«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Αγαπητοί αναγνώστες  έχω δυο θέματα του αξιόλογου κυρίου   ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ηγεσια των ενοπλων δυναμεων

Αυτή ειναι η νέα ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων

Η ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να εκλέγεται από τη Κυβέρνηση με Εθνικά Πατριωτικά κριτίρια.

Στο ΚΥΣΕΑ επικρατεί το παραδοσιακό πνεύμα, «ότι διατάξει το Σιωνιστικό Εχθρικό ΝΑΤΟ».

Η εκπαίδευση στις ΗΠΑ Ελλήνων Αξιωματικών, και τα Αμερικανικά Νατοϊκά πτυχία, ΔΕΝ είναι προσόντα, αλλά είναι «κατάντια» για την Ελλάδα-Πατρίδα.

Διότι αλλοιώνουν το φρόνημα των Ελλήνων Αξιωματικών, και τους κάνουν Σιωνιστές!!!

Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ «εζήλωσεν την δόξαν» των ΓΑΠ/Μπεγλίτη, που αποστράτευσαν εν «μιά νυκτί» την τότε ηγεσίαν του Στρατεύματος, διότι διετάχθησαν από το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, επειδή η τότε ηγεσία των Ε.Δ. εκρίθη εμφορούμενη από Εθνικά Πατριωτικά φρονήματα.

           Πρόταση  προς  Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ

Σε  ώρα Εθνικού κινδύνου διαλέγουμε Ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων, Εθνικούς Πατριώτες, και ΟΧΙ εκλεκτούς του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ.

Δεν αποστρατεύουμε 10 Στρατηγούς, για να εκλέξουμε τον εκλεκτό του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!

ΟΧΙ εκλεκτούς του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος χρεοκόπησεν την Ελλάδα-Πατρίδα.

Δεν διδαχθήκαμε από τα παθήματα της Κύπρου το 1974 και των ΙΜΙΩΝ επί Ελληνο-Εβραίου Σημίτη;;;

Και οι δύο τότε Κυβερνήσεις είχαν στην ηγεσία του Στρατεύματος ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ Αξιωματικούς, και πάθαμε πανωλεθρία και ήττα από τους Τούρκους του ΝΑΤΟ.

Τις εντολές για λογαριασμό του εχθρικού ΝΑΤΟ και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τις δίνει η εδώ Αμερικανική Σιωνιστική Πρεσβεία!!!

Η Σερβία έκανε γενική επιστράτευση για να εισβάλλει στο Κόσοβο……………

Η Τουρκία και Αλβανία επιβουλεύονται Ελληνικά εδάφη, και εμείς διαλέγουμε τους Αρχηγούς των Ε.Δ. με Σιωνιστικές εχθρικές ΝΑΤΟΪΚΕΣ εντολές!!!

Στα Βαλκάνια-Τουρκία επικρατεί Εθνικισμός, και εμείς σαν Μακάκες, βράζουμε στον Σιωνισμό, και εκτελούμε διαταγές των εχθρών του ΝΑΤΟ!!!

Γιαυτό το ΝΑΤΟ εξέλεξε τη νέα ηγεσία των Ε.Δ., για Γεωστρατηγικούς σκοπούς, για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Οι εφιάλτες πολιτικοί μας δεν σκέφτονται ότι η Γεωπολιτική αλλάζει στον πλανήτη, (TRUMP-PUTIN), συνεχίζουν να παραμένουν δούλοι του παλαιού Σιωνιστικού κατεστημένου.

Λέμε ΟΧΙ σε Αρχηγούς που εκτελούν εντολές του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!

Λέμε  ΝΑΙ  σε  Αρχηγούς Εθνικούς Πατριώτες, που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα-Πατρίδα, και ΟΧΙ για τα Στρατηγικά συμφέροντα του εχθρικού ΝΑΤΟ!!!

Οι Σιωνιστές με ύπουλο τρόπο χειραγωγούν την κοινή γνώμη, και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, για να αποδεχτούν τον διαμελισμό της  Ελλάδος-Πατρίδος!!!

Πολύ φοβάμαι πως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, υπακούει στις διαταγές της ηγεσίας (ΕΛΙΤ) της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και του εχθρικού ΝΑΤΟ, όπως και οι εφιάλτες πολιτικοί μας, οπότε,

ΑΝΤΙΟ  ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

 

                            ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

                          Έλληνας  Πατριώτης

…………………………………….

