«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ» ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

Ηλίθιοι Έλληνες, το ΕΣΠΑ της «Μοσσάντ» για τους λαθροδολοφόνους το γνωρίζεται;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ

Πίσω από την «Ισλαμοποίηση» οι Εβραίοι

1

Δηλώνει με υπερηφάνεια το όνομά του Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης αλλά και τους δεσμούς του με το Ισραήλ έχοντας χαράξει στο μπράτσο του, στα εβραϊκά ασφαλώς, το «διαβατήριο» που άνετα του ανοίγει κάθε πόρτα της «Μοσσάντ»!

 

Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης

Φυσικά και ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στο διεθνιστικό αντιφασιστικό λόμπυ και δε παραλείπει καμία αναφορά που τον κάνει «persona grata» στο διεθνή εβραϊσμό!

3

Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata που βρίσκεται στην έρημο Arava στο νότιο Ισραήλ όπου «εγκαίρως» (2013) έμαθε πως οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική «συμβίωση» και πολλά άλλα ενδιαφέροντα «κεφάλαια» για μια πετυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας.

4

Ο Αχιλλέας Μ Πεκλάρης μόχθησε στο κιμπούτζ Yotvata το 2013 πριν αποδείξει στη Μυτιλήνη το 2015 ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας τη «ροή» των …προσφύγων και το ελλαδικό κιμπούτζ «ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» όπου τα …κατάφερε μια χαρά.

5

Στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκπαιδευτές και φίλους και ο ίδιος δε παρέλειψε να καταθέσει και δήλωση πίστης στο Δυτικό Τείχος που υποχρεώνονται να τιμήσουν όλοι οι πράκτορες της Μοσάντ πριν αναλάβουν κάποιαν επίσημη υπηρεσία οπουδήποτε στο κόσμο.

7

Σημαντικοί οι φίλοι του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο Ισραήλ, μεταξύ αυτών και ο Eldad Evenor για τον οποίο θα μπορούσαν να σημειωθούν πολλά και ενδιαφέροντα…

8

Άλλωστε στο Ισραήλ, μια μεγάλη εκστρατεία διείσδυσης στην Ελλάδα προετοιμάστηκε προσεκτικά από χρόνια και εντάθηκε μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Και ο «κύκλος» του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη με πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, θα μπορούσε να μας πει πολλά.

9

Η οικογενειακή καταβολή του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη λίαν αστική και ευκατάστατη. Παππούς του ο Δημήτρης Α. Κυρίτσης (θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα) από τους πλέον κοσμοπολίτες της εποχής του με πολύ παχύ πορτοφόλι. Τέκτων!

10

Μπαμπάς του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο καλοζωϊσμένος, επίσης, κοσμοπολίτης Ματθαίος Αχ. Πεκλάρης, άνθρωπος που επίσης δε στερήθηκε το …παραμικρό! Τέκτων!

11

Πατριός του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) ο Ευάγγελος Θ. Βαρζάκας. Τέκτων! Μήπως υπάρχει κάτι το μη κατανοητό, εν προκειμένω;

12

Oι κομματικές πεποιθήσεις του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη απολύτως ευνόητες και προβλέψιμες: ΣΥΡΙΖΑ! Και με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο …βιογραφούμενος εμφανίζεται όχι μόνον εν μέσω …εισρεόντων …αλλοδαπών αλλά και στο επίκεντρο της κομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε πλαισιωμένος από πολύχρωμους αλλοδαπούς στη Μυτιλήνη, στην Αθήνα, στην Ειδομένη, παντού!

13

Το «πετιγκρί» που έλαβε στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης του επιτρέπει να βγάζει selfies πλάι στο Καμμένο παρακολουθώντας τις περιοδείες του οργανώνοντας τα hot spots.

14

Kαι παρακολουθώντας τα γραπτά του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη διακρίνουμε τα εύσημα που αποδίδει στο πάνο Καμμένο για τους «χειρισμούς» του υπέρ των αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα! όχι, ο αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν είναι δεξιός, καρα-συριζαίος είναι αλλά τόσο για το Πάνο Καμμένο όσο και για το δεξιό δήμαρχο Μυτιλήνης θα είναι πολύ …ανεκτικός αφού και οι δύο συμμορφώνονται υπάκουα προς «τας υποδείξεις» που διδάχθηκε στο κιμπούτζ Yotvata τρία χρόνια πριν.

