«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυστυχώς Έλληνες έχουμε κλώνους από εφιάλτες!!! Το όνομα του νέου εφιάλτη;;; Καμίνης!

Όσο αφορά το ΚΚΕ, δεν εκπλήσσομαι, ειναι γνωστές οι τερατειες διαχρονικές προδοσιες του κατά των Ελλήνων!!!Καμίνης

Κατασκευή του τεμένους το συντομότερο δυνατόν ζητά ο Καμίνης

«Να κάνει το καθήκον της, πράττοντας τα δέοντα η κυβέρνηση»

Δηλαδή ρε βδέλυγμα, δεν ειναι καθήκον της εγκάθετης κυβέρνησης και σένα, να στεγάσετε τους άστεγους;;;

Οι αλλοδαποί να πάνε στην χώρα τους και να έχουν όσα τεμένοι θέλουν!

«Να κάνει το καθήκον της, πράττοντας τα δέοντα», κάλεσε την κυβέρνηση, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σχετικά με τη συνεχιζόμενη κατάληψη από «ακροδεξιά παραστρατιωτικού χαρακτήρα στοιχεία», όπως καταγγέλλει, του χώρου, όπου έχει αποφασιστεί να αναγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος στον Ελαιώνα.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, το μουσουλμανικό τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν, διότι «η θρησκευτική λατρεία σε συνθήκες αξιοπρέπειας, είναι συνταγματικό δικαίωμα, νόμος του κράτους και διεθνής υποχρέωση της χώρας». Σήμερα, όπως τονίζει, λειτουργούν περίπου 200 άτυποι χώροι λατρείας στο λεκανοπέδιο, οι οποίοι, σημειώνει «δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση ασφαλείας».

http://www.newsbeast.gr/

«Η κεντρική διοίκηση να πράξει τα δέοντα στην κατάληψη στο Βοτανικό»

Στο ζήτημα για τη ρατσιστική κατάληψη, που έχει στηθεί στον χώρο όπου πρόκειται να ανεγερθεί το τζαμί στον Βοτανικό, επανήλθε σήμερα ο Γιώργος Καμίνης τονίζοντας ότι «η κεντρική διοίκηση να πράξει τα δέοντα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων διαμήνυσε ότι «το μουσουλμανικό τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατόν. Η θρησκευτική λατρεία σε συνθήκες αξιοπρέπειας, είναι συνταγματικό δικαίωμα, νόμος του κράτους και διεθνής υποχρέωση της χώρας».

Συνεχίζει λέγοντας ότι «οι περίπου 200 άτυποι χώροι λατρείας που λειτουργούν στο λεκανοπέδιο, δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση ασφαλείας».

Χθες ο ίδιος είχε αρκεστεί να δηλώσει ότι οι απόψεις του «για τις καταλήψεις είναι συγκεκριμένες και γνωστές» βάζοντας έτσι στο… ίδιο τσουβάλι καταλήψεις και… «καταλήψεις».

Ν.Δ.: Άβατα δεν είναι ανεκτά

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να δηλώνει σήμερα ότι «σε καμιά δημοκρατική χώρα δεν είναι νοητή η απουσία του Κράτους, του νόμου και της τάξης από οποιαδήποτε περιοχή ή γειτονιά. Είτε αυτή λέγεται Εξάρχεια, είτε λέγεται Βοτανικός».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «άβατα για την Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι ανεκτά. Καμία μορφή βίας δεν είναι ανεκτή». «Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είτε στρέφονται εναντίον του Κράτους, είτε επιχειρούν να το υποκαταστήσουν. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έχειως πρώτη της προτεραιότητα την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων».