Ενίσχυση του Στρατηγείου της Νάπολης

Το ζήτημα ενίσχυσης του Διακλαδικού Στρατηγείου της Νάπολης σε αναβαθμισμένη διοικητική δομή του συνόλου της Νότιας Πτέρυγας του ΝΑΤΟ (South Hub) ετέθη χθες σε στρατιωτικό επίπεδο, κατά τη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ σε επίπεδο αρχηγών ΓΕΕΘΑ. Οπως είχε αποκαλύψει η «Κ» ήδη από τις 18/12, οι μόνιμοι αντιπρόσωποι Ελλάδας, Πορτογαλίας, Ιταλίας και Ισπανίας κατέθεσαν τη συγκεκριμένη πρόταση η οποία στηρίζεται επί της αρχής της και από τις ΗΠΑ, οι οποίες θεωρούν το μεσογειακό μέτωπο ιδιαιτέρως κρίσιμο λόγω των πολλαπλών και ποικιλόμορφων απειλών που αναπτύσσονται στη νότια ευρωπαϊκή περιφέρεια. Η συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής, όπου η Ελλάδα εκπροσωπείται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη, συνεχίζεται και σήμερα και έχει ως κύριο αντικείμενο συζήτησης στην ημερήσια διάταξη τη στάση της Συμμαχίας έναντι της Ρωσίας.

Στην Αθήνα έγιναν γνωστές οι νέες τοποθετήσεις ανωτάτων αξιωματικών των Ε.Δ. σε κρίσιμα πόστα του στρατεύματος. Συγκεκριμένα, από τον Στρατό Ξηράς τοποθετούνται: ως γενικός επιθεωρητής Στρατού και Β΄ υπαρχηγός ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Ν. Μανούρης, ως διοικητής της Α΄ Στρατιάς ο αντιστράτηγος Δημ. Ζερβάκης, ως διοικητής ΑΣΔΥΣ ο αντιστράτηγος Κ. Βασιλειάδης, ως διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού ο αντιστράτηγος Γ. Καμπάς, ως Α΄ υπαρχηγός ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Α. Νομικός, ως διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC ο αντιστράτηγος Δ. Μπίκος, ως επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ ο υποστράτηγος Κ. Φλώρος και ως διοικητής ΑΣΔΕΝ ο υποστράτηγος Ν. Μανωλάκος. Από το Πολεμικό Ναυτικό τοποθετούνται: ως αρχηγός Στόλου ο αντιναύαρχος Ι. Παυλόπουλος, ως διοικητής της Σχολής Εθνικής Αμυνας ο αντιναύαρχος Αλ. Διακόπουλος και ως διοικητής Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού ο υποναύαρχος Ν. Καφέτσης. Από την Πολεμική Αεροπορία τοποθετούνται: ως αρχηγός ΑΤΑ ο αντιπτέραρχος Γ. Μπλιούμης, ως υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ ο αντιπτέραρχος Νικ.-Δημ. Χριστόπουλος, ως διοικητής ΔΑΥ ο υποπτέραρχος Θεμ. Μπουρολιάς και ως γενικός επιθεωρητής ΓΕΑ ο Χριστ. Σμυρλής. Στο Ανατ. Αιγαίο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα τουρκικά μαχητικά προχωρούσαν σε υπερπτήσεις ελληνικών νησιών. Χθες, δύο οπλισμένα τουρκικά F-16, που εισήλθαν στο FIR Αθηνών από τα νότια της Χίου, πραγματοποίησαν στις 11.30 υπερπτήση σε ύψος 25.00 ποδιών άνωθεν της νησίδας Παναγιά στο σύμπλεγμα των Οινουσσών.

   ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  &  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

       ———————————-

Αξιολόγηση και Μεταρρυθμίσεις ζητούν οι δανειστές Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Μεταρρυθμίσεις συνιστά και ο Κυριάκος, «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενος», και όλο το Σιωνιστικό επιτελείο της Ν.Δ. των Περιούσιων!!!!!!!!!!!!!

Ο  ΚΟΦΤΗΣ των συντάξεων καραδοκεί……..

Να  ξέρετε εσείς οι ψηφοφόροι του Κυριάκου ότι θα έχετε μείωση των συντάξεων, μόλις η Ν.Δ. των Περιούσιων Κυριάκου-Ντόρας- Βρούτση-Αδωνάι-Χατζηδάκη-Κεραμέως-Μισέλ- Μιλτιάδη, κ.λ.π. αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

Αν πείς για τους εφιάλτες του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι τους εκεί. Όλοι αυτοί της Φώφης, που είδατε στην T.V., είναι υπηρέτες της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.

Όπου Σοσιαλισμός εκεί και Σιωνισμός………….

Αν πείς και για τους Συριζαίους, η  υποτέλεια στους υπηρέτες των Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ, Περιούσιους Μοσχοβισί, Νταϊσελμπλουμ, Γιούνκερ, Σόϊμπλε, κ.λ.π. δεν έχει τέλος.  

Οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων, τις οποίες ήδη έχουν «κουρέψει».

Μεταρρυθμίσεις και Αξιολογήσεις σημαίνουν μείωση μισθών και συντάξεων των Ελλήνων.