15

Ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν αναμειγνύεται μόνον στο θέμα των αλλοδαπών αλλά και στις gay διοργανώσεις, έχοντας πολύ ιδιαίτερες σχέσεις με παράγοντες του «χώρου», όπως με τον/την Παύλο- Πάολα Ρεβενιώτη ο οποίος η οποία κατέβηκε στη Μυτιλήνη για να γυρίσει …«ντοκιμαντέρ» υπέρ των αλλοδαπών στο κιμπούτζ «ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που στήθηκε ως …ακρογωνιαίο χωριό «υποδοχής». Οι καλοί παντού χωράνε και gays και μη gays όλοι μαζί αντάμα να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς να γνωρίζει κανείς τις πηγές εσόδων αυτής της …ευζωίας. Φαίνεται ότι από το κιμπούτζ Yotvata ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης έφερε ανεξάντλητα λαχανικά που εξασφαλίζουν την αειφόρο ευημερία του κινήματος lesbian/gay etc… πέραν των εισαγόμενων αλλοδαπών και δε θα μπορούσαμε να πούμε «Εύγε!» για τις επιτυχείς ικανότητες επιμελητείας που διδάχθηκε στο μακρινό Ισραήλ.16

Αυτές, λοιπόν, οι ικανότητες που απέκτησε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο κιμπούτζ Yotvata στάθηκαν τα θεμέλια για την ίδρυση και λειτουργία ενός παρόμοιου, πρώτου, κιμπούτζ στη Μυτιλήνη με την ονομασία «ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που ευνόησε και ο τοπικός δεξιός δήμαρχος. Φαίνεται ότι σε αυτό το κύκλωμα η δεξιά είναι η αρωγός του ΣΥΡΙΖΑ αν θυμηθούμε τη περίπτωση του νεοδημοκράτη-καραμανλικού πτεράρχου Πρεβεζάνου που μετέφερε λαθρομετανάστες με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Αγρίνιο στην Ιταλία έναντι 30.000 ευρώ το κεφάλι! Το παραδάκι δεν έχει παράταξη και, εκτός των πληθυσμιακών αλλοιώσεων πολιτικού χαρακτήρα, το δουλεμπόριο έχει να κάνει με χοντρό παραδάκι.

17

Με τα «διαπιστετήρια» που έχει συγκεντρώσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, του ανοίγονται όλες οι πόρτες των κρατικών επισήμων αδύτων που κρύβουν μετανάστες και με τη φωτογραφική του μηχανή απαθανατίζει την ευημερία των εισαγομένων μεταναστών όπου και εάν αυτοί φιλοξενούνται δημοσία δαπάνη με πρώτο και καλύτερο το Κέντρο Ελαιώνα!

18

Εκεί που απαγορεύεται να μπουν ακόμα και έγκριτοι δημοσιογράφοι, μπαίνει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και απαθανατίζει τους μετανάστες ακόμα και στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

19

Και για το Κέντρο Ελαιώνα ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα επαινέσει όπως πάντα το ΣΥΡΙΖΑ …εγκρίνοντας τις συνθήκες διαβίωσής τους σ” αυτό.

20

Η βαρυσήμαντη θετική κριτική του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο οποίος αναδεικνύεται σε υψηλό κριτικό των κέντρων εισαγομένων μεταναστών θα διατυπωθεί και για το Κέντρο Σχιστό όπου οι ένστολες παραδουλεύτρες θα κριθούν ως «άξιες» της …αποστολής τους και οι φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν από τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ως τεκμήρια διαθνιστικής αλληλεγγύης!

21

Ακόμα και τα άδυτα των αδύτων του Σχιστού θα αναρτήσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο προσωπικό του λογαριασμό του Facebook διότι ως ενδιαφερόμενος για …υπουργοποίηση φρόντισε να αρχιτεκτονήσει και έναν λογαριασμό …λαλίστατο! Δεν είναι να εμπιστεύεσαι μεσογειακό, θα καταλήξουν σύντομα οι στρατολόγοι της Μοσσάντ γιατί το μικρόβιο της υπουργοποίησης είναι επιδημικό σ” αυτό το τόπο.

22

Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, εμφανίζεται παντού όπου εισαγόμενοι αλλοδαποί!. Στο «κηπάκι της Τσαμαδού» στο κέντρο των Εξαρχείων με …διευρυμένη αγοροπαρέα… δεδηλωμένων αριστερών …οραματισμών αλλά δεξιότατης τσέπης…

23

Από το εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata θα τον δούμε τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο γνωστό αναρχικό στέκι «NOSOTROS» και όποιος απορήσει για τη σχέση ντόπιων αναρχικών και Μοσσάντ μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει με τον …κηδεμόνα του!

24

Στο, επίσης, πασίγνωστο «ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης διαθέτει μόνιμο …στασίδι.

25

Ακόμα ένας χώρος που τον διαχειρίζονται οι υποτιθέμενοι «αναρχικοί» των Εξαρχείων, θα προσφέρεται για να οργανώνει τα πηγαδάκια του ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης που φέρει στο μπράτσο χαραγμένο το υπέροχο «διαβατήριο» της Μοσσάντ!

