«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΟΡΘΟΞΟΣ» ΣΥΝΟΔΟΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ

Ο Παναγιώτατος Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ αντί να ασχολείται  με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, πήγε στη Κρήτη για την «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ»…….       

Τελικά πήγανε στη Κρήτη όλες οι υποδουλωμένες στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ,

Ορθόδοξες Εκκλησίες.

Όλες οι υποδουλωμένες Ορθόδοξες Εκκλησίες προς την Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να

θεμελιώσουν  την Εβραϊκή Πανθρησκεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Μετέχουν, Βαρθολομαίος (Φανάρι)-Ιερώνυμος Αθηνών- Δημήτριος (Αμερικής)- Αναστάσιος (Αλβανίας), Χρυσόστομος Κύπρου, Θεόδωρος (Αλεξανδρείας), Θεόφιλος Ιεροσολύμων (ΙΣΡΑΗΛ), και οι πρώην ΕΣΣΔ χώρες,  Σερβίας, Ρουμανίας, Πολωνίας, Τσεχίας-Σλοβακίας, κ.λ.π. σήμερα υπόδουλες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης και Παγκοσμιοποίησης.  

ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Α

Δηλαδή όλος ο καλός ο Κόσμος των δούλων και υπηρετών  του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας!!! (Ροκφέλερ-Κίσσινγκερ), κ.λ.π.

Ο Πατριάρχης Σερβίας έπρεπε να σκεφθεί τον βομβαρδισμό της Σερβίας, από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, πρίν λάβει μέρος στην Σιωνιστική ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ.

Ο Αρχιεπίσκοπος ΚΥΠΡΟΥ έπρεπε να σκεφθεί την εισβολή και κατοχή του 40% της Κύπρου, από τα Τουρκικο-Νατοϊκά Σιωνιστικά στρατεύματα, πριν λάβει μέρος εις την Σιωνιστικήν ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ.

Η «Πανορθόδοξος» Σύνοδος γίνεται κατόπιν εντολών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για εμπεδώσουν την Σιωνιστική ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!

Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο Πατριαρχείο Αντιοχείας-(ΣΥΡΙΑ), το  οποίον ηρνήθη να συμμετάσχη στην «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ», πρέπει να μας εμβάλλει σε σκέψεις………………

Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά

στο Ηράκλειον της Κρήτης, όπου υπηρέτες της Ν.Τ.Π. Πατριάρχες, προεξήρχαν της πανηγύρεως, και η χορωδία έψαλε το «Α ΝΑ ΝΑ ΝΑΙ» και το «ΤΕΡΙΡΕΜ».

Δηλαδή «κουκούτσι»  μυαλό ο Παναγιώτατος, και οι άλλοι προκαθήμενοι Πατριάρχες, δούλοι και υπηρέτες  του Κοσμοκράτωρα Σιωνιστή Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ δεν νοείται χωρίς τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Βλέπετε ο Παναγιώτατος Βαρθολομαίος είχε ανηλειμμένες υποχρεώσεις προς τα αφεντικά του, την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Η Ορθοδοξία ευρίσκεται στο έλεος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η Ορθοδοξία επί Βαρθολομαίου ευρίσκεται στο έλεος της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Ο  ΘΕΟΣ να βάλλει το χέρι του εκεί που ο Βαρθολομαίος –Ιερώνυμος, και οι άλλοι  Πατριάρχες, παραβιάζουν και καταπατούν τους Κανόνες της Ορθοδοξίας.

Μπράβο Παναγιώτατε,

Τα Καταφέρατε  να  διχάσετε  την  Ορθοδοξία.

Παναγιώτατε,

Προσέχτε την υστεροφημίαν σας.

Προσέχετε την Ιστορίαν Σας.

Η Ιστορία θα γράψει ότι είσθε ο καταστροφέας της Ορθοδοξίας για χάρη της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.

Μη γίνεσθε μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Σιωνιστικής μαφίας.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει τη δουλειά του, εσείς τι κάνετε;;;

Ο εγωϊσμός σας, και οι ανηλειμμένες υποσχέσεις προς τον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ για την εμπέδωση-θεμελίωση της Εβραϊκής Σιωνιστικής ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, δεν σας επέτρεψαν να αναβάλλετε την λεγόμενη «Οικουμενική» Σύνοδο, αφού πέντε (5) Ορθόδοξες Εκκλησίες αρνήθηκαν αυτήν την Σύνοδο.

Αυτά  για  συμβουλή.

Επί  τούτοις  διατελώ,  Με  Σεβασμό

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>