«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν σας φοβαμαι, γεννήθηκα από μια ηρωίδα μέσα στην φυλακή – και από τότε αγωνίζομαι να είμαι ελεύθερος. ψυχή και σώματι!

Αβατων - Η αλιθια 1

Η υποκρισία λέγετε Εβραϊκή θρησκεία, χριστιανοσύνη, προπαγανδιστική  αλληλεγγύη, στηρίζουμε το σπίτι μας μην πέσει και μας πλακώσει,

Και η αυλαία έπεσε – και φάνηκε η γύμνια πίσω από την κουρτίνα, τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε την σκούπα και να τα κρύψουμε κάτω από το χαλί, γιατί κάτω στο κοινό υπάρχουν και περίεργοι!

Το άγιο????????  Φως ήρθε, με τιμές , αρχηγού κράτους!!!

Τελικά τι είναι αυτό το άγιο φως;;;

Διπλωματικός αντιπρόσωπος, ιστορικός ηγέτης, ήρωας, ή ανώτερη δύναμη, με υπερδυνάμεις πέρα των ανθρώπων;;;

Καλός κακός ήρθε και τι έφερε σε αυτόν τον δυστυχισμένο λαό;;;

Έφερε την ελπίδα;;; ΟΧΙ!

 Έφερε την ανθρωπιά υπέρ των πεινασμένων και κατατρεγμένων;;; ΟΧΙ!

Μήπως άλλαξε την συμπεριφορά των προδοτών πολιτικών μας;;; ΟΧΙ!

 Μήπως έκανε κάποιο θαύμα για την άδικο χτυπημένη πατρίδα μας;;; ΟΧΙ!

Μήπως τιμώρησε τους δολοφόνους των αδικοχτυπημένων;;; ΟΧΙ!

Τότε τι άγιο φως είναι και το χρυσοπληρώνουμε όταν υπάρχουν χιλιάδες πεινασμένοι;;;

Για αυτά που γράφω θα με αφορίσουν, μακάρι για να βρω τον προορισμό μου εν ζωή!

Ενοχλεί το σύστημα, τους επαγγελματίες που έχουν στήσει τις επιχειρήσεις τους στο ψέμα της χριστιανοσύνης, είναι ένα τεράστιο οικονομικό σύστημα – και όποιος το πειράζει είναι εχθρός τους, το κράτος σε συνεργασία  με το παρακράτος, ελέγχουν τα πρόβατα που σιχάθηκαν την μασημένη τροφή και θέλουν  να βρουν την τροφή που χρειάζεται  η ψυχή τους και για να τα καθυποτάζουν, φέρνουν το άγιο φως, να τους θυμίζει, ότι θα πάνε στην κόλαση!

Αυτά τα πρόβατα που επαναστατούν, το παρακράτος με την  φιλεύσπλαχνη χριστιανοσύνη τα βάζει στο κοινωνικό περιθώριο για να συμμορφωθούν, έχουν πεινασμένα πειραματικά πρόβατα και τους ρίχνουν κανένα ξεροκόμματο  να λένε, να, εμείς είμαστε φιλεύσπλαχνοι απέναντι στα παραστρατημένα πρόβατα!

Το που θα πιστεύουν τα πρόβατα είναι κατοχυρωμένο από το σύνταγμα, τι ανάγκη έχει ένας μεγαλοδύναμος, ένα άγιο φως,  την εγγύηση των επίγειων νόμων;;;;

Ποιος θεός είναι αυτός που επιβάλει τι θα πιστεύεις δια του τρόμου και απειλών, περί κόλασης και παράδεισου – και ποιοι είναι οι ιεροφύλακες κριτές;;;

Αυτά τα ρεμάλια με τις μαύρες ρόμπες, οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες επάνω στην γη, για ποιο λόγο πληρώνονται από το αίμα του λαού;;; Τι προσφέρουν;;;

Και τώρα τι;;;;; Μετά από τα πανηγύρια!

Ανοίξτε τις κουρτίνες να δείξετε ποιοι γλεντούσαν και ποιοι πέθαιναν και πεινούσαν;

Ανοίξτε τις κουρτίνες να φύγει η μπόχα της απάτης και της υποκρισίας, Ο μισός λαός ζει με το αίμα και τον θάνατο του άλλου μισού λαού!

Γραμματείς και φαρισαίοι, αστυνομία και παπάδες τι προσφέρουν στον Ελληνικό λαό με την σημερινή τους απάνθρωπη συμπεριφορά τους;;;

Οι γραμματείς και φαρισαίοι υπάρχουν για να λένε δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι!

