιωματικούς της πατρίδος μας, διότι σε μια λαϊκή επανάσταση, οι πρώτοι που πρέπει να πέσουν, για να επιτύχει η λαϊκή επανάσταση, είναι η ομαδική φυλάκιση των αξιωματικών προδοτών!

Ένας λαός που έχει για θρησκεία του το μάνα εξ ουρανού και το ρητό άρπαξε για να έχεις, και ότι φας και ότι αρπάξει ο κώλος μας, ή μην κάνεις τίποτα έχει ο θεός, είναι εκ προοιμίου ξεγραμμένος και απλά κοροϊδεύει τον καθρέπτη του!

Εναπομείναντες Έλληνες, Ελληνίδες εντός Ελλάδος και εκτός, ας αφήσουμε  τον σπασμένο καθρέπτη στην άκρη που παραμορφώνει την αλήθεια και ας δούμε την αλήθεια κατάματα.

Ποτέ δεν ελευθερωθήκαμε αληθινά το 1821, απλά αλλάξαμε αφεντικό, νταβατζή, σφαγέα!

Με τους τούρκους είχαμε τα σπίτια μας αλλά πληρώναμε χαράτσια, το ίδιο και σήμερα!

Με τους τούρκους όποτε ήθελαν μας έπαιρναν το σπίτι μας, το ίδιο και σήμερα!

Με τους τούρκους όποτε ήθελαν μας σκότωναν σαν σκυλιά, το ίδιο και σήμερα με πολιτισμένο τρόπο, σου στερούν τα φάρμακα, την διατροφή την εργασία, το σπίτι τα παιδιά σου, που τα διώχνουν στο εξωτερικό για δούλους στις δικές τους ανθυγιεινές βιομηχανίες, τις φάμπρικες του Καζαντζίδη!

Με τους τούρκους άλλαζαν τα ονόματα των χωριών και περιφερειών, το ίδιο και σήμερα με Σκόπια Αιγαίο, Θράκη Ίμβρο Τένεδο, μικρά Ασία και άλλα!

Αλήθεια ένας νοήμων θα βγει να μου πει που βλέπει ελεύθερη την Ελλάδα;;;;

Όπως προείπα ο μεγάλος ήρωας Κολοκοτρώνης έκανε ένα τραγικό λάθος, όταν παρέδωσε τους συμπολεμιστές του στο μακέλεμα και την ντροπή της επαιτείας στις πλατείες της Αθήνας και του Πειραιά,  μέχρι το ντροπιαστικό θάνατό τους!

Έπρεπε να συνεχίσει τον αγώνα στα βουνά μέχρι τελικής και αληθινής νίκης, η τιμίου αγωνιστικού θανάτου για τις επερχόμενες γενιές.

Το μόνο που κατάφερε είναι να μας παραδώσει σε διαφορετική σκλαβιά, πολιτισμένη δουλεία, σφαγές με νόμιμες διαδικασίες για την στραβή και ένοχη παγκόσμια ανθρωπότητα!

Εναπομείναντες Έλληνες μην τρώτε την τροφή από τα ζώα που μας ταΐζουν, αλλάξτε τροφή, η πνευματική τροφή θα μας ελευθερώσει.

Διαβάστε, ερευνήστε, αμφισβητήστε, διαφωνήστε, ψάξτε, μέχρι να βεβαιωνόσαστε μέσα από διασταυρώσεις για την αλήθεια, ακόμα και η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ μπορεί να πέσει θύμα πλαστών πληροφοριών, να κάνετε επαλήθευση σε αυτό που μας ταΐζουν, τι τροφή είναι; Αρνηθείτε να τρώτε ακόμα και την πνευματική τροφή που σας ταΐζουν στο σπίτι σας, είναι άθελά τους μολυσμένη, να βεβαιώνεστε ότι οι τροφή που σας δίνουν και στο σπίτι σας, δεν είναι δηλητηριασμένη εν αγνεία των δικών σας, αλλά και εν γνώση τους!

