«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κάνω δώρο στους Έλληνες??? Που θα γλεντά ναι και θα πίνουν και θα τραγουδάνε ξέγνοιαστοι, γνωρίζοντας ότι δίπλα τους πέθαναν και πεθαίνουν συμπατριώτες τους, νηστικοί, μέσα στο κρύο, χωρίς φάρμακα, χωρίς σπίτι, Καληνύχτα Έλληνες?????

 Ρατσισμός κατά των Ελλήνων:

γυναίκα-ψάχνει-σκουπίδια

ΖΗΤΙΑΝΟΣ

25.000 Χρόνια έκαναν και κάνουν τα μιάσματα οποιασδήποτε θρησκείας και οποιασδήποτε εξουσίας ανά τον κόσμο, πως να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, τον Έλληνα και την Λέξη Ελλάς!!!

Γενοκτονίες που αποσιώπησαν, μεθοδευμένες βασανιστικές μεθόδους τρομοκράτησης και διάλυσης του ψυχικού κόσμου των Ελλήνων!

Οιαδήποτε βρόμικη μέθοδος έχουν εφεύρει τα ερπετοειδή το έχουν εφαρμόσει στους Έλληνες για να τους αφανίσουν, όμως αυτοί οι υπέρ ήρωες Έλληνες , γιατί το θέλει το σύμπαν, που είναι η ύλη και ψυχή των Ελλήνων, το ΙΧΩΡ των Ελλήνων δεν τους το επιτρέπει και αυτοί τόσο περισσότερο μίσος παράγουν, αλλά έχει έρθει η ώρα που θα γίνει μπούμερανγκ και θα τους στήλη σε μαύρη τρύπα, να χαθούν για πάντα!

Το σύμπαν είναι η δικαιοσύνη, αργεί αλλά κάνει τον κύκλο του και θα τους συντρίψει, ότι και δύναμη να διαθέτουν!

Εμείς όμως οι απόγονοι και κληρονόμοι της συμπατικής ύλης, πρέπει καθημερινά να τους το θυμίζουμε!

Δεν είναι δυνατόν ένας τέτοιος ιδιότυπος και μοναδικός ρατσισμός κατά της φυλής των Ελλήνων, από την παγκόσμια ανήθικη ελίτ και όχι μόνο, να περνά απαρατήρητος, να μην στηλιτεύεται, να μην αναδεικνύετε σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στην αλήθεια για το παγκόσμιο έγκλημα γενοκτονίας που συντελείτε κατά των Ελλήνων να μένει ατιμώρητο!

Εμείς αυτό κάνουμε θυμίζουμε στην ανήθικη (?ηθική?) παγκόσμια κοντόφθαλμη κοινωνία των εθνών, ότι κάνοντας την καμηλοπάρδαλη βάζοντας το κεφάλι στην άμμο, ο κώλλος τους είναι έξω και τους ντροπιάζει, ή κάνοντας τον πόντιο Πιλάτο, δεν απελάσετε από την κατηγορία της συνενοχής.

Οι εισβολείς μέσα στην ιερή χώρα την Ελλάδα έχουν φυτέψει διαχρονικά ζιζάνια στον κήπο των ηρώων, εβραίους, τούρκοσπορίτες, κοτζαμπάσηδες, γερμανοτσολιάδες ρουφιάνους, ευκαιριακούς εφιάλτες και τους είχαν και τους έχουν σε εφεδρείες και από εκεί αντλούν οι επικυρίαρχοι το υλικό των γενίτσαρων για να μολύνουν τον ιερό χώρο των ηρώων της Ελλάδος!

Ο λαός όντος πολιτισμένος, προσπαθεί ακόμα με αυτά τα ιερά ιδεώδη να παλέψει, δεν έχει διδαχτεί σωστά ορισμένα φιλοσοφικά κείμενα και πρακτικές ανορθόδοξου πολέμου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης, που λένε ότι ανάλογα με τις συνθήκες, ανάλογα τις εποχές, ανάλογα με τον εχθρό προετοιμάζεις και αναβαθμίζεις και εκσυγχρονίζεις τα όπλα σου και οργανώνεις το έμψυχο και άψυχο υλικό σου!

Τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα;

Προσέξτε κατηγορείτε ο Έλληνας ρατσιστής, από τον ίδιο νόμο τον αντιρατσιστικό που πρέπει να τον προστατέψει από τον ρατσισμό εναντίον του!

Ο νόμος αυτός ερμηνεύετε μόνο εναντίον του, παραβλέποντας τον απάνθρωπο ρατσισμό Εναντίον των Ελλήνων!!!

Ποιο τραγελαφική και φρικιαστική ερμηνεία μίσους κατά των Ελλήνων δεν υπάρχει σε όλη την γη!

Ας δούμε όλες αυτές οι κατηγορίες που αναφέρω έχουν βάση αλήθειας;;;

Διώκετε ο Έλληνας με πταίσμα και φυλακίζετε, διώκετε ο εγκληματίας  ακάλεστος αλλοδαπός  για έγκλημα και ελευθερώνετε!!!

Αν διαμαρτυρηθεί ο Έλληνας κατηγορείτε σαν ρατσιστής!

Η  ανθρωπιστική Ευρώπη  κλαίει με κροκοδείλια δάκρυα για τους παράνομους και ακάλεστους δολοφόνους αλλοδαπούς!!!

Και κάνει την κορόιδα η παγκόσμια ανθρωπιστική κοινωνία των εθνών και η αρμοστεία τον Ηνωμένων εθνών αλλά και η δημοκρατική Ευρώπη των εθνών και δεν ξέρει τίποτα, δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα από εκατομμύρια διαμαρτυρίες λαού και διεθνών επιστημόνων για την γενοκτονία που εφαρμόζουν στον ελληνικό λαό!

Μόνο για τους Έλληνες απαιτείται «πόθεν έσχες» για την αγορά ακινήτων

«Δεν απαιτείται “πόθεν έσχες” στις αγορές ακινήτων από αλλοδαπούς, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Δεν θεωρούμε λογικό να υπάρχει φορολογική ασυλία για τους ξένους αγοραστές αλλά όχι για τους Έλληνες».

Αυτό ισοδυναμεί με καθαρά αποικιακά κίνητρα, τους λέμε ελάτε αγοράστε, σκοτώστε, και θα έχετε απόλυτη ασυλία!

Όταν ακόμη και οι πλέον καθεστωτικές και «προοδευτικές» εφημερίδες ομολογούν ξεκάθαρα ότι υπάρχει μια σαφής διάκριση σε βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι σε αντίθεση με τους αλλοδαπούς πρέπει να δηλώνουν “πόθεν έσχες” για τις αγορές ακινήτων;

Εδώ ξεκαρδίζεται κανείς, με την διατύπωση,( προοδευτικές) εφημερίδες και την απροκάλυπτη παράνομη απάνθρωπη γενοκτονία των Ελλήνων, με την παραβίασης του γηγενή πληθυσμού, να αναφέρετε σαν διάκριση!!!

Οι Έλληνες υφίστανται μία διαρκή φορομπηχτική πολιτική, με ΕΝΦΙΑ και άλλους δυσβάσταχτους φόρους, που τους οδηγούν στην ανέχεια.

Άλλοι Έλληνες αυτοκτονούν, άλλοι καθίστανται άστεγοι, ενώ άλλοι κυρίως νέοι φεύγουν στο εξωτερικό για να γλιτώσουν από την εναντίων τους ρατσιστική συμπεριφορά της ίδια της πατρίδος τους!

Αντίστοιχα, οι λαθρομετανάστες παίρνουν διαμερίσματα, χωράφια, επιδόματα, συσσίτια  μεταφορές  τηλεφωνικές και ταχυδρομικές παροχές, ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε κάλεσμα, σε οποιαδήποτε υπηρεσία και άλλες παροχές από την εγκάθετη κυβέρνηση μαριονέτα της χώρας.

Αυτό πέρα από τα πολυτελή hot spot που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την χώρα και θα τα ζήλευε ο κάθε φτωχοποιημένος Έλληνας.

