«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Εξάντας!

ΠΕΙΝΑ Ν

Η Γουατεμάλα, στην Κ. Αμερική, έχει πληθυσμό και έκταση περίπου όση η Ελλάδα.

ΤΟ Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984.
Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν
πολλά ανεπτυγμένα κράτη. Ο μέσος όρος αγγίζει το 4%!

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το 1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από την πείνα
και τον υποσιτισμό.

Ένα ντοκιμαντέρ συγκλονιστικών αντιφάσεων, όπου τα υπέροχα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Εξάντας!

  • Δεν υπάρχει άλλο χρέος πλην αυτό τής δικαίωσης ψυχών ελληνικών

    και αποκαταστάσεως τής αληθινής εθνικής κυριαρχίας.

    Πρέπει λοιπόν να γενούμε αετοί.

    Να γραπώσουμε τούς ανθέλληνες στα νύχια μας

    και να αποδώσουμε στον καθένα κατά πως πρέπει.

    Γουδί και Δερβενάκια.

    Ξεχέρσωμα τού καθεστώτος ώστε σπόρος να μην μείνει.

    Εθνική και Λαϊκή Εξουσία το λοιπόν στην Πατρίδα μας

    που θα γίνει Μεγάλη Ελλάδα λευτερώνοντας

    πάσα σκλαβωμένη γη ελληνική.

    ******************************************************

    Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ

    http://2.bp.blogspot.com/-UcDhXUPQsgY/UhZ-t781vvI/AAAAAAAAKkI/6nAE7sbaEfE/s1600/%CE%A4%CE%9F+%CE%A0%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5+%CE%91%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A5.jpg

    Ποιο είναι άραγε το επιτρεπτό ή λογικό όριο που δικαιολογείται ο θυμός και επιβάλλεται το δίκαιο; Τι πρέπει να συμβεί σ’ αυτήν την περίπτωση και τι πρέπει να συμβεί ακόμη για να οργιστούμε, να διαφυλάξουμε τις ιερές ελληνικές ψυχές και να σώσουμε την Πατρίδα μας από καθεστώς και βαρβάρους;

    Τι ψήφους και τι κοινοβούλια! Εδώ έχουμε να κάνουμε με απόφοιτους τής σχολής ανωτάτου δωσιλογισμού και κανιβαλισμού. Προσβάλλουν εθνική μνήμη και θυσίες. Βεβηλώνουν ιερά και όσια γιατί νομίζουν πως όσοι φύγανε δεν μπορούν να τούς κάνουν τίποτα. Λάθος μέγα. Γιατί οι Νεκροί τής Φυλής ζουν αιώνια μέσα μας και γιατί υπάρχουμε εμείς που αν δεν κάνουμε τα πρέποντα, θα έχουμε φτάσει στον αιώνιο ψυχικό θάνατο. Δεν θα είμαστε ούτε άνθρωποι ούτε Έλληνες.

    Φωτιά και Τσεκούρι! Αυτό είναι το μόνο που αξίζει στους έμπορους και τούς πωλητές τού Ελληνισμού μας. Ο Έλληνας δεν είναι σκουλήκι. Ο Έλληνας είναι Αετός. Και ο Αετός στέκει πάντα ψηλά. Χτίζει τη φωλιά του εκείθε που δεν μπορούν να την μολύνουν οι ακάθαρτοι και γραπώνει ευθύς αμέσως όποιον τον θίξει δίχως να προσκυνήσει με την μούρη στο χώμα.

    Τι ντροπές είναι τούτες πάλι ορέ Έλληνες; Φτιάξανε μνημείο και μουσείο μέσα στην πρωτεύουσα τής Μακεδονίας Μας Θεσσαλονίκη στον σφαγέα Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ. Ζήτησαν άδειες οι Τούρκοι και τούς τις έδωσαν οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες. Καλλώπισαν το σπίτι που έμενε ο κατακτητής, το σπίτι από το οποίο ξεκίνησε για να σφάξει Ποντίους και Μικρασιάτες αδελφούς μας και από το οποίο ξεκίνησε η τουρκική προβοκάτσια για να ξεκληρίσουν τον Ελληνισμό τής κατεχόμενης και Αιώνιας Ελληνικής Πρωτεύουσας Κωνσταντινούπολης το 1955. Και αφήνουν το σπίτι τού Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που ξεκίνησε το λυτρωμό τής Μακεδονίας Μας να καταρρεύσει!!!

