ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ρέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

 

Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος. Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.

Στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε ποιο είναι το σχέδιο, που πιστά υπηρετούν οι διάφοροι συριζαίοι σήμερα και ακολούθως θα σας αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία, ότι ο Σύριζα και οι Ανέλ, για άλλη μία φορά, απλώς συνεχίζουν (με τον δικό τους μοναδικό τρόπο) την πολιτική που εδώ και πολύ καιρό ακολουθούν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΚΑΛΕΡΓΗΣ
Το 1925 εκδίδεται για πρώτη φορά το βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi. Για να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και το συγκεκριμένο βιβλίο για αυτό που συζητάμε, σας παραθέτουμε το εξώφυλλο του επίμαχου βιβλίου του και κάποιες πολύ χαρακτηριστικές, σύγχρονες φωτογραφίες.
Ο Kalergi και το εξώφυλλο του βιβλίου του
Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν φαν Ρομπάι, παραλαμβάνει το βραβείο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης του οργανισμού που ίδρυσε ο Kalergi για να προωθήσει το σχέδιό του
Ο Γιουνκέρ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο

ΟΡΜΠΑΙ

Η Μέρκελ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο
Στο βιβλίο του λοιπόν, ο Kalergi σημειώνει: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».
Σαν άκρατη συνωμοσιολογία, βεβαίως, ακούγονται όλα τα παραπάνω, η οποία γίνεται εξόχως θελκτική, βλέποντας το ελληνικό κράτος να φροντίζει (όχι τώρα, αλλά συνεχώς) να εντείνει το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και να δίνει ολοένα και περισσότερα προνόμια στους λαθρομετανάστες. Όχι τώρα, αλλά συνεχώς γιατί η δολοφονία Καντάρη και Λαζανά γίνανε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επειδή το φρικώδες έγκλημα εναντίον της Μυρτούς έγινε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις λαθρομεταναστευτικές ροές οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, αφού ο Σύριζα απλώς συνεχίζει την πολιτικής τους.
Πάμε, όμως, να δούμε μία εξόχως διαφωτιστική ομιλία που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 20 Μαΐου του 2015, για να φέρουμε τον Kalergi στην επικαιρότητα. Μιλάει, λοιπόν, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Χρυσόγονος, και λέει στην παρέμβασή του:
«Άκουσα με ενδιαφέρον τον Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο να λέει ότι η Ευρώπη χρειάζεται την οργανωμένη και νόμιμη μετανάστευση ενός αριθμού ανθρώπων κατ΄έτος για να καλύπτεται το κενό που προκαλείται από την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων. Η διαπίστωσή σας καθεαυτή είναι σωστή.Ωστόσο ούτε η υπογεννητικότητα ούτε τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι φυσικά φαινόμενα. Και τα δύο είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών. Την υπογεννητικότητα την προκαλούν οι λανθασμένες μισθολογικές, φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές, που δεν επιβραβεύουν όπως θα όφειλαν τη γέννηση παιδιών και δεν προστατεύουν επαρκώς τη μητρότητα. Και τα μεταναστευτικά ρεύματα τα προκαλούν οι άνισοι όροι ανταλλαγής που καταδικάζουν στη φτώχεια τις χώρες της καπιταλιστικής περιφέρειας και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου οι οποίες συμβάλουν στην πρόκληση χάους και εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στις ίδιες αυτές χώρες. Και βέβαια όλες αυτές οι πολιτικές έχουν κοινό παρονομαστή ότι υποκινούνται από το ίδιο κίνητρο, δηλαδή την εξασφάλιση μεγαλύτερων κερδών για το κεφάλαιο. Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να δώσουμε προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευημερία των ανθρώπινων κοινωνιών και όχι στο χρήμα».
Ο Χρυσόγονος, λοιπόν, του Σύριζα, άκουσε τον Αβραμόπουλο της ΝΔ να λέει ότι «χρειάζονται» οι λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ελέω των δικών τους πολιτικών φυσικά. Και συμφώνησε! Πραγματικά ύστερα από αυτό δεν μένει τίποτε στο σκοτάδι, Έλληνα. Θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Θέλουν να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και στην θέση του να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες!
http://www.xryshaygh.com/
http://ieroslochos.blogspot.gr/
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

4 comments to ΕΛΛΗΝΑ θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Τι δεν κατάλαβες;