Η αστυνομία υπάρχει για να πλένει τα αίματα από τους σκοτωμένους!

Και οι παπάδες για να θάβουν τους νεκρούς που σκότωσαν οι παραπάνω!

Και οι τρεις αυτοί παραπάνω παράγοντες ζουν και τρέφονται με το αίμα του λαού, σαν παρείσακτα στοιχεία, σαν τις βδέλλες, υπάρχουν να προστατεύουν με το αίμα του λαού, τους δυνάστες του και εκτελεστές του!

Αυτός ο λαός διδάχτηκε και γαλουχήθηκε να είναι δούλος, υποτακτικός του εχθρού, ρουφιάνος και λαμόγιο του συμπατριώτη του, Αναφωνώντας……… Ο θάνατος σου η ζωή μου!!!!

Johann Wolfgang von Goethe

Αυτό πρεσβεύει το Άγιο φως, σε τυφλώνει να μην βρεις τον δρόμο της ελευθερίας σου!!!

Ποιους προστατεύει το άγιο φως;;;

Όλα  τα πλάσματα επάνω στην γη;;; ΟΧΙ!!!

Άρα έχει προτιμήσεις!!!

 Ποιους προτιμά τους τίμιους και αδικημένους;;; ΟΧΙ!

Ποιους προστατεύει τελικά;;;

Μα φυσικά αυτούς που το ανακάλυψαν και το εφάρμοσαν, τους απατεώνες, τους αεριτζήδες, τους δολοφόνους, τους προδότες, τους απάνθρωπους, τους εχθρούς της πατρίδος μας, τους αλλοδαπούς, τους ανθέλληνες, τους γενίτσαρους, τους γερμανοτσολιάδες, κόκκινους πράσινους, μπλε, μαύρους δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς, υπάρχουν βέβαια ελάχιστες εξαιρέσεις, που τους παίρνει η μπάλα!!!

Για αυτό έχουν την ρουφιάνικη πρακτική της εξομολόγησης!!!

Τέκνο μου δεν είδα να περνάς από την εκκλησία να εξομολογηθείς;;;

Ποιοι εξομολογούνται και παίρνουν συγχωροχάρτι;;;

Οι δολοφόνοι, οι παιδεραστές, οι προδότες, οι απάνθρωποι, οι έμποροι ναρκωτικών, όπλων, λευκής σαρκός, ανθρώπινων οργάνων!!!

 Αυτοί χρειάζονται κοινωνικό συγχωροχάρτι!

Ο τίμιος και νομοταγής δεν χρειάζεται καμία εξομολόγηση, ούτε συγχωροχάρτι, αφού κατά την έννοια των πρόστυχων εξομολογήσεων την χρειάζονται οι  αμαρτωλοί!!!

Εδώ τα τσακάλια έχουν προβλέψει να μην τους ξεφύγει κανένα πρόβατο από το μαντρί  και λένε όλοι πρέπει να εξομολογούνται, διότι μπορεί να αμάρτησαν στα όνειρα τους με κάποιο όνειρο,  ή τι γίνετε μέσα στο σπίτι του καθενός!!!

Πρόσφατα είδα την βρωμιά και την προστυχιά τον ΜΜΕ και τώρα του Διαδικτύου που καλύπτει επάξια τα κενά των καθιερωμένων προδοτικών  ΜΜΕ!

Επήραν έναν παπά που δεν θα τον γνώριζε ούτε η μάνα του και τον έκαναν όπως λένε στην δημοσιότητα Βιταλ ή κάπως έτσι, τι είπε αυτός ο τρανός άγιος από το πουθενά, ότι οι άθεοι παίρνουν 7-8 χιλιάδες το μήνα!!!!!!!!!!!!

Όμως ξέχασε να πει ότι το 90% που παίρνουν τα ίδια και παραπάνω είναι χριστιανοί!!!!

Γιατί δεν το ανέφερε;

Μήπως συμφωνεί ότι οι απατεώνες που είναι χριστιανοί τα αξίζουν αυτά τα λεφτά;;;

Και το σκηνικό έχει και άλλη πρεμιέρα σε συνέχεια, κάποιοι βαλτοί και πληρωμένοι βάζουν κατά της ορθοδοξίας, καταργούν τους ήρωες από τα βιβλία και πολλά άλλα, δηλαδή παζαρεύουν σπέρνοντας  σπέκουλα και ψυχική διχόνοια στον λαό, ότι αυτός είναι άθεος και αυτός πατριώτης, δηλαδή το διέρρεε και βασίλευε!

11

Και το γαϊτανάκι της κοροϊδίας καλά κρατεί, αφού ξέρουν ότι απευθύνονται σε ελεγχόμενα και μαντρωμένα ζώα!