    Πατάνε πόδι οι βάρβαροι μέσα στην Θεσσαλονίκη Μας που την διεκδικούν για ιερή τους πόλη Τούρκοι, Σκοπιανοί και Σιωνιστές. Έκανε τα εγκαίνια τού μνημείου αίσχους και ραγιαδισμού ο Τούρκος υπουργός «πολιτισμού» και τουρισμού, όταν ο μόνος πολιτισμός των Τούρκων είναι το μακέλεμα και η κλοπή ψυχών και εδαφών. Ήταν εκεί λέει ο Τούρκος πρέσβης, ο πρόξενος τής Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός εξωτερικών τού ψευτορωμέϊκου που θα έκοβε το τουρκικό χέρι που γυρεύει να πάρει τη Θράκη Μας, οι ενταύθα σιτιζόμενοι τουρκοβουλευτάδες και ο Αμερικανός πρόξενος.

    Βρε κάτι συμπτώσεις! Ήταν εκεί ο πολιτικός εκπρόσωπος τής ψευτοσυμμάχου Εσπερίας που ζητάει ελληνοτουρκική συγκυριαρχία στο Αιγαίο και συγκατοίκηση στη Θράκη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον δικό μας και μόνον δικό μας γεωφυσικό πλούτο. Αυτοί που φέρνουνε εκ νέου το σχέδιο ομοσπονδιακής τουρκοποίησης τής Κύπρου Μας. Αυτοί που ζήτησαν την αποδοχή μας στην μακεδονοποίηση των Σκοπίων για μια φορά ακόμη. Αυτοί που είναι οι απόλυτες ιέρειες τού «περιούσιου» νεοταξισμού που μάς έστειλε δια των ελληνόφωνων προδοτών το μνημόνιο που στέλνει στο θάνατο Έλληνες όταν οι ίδιοι χρωστάνε χρήματα για 100 ζωές και βάλε στα αφεντικά τους.

    Προσκύνησαν άλλωστε πρόσφατα και αποδέχτηκαν τα πάντα οι ψευτορωμιοί στην προσκυνηματική επίσκεψη τής Ουάσιγκτον. Αλλά οι βάρβαροι δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια τής Πίστης και τού Πολιτισμού. Είναι απλώς υποπόδια τής παγκοσμιοποίησης και μισέλληνες. Ήρθαν λοιπόν οι Αλβανοί, ο έτερος τροχός τής νεοταξικής άμαξας, και εισέβαλαν με τούς υπαλλήλους και τούς ασφαλίτες τους μέσα στην εκκλησιά των Εισοδίων τής Θεοτόκου στην Πρεμετή βγάζοντας έξω κλήρο και λαό με μίσος και αγριότητα. Κάνανε πως εκτελούσανε μια παραγραμμένη δικαστική εντολή όπως λέγεται και πετάξανε έξω από το Ναό Μας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ιερά σκεύη, εικόνες, προσκυνητάρια και την καμπάνα!

    Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες που μάς έρχονται από όλους τούς κατσαπλιάδες και σκλαβωτές γης ελληνικής εισβάλλουν στα σύνορα, χιμάνε σε Έλληνες λιμενικούς, βιάζουν και σκοτώνουν Έλληνες, ακόμη και κείνους που τούς δίδουν ψωμί, ζητάνε Τζαμιά και σκολεία βαρβαρικά. Το νεοταξικό χρήμα έρχεται κάργα από τούς δανειστές και εμποράκους των εθνών για να τούς κρατήσουν και να τούς κάνουν ψευτορωμιούς οι ελληνόφωνοι ψευτορωμιοί που ακόμη κυβερνάνε και αυτοί που έρχονται ως αντιστασιακοί να γενούν κυβερνητικοί μαζί με τους τωρινούς σε βάρος Ελληνισμού και Εθνικισμού.

