«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα – Σας κοροϊδεύουν οι δωσίλογοι, το χρέος είναι απάτη» !! ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ… Ξυπνήστε, συνέλθετε, απαιτήστε οι εγκάθετοι προδότες να καταγγείλουν το επαίσχυντο ΧΡΕΟΣ στα διεθνή δικαστήρια, διεκδικήστε τα δικαιώματα σας, αποτρέψετε την σχεδιασμένη γενοκτονία σας, σταματήστε την παγκόσμια συνωμοσία του αφανισμού του Ελληνισμού!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό.

«Το Ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος.

Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν!

Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα.

Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος».

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσει να τη διοικεί μέσω Wall Street-Λονδίνου και να κάνει δυνατή την οικονομική ανάπτυξη και πάλι στην Ευρώπη.

Αν αυτό δεν συμβεί, η επιδείνωση και τελικά η πτώχευση του συνόλου του υπερατλαντικού τραπεζικού συστήματος θα συνεχιστεί, όπως και οι αντιπαραθέσεις με τις μεγάλες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας… Και η απειλή του Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει πραγματικότητα…

Η υπόλοιπη Ευρώπη, μέχρι στιγμής, αρνείται να κλείσει η αισχροκερδής Wall Street αισχροκέρδειας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Jack Lew υποστηρίζει την άρνηση, μεταξύ άλλων και με απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Τι απαιτούν Ομπάμα, Μέρκελ και λοιποί εξουσιαστές να κάνει η Ελλάδα, αντί για τερματισμό αυτής της πανευρωπαϊκής απάτης από τις τράπεζες; Θέλουν να… τρέξει ένα δημοσιονομικό πλεόνασμα ύψους 4,5% της ετήσιας οικονομίας της, αποκλειστικά και μόνο για να πληρώσει το «ελληνικό χρέος».

Γνωρίζετε τι θα σήμαινε αυτό αν προωθούνταν ως λύση για τις Ηνωμένες Πολιτείες; Να… τρέξουν ένα φορολογικό πλεόνασμα 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, προκειμένου η κυβέρνηση να πληρώσει το χρέος της.

Δεν θα ακούσετε τον Ομπάμα ή τον υποτακτικό του, Lew να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία… Γιατί; Γιατί απλά, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ…

Το «ελληνικό χρέος» είναι μια απάτη, ίδια με τη διάσωση TARP εδώ στις ΗΠΑ.

Γίνεται εκτύπωση των $ 4 τρισεκατομμυρίων σε νέα κεφάλαια για να καλύψουν τα χρέη της Wall Street.

Και δράστες είναι οι ίδιες οι συστημικές τράπεζες.

Απλά η Ελλάδα δεν έχει τον πολιτικό ηγέτη που θα αντισταθεί για ν’ ανατρέψει την κατάσταση, αφού κυβερνήθηκε από δωσίλογους όλα αυτά τα χρόνια.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι μεγάλες τράπεζες πήραν τα εκατομμύρια και τα μετέτρεψαν σε τοξικά χρεόγραφα που ανατίναξαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το σύνολο της οικονομίας το 2008.

Η κυβέρνηση τους γλίτωσε την ίδια ώρα που το βιοτικό επίπεδο των πολιτών βυθίστηκε.

Στην Ευρώπη, οι τράπεζες αγόρασαν τα χρεόγραφα ενυπόθηκων δανείων από τις τράπεζες των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα έκαναν εκατομμύρια unrepayable subprime δάνεια των δικών τους – όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά και για τις κυβερνήσεις, χωρίς τα μέσα για να τα εξοφλήσουν, όπως εκείνες της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ουγγαρίας και άλλων.

Μεγάλες τράπεζες της Wall Street είχαν εμπλακεί, ιδίως η Goldman Sachs, η οποία δημιούργησε τα «μαγικά» παράγωγα:

Το «Πάρτε ένα τραπεζικό δάνειο για την Ελλάδα», το κάνουν να μοιάζει με ένα απλό «νόμισμα ανταλλαγής» και όχι ένα χρέος – αλλά δέκα χρόνια αργότερα το μετατρέπουν σε ένα πολύ μεγαλύτερο χρέος.

Η κρίση χρέους στις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες ξέσπασε το 2009, ένα χρόνο αργότερα από την κρίση που σημειώθηκε στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.

Τότε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες ήταν εξίσου υπερχρεωμένες, δημιούργησαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), το αντίστοιχο δηλαδή TARP (Troubled Asset Relief Program), ύψους 1 τρισ. δολαρίων.

