«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΥΓΓΟΥ

771

Στέργιος Σμυρλή

ΜΘΠΧ

  ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑΚΟ, ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ?

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΑΝΙΕΡΟΙ ΕΒΡΕΪΚΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ?

ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ?

ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ?

Η ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ?

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ?

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ?

ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ?

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΛΑΣ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ.

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ.

ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ?

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΑΥΡΕΣ, ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

(Η ΕΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑ Λ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΧΡΕΙΟΙ.

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΒΡΕΟΙ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΣΤ

ΑΕΙ ΣΑΣ ΟΙΚΤΙΡΩ. ΟΥΣΤ

August 11, 2016 5:48 PM

2016-08-09 21:50 GMT+03:00 stergios <esmu42@otenet.gr>:

Αγαπητέ κύριε Γιώργο,

Ευχαριστώ πολύ για το ενημερωτικό σας μήνυμα, για την ευγένεια του λόγου σας και την αρχαιοελληνική παιδεία σας.

Από ότι κατάλαβα είσθε ο μόνος που μαζί με τους πουλημένους πολιτικούς υποστηρίζετε τη δημιουργία Τεμένους.

Δεν με ενοχλεί ότι δεν είσθε Χριστιανός Ορθόδοξος, με ενοχλεί ότι εργάζεσθε εναντίον της Πατρίδος μου και μάλιστα μολύνεται την ιδιότητα του αρχαιολάτρου αγνοώντας την υπέροχη ρήση του Σωκράτους (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β) «Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι».

«Στην Ελλάδα όπως και στην Ρώμη πριν από την έλευση του χριστιανισμού δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα απολύτως ενιαίο κράτος, αλλά αυτόνομες πόλεις-κράτη που μάλιστα λάτρευαν συχνά πέρα απ’ τα κοινά τους έθιμα και εφέστιους ξεχωριστούς θεούς, ήθη και έθιμα.

Σε αρκετές ιστορικές φάσεις όπως μαρτυρούν ο Θουκυδίδης και ο Ξενοφών απ’ τον περίφημο Πελοποννησιακό Πόλεμο και έπειτα, οι αντεγκλήσεις, οι παροδικές συμμαχίες και οι φιλονικίες των πόλεων-κρατών οδήγησαν στην σταδιακή παρακμή του κλασικού αρχαίου κόσμου»

Ο κ. Καργάκος αντί Τεμένους προτείνει ένα άγαλμα του Κλεισθένους, ώστε κάθε ξένος εισερχόμενος στο κλεινόν Άστυ να βλέπει την πόλι στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Εσείς όμως ούτε αυτό θέλετε αρά δεν είσθε ούτε αρχαιολάτρης.

Θέλετε Τέμενος. Μήπως σας εχρημάτισαν; Για τους Ισλαμιστές όπως και να έχει το πράγμα είσθε άπιστος άρα κινδυνεύει και το δικό σας κεφάλι.

Ο Ισλαμισμός δεν είναι θρησκεία είναι τρόπος ζωής, είναι ένας καινούργιος Ναζισμός. Δεν μιλώ για τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς και την πολιτιστικής μας κληρονομιά που θα τα καταστρέψουν. Η δημιουργία Τεμένους σημαίνει αναγνώριση μίας ξένης μειονότητας στην Αττική.

Πριν από 80 χρόνια την διάλυση των Πατρίδων την είχαν αναλάβει ο Κομμουνισμός, υπό την στενή του όρου έννοια (πόλεμος κατά της γλώσσης, της ιστορίας, της θρησκείας, των ηθών και εθίμων, της οικογένειας κλπ) και ο καπιταλισμός με την υπέρβαση των Πατρίδων με τη δημιουργία πολυεθνικών, θεοποίηση του δολαρίου κλπ Αμφότερα τα συστήματα είχαν το ίδιο αφεντικό και έτσι μας προέκυψε η Νέα παγκόσμια τάξη η οποία έχοντας απεριόριστο χρήμα εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα.

H Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να εξαλείψει τον Ελληνισμό και τους Ορθοδόξους Χριστιανούς από προσώπου γης, γι αυτό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να διατάξει τον ΙSIS και τους πράκτορες της να καταστρέψουν τον πολιτιστικό μας θησαυρό.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ότι ανεπτύχθησαν διάφορες παραθρησκευτικές, φυσιολατρικές, αρχαιολατρικές, φεμινιστικές, παραφιλοσοφικές οργανώσεις, κινήσεις και Δούρειοι Ίπποι.

Μερικές κινήσεις έλαβαν τη μορφή της ΜΚΟ και άλλες μετασχηματίστηκαν σε κόμματα και αποκόμματα.

Η ανύπαρκτη παιδεία που δίδεται εδώ και σαράντα χρόνια στην Ελλάδα δίδει την δυνατότητα στο σύστημα να αποκοιμίζει τους νέους ανθρώπους και να τους μετατρέπει σε φερέφωνα του διεθνούς Σιωνισμού.

Γλυκύτατοι ή άγρια μαχητικοί νέοι και νέες αγωνίζονται αφιερώνοντας κάθε ικμάδα τους για να υπερασπιστούν το πράσινο πουλάκι του Αμαζονίου ή το κλεφτρόνι –φονιά που τον άφησαν από τις φυλακές οι όμορες χώρες και όχι μόνο μέσα στα πλαίσια της συστηματικής διάλυσης της Πατρίδος μας.

Σκοπός των περισσοτέρων ΜΚΟ είναι να βοηθήσουν την εδραίωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων με την αλλοίωση της ιστορίας, διάσπαση του πατριωτικού χώρου, αποδόμηση του ομόγλωσσου, ομόθρησκου, και γενικά της συνοχής των Ελλήνων.

Είναι εκπληκτικό κάποιος να ονομάζει τον εαυτό του πατριώτη και σαν αρχαιολάτρης που είναι να επιχαίρει για τη κατασκευή Τεμένους.

Πόσα λεφτά του δώσανε για να προδίδει την Πατρίδα του;

Διαβάστε τις ιστοσελίδες που παρατίθενται στο τέλος του παρόντος για να μάθετε ποίοι προσπάθησαν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό.

Είναι αυτή η φάρα ανθρώπων που έφτιαξε τον ISIS, που πιέζει για την δημιουργία Τεμένους και που έχει δημιουργήσει Δούρειους Ίππους υπέρ του Τεμένους, καλή ώρα σαν την αφεντιά σας.

Με 93% Χριστιανούς Ορθόδοξους, ποίος νουνεχής Πατριώτης θα πίστευε ότι σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή για το Έθνος το πρόβλημα των σκεπτομένων και υπευθύνων πατριωτών ήταν να εμφανίσουμε μία διαπάλη μεταξύ Ορθοδόξων Χριστιανών και Αρχαιολατρών.

Σχετικά με την εικόνα του πολεμικού Αεροσκάφους «ΖΕΥΣ» μπορώ να σας στείλω επιστολή του πιλότου στην οποίαν αναφέρεται στην «Παναγία» ζητώντας την βοήθειά της.

Αυτή τη στιγμή κάποιοι συμπατριώτες μας, σε αντίθεση με την επιθυμία σας, αγωνίζονται να αποτρέψουν την δημιουργία Τεμένους στον Βοτανικό δημιουργώντας μία στέγη για τους άπορους Έλληνες.

Ουδείς νουνεχής Έλληνας δέχεται την ανθελληνική συμπεριφορά σας.

Η Ελευθερία είναι το υπέρτατο αγαθόν.

 From: ΑΡΙΣ

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ

 Σαράντος Καργάκος

Μοῦ ζητήθηκε πρό καιροῦ νά ἔχω συμμετοχή σέ μιά συζήτηση γιά τό ὑπό ἀνέγερση τζαμί σέ μιά πρωινή ἐκπομπή τῆς Δημόσιας Τηλεοράσεως.

 (Ἀλήθεια, κανείς ἁρμόδιος δέν σκέφθηκε τί σημαίνει ὁ ὅρος δημόσιος, ὅταν ἐκφέρεται κατά θηλυκό γένος;). Ἀρνήθηκα, προφασιζόμενος βαρηκοΐα.