 • Η ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
  «ΉΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
  Μια χειμαρρώδης αποστομοτική απάντηση στα γνωστά δακρύβρεχτα «αντιρατσιστικά» τσιτάτα που θέλουν να καλλιεργήσουν «ενοχές»να φιμώσουν όποιον αντιδράει στον εποικισμό της πατρίδας από τους αλλοδαπούς και στην δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.
  Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003) Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους πρώην κυρίους Πρωθυπουργούς που έχουν ταλαιπωρήσει την Ιταλία τις τελευταίες δεκαετίες, να λέει στην τηλεόραση: «Κι ο θείος μου ήταν μετανάστης. Ακόμη θυμάμαι τη στιγμή που έφευγε για την Αμερική. με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι».
  Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, κύριε παραπληροφορημένε, ή αναξιόπιστε πρώην Πρωθυπουργέ.
  Εκτός από το ότι είναι πρακτικά αδύνατον να έχετε θείο που πήγε στην Αμερική με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι, για τον απλό λόγο ότι οι θείοι με τις βαλίτσες από χαρτόνι στο χέρι πήγαιναν στην Αμερική στις αρχές του εικοστού αιώνα, δηλαδή τότε που εσείς δεν ήσασταν ακόμη γεννημένος, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Και είναι δυο φαινόμενα άσχετα μεταξύ τους για ορισμένους λόγους που εσείς αγνοείτε, ή κάνετε πως αγνοείτε. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής:

  Πρώτον: Η Αμερική είναι μια ήπειρος με έκταση 3 εκατομμύρια και 618.770 τετραγωνικά μίλια. Τεράστιες περιοχές αυτής της έκτασης είναι ακόμη και σήμερα ακατοίκητες ή τόσο αραιά κατοικημένες, ώστε σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να περπατάει κανείς για ολόκληρους μήνες χωρίς να συναντήσει ψυχή. Και σας πληροφορώ ότι στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα αυτές οιπεριοχές ήταν ακόμη πιο έρημες και σχεδόν εντελώς ακατοίκητες. Δεν υπήρχαν πόλεις, ούτε κωμοπόλεις, ούτε δρόμοι, ούτε καν οικισμοί. Το πολύ-πολύ να υπήρχαν κάποια φυλάκια ή κάποια καταλύματα για ξεκούραση και για αλλαγή αλόγων. Η πλειονότητα των κατοίκων ήταν, ουσιαστικά, συγκεντρωμένη στις ανατολικές Πολιτείες. Στις Μεσοδυτικές εκτάσεις, ζούσαν μονάχα λίγοι θαρραλέοι τυχοδιώκτες, καθώς και οι φυλές των ιθαγενών Ινδιάνων, που τους ονόμαζαν Ερυθρόδερμους. Πιο δυτικά, στη λεγόμενη Άγρια Δύση, υπήρχαν ακόμη λιγότεροι κάτοικοι: Το Κυνήγι του Χρυσού μόλις είχε αρχίσει. Λοιπόν: Η Ιταλία δεν αποτελεί ήπειρο. Είναι μια μικρή σχετικά χώρα, τριάντα δύο φορές μικρότερη από την Αμερική και υπερβολικά πυκνοκατοικημένη: ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 58 εκατομμύρια κατοίκους έναντι των 282 εκατομμυρίων της Αμερικής. Συνεπώς, αν τριακόσιες ή τετρακόσιες χιλιάδες γιοι του Αλλάχ μεταναστεύουν στην Ιταλία κάθε χρόνο (όπως γίνεται στην πραγματικότητα), για μας είναι σαν να μετανάστευαν τρία ή τέσσερα εκατομμύρια Μεξικανοί στο Τέξας, στην Αριζόνα ή στην Καλιφόρνια κάθε χρόνο.