Κλείνοντας σοβαρά στρατόπεδα που φτιάχτηκαν με αίμα δεκάδες χρόνια σε κόπο και χρήμα, για την προστασία της χώρας και τα καταστρέφουν, διαλύουν, για να μείνουν οι ακάλεστοι δολοφόνοι αλλοδαποί!

Τώρα μεταφέρουν σε στιλ γκέτο στην ενδοχώρα τους δολοφόνους λαθρομετανάστες αλλοδαπούς ακάλεστους και μαζί με τους ρωμά να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό του γηγενή πληθυσμού, για να μην μπορούμε να επικαλεστούμε ελληνικό πληθυσμό!!!

Αλλά κυρίως να αλλοιώσουν τα ήθη και έθιμα μαζί με την ιστορία.

Όλα αυτά, πέρα από την καταφανή παραβίαση του Συντάγματος της χώρας, παραβιάζουν και τον περιβόητο «αντιρατσιστικό νόμο», αφού οι Έλληνες υφίστανται σφοδρές διακρίσεις εντός της Πατρίδας μας.

Την ίδια στιγμή που παραμένει στα χαρτιά η παλιά εξαγγελία (αρχικά της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και έπειτα του ΣΥΡΙΖΑ) για διανομή 670.000 στρεμμάτων αγροτικών εκτάσεων σε 30.000 ακτήμονες αγρότες για την ενίσχυση της παραγωγής και την οικονομική δραστηριοποίηση ανέργων, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μελετούν, όπως ανήγγειλαν επισήμως, την προοπτική παραχώρησης γης σε 1500 «πρόσφυγες» αρχικά, προκειμένου να «αποκατασταθούν οικονομικά».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκτάσεις αυτές που βρίσκονται στη Μακεδονία και τη Βοιωτία, θα διατεθούν άμεσα, κατόπιν συνεννόησης της ελληνικής κυβέρνησης με την ανθελληνική Κομισιόν και αρμοστεία του ΟΗΕ στο πλαίσιο «προώθησης πολιτικών ενσωμάτωσης ενδεχομένως και με μακροπρόθεσμο ορίζοντα».

Εμείς, οι Έλληνες πολίτες, που έχουμε χρηματοδοτήσει μέσω των εισφορών και των φόρων μας, με κόπο και αίμα όσο εργαζόμασταν εμείς και πριν οι γονείς μας, το σύνολο της προνομιακής δομής της χώρας μας και τώρα, άνεργοι ή με μεροκάματα πείνας λόγω της στυγνής εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών τα τελευταία 7 έτη, αναγκαζόμαστε να καθόμαστε στις ουρές των συσσιτίων της Εκκλησίας και των Δήμων όπου διαμένουμε και , βιώνουμε μια τεράστια φρικιαστική αδικία.

Πρόσφατα το το ναυτικό ταμείο με τον δούρειο ίππο τον Καμίνη Δήμαρχο αθηναίων παραχώρησαν το οικόπεδο στο βοτανικό, ιερό χώμα των Ελλήνων για Τζάμι, για να φτιάξουν έναν ξενώνα στολίδι για τους άστεγους κανένας προδότης δεν ενδιαφέρθηκε και για αυτή την μόλυνση του ιερού τόπου των Ελλήνων με το Τζαμί υπέγραψε και ο αρχιερέας ρουφιάνος Ιερώνυμος!

Την αδικία του να προτιμώνται εις βάρος μας όσοι παράνομα εισήλθαν στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα σύνορα της πατρίδας μας (οι περισσότεροι από μη εμπόλεμες ζώνες και από τα πέρατα της γης)  στην επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα διανομής αγροτικής γης, διαμερισμάτων, παροχής εργασίας και μετρητών από την Κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που τα σπίτια μας κατάσχονται από τις τράπεζες και τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό για την αναζήτηση καλύτερης τύχης.

Όλα αυτά και άλλα πολλά αποτελούν ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος μας, ακόμα και με τις διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού νόμου», εφόσον γίνεται διάκριση σε βάρος μας λόγω εθνικότητας και φυλής/θρησκείας, καλούμε τους ιθύνοντες και την  εγκάθετη Κυβέρνηση και βουλή.

Γιατί δεν χρηματοδοτούν τους αδύνατους εξ αιτίας τους έλληνες πολίτες να μην χάσουν τα σπίτια τους και χρηματοδοτούν τον καλυμμένο δολοφόνο εχθρό αλλοδαπό;;;

Να σταματήσει αυτήν την προδοτική συμπεριφορά!

Εβδομήντα διαμερίσματα στην πόλη της Λάρισας θα δοθούν στους λαθρομετανάστες, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας που αφορά 420 λαθρομετανάστες και το συνολικό κόστος ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ μόνο μέχρι το 2018.

Όπως τόνισε ο δήμος, δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα από τους δημότες για αυτή τη δουλειά, αλλά βεβαίως αυτό θεωρείται εντελώς σίγουρο, αφού όταν η Ύπατη Αρμοστεία σταματήσει να δίνει τα λεφτά, θα πρέπει να το κάνει ο δήμος.

Τα διαμερίσματα θα ελεγχθούν πάντως από τον δήμο και θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο από 60 έως 90 τ.μ. σε καλή κατάσταση, με επαρκή…θέρμανση κ.τ.λ.

Αλίμονο δηλαδή στους Έλληνες που μένουν άστεγοι και δεν τους νοιάζεται κανένας.

Γιατί δεν έπραξαν το αυτονόητο πρώτα στο γηγενή πληθυσμό;;;

Και ασφαλώς, αυτή είναι μονάχα η αρχή, αφού από την μία αυξάνονται οι ροές των λαθρομεταναστών από την Τουρκιά προς την Ελλάδα και από την άλλη οι χώρες της Ε.Ε. θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες που απορρίφθηκαν εκεί, ήτοι τους ποινικούς, τους επικίνδυνους και όσους αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια τάξη.

Εν τέλει σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας θα γίνει το ίδιο και τα σπίτια που θα χάνουν οι Έλληνες στους πλειστηριασμούς θα πηγαίνουν πρώτα στα κοράκια και δεύτερον στους λαθρομετανάστες.

Ότι οι απρόσκλητοι που διαμένουν στα hotspots έχουν πολύ περισσότερες παροχές από πολλές ελληνικές οικογένειες:

«Έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά,  τώρα και με νόμο.

Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση.

Και οι Έλληνες άστεγοι πεθαίνουν στους δρόμους άρρωστοι και νηστικοί!

Άραγε ο θεός του ιερώνυμου που υπέγραψε για το τζαμί, του είπε ότι τους Έλληνες άφησέ τους να πεθάνουν και φρόντισε τους αλλόφυλους;;;;

Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες».

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ «ΦΟΙΤΟΥΝ» ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ; ΤΥΧΑΙΟ;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Δηλώνουν ξεκάθαρα ότι άλλο λαός πρόβατα αναλώσιμα και άλλο οι συνοικίες της Ελίτ!!!

Αυτός και αν είναι ρατσισμός στις συνοικίες των απατεώνων πλουσίων οι αλλοδαποί υπάρχουν μόνο σαν δούλοι!

Ξύπνησε Ελληνικέ λαέ, εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτα, οι δολοφόνοι σου θα χάσουν αν πάρεις την χατζάρα!

Αυτών που έκαναν την κορόιδα στο άκουσμα, όλοι μαζί τα φάγαμε!!!

Και ένας στραβός μπορεί να δει ποιοι μαζί τα έφαγαν και εσύ δεν ξεσκονίζεις δουλικά μόνο το τραπεζομάντιλο, αλλά πληρώνεις και αυτά που έφαγαν!

Πάλι… δύσκολα θα βάλουμε σήμερα στους κάθε λογής «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυους» και… πρωτοπόρους της ετσιθελικής (και χωρίς την γονική συναίνεση – των Ελλήνων γονέων) «φοίτησης» (σε ποια γλώσσα, κοινά κατανοητή από «εκπαιδευτές» και «εκπαιδευόμενους» είπαμε ότι γίνεται συντρόφια;) των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων»!