26

Αλλά και στο παλιό στρατιωτικό Φρουραρχείο Αθηνών που έχει παραχωρηθεί σε …εισαγόμενους για να λειτουργεί μέσα σ΄ αυτό η οργάνωση (απροσδιορίστου «σκοπού») SOLIDARITY NOW, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης …πανταχού παρών και αγκαλιά με το εισαγόμενο…

27

Ως την άκρη της Ελλάδος θα βρεθεί ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης «συντονίζοντας» τις «κινητοποιήσεις» των «ισλαμιστών» τους οποίους οι ηλίθιοι ακροδεξιοί θεωρούν ως «κόκκινα πανιά» αδιαφορώντας για τον …»ταυρομάχο» που κρύβεται πίσω από αυτά και στο μπράτσο του έχει το «διαβατήριο» της Μοσσάντ!

28

Και τα πούλμαν με τους …ισλαμιστές προς την Ειδομένη, θα συντονίσει και θα ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ο κύριος με την εκπαίδευση στο κιμπούτζ Yotvata, ο φίλος του Eldad Evenor Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης.

29

Με ιδιαίτερη επιμέλεια, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα αβαντάρει τη γελοιοποίηση των ομοφυλοφίλων και θα στηρίξει όσες εκδηλώσεις μετατρέπουν την ομοφυλοφιλία σε παρωδία γκέτο. Οι ίδιοι οι ντόπιοι ομοφυλόφιλοι που νομίζουν ότι είναι ευφυείς αλλά αποδεικνύονται πανηλίθιοι, θα σπεύσουν να «αγκαλιάσουν» τις εκδηλώσεις που τους γκετοποιούν κι έτσι οι ίδιοι θα αποτελούν εν δυνάμει αντίπαλους μιας κοινωνίας σε έναν ανόητο εμφύλιο ο οποίος θα αναδεικνύει σε κυρίαρχο τον ίδιο τον απόμακρο εχθρό της. Αυτά, όμως, είναι «ψιλά γράμματα» για τους πολλούς ηλίθιους (gay ή straight…) και οι εγκάθετοι κάνουν καλά τη δουλειά τους ώστε η μάζα να κοντρολάρεται πολυδισπασμένη! Και οι «τεχνικές» αυτές διδάσκονται πολύ καλά στα κιμπούτζ.

30

Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, λοιπόν, όπως αυτοαποκαλούνται, όχι μόνον θα γίνουν τα αγαπημένα «πρόσωπα» του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη αλλά και ο ίδιος θα προβάλλει τα πλέον κραυγαλέα «δείγματα» εξ αυτών… Ξεκινώντας από την φραστική «ύβρη» θα καταλήξει στη πλέονυβριστική εικόνα γιατί, πίσω από αυτά τα δήθεν «απελευθερωτικά» κινήματα κρύβεται ο εξευτελισμός και η γκετοποίηση των δήθεν μειονοτήτων. Ποιος, όμως, να καταλάβει πόσο χειριστικός είναι ο αθέατος αντίπαλος που κατορθώνει να μετατρέπει σε «μαλλιά κουβάρια» …πούστηδες και παλληκάρια!

31

Πανταχού παρών και για τα πάντα ομιλών ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και μάλιστα και εκεί που δε θα περίμενε κανείς: στη τηλεόραση του ...ισλαμικότατου «Al Jazeera», φορώντας όμως ένα κοντομάνικο για να καλύπτει τη δερματοστιξία με τους εβραικούς χαρακτήρες στο μπράτσο! Συχνά, σημασία έχει ό,τι δε φαίνεται και αυτό οι ισλαμοφοβικοί αρνούνται να εννοήσουν! Από το κιμπούτζ Yotvata, λοιπόν, στη κάμερα του «Al Jazeera» αλλά οι ηλίθιοι εξακολουθούν να νοπμίζουν ότι απειλούνται από …Ισλαμιστές!

32

Και όχι μόνον στο «Al Jazeera» αλλά και στη δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα δώσει τις κατευθύνσεις του κιμπούτζ Yotvata όπως τις βίωσε, εκεί, το 2013! Πολλοί αναρωτιούνται ΠΩΣ διοικούν οι «πονηροί» το κόσμο, μα ΠΩΣ?…

33

Όμως, όχι μόνον στο «Al Jazeera» και στη δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, αλλά και στο Παγκόσμιο Ισπανόφωνο Τηλεοπτικό Δίκτυο (όχι, παίζουμε!) ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα περάσει τη γραμμή του ώστε να διαμορφωθεί «κοινή γνώμη» σύμφωνα με τις οδηγίες του κιμπούτζ Yotvata!