  Δεύτερον: Για έναν ολόκληρο αιώνα, δηλαδή από τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας μέχρι το 1875, η Αμερική ήταν χώρα ελεύθερης προσπέλασης. Τα σύνορα και οι ακτές της παρέμεναν αφύλακτα, οποιοσδήποτε ξένος μπορούσε να μπει ελεύθερα στη χώρα και οι μετανάστες ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι. Για να αναπτυχθεί και να ακμάσει το νεοσύστατο έθνος, έπρεπε να αξιοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα εδάφη του και ο εν δυνάμει πλούτος του, και γι’ αυτό ακριβώς στις 20 Μαΐου του 1862, ο Αβραάμ Λίνκολν υπέγραψε την Homestead Act. Σύμφωνα με την Πράξη αυτή, θα δωρίζονταν 810 εκατομμύρια τ.μ. ομοσπονδιακής γης. Στην Οκλαχόμα, για παράδειγμα, στη Μοντάνα, στη Νεμπράσκα, στο Κολοράντο, στο Κάνσας, στη Βόρεια και Νότια Ντακότα κ.ά… Επιπλέον η «Πράξη» δεν ωφελούσε μονάχα τους Αμερικανούς. Με εξαίρεση τους Κινέζους, που γενικότερα τύχαιναν κακομεταχείρισης, καθώς και τους καταδιωκόμενους γηγενείς Ινδιάνους, οποιοσδήποτε (άντρας ή γυναίκα) μπορούσε να κάνει αίτηση και να λάβει ως δωρεά 480 τ.μ. γης. Οι προϋποθέσεις ήταν: ο αιτών να έχει συμπληρώσει το εικοστό πρώτο έτος, να εγκατασταθεί στον συγκεκριμένο τόπο για τουλάχιστον πέντε χρόνια, να μετατρέψει την άγρια γη σε φάρμα και κατοικία, να δημιουργήσει οικογένεια και, αν δεν ήταν Αμερικανός, να ζητήσει αμερικανική υπηκοότητα. Ακολουθώντας τα σλόγκαν «Το Αμερικανικό Όνειρο», «Αμερική, η Χώρα των Ευκαιριών», οι περισσότεροι από αυτούς που απέκτησαν έτσι γη, ήταν Ευρωπαίοι. Ο αριθμός των μεταναστών ήταν τόσο μεγάλος, ώστε ολόκληρες φυλές γηγενών(Τσερόκι, Κρικ, Σεμινόλ, Τσικασό, Τσεγιέν, κ.α.)εκτοπίστηκαν βίαια και περιορίστηκαν με επαίσχυντο τρόπο σε καταυλισμούς. Λοιπόν, στην Ιταλία δεν υπήρξε ποτέ ανάλογη «Πράξη» που να προσκαλεί τους ξένους να έρθουν και να εγκατασταθούν στη χώρα μας: «Ελάτε ξένοι, ελάτε! Αν έρθετε, θα σας δώσουμε ένα καλό κομμάτι γης στο Κιάντι, στη Βαλ Παντάνα ή στη Ριβιέρα. Για χάρη σας θα διώξουμε τους γηγενείς,δηλαδή τους Τοσκανούς, τους Λομβαρδούς και τους Λιγουριανούς, θα τους κλείσουμε σε καταυλισμούς». Όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη, έτσι και στην Ιταλία, όλοι αυτοί οι μετανάστες που μας ταλαιπωρούν, έχουν έρθει με δική τους πρωτοβουλία. Με τα αναθεματισμένα σκάφη τους, τα καταραμένα φουσκωτά σκάφη της αλβανικής μαφίας, αποφεύγοντας τις περιπόλους της ακτοφυλακής, που προσπαθούν να τους στείλουνε πίσω. Δεν είμαστε μια χώρα με ανοιχτά σύνορα, αγαπητέ κύριε Πρώην Πρωθυπουργέ και υποτιθέμενε ανιψιέ του θείου με τη βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι. Εμείς, δεν έχουμε τεμάχια γης να χαρίσουμε στους ξένους. Δεν έχουμε έρημες περιοχές που πρέπει να κατοικηθούν. Ούτε φυλές Τσερόκι, Κρικ, Σεμινόλ, Τσικασό, και Τσεγιέν για να εκτοπίσουμε.