Όπως παρατηρούμε, η «φοίτηση» των «εμβολιασμένων», αφορά μόνο σχολεία λαϊκών περιοχών!

Κερατσίνι, Πέραμα, Ν. Φιλαδέλφεια, Σεπόλια και πάει λέγοντας…

Γιατί άραγε δεν τα στέλνουν και στα σχολεία των… ευγενών προαστείων;

Του Ψυχικού, της Γλυφάδας, της Κηφισιάς, έστω και του Χολαργού

Ας ψάξει ο κάθε αντικειμενικός να δει ποιοι είναι όλοι αυτοί και που μένουν όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές, φιλάνθρωποι και με τι ασχολούνται, για να καταλάβει ο Ελληνικός λαός πόσο ανθρωπιστές είναι;;;

Είδαμε προ ημερών τις μετά τυμπανοκρουσιών εξαγγελίες Τσίπρα για ένα εφάπαξ φιλοδώρημα στους Έλληνες συνταξιούχους, το οποίο οδήγησε στην επιστολή Τσακαλώτου προς τους διεθνείς τοκογλύφους με την γλοιώδη επιχειρηματολογία που μας θύμισε τις πιο βαθιές επικύψεις Γεωργιάδη.

Αυτά, όμως, περάσανε και έτσι τώρα η κυβέρνηση μέσω δηλώσεων Μουζάλα έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δώσει μισθό στους λαθρομετανάστες!

Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου κακού αστείου, αλλά περί μίας ζοφερής πραγματικότητας, αφού ο Μουζάλας περιχαρής ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια θα ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την πρωτοφανή απόφαση είναι ότι η παροχή συσσιτίου συνήθως κατέληγε στα σκουπίδια ή δημιουργούσε άλλα προβλήματα και έτσι η παροχή ρευστού θα βολέψει, θεωρούν, καλύτερα.

Δυστυχώς, και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα και εν τέλει η κυβέρνηση θα παράσχει και τον μισθό και το συσσίτιο.

Με τον πρόσφατο ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα “ρατσιστικά εγκλήματα” μεταξύ των αδικημάτων, για τα οποία ο “παθών” απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου προκειμένου να καταθέσει έγκληση.

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;

Ότι ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου.

Αντίθετα, οποιοσδήποτε αλλοδαπός θα ισχυρίζεται στο εξής ότι έπεσε θύμα ρατσισμού ή διακρίσεων, θα μπορεί ελεύθερα και ατελώς, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον ίδιο, να μηνύσει τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη!

Προφανώς το επόμενο δικαίωμα που θα τους δώσει η κυβέρνηση είναι να μπουκάρουν στα σπίτια τους και εμείς να μη μπορούμε να αντιδράσουμε, διότι θα κατηγορηθούμε για… ρατσιστές!

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση επιδοτεί με μετρητά τους λαθρομετανάστες στα hot spot, διαβάζουμε ότι μία 17 χρονη λιποθύμησε στην Πάρα από την πείνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17 χρονη κοπέλα είχε να φάει τρεις ημέρες.

Το πρωί της Τρίτης πήγε στο σχολείο της στην Πάτρα, όμως λίγο μετά την έναρξη του μαθήματος ζήτησε να βγει έξω.

Μόλις έκανε δυο βήματα δεν άντεξε, σωριάστηκε στο έδαφος και λιποθύμησε.

Μόλις συνήλθε, το κορίτσι ζήτησε τη μητέρα του, η οποία ήρθε και την πήρε.

Λίγο αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο για να εξηγήσει στους δασκάλους της κόρης της τι συνέβαινε.

Η ίδια είναι άνεργη και εργάζεται μόνο περιστασιακά ως καθαρίστρια.

«Ξέρετε έχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», ήταν τα λόγια της, που σόκαραν όσους την άκουσαν.

Και να μην στεκόμαστε μόνο σε αυτήν την μαθήτρια, αφού υπάρχουν χιλιάδες παιδιά του δημοτικού που υποσιτίζονται και τα προδοτικά και βρόμικα ΜΜΕ τα κρύβουν, τα αποσιωπούν και ασχολούνται με τις γλάστρες της τηλεόρασης η των μύντια!

Αυτός δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων;

50.000 ευρώ επιδότηση και 3 χρόνια αφορολόγητα στους λαθρομετανάστες που θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση!

Όλοι ανέδειξαν και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες στους καταυλισμούς, κανείς τους όμως, δεν ασχολήθηκε με τους Έλληνες άστεγους, οι οποίοι είναι και εκείνοι αντιμέτωποι με το κρύο, χωρίς καν να τους εξασφαλίζεται έστω μία μερίδα φαγητού.

Κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Έλληνα άστεγο, ο οποίος έκανε διάρρηξη σε Ι.Χ αυτοκίνητο, δεν έκλεψε τίποτα και έπειτα ο ίδιος, αυτοβούλως πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ομολόγησε την διάρρηξη και ζήτησε να συλληφθεί, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει φαγητό και στέγη, λόγω της κακοκαιρίας.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει περίτρανα την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει εκατοντάδες Ελλήνων από τις προδοτικές πολιτικές των μνημονίων που εφήρμοσαν οι τελευταίες κυβερνήσεις.

Αντικατοπτρίζει πλήρως, την αδιαφορία των κυβερνόντων για τους Έλληνες, οι οποίοι κόπτονται μόνο για τους λαθρομετανάστες.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ … ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ … και όχι, δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων, ούτε σχέδιο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γενοκτονίας!!!

Πως ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς στους λάθρο;

Γι΄αυτούς δεν ισχύουν τα κάπιταλ κοντρόλ;

Και με ποια βεβαίωση μονίμου κατοικίας;

Τι οδηγίες έχουν οι τράπεζες;

Νομοθεσία δεν υπάρχει, οπότε ότι κάνουν το κάνουν εις γνώσιν τους ότι παρανομούν!

Γιατί δεν μπορεί φίλε για τον Έλληνα να ζητάς δικαιολογητικά που χωράνε σε μια κούτα και στον μετανάστη να αρκεί μόνο το χαρτί καταγραφής του(δλδ ότι δηλώσεις είσαι…)!

Αυτό είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά του γηγενή πληθυσμού, αυτό είναι κοινωνική επίθεση του εχθρού, κατά του Ελληνικού συντάγματος, αυτό είναι ανορθόδοξος πόλεμος σε συνεργασία με ντόπιους εφιάλτες κατά του ειρηνικού και πολιτισμένου (ακόμα) ελληνικού λαού!!!

Και τώρα έχουν βάλει και την παιδεία σε εκτέλεση μαζί με την ιστορία των Ελλήνων!

Τί σημαίνει ρατσισμός ;

Αφορολόγητοι οι Εβραίοι στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Ελλάδα.

Γι’ αυτόν τον ρατσισμό γιατί δεν μιλάει κανείς;

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει!!!!!!!!!!

Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!!

Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.

Είναι πλέον βέβαιο ότι την Ελλάδα την έχουν καταλάβει σιωπηλά οι Εβραίοι, δες μέσα στην βουλή των????????????????? Ελλήνων και θα καταλάβεις, τι έγκλημα έχεις κάνει σαν Έλληνας πολίτης!

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του.

Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους?????????

Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα «κράτος εν κράτη» από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα.

Και μάλιστα, αυτό το «κράτος» δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο…!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης:

Και γιατί κύριοι πολιτικοί, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία;

Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων;

Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.

Άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας).

Πιστέψτε με δεν θα φτωχείνουν, καθώς και όλων εκείνων των Ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ.

Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως -τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ’ κατηγορίας, αφού ως α’ κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους Εβραίους και ως β’ κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων).

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως δια μαγείας. (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο.