Αν δεν αποβάλουμε αυτό το εσύ παιδί μου δεν είσαι σαν αυτούς,

 εσύ παιδί μου, είσαι ανώτερος άνθρωπος,

εσύ παιδί μου δεν έχεις καμία δουλειά να κάνεις παρέα με τους πτωχούς,

εσένα παιδί μου σε προορίζουμε για ανώτερα πράγματα,

Παιδί μου μάθε να κλέβεις για να έχεις,

σκότωσε για να ζήσης,

οι αυτοί οι εμείς,

ο θάνατός τους η ζωή σου παιδί μου!!!

Αυτή την τροφή μας δίδαξαν, αυτή τρώμε, ανάλογα και τα αποτελέσματα, μην κλάψωμουνιάζουμε, δική μας επιλογή είναι!

Ο Κολοκοτρώνης διάλεξε ανάμεσα στα σκατά ποιος είναι καλύτερος βιαστής δολοφόνος με παράδειγμα τους τούρκους και μας παρέδωσε σε πολιτισμένους δολοφόνους νταβατζήδες, τις λεγόμενες μεγάλες φιλικές συμμαχικές δυνάμεις, σημερινή νέα τάξη!

Σήμερα κατά τις ίδιες συνήθειες και εμείς διαλέγουμε ποιος δολοφόνος νταβατζής σκατάς μυρίζει λιγότερο για να τον κάνουμε εκπρόσωπό μας!!!

Δουλική μόλυνση, δουλική σκέψη, δουλική τροφή, δουλικό αποτέλεσμα!

Η μοναδική ελευθερία είναι η γνώση της αλήθειας, η θυσία της ίδια της ζωής μας να αποκτήσουν οι επόμενες γενιές την αληθινή αλήθεια!

Η σημερινή κάλπικη Ελληνική βουλή, είναι ένα διεθνές πορνείο, με τους λεγόμενους βολευτες αναβαθμισμένους σε πόρνες πολυτελείας,  αντικαθιστώντας επάξια τους κοτζαμπάσηδες εφιάλτες, και απ έξω από το μπουρδέλο, που λέγετε βουλή, αχούν και τις πουτάνες μια χρήσης, κομπάρσους πουτάνες, που το παίζουν περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, πρόεδροι ακόμα και στο σπίτι τους βγάζουν πρόεδρο!

Οι νταβατζήδες μας, διεθνείς φιλικές συμμαχικές δυνάμεις, όσο έχουν το μπουρδέλο της βουλής δικό τους, θα μας σφάζουν όποτε θέλουν, θα μας σκοτώνουν όποτε θέλουν με πολιτισμένο τρόπο, θα μα βάζουν να αυτοκτονούμε, ακόμα και αυτό τον ντροπιαστικό τρόπο θανάτου για έναν Έλληνα πατριώτη, δεν το αξιοποιούμε κατάλληλα για κληρονομιά στα παιδιά μας, γιατί ρε πατριώτη αφού έχεις αποφασίσει ότι δεν την θέλεις τέτοια ζωή και έχεις πάρει απόφαση να φύγεις, δεν παίρνεις μαζί σου όσα καθάρματα μπορείς;;;;

Αυτός θα είναι ο τρόμος των εχθρών μας, των εχθρών των παιδιών μας, να μην ξέρουν από πού θα τους έρθει και εσύ τους κάνεις το χατίρι και τους αδειάζεις την γωνιά!!!

Αλήθεια ποιος πολιτισμένος νοήμον πολίτης αυτής τη σκλαβωμένης χώρας μιλά ότι έχουμε δημοκρατία, ή ένα είδος δημοκρατίας;;;

Γιατί τρώμε το κουτόχορτο, το σανό με τα φορτηγά;;;

Ποιος θα μου πει ότι όλοι αυτοί οι ηγετίσκοι, προδότες, που κατοικοεδρεύουν εκτός βουλής δεν ενώνονται σε ένα παλλαϊκό κίνημα στο όνομα μιας ελεύθερης και αληθινής Ελλάδος, χωρίς ιδεολογικά κάλπικα μανιφέστα;;;

Νομίζετε ότι έχουν διαφορές ιδεολογικές και δεν ενώνονται, όχι καμία διαφορά δεν έχουν, κυνηγάνε αυτό που τους έχει ορίσει το σάπιο ξένο και ντόπιο πορνείο, το ελάχιστο για να μπεις στην βουλή, εκεί θα αποκτήσει μια καρέκλα ξύλινη, πάνινη, πλαστική, τσίγκινη της εξουσίας και ένα κομμάτι από την πίτα και ότι ώρα χρειαστεί κάποιο κομμάτι το σάπιο σύστημα θα το έχει από τους δήθεν εκπροσώπους του λαϊκού κινήματος.