  Τρίτον: Ακόμη κι η Αμερική η Χώρα των Ευκαιριών έπαψε κάποια στιγμή να δείχνει στους ξένους την ίδια επιείκεια που έδειχνε μέχρι και την προεδρία του Λίνκολν. Το 1875, για παράδειγμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να μπουν κάποια όρια, με αποτέλεσμα η Βουλή των Αντιπροσώπων να υιοθετήσει νόμο που απαγόρευε την είσοδο στη Χώρα σε Πρώην κατάδικους και σε πόρνες. Το 1882, ένας δεύτερος νόμος απέκλειε από το δικαίωμα αυτό ψυχασθενείς και άτομα για τα οποία υπήρχαν υποψίες ότι θα βλάψουν τη δημόσια ζωή της χώρας. Το 1903, ψηφίστηκε ακόμη ένας νόμος που απαγόρευε την είσοδο στη χώρα σε επιληπτικούς, σε επαγγελματίες ζητιάνους, σε ασθενείς με μεταδοτικές αρρώστιες και σε αναρχικούς. (Ο τελευταίος ήταν ένας ανακριβής χαρακτηρισμός που αποδιδόταν τόσο σε παλαβούς που δολοφονούσαν προέδρους, όσο και σε ριζοσπαστικούς που προκαλούσαν γενική αναστάτωση και οργάνωναν απεργίες). Από εκεί και πέρα, η μεταναστευτική πολιτική έγινε πιο αυστηρή και οι παράνομοι μετανάστες απελαύνονταν αμέσως. Στη σημερινή Ιταλία και Ευρώπη όμως, οι μετανάστες έρχονται όποτε τους αρέσει και όποτε θέλουν.Τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, πρώην κατάδικοι, πόρνες, ζητιάνοι, έμποροι ναρκωτικών, άτομα με μεταδοτικές ασθένειες. Δεν ελέγχεται το ιστορικό ούτε καν εκείνων που παίρνουν άδεια εργασίας. Από τη στιγμή που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή και ιατρική περίθαλψη, με επιβάρυνση των γηγενών. Εννοώ των Ιταλών φορολογουμένων. Λαμβάνουν ακόμη και ένα μικρό ποσό χρημάτων για τα τρέχοντα μικροέξοδά τους. Όσο για τους παράνομους μετανάστες, ακόμη κι αν απελαθούν επειδή έχουν διαπράξει κάποιο φριχτό έγκλημα, πάντοτε καταφέρνουν να επιστρέψουν. Αν απελαθούν ξανά, πάλι γυρίζουν πίσω. Φυσικά, για να διαπράξουν κι άλλα εγκλήματα. Και οι πολιτικοί μας δεν κάνουν τίποτε. Ανάθεμά τους!

  Δε θα ξεχάσω ποτέ τις διαδηλώσεις που έκαναν πέρυσι οι παράνομοι, κατακλύζοντας τις πλατείες μας για να απαιτήσουν με αυθάδεια άδειες παραμονής. (Οι περισσότεροι ανέμιζαν τις σημαίες της χώρας τους, ή κόκκινες σημαίες). Αυτά τα παμπόνηρα, παραμορφωμένα πρόσωπα.Αυτές οι υψωμένες γροθιές, έτοιμες να μας χτυπήσουν, εμάς τους γηγενείς, να μας κλείσουν σε καταυλισμούς. Αυτές οι κραυγές, που έφερναν στο νου τις κραυγές των οπαδών του Χομεινί στο Ιράν, του Μπιν Λάντεν στην Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Ιράκ, Σενεγάλη, Σομαλία, Νιγηρία κ.ο.κ… Δε θα το ξεχάσω ποτέ, γιατί εκτός από προσβεβλημένη, ένιωσα και εξαπατημένη από τους πολιτικούς που έλεγαν: «Θα θέλαμε να τους απελάσουμε, να τους στείλουμε πίσω στις πατρίδες τους. Αλλά, δε γνωρίζουμε πού κρύβονται». Πού κρύβονται;!; Ελεεινοί καραγκιόζηδες!Είχαν κατεβεί κατά χιλιάδες στις πλατείες, και δεν κρύβονταν διόλου. Για να τους απελάσετε, για να τους διώξετε, θα αρκούσε να τους περικυκλώσετε με λίγους ένοπλους αστυνομικούς oι στρατιώτες, να τους φορτώσετε σε φορτηγά, να τους οδηγήσετε σ’ ένα αεροδρόμιο ή ένα λιμάνι, και να τους στείλετε πίσω στις πατρίδες τους.

