ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Έκαναν και τον λαό, κατά εικόνα και ομοίωση!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

…Ήταν θέμα χρόνου να μονοπωλήσουν τα πάντα …
Να κλείσουν τα εργοστάσια …
Να οδηγήσουν τους πάντες στην ανεργία ..
Να μπλέξουν τους πολίτες σε τοκογλυφικές δραστηριότητες …
Να «προάγουν» τις πόρνες, τους ποδοσφαιριστές, τους τραγουδιστές, τους διεφθαρμένους και τους τεμπέληδες στα απόλυτα κοινωνικά πρότυπα προλεταριακής «επιτυχίας».

Για να τα καταφέρουν όλα αυτά, έπρεπε να συνεργαστούν με τους ομοίους τους, ώστε να νικήσουν τους διαφορετικούς.
Το λούμπεν της κεφαλαιοκρατίας συνεργάστηκε —ή μάλλον συνωμότησε— με το λούμπεν του Προλεταριάτου και νίκησαν όλους τους υπόλοιπους.
Οι τραπεζίτες και οι έμποροι συνεργάστηκαν με τους συνδικαλιστές, τους κομμουνιστές, τις πόρνες, τους παπατζήδες και τους λοιπούς «κακοποιούς» και έλεγξαν τις κοινωνίες.
Έλεγξαν τους ταξικούς τους εχθρούς, οι οποίοι ήταν τόσο οι απλοί κεφαλαιοκράτες όσο και οι εργάτες.
Το αποτέλεσμα;
Αυτό που βλέπουμε.
Όλα τα παράσιτα έγιναν «πετυχημένα» κοινωνικά πρότυπα.
Η Αλεξανδράτου κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο, που για έναν τίμιο προλετάριο εργάτη αντιπροσωπεύει πολλές ζωές εργασίας.
Με αυτόν τον τρόπο ο «πάτος» της κοινωνίας ανέβηκε στην «κορυφή» και τα σκέπασε όλα.
Αυτός ο «πάτος» των εγκληματιών και των ηλιθίων λειτουργεί σαν συμμορία …έτοιμη ακόμα και να σκοτώσει, προκειμένου να μην απειληθεί η «επιτυχία» της.

Όλα αυτά θα μας αρκούσαν για να εξηγήσουμε τα συμβαίνοντα, αλλά δεν φτάνουν.
Γιατί;
Γιατί υπάρχει άλλη μία παράμετρος. . . . . .

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/07/stalinikos-monetarismos.html

Fnous Fnous

2 comments to Έκαναν και τον λαό, κατά εικόνα και ομοίωση!