Ρατσισμός στην εποχή μας είναι:

Όταν αγαπάς τη μόρφωση, τις αξίες, την παράδοση σου, τις ρίζες της φυλής σου, την αξιοκρατία, την αριστεία και την αρετή να θεωρείσαι ρατσιστής ή λίαν επιεικώς κρυπτορατσιστής το νέο φρούτο της εποχής σου.

Όταν την οικογένεια σου, το σπίτι σου, την πατρίδα σου και το έθνος σου προστατεύεις είσαι όχι μόνον ρατσιστής αλλά και επιεικώς ναζιστής και κινδυνεύεις.

Όταν στη Νέα Τάξη αρνείσαι να παραδοθείς και της κάνει κριτική τότε φίλε είσαι κάργα ρατσιστής και λίαν επιεικώς τρομοκράτης.

Όταν ο λάθρος απολαμβάνω όλα τα δικαιώματα  που στερείσαι εσύ ο γηγενής (υγεία, παιδεία, διατροφή, στέγη, φως, νερό, διαδικτυακή επικοινωνία, συγκοινωνίες όλα δωρεάν και επιδοματάκι οικογενειακό) και αν παραπονεθείς τότε σίγουρα θεωρείσαι ρατσιστής, απάνθρωπος και αρχίζει να δέχεσαι μια επίθεση από κατασκότεινα στεγανά που κολυμπάνε σε λίμνες από βούρκο, για να μην μπορείς να τα πλησιάσεις.

Όταν ο λάθρος υπέρ του Ισλάμ επαναστατεί και τους Χριστιανούς απειλεί με το τζιχαντιστή και συ από φόβο παραπονεθείς είσαι αρκετά ρατσιστής

Όταν ο λάθρος καίει, σπάει, ασχημονεί και το όργανο της τάξεως δεν επεμβαίνει και δεν τον συλλαμβάνει για να μην θεωρηθεί ρατσιστής, τότε το όργανο είναι γνήσιος αντιρατσιστής και του αξίζει έπαινος και ηθική αμοιβή.

Αντίθετα τον Έλληνα συνταξιούχο που ειρηνικά διαμαρτύρεται τον ξυλοφορτώνει, χημικά του ρίχνει και τον βάζει φυλακή καλά του κάνε.. Ποιος του είπε να διεκδικεί;

Όχι αυτό δεν είναι ρατσισμός.

Είναι η νέα ηθική που αυξάνεται και απλώνει σαν μια χολέρα που δεν έχει ξανά ταίρι της.

Ρατσισμός είναι ο γηγενής να πεινάει και ο λαθρομετανάστης να καλοπερνάει, αλλά πρόσεχε μην τολμήσεις να παραπονεθείς γιατί θα σε περάσουν για ρατσιστή.

Ο καλός αντιρατσιστής δεν αντιμιλάει.

Ρατσισμός είναι ο γηγενής άστεγος και εγκαταλειμμένος και ο λάθρος σε ξενοδοχείο πληρωμένο (τρία γεύματα) σε κάποια λουτρόπολη με “μπουργκίνι” κολυμπάει και ο γηγενής που λησμόνησε τις διακοπές, απορημένος τον κοιτάει.

Προσοχή όμως μην εκδηλωθείς γιατί θα σε περάσουν ρατσιστή βαμμένο.

Ρατσισμός είναι ο άνεργος και άφραγκος γηγενής να γυρνάει και ο λάθρος φραγγάτος στη ‘μαύρη’ να οικονομάει και επίδομα φιλοξενίας να χτυπάει.

Ρατσισμός είναι ο γηγενής να πληρώνει τα έξοδα του λαθρομετανάστη με υπερφορολόγηση από την Εφορία και από πάνω φοροφυγά να τον κατηγορεί η δημοσιογραφική αλητεία και ο αναρχικός να καίει το άστυ χωρίς να τον συλλαμβάνει η αντιρατσιστική μας Αστυνομία.

Ρατσισμό ασκούν σε βάρος του γηγενή τα κόμματα-συμμορίες και τα μνημονιακά κανάλια, απρόσκλητους λαθρομετανάστες στοιβάζουν στην πατρώα γη σου στην Ελλάδα, σε λίγο θα την βλέπεις με τα κιάλια, με εντολή του Σόρος του εκτελεστή σου, και η ανθελληνική κυβέρνηση σου υποτελής του, παρά τη θέληση σου.

Λάθος να πιστεύεις ότι είναι δική σου πατρίδα και ιδικά άμα το πεις φωνακτά, δεν είσαι μόνο ρατσιστής, αλλά και  σοβινιστής.

Ρατσισμός είναι ο λάθρος δωρεάν να χρησιμοποιεί δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές για τα οποία δεν πλήρωσε αυτός και οι πρόγονοι του ούτε σέντ, ούτε στρατιώτης έχει πάει, αντίθετα ο γηγενής που αυτός και οι πρόγονοι την έφτιαξαν επί εκατονταετία, φύλαξε τα σύνορα επί 2ετία καταβάλει τέλη επαχθή και από πάνω τον λένε εθνικιστή και ρατσιστή!

Ρατσισμός είναι να αρνείσαι την Ελληνική ιθαγένεια στο λαθρομετανάστη γιατί δεν είναι Έλλην το γένος, αλλά Αφρικανός και Ασιάτης.

Ρατσισμό κάνουν οι ΜΚΟ του αρχιεγκληματία Σόρος κι’ ας χρηματοδοτούνται από τον κρατικό Π/Υ παραφρόνως, λάθρους εισάγουν με το κεφάλι και τους “καημένους” χρηματοδοτούν για να έρθουν κι’ άλλοι, αγνοούν τους γηγενείς άστεγους, άνεργους και πεινασμένους, αυτούς δεν τους έκανε μανούλα τους χρεοκοπημένους;

Αλήθεια, γιατί δεν κάνουν ΜΚΟ για τους άστεγους Έλληνες;

Γιατί δεν χρηματοδοτεί η Αρμοστεία των ηνωμένων εθνών της Μαφίας τους άστεγους Έλληνες;;;

Γιατί αυτή η πρόστυχη Ευρώπη των εθνών δεν χρηματοδοτεί τους άστεγους Έλληνες!

Καιρός να γίνεις τζιχαντιστής και συ Μιχάλη πριν σου πάρει ο διάβολος το κεφάλι.

Αντιρατσισμός είναι να γίνονται φυλετικές διακρίσεις υπέρ των λάθρων και εις βάρος των γηγενών ήτοι:

α/ Αν λάθρο βρίσει είσαι ρατσιστής, αν αυτός σε βρίσει ήσουν προκλητικός και πιθανόν ρατσιστής.

Δίκαιο μην ζητήσεις γηγενή , πάντα το έχει ο αντιρατσιστής’

β/ Αν ο λάθρος κάνει έκτροπα μάχεται για τα “ανθρώπινα δικαιώματα”, αν ο γηγενής ενοχλείται είναι κρυπτορατσιστής από των λάθρων τα καμώματα

γ/ Αν ο λάθρος σε δολοφονήσει ήταν εν βρασμώ ψυχής, μην τολμήσεις την εθνικότητα του να αποκαλύψεις γιατί πας φυλακή .

δ/ Αν ο λάθρος παρανομήσει η Εφορία ψιλοκομμένο κάνει “τουμπεκί” αν όμως ο ντόπιος κάποια απόδειξη κρύψει πάει κατ’ ευθείαν φυλακή

ε/ Αν λάθρους κατηγορήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά είσαι “τραμπούκος, τρομοκράτης, εξτρεμιστής, ίσως και με  προβλήματα υγείας” αφορμή ζητάς και στο εδώλιο θα πας το έγκλημα σου να ομολογήσεις.

Ρατσισμός είναι ο γηγενής να ψηφίζει αντιμνημονιακά κόμματα που δεν θέλουν λάθρους και στηρίζουν τους γηγενείς.

Εσύ που ψηφίζεις μνημονιακούς δεν ήξερες τον πρώτο χρόνο, τώρα όμως είμαστε στον έκτο.