Δηλαδή όποιος γράφει την αλήθεια που δεν τους βολεύει, ή βολεύει τους μισούς, είναι εναλλάξ, άθεος, γραικύλος, άπιστος, απάνθρωπος, ρατσιστής – και με ειδικά  διανοητικά προβλήματα, αντικοινωνικός, εξτρεμιστής, τραμπούκος και πολλά άλλα ωραία διακοσμητικά επίθετα που έχουν στην βρόμικη φαρέτρα τους, βεβαία με την ευλογία του Άγιου φωτός!

Το άγιο φως έκανε υπερορίες και δεν πρόκαμε να επισκεφτεί τους άδικα άστεγους, τους πεινασμένους, τους ανέργους, τους πεθαμένους άδικα, τους βαριά αρρώστους χωρίς να μπορούν να καλύψουν την ιατρική τους περίθαλψη, αφού καλύπτουν τις ασπιρίνες και τα προφυλακτικά, αλλά κάτι που είναι ποιο πολυέξοδο, αααααααα; Πρέπει να περάσεις από την επιτροπή!!!!!

Τώρα που να σας διηγηθώ τι είναι επιτροπή ή πολλές επιτροπές;

Με μια λέξη είναι ο προθάλαμος του νεκροταφείου και αν υπάρχει κορεσμός, τους μισούς τους ξαποστέλνουν στον αγύριστο και τους άλλους μισούς σε προσωρινή αναβολή για το τελευταίο ταξίδι, με προσωρινό επίδομα!

Το άγιο φως ήρθε και απήλθε, κατά την διαμονή του Έκανε παρέα με τους ομοίους του, βεβαιώθηκε ότι όλα στο παλάτι του βαίνουν καλώς και αποσύρθηκε να ξεκουραστεί, για του χρόνου – και να σκεφτεί και κανένα θαύμα διότι τα πρόβατα άρχισαν και φέρνουν αντιρρήσεις την ώρα που οδηγούνται στο σφαγείο!!!

Το άγιο φως, η χριστιανοσύνη και οι πολιτικοί είναι το ίδιο πράγμα, υπόσχονται  κάτι που δεν θα τηρήσουν ποτέ!

Άραγε γιατί οι νεοέλληνες αποδέχονται δουλικά την κατάργηση της κληρονομικής τους θρησκείας επί ποινή θανάτου σε όσους δεν την αποδεχτούν;

Γιατί  ήταν  περισσότεροι αμαρτωλοί από τους σημερινούς;

 Γιατί  δεν πρόσφεραν τίποτα στις σημερινές γενιές;

Κάθε λαός μέσα από την κουλτούρα του και τα ήθη και έθιμα δημιούργησε θεότητες μυθικές, αυτοί που την θρησκεία την έκαναν δόγμα, κράτος εν κράτη και έδωσαν τα όπλα για τον αφανισμό του Ελληνισμού είναι γνωστοί ιερείς!!!

edith-hamilton

Ποιος δεν γνωρίζει σήμερα, ότι αυτοί  που τους διαδέχτηκαν, έχουν όνομα και θρησκεία – και λέγετε εβραϊκός σιωνισμός, οι λεγόμενοι εβραίοι, πια πέτρα δεν θα σηκώσεις με τα ποιο φρικτά παγκόσμια εγκλήματα διαχρονικά – και δεν θα βρεις την μοναδική βρόμικη θρησκεία την Εβραϊκή, την μάνα όλων των εγκληματικών θρησκειών, αυτοί δημιούργησαν την δογματική θρησκεία του χριστιανισμού σε ότι μας αφορά, διότι είμαστε ο μοναδικός τους στόχος, ο θάνατος του Ελληνισμού!

Αυτό είναι το άγιο φως, ο πρεσβευτής των Εβραίων, έρχεται να βροντοφωνάξει στα δουλικά  με την ανύπαρκτη  εξουσία του και να τονίσει τον τρόμο και τον φόβο, για  να κρατά τις ψυχές στον βούρκο!

Οι Εβραίοι ιερείς έχουν δήλωση από πολύ παλιά, στον Μέγα Αλέξανδρο, δεν μας ενδιαφέρουν τι θα κάνεις με τον λαό, αν θα τους σκοτώσεις όλους, αν θα καταλάβεις το κράτος, αρκεί να μην πειράξεις τις εκκλησίες μας!!!!!

Αυτό το βρόμικο συνονθύλευμα, έμμηνε έγκυος , με το χθόνιο κακό και γέννησε τον χριστιανισμό!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>