  Όσο για τον τελευταίο λόγο που θα σας αναφέρω, αγαπητέ μου κύριε πρώην Πρωθυπουργέ και υποτιθέμενε ανιψιέ του θείου με τη βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι, είναι τόσο απλός, που ακόμη και ένα διανοητικά καθυστερημένο μωρό θα μπορούσε να τον καταλάβει. Η Αμερική είναι ένα νεοσύστατο έθνος, μια πολύ νέα χώρα. Αν αναλογιστείτε ότι η σύσταση του αμερικανικού έθνους έγινε στα τέλη του δεκάτου όγδοου αιώνα, θα συμπεράνετε εύκολα ότι σήμερα (έτος 2002) συμπληρώνει μόλις δυο αιώνες ζωής. Επίσης, είναι ένα έθνος μεταναστών. Από την εποχή τουMayflower, από την εποχή των δεκατριών αποικιών, δηλαδή από πάντα, όλοι οι κάτοικοι της Αμερικής ήταν μετανάστες. Παιδιά, εγγόνια, εγγύτεροι ή απώτεροι απόγονοι κάποιων μεταναστών. Ως έθνος μεταναστών, αποτελεί το πιο δυναμικό, το πιο πλούσιο μείγμα φυλών, θρησκειών και γλωσσών που υπήρξε ποτέ σε τούτο τον πλανήτη. Ως νεοσύστατο έθνος, έχει πολύ σύντομη ιστορία.Γι’ αυτό, η πολιτιστική της ταυτότητα δεν έχει ακόμη κατασταλάξει σε κάτι ενιαίο. Αντίθετα, η Ιταλία είναι ένα πολύ παλαιό έθνος. Με εξαίρεση την Ελλάδα, θα έλεγα πως είναι το παλαιότερο της Δύσης. Η καταγεγραμμένη ιστορία της ξεκινάει πριν τρεις χιλιάδες χρόνια, όταν ιδρύθηκε η Ρώμη. Ή, καλύτερα, από την εποχή που οι Ετρούσκοι αποτελούσαν ήδη πολιτισμένη κοινωνία. Σ’ αυτές τις τρεις χιλιετίες, παρ’ όλη την εξάπλωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, παρ’ όλες τις εισβολές που προκάλεσαν την Πτώση αυτού του εκπληκτικού επιτεύγματος, παρ’ όλες τις κατακτήσεις που μας είχαν διαμελίσει για πολλούς αιώνες, η Ιταλία δεν υπήρξε ποτέ έθνος μεταναστών. Δηλαδή, ένα μείγμα από φυλές, θρησκείες και γλώσσες.Ούτε αλλοιώθηκε η ταυτότητά της από τις επιδράσεις των κατακτητών της.Κανένα από τα ξένα έθνη που μας είχαν κατακτήσει και διαμελίσει (και Γερμανοί και Σκανδιναβοί και Ισπανοί και Γάλλοι και Αυστριακοί) δεν κατάφεραν να μεταβάλουν την οντότητά μας. Αντίθετα, εκείνοι απορροφήθηκαν από εμάς, σαν το νερό από το σφουγγάρι. …. Συνεπώς, η δική μας πολιτιστική ταυτότητα είναι ενιαία. Και, παρ’ όλο που περιέχει κάποια στοιχεία, που έχει απορροφήσει το σφουγγάρι (σκεφτείτε τις πολλές διαλέκτους μας, τις συνήθειές μας, την κουζίνα μας), ποτέ δεν υιοθέτησε συνήθειες του Μουσουλμανικού κόσμου. Με κανέναν τρόπο δεν έχει επηρεαστεί από αυτόν. Επίσης, για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία που ονομάζεται Χριστιανισμός. Σε μια εκκλησία που ονομάζεται Καθολική Εκκλησία… Πάρτε εμένα σαν παράδειγμα. «Είμαι άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, δεν έχω τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία», δηλώνω πάντοτε. Κι αυτό είναι αλήθεια.Αλλά, ταυτόχρονα, είναι και ψέμα. Γιατί, είτε μου αρέσει είτε όχι, έχω αρκετά κοινά με την Καθολική Εκκλησία. Πιστέψτε με, γαμώτο! Πώς θα μπορούσα να μην έχω; Γεννήθηκα σ’ έναν τοπίο γεμάτο τρούλους εκκλησιών, μοναστήρια, Χριστούς, Μαντόνες, Αγίους, σταυρούς και καμπάνες. Οι πρώτες μελωδίες που άκουσα όταν γεννήθηκα ήταν οι μελωδίες από τις καμπάνες. Τι καμπάνες του Καθεδρικού της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε, που τον Καιρό του Αντίσκηνου, ο μουεζίνης