Ψεύτες και απατεώνες πίστεψες ολκής;

Τότε φίλε μου υπόλογος για την προδοσία της πατρίδας μας είσαι πρώτιστα ΕΣΥ.

Δείτε τους Λέσβιους πως μήδισαν στους λαθρομετανάστες και έκαναν τη Λέσβο ισλαμικό νησί!!

Ρατσισμό σε βάρος του γηγενή ασκούν τα μνημονιακά κόμματα και η κυβέρνηση η αριστερή και όλη η εγκάθετη βουλή των 300+1!

Μιλιούνια λάθρους προσκαλεί στην πατρώα γη και ο γηγενής μεταναστεύει, αυτοκτονεί και λιμοκτονεί.

Ο χειρότερος ρατσισμός είναι να χαλάσεις το ανθρώπινο μυαλό , το όργανο το λογισμικό με την προπαγάνδα.

Μπήκες τώρα γιατί οι ολιγάρχες σιωνιστές τα βρωμοκάναλα αγοράζουνε αράδα;

Ο άκρατος ρατσισμός είναι να σε γενοκτονούν εδώ και αιώνες, να σου ληστεύουν την περιουσία οι “εκλεκτοί” απατεώνες να σου καταλαμβάνουν με τους εισβολείς την πατρώα γη και εσύ να καλείς σαν σωτήρα το Γιαχβέ και να ψηφίζεις μνημονιακούς λωποδύτες και σκατόφατσες προδοτικές!!!!

Κοντολογίς ρατσισμός είναι λέξη-κλειδί για κάθε χρήση και κάθε μαλακία – όπως επί Μ. Θεοδοσίου ήταν ο “Έλληνας”, πρόσφατα ο “κομμουνιστής”, τώρα ο “τρομοκράτης”, αύριο ίσως ο “δημοκράτης” και πάντα ο”αντισιωνιστής” το αντίπαλο δέος να υπάρχει, εχθρός τους ο λαός, ηλίθιε Ρωμιέ “ρατσιστής” είσαι ΕΣΥ, δεν πρέπει να υπάρχεις.

Ακόμη δεν το έχεις αντιληφθεί;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου κυκλοφορούν ελεύθεροι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου 42+ έτη έχουμε πήξει στα σκάνδαλα από κατηγορούμενους για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου 42+ έτη όλα τα σκάνδαλα έχουν ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία, αποσιώπηση ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου έχει δρομολογηθεί η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού ΛΑΟΥ (συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτή και ΕΣΥ) ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου ΛΑΘΡΟ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ η ΕΛΛΑΔΑ ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου ξαναζείς ήμερες ΚΑΤΟΧΗΣ και Τρομοκρατίας ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου μένουν ατιμώρητοι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου υπονομεύεις το μέλλον όλων μας (συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά σου) ?

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι με την ανοχή σου και την σιωπή σου συναινείς στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?

Ρατσισμός είναι που τσακίζετε στους φόρους τους Έλληνες, ενώ δεν κάνετε τίποτα για να ελέγξετε τα ΔΙΣ ευρώ που βγάζουν κάθε χρόνο από τη χώρα οι αλλοδαποί.

Πώς χτίστηκαν τα 300.000 σπίτια στην κωλοΑλβανία νομίζεις;

Πώς στείλανε μόνο από τη Ρόδο, σε ένα καλοκαίρι, 100 ΕΚΑΤ ευρώ μόνο στην Αλβανία;

Πώς πουλήθηκαν 100άδες χιλιάδες σπίτια σε αλλοδαπούς;

Ελέγξατε τις δηλώσεις όλων αυτών;

Άσε μη μου πεις, ξέρω ότι ούτε καν που καταγράφονται ηλεκτρονικά οι αποστολείς εμβασμάτων των λαμογιοεταιριών τύπου WesternUnion, άντε να τους ελέγξεις μετά… Κι όμως με τα 10 ΔΙΣ ετησίως που μας στοιχίζουν οι λαθροεισβολείς και οι γύφτοι θα σωζόταν η Ελλάδα και οι Έλληνες!!!

Και έχεις και τον ανθέλληνα  πρωθυπουργό της Αλβανίας Ράμμα, να σου κάνη πόλεμο, την στιγμή που ρέει χρήμα από την Ελλάδα με τις καραβιές!

Ρατσισμός είναι να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στα μέρη που γεννήθηκες και μεγάλωσες, να τρέμεις το σκοτάδι και να μην κυκλοφορεί ψυχή και το σπίτι σου να είναι με μπάρες σαν φυλακή υψίστης ασφαλείας!!!

Ρατσισμός είναι να μην πατάει τουρίστας πια στην Αθήνα και να μας σχολιάζουν 20χρονα από την Αν. Ευρώπη που ήρθαν με το ERASMUS και δηλώνουν ότι «τελούμε υπό κατοχή εγκληματιών»!!!

Ρατσισμός είναι που οι γέροι μας δεν πεθαίνουν πια από γηρατειά, αλλά τους σκοτώνουν ή τους σακατεύουν τα αλλοδαπά χτήνη.

Ρατσισμός είναι να έχουμε γεμίσει μεταδοτικές ασθένειες που είτε αγωνιστήκαμε γενιές να εκριζώσουμε είτα δεν τις είχαμε καν.

Κι αυτές να τις έχουν φέρει αυτοί που δεν έπρεπε καν να έχουν περάσει τα σύνορα (το λέει ο Νόμος διάβασέ τον κάποιο βράδυ πριν κοιμηθείς).

Κι ακόμα χειρότερος ρατσισμός είναι να ξοδεύονται οι λιγοστοί πόροι αυτού του κράτους για να θεραπεύουμε αυτούς που ήρθαν εδώ και μας μετέδωσαν τις ασθένειές τους.

Εκεί δε που ξεπερνάτε κάθε όριο στο ρατσισμό σας (εσύ και οι λοιποί «υπουργοί μας») είναι που στερείτε φάρμακα και παροχές από Έλληνες ασθενείς (π.χ. καρκινοπαθείς) για να παρέχετε σε αλλοδαπούς οροθετικούς!!!

(δες ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ (ΗΔΗ ΣΑΘΡΑ) ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ!!!

Ρατσισμός είναι να μην προλαβαίνουμε να μετράμε τις προτομές που κλέβουν και λιώνουν οι Γύφτοι και οι Αλλοδαποί για το χαλκό.

Είναι που διακόπτεται ο Προαστιακός γιατί κλέβουν τα καλώδια, είναι που δεν ηλεκτροδοτείται η Αθηνών-Θες/νίκης για τον ίδιο λόγο, είναι που «εξαφανίζονται» οι σχάρες των υπονόμων και άλλοι «αστικοί εξοπλισμοί» για να τραφούν τα Τρωκτικά των Μετάλλων που αρνείστε να εξολοθρεύσετε όπως τους αρμόζει.

Ρατσισμός είναι που διακόπτεται η ηλεκτροδότηση ολόκληρων περιοχών επειδή κλέβουν τους μετασχηματιστές και που παύει η άντληση λυμάτων γιατί κλέβουν τις αντλίες (πήγαινε μια βόλτα Αργολίδα, κοντά είναι…).

Ρατσισμός είναι που καταντήσατε Μπαγκλαντές τις πόλεις μας με ορδές βρωμιάρηδων να ψάχνουν (παράνομα) στα σκουπίδια για μέταλλο, να αλωνίζουν με κλεμμένα καροτσάκια, να διακινδυνεύουν την έξαρση καμιάς χολεροπανούκλας, να θέτουν τις ζωές των οδηγών σε κίνδυνο, να βυσσοδομούν… (δες ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ… ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ/ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ: διαβάστε και δείτε που οδηγεί η παράλογη ανοχή!!!

Ρατσισμός είναι που αν δεν έχω να πληρώσω νοίκι θα μείνω στο δρόμο, ενώ οι Γύφτοι καταλαμβάνουν ατιμώρητοι Δημόσια και Ιδιωτική περιουσία.