    Στα 25 ευρώ λένε θα πετάξει η είσοδος τού Έλληνα στα νοσοκομεία. Και για ένα εισιτήριο αστικής συγκοινωνίας οδηγήθηκε στο θάνατο ο νεαρός Έλληνας Θανάσης από τα υποστατικά τού ραγιαδισμού. Γιατί πολύ απλά θέλουν να οδηγήσουν ντόπιοι χαμάληδες και ξένα αφεντικά το Γένος το Ελληνικό στο νεκροτομείο λαμβάνοντας τη θέση μας. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Τα προνόμια τζάμπα στους λαθρομετανάστες, η γη μας χάρισμα των τοκογλύφων και ο Θανάσης κάτω από τη γη.

    Πρέπει λοιπόν να γενούμε αετοί. Να γραπώσουμε τούς ανθέλληνες στα νύχια μας και να αποδώσουμε στον καθένα κατά πως πρέπει. Γουδί και Δερβενάκια. Ξεχέρσωμα τού καθεστώτος ώστε σπόρος να μην μείνει. Εθνική και Λαϊκή Εξουσία το λοιπόν στην Πατρίδα μας που θα γίνει Μεγάλη Ελλάδα λευτερώνοντας πάσα σκλαβωμένη γη ελληνική. Δεν υπάρχει άλλο χρέος πλην αυτό τής δικαίωσης ψυχών ελληνικών και αποκαταστάσεως τής αληθινής εθνικής κυριαρχίας.

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    ΑΘΗΝΑ 23-8-2013.

    http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

    http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/2013/08/blog-post_22.html

    Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΣΟΥ

    ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΠΟΝΟ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ , ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ , ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ,

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ …………………………….

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  • Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί,

    αλλά έντεχνα θα χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρις ότου οι πόροι της χώρας

    να περάσουν σε χέρια συγκεκριμένων εταιρειών.

    Η ελληνική οικονομία θα παραμείνει έρμαιο των διαθέσεων αυτών που μας δανείζουν…

    ούτε που μπορούμε να υπολογίσουμε πόσα χρόνια.

    Οι αριθμοί δεν βγαίνουν.

    Όσα χρειαζόμαστε ετησίως, για αποπληρώσουμε τους τόκους και τα δάνειά μας,

    αλλά και για επιβιώσουμε, δεν φτάνουν.

    Η συνέχιση του δανεισμού, είναι αυτονόητη…

    John Perkins: Το ΔΝΤ δεν δανείζει, αρπάζει

    https://alithinapsemata.files.wordpress.com/2010/05/johnperkins.jpg

    Ο πρώην οικονομικός εκτελεστής John Perkins ,

    που πρωταγωνιστεί στήν ταινια ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ

    ( σχετικα εδω )μιλάει για την κατάσταση στην Ελλάδα:

    Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί, αλλά έντεχνα θα χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρις ότου οι πόροι της χώρας να περάσουν σε χέρια συγκεκριμένων εταιρειών.

    Αυτό θα γίνεται μέχρις ότου οι πολίτες καταλάβουν πως τους επιβάλουν μία σύγχρονη δουλεία και ξεσηκωθούν…