Λύσσαξαν οι Περιούσιοι δανειστές με τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων.

Ο ΓερμανοΕβραίος ΣΟΪΜΠΛΕ λέει, «Χωρίς το ΔΝΤ τα πράγματα θα είναι χειρότερα για την Ελλάδα».

Ο Περιούσιος δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ ρήμαξε-άδειασε τα ασφαλιστικά Ταμεία (ΝΑΤ κ.λ.π.) μέσω ΤτΕ, με τη βοήθεια και συνεργασία προδοτών εφιαλτών Σιωνιστών πολιτικών.

Οι Περιούσιοι Σιωνιστές δανειστές της ΕΛΙΤ της οικογενείας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με όργανα τους Σιωνιστές υπηρέτες αυτών της Ε.Ε. & ΔΝΤ, θέλουν να υποβιβάσουν το βιοτικό επίπεδο Ελλήνων, σε επίπεδα Βαλκανικών Κρατών.

ΔΝΤ & ΕΚΤ (Δανειστές) ανήκουν στην οικογένεια του Περιούσιου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Για το σκοπό αυτό εφεύραν οικονομικές λέξεις και απαιτήσεις όπως, Χρεοκοπίες, Μνημόνια, Μεταρρυθμίσεις, Αξιολογήσεις, Μακροπρόθεσμα, Μεσοπρόθεσμα, Βραχυπρόθεσμα, Capital Controls, υποχωρήσεις, προαπαιτούμενα, Πάρτε Μέτρα, Κόφτες, Πολυνομοσχέδια, Εφαρμοστικούς Νόμους, Θεσμοί, ομάδα Δρακουλέσκου, μείωση αφορολόγητου, μείωση δαπανών, Ποσοτική χαλάρωση, Πρωτογενές Πλεόνασμα 3,5%  κ.λ.π.

Με όλα αυτά τα μέτρα θέλουν να επιτύχουν μείωση των δαπανών του Ελληνικού Κράτους, δηλαδή μείωση συντάξεων, «για να κονομάνε οι δανειστές του παμφάγου ΡΟΤΣΙΛΝΤ».

Ήδη έφαγαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.

Έφαγαν και τον ορυκτό πλούτο, (Χρυσό της Μακεδονίας, με Πετρέλαια + Φυσικό Αέριο), και τώρα θέλουν τις συντάξεις των παππούδων!!!

Καλούνται οι «Έλληνες» πολιτικοί, όλων των παρατάξεων να εφαρμόσουν τα μέτρα, αν θέλουν να έχουν έδρα στη Βουλή και στη Κυβέρνηση!!!

Όλα αυτά τα μέτρα αποβλέπουν στη μείωση των συντάξεων των Ελλήνων γερόντων!!

Οι Περιούσιοι δανειστές θέλουν τα χρήματα στα ταμεία τους με μορφή τοκοχρεωλυσίων, και οι υποτελείς εφιάλτες πολιτικοί εκτελούν.

«Δώστε τα όλα» διατάσουν οι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ , Γερμανοί  Σόϊμπλε & ΜΕΡΚΕΛ.

Το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τους Περιούσιους Λαγκάρντ, Τόμσεν, Δρακουλέσκου, έχουν λυσσάξει για μείωση συντάξεων.

Οι Γερμανοί με την Ε.Κ.Τ. αρνούνται οποιαδήποτε απομείωση του παράνομου Χρέους.

Το Χρέος διαιρούται σε νόμιμο, και παράνομο.

Το  παράνομο είναι αυτό που επέβαλλε ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου, για πίνει το αίμα των Ελλήνων.

Αυτό πρέπει να διαγραφεί.

Το ΧΡΕΟΣ των Ελλήνων είναι ΜΗ  ΒΙΩΣΙΜΟ, επαχθές, και επονείδιστο.

Για την Αξιολόγηση γίνονται συνομιλίες.

Στην Αξιολόγηση οι Περιούσιοι δανειστές τα θέλουν όλα δικά τους, ακόμη και το αίμα των παιδιών μας….

Οι Περιούσιοι δανειστές, με τους Ευρωπαίους υπηρέτες αυτών των διάφορων EUROGROUP, απειλούν να σταματήσουν τη χρηματοδότηση, εάν δεν γίνει η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, και εάν η Ελλάς δεν υποκύψει στις θελήσεις αυτών.

Αρκεί να γίνει η Αξιολόγηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις αυτών.

Δηλαδή επιβολή Αφεντικών προς δούλους!!!

Οι περιούσιοι δανειστές αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς!!!

Απαντάμε στους δανειστές του Κοσμοκράτορα Περιούσιου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με το αρχαίο ρητό,

«ΕΞΕΣΤΙΝ  ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ  ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ».

 

                     ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>