Διέσωσαν τους τραπεζικούς κολοσσούς, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, χρησιμοποιώντας «μόνο» τα 600 δισ. για να πληρώσουν τα ανεξόφλητα χρέη των κυβερνήσεων.

Τα 275 δισ. δολάρια καταβλήθηκαν για την αποπληρωμή του «ελληνικού χρέους».

Αυτή η τεράστια τραπεζική διάσωση εγκρίθηκε από την ελληνική, την ιρλανδική και άλλες κυβερνήσεις και πέρασε κατευθείαν στις τράπεζες που υπήρξαν οι subprime δανειστές τους.«Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το γεγονός είναι πρωταρχικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Μπορεί να βυθιστεί η Wall Street εξαιτίας του. Αν υποβαθμιστεί η ελληνική απάτη, θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση του διεθνούς υπερατλαντικού συστήματος, όπως το σύστημα της Wall Street, το βρετανικό κ.α.

Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλεται το χρέος και όχι στους Έλληνες»~ Lyndon LaRouche
Η απάτη με το Ελληνικό χρέος είναι κλασικό κόλπο.

Το 2009 το χρέος στην Ελλάδα ήταν 300 δισ. δολάρια. Στη συνέχεια, η χώρα έλαβε δύο τεράστια πακέτα διάσωσης για το 2010 και το 2012, περίπου 140 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα. Λιγότερο από το 10% των εν λόγω 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων έμεινε στην Ελλάδα και χρησιμοποιήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση.

Τουλάχιστον το 90% των χρημάτων αυτών πήγε κατευθείαν και άμεσα στην Deutsche Bank, την HSBC, την JPMorgan Chase, καθώς και στους υπόλοιπους καρχαρίες, ενώ αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου δόθηκαν στα hedge funds.

Η πρώην υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη έχει προσκομίσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα η ελληνική κυβέρνηση έλαβε μόνο το 3% των 275 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι μόνες τράπεζες που αναγκάστηκαν να διαγράψουν το «Ελληνικό χρέος» ήταν οι Ελληνικές.
Οι τράπεζες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου διατήρησαν το τοξικό χρέος στο «ενεργητικό» τους, εγγυημένο 100% από την ευρωπαϊκή απάτη διάσωσης.

Όλο αυτό οδήγησε στη χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών, αναγκάζοντας την Ελληνική κυβέρνηση να δανειστεί άλλα 50 δισ. δολάρια για να τις διασώσει.

Έτσι, αντί να μειώνεται, το ελληνικό χρέος αυξανόταν.

Μία απόλυτη απάτη!

Στη συνέχεια, από το 2010 μέχρι και σήμερα, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, κλπ υποχρεώθηκαν να πληρώσουν το «λογαριασμό» για τη διάσωση των τραπεζών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Επέβαλαν τόσο σκληρά μέτρα λιτότητας που οι πολίτες τους μετανάστευσαν, τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν, οι γεννήσεις μειώθηκαν και η αιθαλομίχλη έπνιξε τις πόλεις, αφού οι κάτοικοι δεν μπορούσαν πλέον να πληρώσουν για τη θέρμανσή τους.

Μετά από πέντε χρόνια «τιμωρίας» και αφού 250 δισ. δολάρια δόθηκαν στις τράπεζες, το χρέος της Ελλάδας από τα 300 αυξήθηκε στα 350 δισ…

πηγη

http://hellas-now.com/οι-έλληνες-δεν-χρωστάνε-τίποτα-σας/

…………………………………………..

Εκτός νομιμότητας τα Μνημόνια λόγω οικονομικών εγκλημάτων

Last Updated on Wednesday, 24 May 2017 08:36
Written by Administrator

Ποινικές ευθύνες για χειραγώγηση του νομίσματος και για το αδίκημα της τρομοκρατίας του χρήματος.