Ἡ κυρία, ὅμως, ἦταν ἐπίμων καί μοῦ πρότεινε νά σταλεῖ συνεργεῖο στό σπίτι μου, ὅπου θά κάνω μιά δήλωση μέ τίς ἀπόψεις μου καί δέν θά ὑπάρξει πρόβλημα ἐμπλοκῆς σέ διάλογο.

Δέχθηκα μέ βαρειά καρδιά.

Τό συνεργεῖο (δύο εὐγενέστατοι κύριοι) ἦλθαν στό σπίτι μου δύο ὧρες ἐνωρίτερα καί μοῦ εἶπαν ὅτι ἡ δήλωσή μου θά γίνει μόλις ἀρχίσει ἡ ἐκπομπή.

Μέ ἔζωσαν φίδια ἀνησυχίας καί τούς εἶπα νά τηλεφωνήσουν ὅτι σέ διάλογο δέν μετέχω λόγω βαρηκοΐας.

Φαίνεται, ὅμως, ὅτι οἱ δύο πολυθέλγητρες «συντονίστριες» ἦσαν πιό βαρήκοες ἀπό ἐμένα καί μέ ἐνέπλεξαν σ’ ἕνα διάλογο μέ πρόσωπα πού μοῦ ἦσαν ἄγνωστα καί πού σέ καμμιά περίπτωση δέν εἶχα διάθεση ν’ ἀρχίσω διάλογο μαζί τους.

 Καί, ὅμως, ὁ διάλογος ἄρχισε, ὁπότε ἀναγκάστηκα νά ἐγκαλέσω στήν τάξη ἕναν ἀπό τούς συζητητές καί νά τοῦ συστήσω εὐπρέπεια· καί ἀκολούθως, στρεφόμενος προς τίς χαριτόβρυτες «συντονίστριες», τούς δήλωσα κοφτά ὅτι παραβιάζουν κατάφωρα τή δημοσιογραφική δεοντολογία, διότι –παρά τή ρητή δέσμευσή τους- μέ ὑποχρέωσαν νά δημοσιοποιήσω κάτι πού ἀποτελεῖ προσωπικό μου «δεδομένο».

Ἀκολούθως, παρακάλεσα τά δύο μέλη τοῦ συνεργείου νά ἀπέλθουν.

Ἔτσι ἄφησα τό πεδίο ἐλεύθερο στους συζητητές καί στις «κυρίες» νά ποῦν ὅ, τι θέλουν.

Πρόφθασα, ὅμως, νά πῶ μερικά πράγματα, πού εἶναι χρήσιμο νά διαβασθοῦν, γιατί, ὅπως μέ πληροφόρησαν, κάποιος ἀπό τό «συνεργεῖο» μοῦ καταλόγισε φανατισμό καί κάτι ἄλλο βαρύτερο.

Ἡ δήλωσή μου -ὅπως τήν θυμᾶμαι- περιεῖχε τά ἀκόλουθα ἐρωτηματικά σημεῖα:

Πρῶτον, σέβομαι τίς θρησκευτικές εὐαισθησίες καί τίς θρησκευτικές ἀνάγκες παντός ἀνθρώπου, ἀλλ’ ἀφελῶς διερωτῶμαι: σέ ποιούς θά ἀνήκει θρησκευτικά τό ἐν λόγω τζαμί;

Στους Σουνίτες ἤ στους Σιίτες; Ἤ, μήπως, σέ κάποια ἄλλη ἀπό τίς δεκάδες μουσουλμανικές σέχτες;

Οἱ ἄνθρωποι αὐτοί δέν μποροῦν νά μονοιάσουν στις χῶρες τους καί θά μονοιάσουν στήν Ἑλλάδα;

Μήπως ὑπάρχει κίνδυνος νά ἔχουμε φαινόμενα Βαγδάτης;

Δεύτερον, ἐν ἡμέραις κρίσεως, ὅταν δέν ἔχουμε χρήματα νά ἐπισκευάσουμε καί νά ἀποκαταστήσουμε τήν Μητρόπολη (15 χρόνια εἶναι γιαπί), μᾶς περισσεύουν λεφτά γιά νά φτιάξουμε πολυτελές τζαμί;

Τρίτον, ποιά ἐκκλησία τῶν Ἀθηνῶν διαθέτει τήν οἰκοπεδική ἔκταση πού θά διαθέτει τό ὑπό ἀνέγερση τζαμί; (Ὅπως μέ ἔχουν πληροφορήσει ἀπόστρατοι ἀξιωματικοί τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ, στό ὁποῖο ἀνῆκε ὁ χῶρος, πρόκειται γιά μιά ἔκταση 20-23 στρεμμάτων.