Οποιαδήποτε φυσική καταστροφή θα γίνει οι γύφτοι παίρνουν το 80% της οποιασδήποτε βοήθειας ή αποζημίωσης!

Ρατσισμός είναι που κάποιος καλοθρεμμένος «Επίτροπος» κατηγορεί σύσσωμο το Λαό της Ευρώπης για «ρατσισμό κατά των Γύφτων» χωρίς να αναλογιστεί μήπως τελικά δε φταίμε εμείς αλλά αυτοί!!!

Ρατσισμός είναι που κλέβουν ρεύμα (που εμείς πληρώνουμε χρυσό), κλέβουν νερό, λαθροϋλοτομούν τα λιγοστά εναπομείναντα δάση και βρωμίζουν παντού…

Ρατσισμός είναι που τα μαγαζιά των Ελλήνων κλείνουν το ένα μετά το άλλο ενώ οι λαθρέμποροι πουλάνε ατιμώρητοι την πραμάτειά τους είτε σε κεντρικά σημεία είτε σε ολόκληρα πανηγύρια!!!

Τόσο δύσκολο σου είναι να τσακίσεις το Σχιστό και κάθε καθίκι που πουλάει εκεί;

Τόσο δύσκολο είναι να λιώσεις τα αλλόφυλα με τα τσιγάρα στη Στουρνάρη;

Τόσο αδύνατο να εξαφανίσεις τους μαύρους από την ΑΣΟΕ;;;

Ρατσισμός είναι που μένουν άνεργοι Έλληνες για να δουλεύουν τα αλλοδαπά.

Κι όχι απαραίτητα γιατί είναι φτηνότερα (αν και αυτό είναι επίσης αθέμιτος ανταγωνισμός…), αλλά γιατί δεν προβλέψατε το εύλογο: να υποχρεώνεται να αποδείξει ο εργοδότης ότι δεν βρίσκει Έλληνα προτού προσλάβει ξένο!!!

(δες και Η «ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ…

Ρατσισμός είναι που γεμίσαμε συνταξιούχους αλβανούς και ανατολικούς παράνομα.

Ρατσισμός που εμείς πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, τεκμήριο, ασφάλεια και ΚΤΕΟ για τα αυτοκίνητά μας και αυτοί κυκλοφορούν παράνομα με ξένες πινακίδες (απαγορεύονται για τους μόνιμους κατοίκους πόσο μάλλον για τους εργαζόμενους).

Μάλιστα μέχρι πρόσφατα οι Αθηναίοι δεν μπορούσαμε να έχουμε πετρελαιοκίνηση και έχει γεμίσει με βουλγαρικά και αλβανικά πετρελαιοκίνητα!!!

Ρατσισμός είναι που σκοτώνουν 2-3 Έλληνες κάθε εβδομάδα, να τραυματίζουν και να ακρωτηριάζουν δεκάδες, να  κλέβουν χιλιάδες και κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι αυτό είναι ένας πόλεμος που είναι ακήρυχτος, σκόπιμα για να μην ενταχτείς σε λαϊκό στρατό.

Ρατσισμός είναι που επιτρέπεις, στους εθνοπροδότες, να μας πλημμυρίσουν με όλους τους αλλόφυλους της Ασίας, της Αφρικής και να μας διοχετεύει, βάσει σχεδίου, ο προαιώνιος εχθρός η Τουρκία.

Οι δάσκαλοι του ρατσισμού Γερμανοί… «Όταν θέλουν να επιβληθούν σε ένα σκυλί τους, «εκπαιδεύοντας» το για να τους υπακούει, του δίνουν μεταξύ άλλων πολύ λίγη τροφή, τιμωρώντας το για τυχόν ανυπακοή του – είτε πραγματική, είτε ενδεχόμενη (προληπτικά).

Το διατηρούν λοιπόν συνεχώς πεινασμένο, έως ότου υποταχθεί εντελώς – δείχνοντας του βέβαια πως υπάρχει τροφή, άρα ελπίδα και προοπτική να πάψει κάποτε να πεινάει, αλλά χωρίς να του επιτρέπουν να την αγγίζει μόνο του.

Και συνεχίζει την ρατσιστική συμπεριφορά η Γερμανία κατά της Ελλάδος, ότι κάνει αυτή είναι καλό και νόμιμο, ότι κάνει η Ελλάδα, είναι παράνομο, όπως το παράδειγμα παρακάτω!

Η Γερμανίας κυρίως ηγείται του εγκλήματος εναντίον της χώρας μας με μίσος και ρατσιστική συμπεριφορά, το να ισχυρίζεται η καγκελάριος της χώρας που αιματοκύλισε τον πλανήτη δύο φορές τον 20ο αιώνα, έχοντας απαιτήσει και πετύχει τη διαγραφή των χρεών της το 1953 με βαρύ φορτίο για όλους τους ευρωπαίους και φυσικά και η Ελλάδα και να σου λέει ότι, «Το χρέος είναι χρέος και πρέπει να πληρώνεται», τεκμηριώνει το θράσος της – καθώς επίσης πως μας θεωρεί τουλάχιστον αφελείς.

Και το ποιο ρατσιστικό από τους γερμανούς να λένε ότι μας ταΐζουν κιόλας!!!

Ο λαός της κτηνοβασίας έχασε κάθε ευκαιρία να ανήκει στους πολιτισμένους Λάους.

Κοντά είναι ο καιρός που θα είμαστε οι Ινδιάνοι του 21ου αιώνα και τα αλλοδαπά οι καουμπόηδες… μόνο που για εμάς δε θα υπάρξουν reservation camps!!!

……………………..

Το κυάνιο, το αρσενικό, η μέθοδος flash smelting και οι απειλές της Ελ Ντοράντο,

Η Ελ Ντοράντο είχε προτείνει να κάνει χρήση Κυανίου στην παραγωγή χρυσού, πρόταση η οποία απερρίφθη από το ΣτΕ.

Επανήλθε με δεύτερη πρόταση, τη μέθοδο της ακαριαίας τήξης (flash smelting), που επέστρεψε το υπουργείο Περιβάλλοντος, με συγκεκριμένες τεχνικές παρατηρήσεις, βάσει των οποίων η εταιρεία όφειλε να προσαρμόσει την πρότασή της και την υποβάλλει εκ νέου τώρα τον Σεπτέμβριο.

Αντί αυτού, η εταιρεία αναστέλλει τις εργασίες της μέχρι να βρεθεί μια υποστηρικτική κυβέρνηση για να συνεχίσει την επένδυσή της… (σσ Λέγε με Μοσχάτο…)

Τι σόι δηλητήριο είναι και τι μπορεί να επιφέρει μόνο μια σταγόνα Κυάνιο είναι γνωστό, και από τους Ναζί που το χρησιμοποίησαν στους θαλάμους αερίων.

Τι είναι όμως η πυρομεταλλουργική μέθοδος flash smelting, δεν είναι γνωστό κι αυτό γιατί η μέθοδος είναι ακόμα στο στάδιο της έρευνας και οι δοκιμές που έχουν γίνει δεν είναι ούτε καν σε πιλοτική κλίμακα.

Δεν χρησιμοποιείται πουθενά στον κόσμο για συμπυκνώματα με περιεκτικότητα σε αρσενικό μεγαλύτερη του 0,5%. Φανταστείτε πως η τροφοδοσία του εργοστασίου του Μαντέμ Λάκκου θα είναι πάνω από 9%.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Το 56% της καναδικής αυτής εταιρείας Eldorado Gold, ανήκει σε χρηματοπιστωτικούς και επενδυτικούς κολοσσούς, όπως οι Morgan Stanley, Blackrock, Citigroup, Goldman Sachs, Deutsche Bank, JP Morgan, Bank of America, Bank Paribas, Credit Agricole, Swiss National Bank, με τους οποίους συνομιλεί ο κ. Τσακαλώτος και τους ζητά να επενδύσουν στη χώρα μας;;;;;;;;;;;;;
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωπο οι οποίοι αυτοαποκαλούνται αντί-ρατσιστές και αντιφασιστές και ανήκουν σε κάποιες οργανώσεις τις οποίες δεν ξέρει κανείς ούτε τι ακριβώς είναι, ούτε τι σκοπούς έχουν ούτε και το έργο τους.