Όσο μικρό και να είναι, αρκεί να έχει περάσει το όριο να μπει στο πορνείο που λέγετε βουλή των Ηλιθίων σκλαβωμένων ελλήνων!

Για σκεφτείτε πατριωτικά, τι θα κάνατε με ένα κίνημα πανελλαδικό, που θα είχε ένα αίτημα, με ένα όνομα, ζήτω η Ελλάδα, εδώ και τώρα ανατροπή του σάπιου και προδοτικού συστήματος!!!

Δεν θα μπορούσαν να διχάσουν τον λαό, διότι δεν θα υπήρχαν εξαγγελίες και καταστατικά, αλλά αυθορμητισμός και αγάπη για την πατρίδα, ένα  μοναδικό αίτημα, δηλώνοντας εξ αρχής ότι, κανένας μα κανένας από τους διοργανωτές ενός τέτοιους κινήματος δεν θα δεχτεί καμία θέση στην αυριανή εξουσία ούτε σε καρέκλα ούτε σε χρήμα!

Αληθινά η μόνη δύναμη που μπορεί να μας ελευθερώσει, είναι μια και μοναδική, αγκάλιασε τον διπλανό σου με αγάπη ανθρώπινη, πατριωτική, αυτό θα είναι ο τρόμος των εξουσιαστών και προδοτών, αυτό που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα, είναι να είμαστε διχασμένοι.

Οι παλαιοί έλεγαν, μια βέργα την σπας σε κομμάτια, δέκα μαζί δεν μπορείς!

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια, όταν γίνουμε εμείς και θάψουμε το εγώ!

Και ας μην στηρίζουμε το ψέμα, το σύντηγμα λέει ότι ο στρατός έχει καθήκον να μας προστατεύει από εχθρούς και εκτός και εντός, αν το πράξουν είναι δικτάτορες!!!

Τι σόι σύνταγμα διφορούμενο είναι αυτό;;;

Να δείξουμε στην παγκόσμια ένοχη ανθρωπότητα, ότι οι Έλληνες δεν ζητούν τίποτα σε ελεημοσύνη, ζητούν ειρήνη, αγάπη, πολιτισμό, ζητούν να είναι η Ελλάδα ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο γνώσης, ένα παγκόσμιο κέντρο ολυμπιακών αγώνων άμιλλας και ειρήνης, ένα παγκόσμιο κέντρο αρχαιολογίας, φιλοσοφίας και επιστήμης, ένα παγκόσμιο κέντρο που θα διδάσκει την αληθινή δημοκρατία και πολιτισμό, αυτό ζητάμε!

Ένα μέρος αποστρατικοποιημένο με την εγγύηση της παγκόσμιας κοινότητας, μια όαση ειρήνης και πολιτισμού στο κέντρο της γης!

Και αυτό που ζητάμε δεν θα είναι μόνο για τους Έλληνες, αλλά για όλη την ανθρωπότητα.

Ο αληθινός Έλληνας δεν διεκδικεί τίποτα άλλο από την αληθινή γνώση, που από την αληθινή γνώση θα γεννηθεί η αγάπη για τον άνθρωπο, αγάπη στο παιδί, αγάπη στον εργαζόμενο-νη, αγάπη στην τρίτη ηλικία, αγάπη στους παραπληγικούς, αγάπη για τον άνθρωπο!

Θέλουμε μια λαϊκή επανάσταση;;;

Να την κάνουμε αλλά το φωτιά και τσεκούρι του Κολοκοτρώνη, που εφάρμοσε μόνο στους τούρκους, να ισχύει και για τους μέσα εχθρούς και για τους έξω!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

5 comments to Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

  • .
    ,
    ,
    ,
    ,
    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    .
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
    .
    ΣΕ ΜΕΪΛ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ( ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ)
    .
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ……………

    Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ …………..

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ , ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ………….

    ΑΧ ! ! !