ΚΚΕ: Με την ανοχή της κυβέρνησης η κατάληψη

Πυρά κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά του δήμου Αθηναίων εξαπέλυσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας τονίζοντας το εξής: 

Η κατάληψη του χώρου που προορίζεται για την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό από ακροδεξιά, φασιστικά στοιχεία και τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, συνεχίζεται εδώ και τέσσερις μήνες με την ανοχή της κυβέρνησης και του δήμου της Αθήνας, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολιάζει επίσης ότι «η ταμπέλα της δήθεν αλληλεγγύης σε άστεγους Έλληνες και ο ψευτοπατριωτισμός που πουλάνε τα φασιστοειδή, γνωστά τσιράκια του συστήματος, δεν μπορεί να κρύψει ότι εξυπηρετούν επικίνδυνες και άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος του λαού ο οποίος μπορεί να τους απομονώσει διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης των αστέγων και συνολικά της λαϊκής οικογένειας».

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υπογράμμισε ότι «η κατάληψη του χώρου στον Βοτανικό είναι ενέργεια με προφανές ρατσιστικό κίνητρο, που έχει ως μοναδικό στόχο την παρεμπόδιση της ειλημμένης από την Πολιτεία απόφασης για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. Οι πρωταγωνιστές της κίνησης αυτής, άλλωστε, δεν κρύβουν ούτε τα κίνητρά τους, ούτε τους σκοπούς τους».

«Η απόπειρα δημιουργίας “χώρου φιλοξενίας μόνο για Έλληνες” συνιστά κίνηση με προφανές ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ η περίφραξη του χώρου με συρματοπλέγματα αλλά και η στρατιωτική περιβολή αυτών που προχώρησαν στην κατάληψη αυτή, παραπέμπουν ευθέως σε χαρακτηριστικά ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Η κίνηση αυτή πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Οι ακροδεξιές κραυγές δεν θα εμποδίσουν την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των πολιτών που ζουν στη χώρα μας».

Θυμίζουμε ότι με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για την κατάληψη γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου ζήτησε την παρέμβαση των αρμοδίων φορέων.

Η «Εφ.Συν.» έγραφε ότι η κατάληψη που αναδίδει ακροδεξιά μπόχα λειτουργεί από τον Ιούλιο με προφανή στόχο να «φρενάρει» την οικοδόμησή του, σπέρνει μίσος κατά των προσφύγων και των μεταναστών και υποστηρίζεται από γνωστά στελέχη φασιστικών οργανώσεων με προεξάρχουσα τη Χρυσή Αυγή.

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δυστυχώς Έλληνες έχουμε κλώνους από εφιάλτες!!! Το όνομα του νέου εφιάλτη;;; Καμίνης!

  • ========================
    ================================
    .
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ
    .
    Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    .
    Λεγοντας ,εννοουμε την-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.
    .
    Δεν αρκει να εχουν αυτα περι κοινης καταγωγης.
    .
    Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.
    .
    Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.
    .
    Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.
    .
    Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.
    .
    Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.
    .
    ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.

    .
    ”Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”

    .
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
    .
    =======================================
    .
    ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
    .

    “Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής,

    .
    με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών,
    .
    γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν,

    .
    και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές,
    .
    που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια.

    .
    Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.”
    .

    (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)
    .
    ============================
    .
    ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ
    .
    ”Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,
    .
    το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του,
    .
    το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο.
    .
    Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,
    .
    στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες.
    .
    Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.”
    .
    ”Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν,
    .
    γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:
    .
    Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;
    .
    Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε”

    .
    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
    .
    ======================================
    .
    Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ
    .
    Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
    .
    είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
    .
    Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
    .
    την κουλτούρα του, την ιστορία του.
    .
    Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
    .
    να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
    .
    να επινοήσει μια νέα ιστορία.
    .
    Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
    .
    για να αρχίσει αυτό το έθνος
    .
    να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
    .
    Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
    .
    θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.

    .
    Μ. Κούντερα
    .
    ===============================
    .
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ
    ,
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ
    .
    ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
    .
    ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ
    .
    ΚΑΙ
    .
    Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ
    .
    ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,
    .
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ,
    .
    ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ,
    .
    ΝΟΜΙΚΟΙ ,
    .
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ,
    .
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ,
    .
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,
    .
    ΓΟΝΕΙΣ ,
    .
    ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΩ DNA ,
    .
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ,
    .
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ,
    .
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΩΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,
    .
    ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !
    .
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΒΟΑ ……………………….
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>