Χρησιμοποιώ την λέξη αυτοαποκαλούνται διότι το εάν είναι κάποιος αντί-ρατσιστής η αντιφασίστας δεν το  κρίνει ο ίδιος απλά λέγοντας τι πιστεύει ότι είναι, οι πράξεις του, οι επιλογές του και οι ενέργειές του τον καθιστούν το οτιδήποτε.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των δήθεν  αντιρατσιστών είναι ότι καταδικάζουν μερικώς τον φασισμό και τον ρατσισμό.

Για να καταλάβουμε τι λέμε θα φέρω ένα παράδειγμα: π.χ

Δεν είδα όμως κανέναν από αυτούς τους δήθεν να μιλάνε με το ίδιο σθένος και να καταδικάζουν τα καρα-ρατσιστικά και καρα-φασιστικά γεγονότα που δέοντα εκβιαστικό οι Έλληνας.

Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω με ποία λογική επιλέγουν  ποια είναι φασιστικά και ρατσιστικά γεγονότα που θα καταδικάσουν και ποία όχι.

Το μόνο που ξέρω είναι αυτό, ότι δηλαδή όποιος δεν καταδικάζει ΟΛΑ τα φαινόμενα ρατσισμού και φασισμού τότε είναι ρατσιστής και φασίστας.

Δεν γίνεται να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Κανένας αντιρατσιστής είδε, ούτε άκουσε, ούτε  διάβασε για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου, αυτέ  μίλησαν ποτέ, ούτε εναντίον του μίσους και της βίας που προβάλει το Κοράνι μίλησαν ποτέ, ούτε για το μίσος, την οργή, την βία και τις κτηνωδίες που είναι διάχυτες στο Ταλμούδ μίλησαν ποτέ, ούτε για τον βίαιο εκτουρκισμό των Ελλήνων Πομάκων της Θράκης, ούτε την Εισβολή-κτηνωδία των Τούρκων στην Κύπρο, ούτε την δολοφονία του Ισαάκ Τάσσου και του Σολωμού Σολωμού, ούτε την βραδιά των Ιμίων και πολλά ακόμα που θα μπορούσα να προσθέσω.

Αυτοί οι δήθεν λοιπόν αντιρατσιστές δεν καταδικάζουν πλήρως τον φασισμό και τον ρατσισμό αλλά επιλέγουν τι θα καταδικάσουν και τι όχι.

Από την άλλη μας διατυμπανίζουν να σεβόμαστε και να μην θίγουμε τις ιδιαιτερότητες κανενός.

Δεκτό και απολύτως σεβαστό, αλλά για πείτε μου εσείς γιατί δεν σεβαστήκατε και δεν θίξατε την Ελληνική ιδιαιτερότητα και των δολοφονικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων;

Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να λάβω καμία απάντηση και αυτό γιατί στερείστε επιχειρημάτων τα οποία θα σας βοήθαγαν να καλύψετε τον ρατσισμό σας και τον φασισμό σας.

Διότι είπαμε ότι ή καταδικάζεις τον ρατσισμό και τον φασισμό τελείως ή καθόλου, εσείς λοιπόν αφού δεν τον καταδικάζετε τελείως δεν τον καταδικάζετε καθόλου.

Επομένως μην βγαίνετε στα Μ.Μ.Ε και μας μιλάτε ώρες ολόκληρες για τα δήθεν αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά σας πιστεύω.

Καρα-φασίστες και ρατσιστές του κερατά είσαστε εσείς και υποκριτές, με ψυχή προδοτών!

Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί αφού δεν πιστεύετε κάτι προσποιήστε ότι το πιστεύετε;.

Η απάντηση είναι απλή και θα την βγάλουμε με την λογική.

Από την στιγμή που αυτή η ψεύτικη πίστη σας σε ιδέες δεν πρόκειται ποτέ να σας αποφέρει ιδεολογική η ψυχική ανταμοιβή πάει να πει ότι το κάνετε για υλική ανταμοιβή.

Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα,  είναι άτι εσείς που μιλάτε για αντί-ρατσισμό και αντί-φασισμό δεν πιστεύετε αυτά που λέτε αλλά πληρώνεστε για  να τα λέτε.

Κατά συνέπεια είστε φασίστες, ρατσιστές, ψεύτες, υποκριτές, πληρωμένα τομάρια, άπληστοι, δόλιοι, ύπουλοι και προδότες.

Αυτά για να ξέρουμε ποίος είναι ποίος.

Τέλος το κριτήριο που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να δούμε εάν κάποιος είναι όσα λέει ότι είναι δεν είναι τα λόγια αλλά οι πράξεις του.

Ακόμα  έχει πολύ δουλειά!

Απευθύνομαι στούς εφιάλτες «Ελληνες» πολιτικούς, και στη Γιαγιά-Τασία, και τους λέγω.

Κάπου το `χουμε χάσει το μυαλό….. ή

διαπράττουμε Εθνική προδοσία!!!

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ είναι όσοι έρχονται από εμπόλεμες περιοχές.

Οι δε λοιποί είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,  ΕΙΤΕ  ΟΧΙ!!!

Και επειδή εγώ έχω μεταναστεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλα τα κράτη του κόσμου, αισθάνομαι ότι αυτή η εξίσωση του Λαθρομετανάστη με μετανάστη είναι τουλάχιστον εξευτελιστική και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ απέναντι μου.

Διότι όταν μετανάστευσα, πέρασα με το διαβατήριο μου τα σύνορα, είχα ταυτότητα, είχα VISA, είχα κάρτα υγείας, το λεγόμενο VACCINATION CARD, είχα όλα τα ταξειδιωτικά έγγραφα μαζί μου. Είχα και χρήματα!!

Δεν περίμενα από το Κράτος που με φιλοξενούσε να με στεγάσει, να με ταϊση, να με θεραπεύσει, κ.λ.π.

Περνούσα από έλεγχο διαβατηρίων, από Τελωνείο, από υπηρεσία αλλοδαπών (IMMIGRATION), το κράτος που με φιλοξενούσε ήξερε τα στοιχεία μου, τον τόπο κατοικίας μου, την κατάσταση της υγείας μου, τον τόπο εργασίας μου, όπως και η εφορία, η υπηρεσία αλλοδαπών, και κάθε άλλη αρχή-εξουσία.

Εδώ η εφορία φορολογεί ΜΟΝΟ τους Έλληνες, για τους οποίους έχει στοιχεία, οι Έλληνες έχουν ΑΦΜ, και ηλεκτρονικούς κωδικούς, έχουμε user name, password, AMKA, ΑΦΜ, Α.Μ.Σ., το τσιπάκι………….. κ.λ.π.

Οι εφορίες δουλεύουν για τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού όλες οι εισπράξεις των ΔΟΥ πηγαίνουν για τα τοκοχρεωλύσια.

Οι Λαθρό και οι Σιωνιστές, είναι ασύδοτοι, και η εφορία, και κάθε αρχή και εξουσία, δεν γνωρίζουν τίποτα γιαυτούς, είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε». ΜΟΝΟ το κορόϊδο ο Έλληνας πληρώνει…………

Καταλάβατε τώρα γιατί οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια του Κράτους;;;

1.-Διότι ελλοχεύουν κίνδυνοι για διασπορά ασθενειών  και μολυσματικών νόσων, από τους λαθρό, προς τους Έλληνες,  και προς τους τουρίστες, που μας αφήνουν τα χρήματά τους.

2.- Διότι μας ληστεύουν και μας σκοτώνουν, εμάς τους φορολογουμένους, και υπεύθυνοι είναι οι προδότες πολιτικοί.

3.- Δυσφημούν τη χώρα μας, έστω και αν ένας τουρίστας αρρωστήσει ή δολοφονηθεί από τους λαθρό.