    Θα σας θυμίσω τη δράση του κ. John Perkins, στέλεχος της CIA, οικονομικός εκτελεστής και συγγραφέας του βιβλίου: «Καταθέσεις ενός οικονομικού εκτελεστή».Είχε αποστολή να σχεδιάζει κυβερνητικά συμβόλαια, που θα φαίνονταν ιδανικά, αλλά ο πραγματικός στόχος θα ήταν να…
    «υποδουλώσει» μια χώρα σε χρέος και να την κρατήσει υποδουλωμένη για πάντα.
    Γιατί ως γνωστόν, όποιος χρωστάει, μόνο «ΝΑΙ», μπορεί να λέει σ αυτόν που του έχει δανείσει χρήματα.
    John Perkins: « Ο πιο κοινός τρόπος να δράσουμε, είναι να εντοπίσουμε μία χώρα που διαθέτει πόρους, όπως πετρέλαιο και μετά θα κανονίσουμε ένα τεράστιο δάνειο για τη χώρα αυτή, από την παγκόσμια τράπεζα ή έναν από τους αδερφούς οργανισμούς (ΔΝΤ). Αλλά τα χρήματα ποτέ δεν πάνε στην πραγματικότητα στη χώρα αυτή . Πηγαίνουν σε μεγάλες εταιρείες για να χτίσουν έργα υποδομής σ αυτήν τη χώρα. Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, βιομηχανικά πάρκα, λιμάνια.
    Πραγματικό κέρδος έχουν οι λίγοι και πλούσιοι. Και φυσικά οι εταιρείες μας.
    Στην πραγματικότητα δεν βοηθούν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Εντούτοις, αυτοί οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα υπομένουν και κρατάνε το τεράστιο χρέος.
    Το χρέος είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να εξοφληθεί. Και αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Δεν μπορούν να το ξεπληρώσουν. Και εμείς οι οικονομικοί εκτελεστές πάμε πίσω και τους λέμε: Μας οφείλετε πολλά λεφτά και δεν μπορείτε να πληρώσετε το χρέος σας. Οπότε, πουλήστε το πετρέλαιό σας πολύ φθηνά στις δικές μας εταιρείες. Επιτρέψτε μας να χτίσουμε στρατιωτική βάση στη χώρα σας ή στείλτε στρατεύματα για να υποστηρίξουν τα δικά μας. Όπως στο Ιράκ, ή ψηφίστε υπέρ μας στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών ή ιδιωτικοποιήστε την εταιρεία ύδρευσης και ηλεκτρισμού και πουλήστε σε δικές μας εταιρείες.
    Είναι τυπικός ο τρόπος που λειτουργεί το ΔΝΤ και η παγκόσμια Τράπεζα. Χρεώνουν μία χώρα και το χρέος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορούν να το αποπληρώσουν. Και μετά προσφέρονται να αναχρηματοδοτήσουν αυτό το χρέος και να πληρωθούν με περισσότερο τόκο. Και εσύ απαιτείς αυτό το αντάλλαγμα που αποκαλείς «εξάρτηση» ή «καλή διακυβέρνηση», το οποίο βασικά σημαίνει ότι πρέπει να ξεπουλήσουν τους πόρους τους, συμπεριλαμβάνοντας πολλές από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας, τα εκπαιδευτικά συστήματα μερικές φορές τα ποινικά τους συστήματα, τα ασφαλιστικά τους συστήματα σε ξένες εταιρείες».
    «Τίποτα δεν είναι τσάμπα» σ αυτή τη ζωή και μάλιστα όταν έχεις να κάνεις με δοσατζήδες και τοκογλύφους. Η μείωση μισθών και η ελαχιστοποίηση των υπαλλήλων των Δημόσιων φορέων, είναι μια «εύλογη» εξέλιξη, όταν θα έρθουν οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες να αγοράσουν τους καταχρεωμένους οργανισμούς.
    Το κόστος όλων αυτών των κινήσεων:Απολύσεων,αποζημιώσεων, ανεργίας, υποτίμηση της ζωής και της δράσης μας, διάχυση φόβου σε έναν ολόκληρο λαό,θα το επωμιστούμε εμείς τώρα, για να…«απολαύσουν» τα δεδομένα που τώρα συμφωνούν στις διαπραγματεύσεις για την ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης των πιστωτών μας, οι «μεγάλοι».
    Γιατί ας μην γελιόμαστε, ο μηχανισμός δεν σώζει την ελληνική οικονομία. Κατοχυρώνει του πιστωτές μας, στο ότι θα πάρουν και μάλιστα έγκαιρα τα χρήματά τους.
    Η ελληνική οικονομία θα παραμείνει έρμαιο των διαθέσεων αυτών που μας δανείζουν… ούτε που μπορούμε να υπολογίσουμε πόσα χρόνια.

    Οι αριθμοί δεν βγαίνουν. Όσα χρειαζόμαστε ετησίως, για αποπληρώσουμε τους τόκους και τα δάνειά μας, αλλά και για επιβιώσουμε, δεν φτάνουν.

    Η συνέχιση του δανεισμού, είναι αυτονόητη…

    https://alithinapsemata.wordpress.com/2010/05/14/john-perkins-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9/

    ………………………………………………………………………………………..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ …………………………….

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>