Όλα τα δημόσια και ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, από 8-5-2010, έχουν ενεχυριαστεί, παράνομα, στην γερμανική τράπεζα KfW, ακόμη και αυτά που είναι σε άλλο νόμισμα, δηλαδή εκτός ευρώ ή βρίσκονται εκτός εθνικής επικράτειας!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά εγκλήματα, διεθνώς, από την ίδρυση του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού συστήματος, μέχρι σήμερα, γιατί αφορά την ενεχειρίαση ενός ολόκληρου κράτους αλλά και ατομικά των πολιτών του, για ένα χρέος που θα μπορούσε να ρυθμιστεί με την υποθήκευση ενός τμήματος μόνο της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Αντ’ αυτού, ενεχειριάστηκε, όχι, μόνο, το σύνολο της Δημόσιας περιουσίας αλλά και ο ίδιος ο Έλληνας πολίτης, σαν φυσικό νομικό πρόσωπο, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, επειδή επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου, εκχωρήθηκαν στην KfW, εκτός από την ιδιωτική περιουσία και τα εμπράγματα δικαιώματα δημιουργούσης περιουσίας του Έλληνα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν αυτό, ο όρος “εμπράγματο δικαίωμα δημιουργούσης περιουσίας” σημαίνει οιαδήποτε οικονομική, επαγγελματική, νομική και φυσική δραστηριότητα ασκείται εντός του Ελληνικού χώρου, άρα αφορά, ατομικά, τον οποιονδήποτε κάτοικο της χώρας.

Προς επίρρωσιν των παραπάνω, παραθέτουμε, επί λέξει, το… άρθρο 8, της πρώτης Μνημονιακής Σύμβασης (8-5-2010), όπως το είχαμε γνωστοποιήσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ξένη Δημητρίου, από 17-10-2016, με αναφορά μας, η οποία, στη συνέχεια, διαβιβάστηκε από την ίδια στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Το άρθρο 8 αναφέρει ότι: σαν “Εξωτερικό Χρέος νοείται το συνολικό χρέος του Δανειολήπτη, που εκδόθηκε κατ’ ουσίαν σε πιστωτές που είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας ή σε οντότητες, οι οποίες έχουν την έδρα τους ή τον βασικό τόπο των συναλλαγών τους εντός της επικράτειας της Ελλάδας”.

Εκείνο που αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι δεν έχει προηγηθεί της υπογραφής της Μνημονιακής Σύμβασης, καμία αποτίμηση της αξίας της ενεχειριαζόμενης περιουσίας, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται καθολικό ενεργητικό, όπως αυτό ορίζεται από τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες και Οδηγίες και τα Διεθνή Λογιστικά Χρηματοοικονομικά Πρότυπα.

Το γεγονός ότι δεν είναι εγγεγραμμένη όλη η περιουσία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στερεί από την Eλληνική Δημοκρατία το δικαίωμα, να προχωρήσει στην έκδοση επιπλέον νομίσματος ευρώ, όπως προβλέπουν οι Κανόνες της ΟΝΕ.

Οι δραστηριότητες της KfW κινούνται εκτός Ευρωπαϊκού Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) και συνακόλουθα εκτός Ευρωπαϊκού προϋπολογισμού και ως εκ τούτου, η εξόφληση του χρέους της Ελλάδας δεν κατευθύνεται στην Ευρώπη και στο Ευρωπαϊκό ΑΕΠ αλλά στο ΑΕΠ της Γερμανίας.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν τη Σύμβαση άκυρη, γιατί δεν υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση εκτός του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου, ενώ επιπρόσθετα, η πιο πάνω τράπεζα λειτουργεί εκτός Συνταγματικής επίβλεψης, αφού η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, από την ενοποίηση της, στερείται Συντάγματος.

Και δεν είναι μόνο η Σύμβαση άκυρη και οι παράγωγες πράξεις και συμφωνίες αλλά συγχρόνως καταδεικνύονται και βαρύτατες ποινικές ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα χειραγώγησης νομίσματος, του ευρώ δηλαδή, οι οποίες άπτονται μεταξύ άλλων και του σοβαρότατου αδικήματος της τρομοκρατίας του χρήματος, για τους άμεσα ενεχόμενους πολιτικούς και τραπεζίτες της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Σημειώνουμε ότι το μοντέλο του ελληνικού ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί πιστή αντιγραφή του αντίστοιχου ταμείου, που συστάθηκε, από την κυβέρνηση του Χέλμουτ Κολ και αφορούσε την εξόφληση των οφειλών της Ανατολικής Γερμανίας προς τη Σοβιετική Ένωση, όταν 75 χιλιάδες εταιρίες εξαγοράστηκαν μέσα σε ένα χρόνο από την Δυτική Γερμανία σε ιδιαίτερα εξευτελιστικές τιμές. Όσο για τον Ελληνικό λαό, αυτός εξακολουθεί να βιώνει τις συνέπειες τεχνητών συνθηκών χρεοκοπίας, απόρροια των παιχνιδιών, τα οποία παίζουν τα διεθνή κέντρα οικονομικής παραεξουσίας, με συνέπεια να δικαιολογείται, απόλυτα, ο όρος επαχθές και επονείδιστο χρέος, που χρησιμοποιείται, ευρέως, στις μέρες μας και την ακριβή έννοια του οποίου, ουδείς, μέχρι σήμερα, έχει, επαρκώς, επεξηγήσει στους απλούς πολίτες.