4.- Δεν σέβονται τίποτα.

5.-Έχουν απαιτήσεις να τους χτίσουμε ΤΕΜΕΝΟΣ, βρήκαν κάτι αφελείς και επιπόλαιους προδότες πολιτικούς και Μητροπολίτες, και τους κάνουν όλα τα χατίρια, εις βάρος των Ελλήνων!!!!

5.- Ανάμεσα σε αυτούς τους αγνώστους κρύβονται φανατικοί Τζιχαντιστές, οι οποίοι όταν διαταχθούν από την ανωτάτη Σιωνιστική εξουσία της Γης, μπορούν να αιματοκυλίσουν τους Έλληνες, και να καταλάβουν την εξουσία, όπως έγινε στο Ιράκ & Συρία, και αλλαχού.

6.- Γεννούν εδώ, και οι φιλάνθρωποι της Κυβερνήσεως, αναγνωρίζουν τα νεογέννητα ως Έλληνες, και το χειρότερον ότι λαμβάνει όλη η οικογένεια την Ελληνική Εθνικότητα, και αποκτούν πολιτικά δικαιώματα, αποκτούν το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», για να ψηφίζουν τους προδότες πολιτικούς που υποδεικνύει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

7.- Ο Προκόπης με τον Αλέξη, είναι το δίδυμο που λέει ο Λαός, «κύλλησε ο τέτζερης , και βρήκε το καπάκι».

Βλέπετε το ίδιο Μεγάλο Αφεντικό τους ενώνει…………

8.- Ο  Αϊνστάϊν είπε,

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία», συμπληρώνω, και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Το κάνω δώρο στους Έλληνες??? Που θα γλεντά ναι και θα πίνουν και θα τραγουδάνε ξέγνοιαστοι, γνωρίζοντας ότι δίπλα τους πέθαναν και πεθαίνουν συμπατριώτες τους, νηστικοί, μέσα στο κρύο, χωρίς φάρμακα, χωρίς σπίτι, Καληνύχτα Έλληνες?????

  • .
    .
    .
    .
    .

    Αριστοτέλης:
    .
    “εάν το πλήθος είναι δουλόφρον («ανδραποδώδες»)
    ή μη δουλόφρον,
    εξαρτάται από την μόρφωση και την παιδεία”
    .
    .
    .
    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
    .
    .
    ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    .
    .
    .
    ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΟΓΛΩΣΣΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ …………..
    .
    ΑΡΘΡΟ : ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ……………….
    .
    Άγια κατανάλωση ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ …………
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-Y-emOUm69mA/WSUxUOwDf6I/AAAAAAAA7dg/NNOpR7SYWM00fvY1KRmpltt4Lw73TiIFACLcB/s400/2017-05-24_100621.png
    .
    “…Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας
    .
    αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί την πραγματική δύναμη που κυβερνά…» .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq . . .
    .
    .
    .
    .
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ,
    .
    ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ,
    .
    ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.
    .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ !
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ . . .
    .
    .
    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !
    .
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ………….
    .
    ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟΥ ………..
    .
    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ……….
    .
    .
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ! ! !
    .
    .

    .
    .
    Είμαστε αυτό που κάνουμε επανειλημμένα. Τελειότητα δεν είναι μια πράξη, αλλά μια συνήθεια.
    .
    Αριστοτέλης
    .

    .
    Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ,
    .
    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ,
    .
    π.χ ΤΣΟΓΟ , ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. ΚΤΛ. ΚΤΛ. ,
    .
    Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ,
    .
    .
    ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΣ !
    .
    .
    Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΫΛΗ ,
    .
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ , ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ Η/Υ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ,
    .
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙΣ ,
    .
    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ
    .
    ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΜΜΕ , ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ,
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ………
    .
    .
    ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ …….
    .
    .
    ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ .
    .
    ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ,
    .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΩΝ ! ! !
    .
    .
    Ένα από τα Μεγαλύτερα Επιτεύγματα της Ζωής είναι η Κατανόηση του Εαυτού.
    .
    Αριστοτέλης
    .

    .
    .
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ : ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/blog-post_2608.html#ixzz4fXItsHiW
    .
    .
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …………
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Πολωνέζα βάζει στην θέση της την δημοσιογράφο για το Ισλάμ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=QDuOMo49T2c&t=4s
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοε 2017
    .
    Πολωνέζα βάζει στην θέση της την δημοσιογράφο για το Ισλάμ
    .
    .
    .
    .
    ΕΦΙΑΛΤΗΣ
    .
    .
    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ
    .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    .
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΑΙ
    .
    .
    .
    .
    .
    ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (vid)
    .
    .
    .

    Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-CxVfFhNg3GA/WjZMO-EUQCI/AAAAAAABiMs/_obZ773yzr40N-3VkeNJnsyNPUGjnlQwACLcBGAs/s400/2017-12-17_124806.png

    .
    .
    ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε …
    .

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .

    ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=3kHo81jktsw
    .

    .

    Ανέβηκε στις 15 Δεκ 2017
    .

    ( M .O .N .O ) 1.069 προβολές
    .
    ΥΣ .
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Επίσημο Βίντεο Με Στίχους
    .
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ……………..
    .
    .
    ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ …………..
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ !
    .
    .
    ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
    .
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ
    .
    ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ !

    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Μουσταφά Κεμάλ: «Έπρεπε να σφαχτείτε όλοι. Κανένας να μη ζήσει»
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=Vo9KNdDI8ts&t=3s
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτ 2016
    .
    Τα λόγια του δήμιου των ελληνικών πληθυσμών του Πόντου και της Μικρασίας προς τον Έλληνα μαραγκό του.
    .
    *
    .
    *
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    *
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=hJy5lPxoGrw
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλ 2012
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΣ
    .
    .
    ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ
    .
    .
    ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ
    .
    .
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

  • .
    .
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ………………

    .
    .
    .
    .

    .
    .
    BINTEO
    .
    .
    Στα Άκρα – Γιατί αρρωσταίνουμε?
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=GINpf_PkyRs
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρ 2015

    .

    Ο κλινικός μοριακός διατροφολόγος Γιώργος Μηνούδης και ο καρδιολόγος-ομοιοπαθητικός ιατρός Γιώργος Χαριτάκης,
    .
    απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στο «ευ ζην»:
    .
    γιατί αρρωσταίνουμε;
    .
    Τι είναι εν τέλει τα αυτοάνοσα νοσήματα;
    .
    Αντιμετωπίζεται και πώς το άγχος με τη διατροφή;
    .
    Συνδέεται η επίδοση των παιδιών στο σχολείο με τη διατροφή τους;
    .
    Όλες οι παραπάνω απαντήσεις στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα που προβλήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2015….
    .
    Αν δεν είσαι vegan, γίνε vegan.
    .
    Η ολική χορτοφαγία (veganism) είναι μη-βία.
    .
    Κυρίως είναι μη-βία προς άλλα αισθανόμενα όντα.
    .
    Αλλά είναι και μη-βία προς τη γη και μη-βία προς τον εαυτό σου.
    .
    Σημαντικά νέα, άρθρα, διαλέξεις, σεμινάρια για την υγεία στα παρακάτω ιστολόγια,σελίδες και ομάδες στο facebook Iστολόγιο “Ολα Ζωή”
    .
    http://www.olazoi.blogspot.gr
    .
    Iστολόγιο “Κουφά, σοφά, παράλογα, αστεία, περίεργα και άλλα….,”
    .
    http://koufakaiparaloga.blogspot.gr
    .
    Ομάδα FB “Ζωή & Υγεία”
    .
    https://www.facebook.com/groups/olazoi
    .
    Ομάδα FB “Εθελοντική δράση φίλων Δρ. Μουρούτη”
    .
    http://www.facebook.com/groups/drmour
    .
    H ιστοσελίδα μου στο Facebook htp://www.facebook.com/pdidaskalou
    .
    Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στην προωσπική μου ιστοσελίδα
    .
    http://www.didaskalou.gr
    .
    Περικλής Διδασκάλου
    .
    Τηλ. 6977-366300
    .
    email periklis@didaskalou.gr
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>