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

    ,
    ,
    ,

    • Ο αγώνας μας έπαψε να μεταφράζεται σε ανθοδέσμες και συχωροχάρτια φτάνει 2.000 χιλιάδες χρόνια υπομονής και ανεκτικότητας στο όνομα του πολιτισμού, η βαρβαρότητα νικιέται με βαρβαρότητα, ζητά αίμα, θυσίες για να στερέωση για τις μελλοντικές γενιές και έτσι θα γίνει!!

  • .
    .
    .
    .
    .
    Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .
    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ …
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Ξύπνησα και είδα ένα όνειρο… Ελεύθερος
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=1rLdaNRbY8A
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2012
    .
    .
    Οι απαντήσεις που δίνονται από τον Ελεύθερο στον σύγχρονο Έλληνα,
    .
    στον διάλογο του βίντεο, είναι αποσπάσματα από αρχαία Ελληνικά κείμενα
    .
    όταν ο Βασιλιάς Λεωνίδας μιλούσε στους Έλληνες κατά την πολεμική περίοδο.
    .
    Οι απαντήσεις που ίσως χρειάζεσαι είναι ήδη στα χέρια σου!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    .
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/01/9.jpg?resize=465%2C336
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………..
    .
    Πάρτε τις Ελληνικές Σημαίες, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!
    Και να τις Υψώσετε!
    και τότε μόνο θα καταλάβετε τι θα πει ΕΝΟΤΗΤΑ!
    μόνο τότε θα αποκτήσετε ΔΥΝΑΜΗ!
    γιατί τότε θα καταλάβουν ότι είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ! άρα και ΙΣΧΥΡΟΙ!!!
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………….
    .
    Ξυπνήστε! Ωρέ Έλληνες!, παψτε να είστε επαίτες σε αποικία, είστε στο Σπίτι σας, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ εσείς την χρειάζεστε, όχι αυτή, η δόξα της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι εξασφαλισμένη, πέρασαν ΗΡΩΕΣ που την εχουν κάνει ΑΘΑΝΑΤΗ! Για εσάς είναι το μόνο σας κεφάλαιο, το μόνο σας όπλο για να διώξετε όλους τους εχθρούς όποιοι είναι αυτοί και να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας.Η Ελλάδα χρόνια είναι ΣΤΟΧΟΣ! όλων των αρπακτικών της Ανθρωπότητας και όλοι, εχουν στη σκέψη τους νυχθημερόν την Άλωση της!
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………..
    .
    Εσύ την έχεις και δεν την σέβεσαι και σηκώνεις πάνινα σύμβολα, άσχετα με εκείνα που αξίζουν το σεβασμό σου και μετά περιμένεις να μεταφέρεις το μήνυμα σου ότι έχεις δικαιώματα, που έχεις δικαιώματα;; σε μια Πατρίδα που χτυπάς όποιον σηκώνει το τιμημένο και Αθάνατο σύμβολο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..
    Όποιος σε βλέπει να συνεχίζεις τον βανδαλισμό της Εθνικότητας σου! τόσο δεν έχεις τον σεβασμό των άλλων.
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ! ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ! ! ! ! ! ! !.
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2016/01/26/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%cf%89%ce%bd/
    .
    .
    Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ …………………
    .
    .
    ΕΛΕΟΣ ……
    .
    .
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    Βιντεο
    .
    Πρώην στέλεχος του Facebook – 150 άντρες κυβερνούν τον κόσμο και σας προγραμματίζουν.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=f2tDbDCc9b4
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιαν 2018
    ,
    ,
    Ο Chamath Palihapitiya, πρώην αντιπρόεδρος του Facebook
    .
    στο κομμάτι του «user growth», δήλωσε πως τα social media

    «διαβρώνουν τα βασικά θεμέλια του τρόπου συμπεριφοράς των ανθρώπων»
    .
    και ότι αισθάνεται «τεράστια ενοχή» για τη δημιουργία εργαλείων
    .
    που «διαλύουν τον κοινωνικό ιστό».
    .
    Ολοι οι υπόλοιποι πολιτικοί είπε είναι μαριονέτες της ελίτ.
    .
    .
    .
    ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    .
    .
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …………………
    .
    .
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 24 ωρο !

    ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ…………………
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>