34

Το «μάτι» του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη θα παρακολουθήσει τους εισαγόμενους ακόμη και ως επαναπατριζόμενους …εξαγόμενους στα πλοία της Frontex, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του «σκηνικού» που στήθηκε ώστε ο ευρωπαϊκός κόσμος να τρομάξει έναντι της «απειλής» του Ισλαμισμού με ταξιθέτρια την ίδια τη Μοσσάντ η οποία, μη φανταστείτε ότι βασίζεται σε σπουδαία «θεμέλια» αλλά σε ελαττωματικούς εμμονικούς ανά τον κόσμο.

Όπως ο ίδιος ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης επιδεικνύει στο προσωπικό του λογαριασμό του Facebook, συχνά ξαπλώνει στο ντιβάνι της ψυχιάτρου Κατερίνας… για να ανακουφισθεί. Του ευχόμαστε περαστικά όπως περαστικά ευχόμαστε και σε όσους νομίζουν ότι κινδυνεύουν από Ισλαμιστές και από άραβες με …μαντήλες χωρίς να βλέπουν εκείνον που βρίσκεται πίσω από αυτό που φαίνεται!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Ένα …κιμπούτζ του «ισλαμικού» χαλιφάτου ανακαλύφθηκε ότι λειτουργεί στη Βοσνία, εκπαιδεύοντας Ευρωπαίους μισθοφόρους: το Bosanska Bojna! Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κοινόβιο, σαν εκείνο το Yotvata στο οποίο εκπαιδεύτηκε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, με την ίδια οργάνωση και δομή. «Όλα μπερδεύονται γλυκά» αλλά αν κανείς ξεμπλέξει το κουβάρι η άκρη του θα καταλήξει σε κάποια γωνιά του Ισραήλ, άλλοτε στο Τελ Αβίβ άλλοτε στο Yotvata, είτε με …ισλαμική μαντήλα, είτε με εβραϊκό κιπά αφού οι εφευρέτες της διεθνούς τρομοκρατίας σιωνιστές, εκείνοι που επινόησαν τη Χαγκανά και την Ιργκούν που προηγήθηκαν της Μοσσάντ. καταφέρνουν να ξεγελάνε την ανθρωπότητα ποντάροντας στη βλακεία της! άλλωστε, το είχαν σημειώσει στα «Πρωτόκολλα» μη τύχει και το ξεχάσουν: «Εμείς θα κατασκευάσουμε κι αυτό και το άλλο γιατί τα πάντα θα πρέπει να περνάνε από τον έλεγχό μας». Το ακούνε αυτό εκεί στα Εξάρχεια; Άλλωστε το ντιβάνι του ψυχίατρου χωράει πολλούς που αποφεύγουν να προβληματιστούν σοβαρά! Κι αυτό προβλέψιμο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.

Η θέση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ» επί των διακριτών όρων του προσφυγικού, μεταναστευτικού και λαθρομεταναστευτικού ζητημάτων είναι σαφέστατη και βρίσκεται εδώ: http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/03/blog-post_7.html

http://anadimosieftis.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html

Επειδή στην κάτωθι δημοσίευση αναφέρεται ονομαστικώς και με φωτογραφία ο επικεφαλής σχεδιασμού της Μοσσαντ στην ανατολική Ευρώπη, προϊστάμενος του κυρίως εμφανιζομένου στην δημοσίευση, υπάρχει άμεσος κίνδυνος χακαρίσματος. Συνέπεια των προαναφερομένων γίνεται παράκληση για τη διασπορά του άρθου σε όσα περισσότερα σάιτ του διαδικτύου όσο ταχύτερα γίνεται καθώς και για αποθήκευση αντιγράφου της σελίδας.

http://anadimosieftis.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html

Ευχαριστώ!

anadimosieftis@gmail.com

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΝΙΚΟ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

 

ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ

     Ο παραπάνω, Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης είναι ο επιστήθιος φίλος του και ιδρυτικός υποστηρικτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως τον θυμούνται οι παλιοί χρυσαυγίτες και επισκέπτες των Γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους οποίους «άνοιγε και έκλεινε τη πόρτα»,  ελέγχοντας όλη τη λειτουργία των Γραφείων της Οργάνωσης και …όχι μόνον…! Μήπως, ο ;allow επιστήθιος φίλος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος πολιτευτής του, διακεκριμένος πατριώτης, κ. Τάκης Αλτζερίνος θα είχε κάτι να μας ενημερώσει; 
 
Αυτά προς το …παρόν!

το ερώτημα τέθηκε και πολύ σωστά από το παρακάτω ιστολόγιο!

http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/04/blog-post_10.html