Ἴσως νά κάνουν λάθος.

Ἀλλά τό χῶρο  τόν ἔχω ἐπισκεφθεῖ καί εἶναι ἐξαιρετικά εὐρύς).

 Τέταρτον, ὁ εἰσερχόμενος στήν Ἀθήνα μέσω τῆς Ἱερᾶς Ὁδοῦ καί τῆς Λεωφόρου Καβάλας, πρῶτα θά βλέπει τό τζαμί καί μετά τήν Ἀκρόπολη.

Ποιά ἐντύπωση θά προκαλεῖ στόν ξένον ἐπισκέπτη, ὅταν θά βλέπει στίς πύλες τῶν Ἀθηνών τό συναθροισμένο πλῆθος τῶν μουσουλμάνων;

Ἀφήνω τήν ἀπάντηση στόν ἀναγνώστη.

 Πέμπτον, πόσο κοστολογήθηκε ἡ ἐκχωρηθεῖσα ἀπό τό Πολεμικό Ναυτικό οἰκοπεδική ἔκταση;

Καί ποιοί ἦσαν οἱ ὑπογράψαντες πολιτικοί καί στρατιωτικοί;

Μήπως κάποιος ἐξ αὐτῶν φιλοξενεῖται ἤ πρέπει νά φιλοξενηθεῖ στόν Κορυδαλλό; Διότι, ὅπως, μοῦ ἔχουν ἐκμυστηρευθεῖ παλαιοί ἀξιωματικοί τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ, ἡ ἔκταση δόθηκε «μπίρ παρά».

Στό ἕνα πέμπτο τῆς ἀξίας της!

 Ἕκτον, τό καί σοβαρώτερον:

Τί θά συμβεῖ ἄν κάποιος χριστιανός θρησκομανής ἤ κάποιος χουλιγκάνος ἤ (αὐτό κυρίως) κάποιος προβοκάτορας γράψει κάποια νύκτα κάτι αἰσχρό γιά τή μουσουλμανική θρησκεία ἤ  φτιάξει μιά καρικατούρα τοῦ Μωάμεθ;

Δέν θά ξεσηκωθεῖ ἐναντίον μας ὅλο  τό Ἰσλάμ;

Ἐδῶ οἱ ἐγχώριοι βάρβαροι δέν σέβονται τά πιό ἱερά μας μνημεῖα καί θά σεβασθοῦν τό τζαμί;

Μήπως κάτι τέτοιες βλακώδεις ἤ προβοκατορικές ἐνέργειες, θά δίνουν τό πρόσχημα στήν Τουρκία (διότι αὐτή οὐσιαστικά θά εἶναι ὁ διαφεντευτής τοῦ τζαμιοῦ), νά ἐπεμβαίνει στά ἐσωτερικά μας;

Ἄς θυμηθοῦμε τί ἔγινε τό 1955 μέ κάποια αἰσχρογραφήματα στή φερόμενη σάν οἰκία τοῦ Κεμάλ στή Θεσσαλονίκη.

 Ξεσηκώθηκαν τά ἄγνωμα πλήθη τῆς Πόλης καί ἀφάνισαν καθετί χριστιανικό στήν Βασιλεύουσα.

Ἀπό καταστήματα μέχρι τάφους.

 Καί κάτι πού δέν πρόφθασα νά πῶ: Ἀκούω νά λέγεται ὅτι θά ἀναβαθμισθεῖ  ἡ περιοχή χάρη στό τζαμί.

Οἱ λέγοντες αὐτό, χωρίς νά ἔχουν πρόθεση νά  κάνουν χιοῦμορ, αὐτό τελικά πετυχαίνουν.