http://ixnilatis.org/component/content/article/241–4-.html

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to «Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα – Σας κοροϊδεύουν οι δωσίλογοι, το χρέος είναι απάτη» !! ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ

  • .
    .
    .
    .
    ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ … ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
    .
    1 Ιουνίου 2017
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-s6HpWvwTHn8/WTGWdlMY3pI/AAAAAAAAfRM/d1t4FqSxUDYKuHP4X4dcj9_QiRbqS4w1QCLcB/s640/130036.png
    .
    .

    Η απολυτη σιωπη των Ευρωπαιων μαφιοζων εδω κι ενα μηνα περιπου,σε σχεση με το λαλιστατο παρελθον τους,αρχισε να μας προιδεαζει πως κατι σοβαρο επικειται!
    .
    Η συζητηση των αληταραδων <> στο δηθεν γιουρογκρουπ,ασχοληθηκε και με την οικονομικη προστασια των μαφιοζων της εταιρειας μοιρασματος της Ελληνικης περιουσιας
    που παρα την <> των δηθεν πολιτικων της Ελλαδας,φαινεται εχει κατι τρυπες ΝΑΑΑΑΑΑΑ! μετα συγχωρησεως!
    .
    Ηταν φανερο ομως,πως αυτη η εταιρεια ληστων,ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει και δικαστικες διωξεις,αγνωστο απο που,τουλαχιστον σε μενα!
    .
    Αλλοιως προς τι η συζητηση για την οικονομικη στηριξη των στελεχων αυτης της μαφιοζικης ομαδας σε περιπτωση που αυτοι θα αντιμετωπισουν τα οργανα της δικαιοσυνης?
    .
    Η αρνηση τους δε να κλεισουν την <> της Ελληνικης Οικονομιας,εδωσε πολλα στοιχεια και στους ποιο αδαεις!
    .
    Εχουμε πει λοιπον οτι η FED,η γνωστη δηθεν κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ,ειναι υπο σιωπηλη εκκαθαριση!!
    .
    Το τεραστιο αυτο οπλο των πρωτοκλασσατων στελεχων της παγκοσμιας τραπεζικης μαφιας,φευγει σιγα σιγα απο το παγκοσμιο οικονομικο γιγνεσθαι!
    .
    Αποτελεσμα σαφως της <> των στελεχων αυτων
    εδω και εναμιση περιπου χρονο,στην συνθηκη του Μινσκ!
    .
    Συντελει και η αποφασιστικοτητα και οχι μονον,του Νεου προεδρου των ΗΠΑ κου Τραμπ,που απο την αρχη το ειχε δηλωσει.
    .
    Ομως η FED,ηταν η τραπεζα( μαζι με την BIS που βρισκεται σε Ελβετικο εδαφος), που εδινε το ΟΚ για καθε συναλλαγη αλλα και για καθε διακινηση χρηματων ανα τον κοσμο!
    .
    Μηπως αυτο λεει κατι,για τον καιριο ρολο
    που παιζει η συμμετοχη του ΔΝΤ στο προγραμμα <> της Ελληνικης Οικονομιας,δηλαδη στο προγραμμα ληστειας μας?
    .