Ἄν θέλουμε ἀναβάθμιση τῆς περιοχῆς, θά μπορούσαμε στό χῶρο αὐτό νά μεταφέρουμε τόν κρυμμένο κάπου στό Ζάππειο ἀνδριάντα τοῦ Καραϊσκάκη, πού ἔδωσε στό χῶρο αὐτό τήν πρώτη του μάχη στήν Ἀττική (Μάχη Χαϊδαρίου, 6-8 Αὐγούστου 1826) καί ὁ ὁποῖος τήν ἑπόμενη χρονιά ἔδωσε τή ζωή του γιά τήν ἐλευθερία τῶν Ἀθηνῶν.

Καί κάτι σάν ἐπίλογος:

Διαλαλοῦμε urbi et orbi ὅτι ἡ Ἀθήνα εἶναι ἡ πόλη πού γέννησε τή δημοκρατία.

Αὐτός πού θεμελίωσε τή δημοκρατία ἦταν ὁ Κλεισθένης.

Ἀνδριάντας τοῦ Κλεισθένη δέν ὑπάρχει πουθενά στήν Ἀθήνα.

Μήπως εἶναι καιρός νά στηθεῖ ἐκεῖ πού πρόκειται νά φτιαχτεῖ τό τζαμί;

Ἔτσι οἱ ξένοι (καί οἱ ἐντόπιοι), πού φθάνουν στήν Ἀθήνα, θά θυμοῦνται ὅτι στήν πόλη αὐτή γεννήθηκε ἡ δημοκρατία καί ὄχι τό… Ἰσλάμ!

 Σαράντος Ι. Καργάκος (18 Ιανουαρίου 2014)

 Πηγή: Palmografos.com

 http://www.ithesis.gr/politikh/otan-o-kargakos-milouse-gia-to-tzami/

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΥΓΓΟΥ

  • Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    12 ΒΙΝΤΕΟ

    9 Αυγ. 2016

    Τα νέα που μας παρουσιάζουν καθημερινά τα ΜΜΕ σχετικά με την μετανάστευση των λαών, είναι σίγουρα ένα μικρό μέρος της πραγματικότητας. Γιατί άραγε δεν αναφέρεται από τους πολιτικούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα όπλα όπως και η διακίνηση και εκμετάλλευση των παιδιών των «προσφύγων»;
    Τους τελευταίους μήνες, αρχικά από την παραμεθόρια περιοχή Πασσάου και Ντέγκεντορφ και αργότερα μεταξύ Γκρατς (Αυστρία) και Πίζα κοντά στα σύνορα με Σλοβενία μεταφέρονταν στην Γερμανία παράνομα όπλα και παιδιά προς κακοποίηση. Φυσικά αυτά δεν αναφέρονται από «συνομωσιολόγους» αλλά από αξιωματικούς της ασφάλειας του κράτους επί του εδάφους, δημάρχους και πολιτικούς.

    Αυτό δεν είναι μια φανατική προπαγάνδα κατά του Ισλάμ. Είναι η προφανής πικρή πραγματικότητα και το αμείλικτο ερώτημα είναι πώς το πολιτικό κατεστημένο και τα εξαρτώμενα από αυτό ΜΜΕ εξακολουθεί να σιωπά, γιατί φυσικά προφανώς έτσι τους διατάζουν.

    Αμέτρητοι τζιχαντιστές που βρίσκονται ανώνυμα σε όλη την Γερμανία περιμένουν ένα σήμα από την ISIS για να αρχίσουν να επιχειρούν τρομοκρατικές επιθέσεις.

    Αυτό αποκάλυψε επωνύμως ένας πρώην τζιχαντιστής σε αποκλειστική συνέντευξη σε Γερμανό δημοσιογράφο.

    Όλοι αυτοί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι εν υπνώσει και περιμένουν το σύνθημα για να αφυπνιστούν.

    Ο πόλεμος των πόλεων τώρα αρχίζει πραγματικά.

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………

    Για αυτόν τον λόγο επιβάλλεται γρήγορα να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε για να να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις απειλές διότι σε λίγο δεν θα μπορούμε πλέον.

    Σήμερα χρειαζόμαστε καινούργιους ήρωες όπως ένας Παπαφλέσσας η ένας Κολοκοτρώνης,

    αντ αυτού καταντήσαμε ανθρωποειδή που βγαίνουν στους δρόμους κυνηγώντας ένα πόκεμον.

    ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
    http://www.nikosxeiladakis.gr
    http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>