    Το νεο στοιχειο που εφθασε απο τις ΗΠΑ,ειναι οτι το Κογκρεσο αποφασισε και ηδη εχει αρχισει η προανακριση για την συμμετοχη υπαλληλων του ΔΝΤ,στο <> προγραμμα της διασωσης της Ελληνικης Οικονομιας σε συνεργασια με την ΕΕ και την ΕΚΤ!!!
    .
    Να θυμισουμε οτι η Αμερικανικη δικαιοσυνη,συνελαβε τον ΑΛ Καπονε,για φορολογικο παραπτωμα και εκτοτε τον τελειωσε!
    .
    Το ποσο σοβαρο ειναι το θεμα και τι κλυδωνισμους επιφερει,σε ολο το Ευρωπαικο Μαφιοζικο Οικοδομημα,ειναι το γεγονος οτι στην πρωτη συνεντευξη του σε ΜΜΕ ο Σοιμπλε,εσπευσε να αποποιηθει των ευθυνων του και να φορτωσει το αναθεμα στις πλατες του ΔΝΤ!
    .
    Δηλαδη ο κατα πως φαινεται εμπνευστης της μαφιοζικης ληστειας των Ελληνων,δηλωνει <>!!
    .
    Με λιγα λογια!
    .
    Τα λεφτα των μαφιοζων,απο καπου εμποδιζονται να κινηθουν προς την αγορα Μαυρου χρηματος,γιατι αυτο ακριβως ως φαινεται εκαναν,με την αρνηση τους να δινουν τα δηθεν δανεικα στην Ελλαδα και να τα στελνουν αυτοι οπου θελουν!!
    .
    Επισης κατι σπουδαιο ετοιμαζει το Αμερικανικο Κογκρεσο,εχοντας στοματα <> και <> να ανακρινει!
    .
    Το δε ΔΝΤ,εχοντας <> κατ ιδιαν με τον Τραμπ,εκτοτε τσιναει και δεν θελει να συμμετεχει στο προγραμμα καταστροφης της Ελλαδας!
    .
    Ολα αυτα εχουν κανει την Ευρωπαικη μαφια να λουζεται στον κρυο ιδρωτα!
    .
    Η σιωπη τους σημαινει και την ενοχη τους!
    .
    Η αρνηση τους σε ολα σημαινει ειτε υπαναχωρηση,ειτε θανασιμη για αυτους αναμονη!
    .
    Και στο μεταξυ σε ολον τον πλανητη ανοιγουν στοματα και λενε….και τι δεν λενε για το δηθεν Ελληνικο χρεος και πως αυτοι το <> και εντεχνως το γιγαντωσαν!
    .
    Πλεον το να εισαι πια τοκογλυφος σε αυτον τον πλανητη,δεν σημαινει οτι εισαι εξυπνος οπως παλια,αλλα δολοφονος,κλεφτης ληστης,αλητης!Αυτο δηλαδη που πραγματικα εισαι!
    .
    Μην βλεπετε που τα Ελληνικα ΜΜΕ ασχολουνται με βλακειες!
    Αυτην την εντολη εχουν απο τα αφεντικα τους,τους δευτεροκλασσατους Ευρωπαιους μαφιοζους,αλλα και τους <> της μαφιοζικης πλεμπας!
    .
    Ας ετοιμαζεται η πλεμπα σιγα σιγα,γιατι τους εχουν πουλησει εδω και καιρο,για να γινουν το αντιτιμο για την διασωση των δευτεροκλασσατων αφεντικων τους!
    .
    Μακαρι να ειχαν το νιονιο να το καταλαβουν,γιατι αυτοι ειναι απλα οργανα!
    .
    Κι εμεις Ελληνες,αλλα και αγαπημενοι της Ελλαδας μη Ελληνες που μας αγαπατε,ετοιμαστειτε,γιατι οπως ειπε και ο Σπανουδακης στο γνωστο του τραγουδι….
    .
    .
    <>.
    .
    .
    Ειμαστε ετοιμοι?
    ,
    .
    Ιωαννα Βαφειαδου
    .
    ΠΗΓΗ
    ΠΗΓΗ
    .
    https://periergaa.blogspot.gr/2017/06/blog-post_17.html
    .
    .
    .
    .
    .

    Εκτοξεύτηκε το χρέος στο 180% του ΑΕΠ με πλασματικά στοιχεία για την επικυριαρχία της Ελλάδας; – Ποιοι το υποστηρίζουν
    .
    2.6.17
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-XbBDrF-C6ck/WTGJaJVy7gI/AAAAAAAAuOA/aWdhpU2xEbUtqFsUuAZzmZi_Bg05ecB4gCLcB/s320/ektokseutike-xreos-180-plasmatika-stoixeia-epikiriarxia-elladas-8211-poioi-ipostirizoun.jpg
    .
    .

    Το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν βρίσκεται σήμερα κάτι πάνω …
    από το 180% επί του ΑΕΠ ή περί τα 320 δισ. ευρώ.
    .
    Τα στοιχεία του ΔΝΤ το εκτοξεύουν ακόμη περισσότερο, σε δυσθεώρητα ύψη. Μήπως όμως πρόκειται για πλασματικά στοιχεία τα οποία έχουν ως στόχο την επικυριαρχία στην Ελλάδα;
    .
    Κατ’ αρχήν να τονίσουμε πώς η Ελλάδα μπήκε ή μάλλον την έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου στα μνημόνια την αποφράδα εκείνη ημέρα του Μαΐου του 2010 από το Καστελόριζο, με το χρέος της χώρας να βρίσκεται στο 126% επί του ΑΕΠ, όταν άλλα κράτη είχαν πολύ μεγαλύτερο χρέος.
    .
    Οι συνέπειες και τα αποτελέσματα γνωστά.
    Φτάσαμε μετά από τρία μνημόνια το χρέος να ανεβαίνει συνεχώς και αυτό προκαλεί ερωτήματα.
    .
    O Paul Kazarian, διευθύνοντας σύμβουλος και Πρόεδρος της Japonica Partners στο συνέδριο του Economist ανέλυσε στη Φρανκφούρτη αυτό που επιχειρεί να ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια: το ελληνικό χρέος έχει υπολογιστεί λάθος και είναι πολύ χαμηλότερο από το επίσημο μέγεθος.
    .
    Σύμφωνα με τον κ. Kazarian οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν αναδιαρθρώσει το χρέος έξι φορές και έπρεπε να το έχουν υπολογίσει εκ νέου εδώ και πολύ καιρό.
    .
    .
    .
    «Αυτά που συζητούν οι Θεσμοί σήμερα, λέει, «δεν είναι τίποτα άλλο παρά πολιτικά εφευρήματα».
    .
    .
    .
    Την άνοιξη του 2013, όταν η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας και οι επενδυτές ετοιμάζονταν να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα, ο 61χρονος Kazarian, πρώην επενδυτικός τραπεζίτης, το είδε ως ευκαιρία και δαπάνησε σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για ελληνικούς τίτλους.
    .
    .
    .
    Σήμερα, θεωρείται ο ιδιώτης επενδυτές με τα περισσότερα ελληνικά ομόλογα στην κατοχή του.
    .
    Ο Kazarian εκτιμά ότι αν το ελληνικό χρέος υπολογιστεί με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα για το δημόσιο χρέος, τότε δεν θα φθάνει στο 180% του ΑΕΠ αλλά μόλις στο 91% του ΑΕΠ.
    .
    Ο υπολογισμός του επενδυτή δεν στηρίζεται στην ονομαστική αξία του χρέους, που σύμφωνα με το ΔΝΤ αγγίζει τα 325 δισ. ευρώ, αλλά στη χρονική αξία των δανείων που λαμβάνει υπόψιν τα χαμηλότερα επιτόκια, την επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής και τη μετάθεση του χρόνου αποπληρωμής.
    .
    «Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει μόνη της σήμερα», είπε στο Συνέδριο του Economist και πρότεινε τη χρήση αριθμών που να αντικατοπτρίζουν την οικονομική πραγματικότητα κι όχι πολιτικά σενάρια που τελικά έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.
    .
    Σημαντικό θέμα για την Ελλάδα είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης τόσο για τους φορολογούμενους όσο και για τις κεφαλαιαγορές και το μήνυμα του Kazarian ήταν ότι η Ελλάδα μπορεί να την κερδίσει.
    .
    Παρόμοια άποψη υποστήριξε και ο οικονομολόγος Λαρς Φελντ, μέλος της επιτροπής των πέντε σοφών της Γερμανίας, αν και πολλές φορές πάρει θέση εναντίον της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν υπολογιστεί η χρονική αξία των δανείων, τότε η κατάσταση είναι λιγότερο δραματική.
    .
    .
    «Η Γερμανία θα επωφελούνταν από έναν τέτοιο υπολογισμό του ελληνικού χρέους, επειδή η πολιτική διάσωσης της χώρας θα μπορούσε να μπει μια ώρα νωρίτερα στο αρχείο», τόνισε.
    .
    .
    Είναι προφανές πώς γύρω από το χρέος της κάθε χώρα παίζονται τεράστια παιχνίδια.
    .
    .
    .
    Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια πριν οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν υποδουλώσει ολόκληρα κράτη ελέγχοντας απόλυτα το δημόσιο χρέος τους.
    .
    .
    .
    Το χρέος που οι ίδιες οι δυνάμεις φρόντισαν να δημιουργηθεί.
    .
    .
    .
    ΠΗΓΗ
    .

    Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2017/06/180.html#ixzz4is0l1vZQ
    .
    http://dinatos.blogspot.com/2017/06/180.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
    .
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΛΕΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>