προσβλητικά κατέπνιγε με τα δικά του Αλλάχ-ακμπάρ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με αυτή τη μουσική, με αυτό το τοπίο γύρω μου, με αυτή την Εκκλησία που την έχουν προσκυνήσει ακόμη και μεγάλα μυαλά, όπως ο Δάντης Αλιγκιέρι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι. Μέσα από αυτήν έχω μάθει τι είναι γλυπτική, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ποίηση και λογοτεχνία, καθώς και τι σημαίνει ο συνδυασμός της ομορφιάς με τη γνώση. Χάρη σ’ αυτήν άρχισα κάποτε ν’ αναρωτιέμαι τι είναι το Καλό και το Κακό, αν υπάρχει Θεός. Αν μας έπλασε Εκείνος, ή εμείς Εκείνον και αν η ψυχή είναι μια χημική ένωση που μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε εργαστήρια ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Και, μα τον Θεό…
  Βλέπετε; Πάλι χρησιμοποίησα τη λέξη «Θεός». Παρ’ όλες τις λαϊκές και αντικληρικές μου αντιλήψεις, παρ’ όλο τον αθεϊσμό μου, είμαι τόσο διαποτισμένη από τον Καθολικό πολιτισμό, ώστε αυτός να είναι αναπόσπαστο μέρος του γραπτού και προφορικού μου λόγου. Μα τον Θεό, για όνομα του Θεού, προς Θεού, δόξα τω Θεώ, Θεέ και Κύριε, Παναγία μου, έλα Παναγία μου, Χριστέ και Παναγιά μου, στην ευχή του Χριστού. Χριστέ μου… Τέτοιες εκφράσεις μου έρχονται τόσο αυθόρμητα, που δε συνειδητοποιώ ότι τις λέω ή ότι τις γράφω. Και να σας τα πω όλα; Παρ’ όλο που ποτέ δε συγχώρεσα την Καθολική Εκκλησία για τα αίσχη που μου επέβαλε, με πρωταρχικό εκείνο της γ…..ς Ιεράς Εξέτασης που τον δέκατο έβδομο αιώνα έκαψε ζωντανή την προγιαγιά μου Ιλντεμπράντα, την κακόμοιρη την Ιλντεμπράντα, παρ’ όλ’ αυτά, οι μελωδίες από τις καμπάνες συνεχίζουν να γλυκαίνουν την καρδιά μου. Μου αρέσουν.
  Επίσης, μ’ αρέσουν όλες αυτές οι όμορφες αγιογραφίες με τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους. Είμαι μάλιστα συλλέκτρια παλαιών εικονισμάτων. Επίσης, μου αρέσουν τα αβαεία και τα μοναστήρια και τα περιβόλια τους. Μου δημιουργούν μια ακαταμάχητη αίσθηση γαλήνης και συχνά ζηλεύω αυτούς που μένουν σ’ αυτά. Και, εν τέλει, ας το παραδεχτούμε: οι καθεδρικοί ναοί μας είναι πιο όμορφοι από τα τζαμιά, τις συναγωγές, τους βουδιστικούς ναούς και τις άχρωμες εκκλησίες των Διαμαρτυρομένων. …. Όλ’ αυτά τα συμβολικά στολίδια που ανήκαν στη δική μου ζωή. Στον δικό μου πολιτισμό. Ξέρετε, στον κήπο του εξοχικού σπιτιού μου στην Τοσκάνη, υπάρχει ένα μικρό, παλιό ξωκλήσι. Δυστυχώς, είναι πάντοτε κλειστό. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου, κανείς δεν το φροντίζει. Κάθε φορά που επιστρέφω στην πατρίδα, πηγαίνω και το ανοίγω. Ξεσκονίζω την Αγία Τράπεζα, προσέχω να μην έχουν κάνει φωλιές τα ποντίκια ή να μην έχουν φάει καμιά σελίδα από τη Σύνοψη. Και, παρά τον λαϊκισμό μου, τον αθεϊσμό μου, εκεί μέσα νιώθω άνετα. Παρά τις αντικληρικές απόψεις μου, εκεί μέσα νιώθω γαλήνη. (Και βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι Ιταλοί θα εκμυστηρεύονταν το ίδιο πράγμα. Σε μένα το έχει εκμυστηρευτεί, Θεέ και Κύριε, ο ίδιος ο Ενρίκο Μπερλινγκουέρ, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας, ο άνθρωπος που εισήγαγε τον ιστορικό συμβιβασμό μεταξύ μαρξιστών και καθολικών…).

  Για όνομα του Θεού, για άλλη μια φορά, αυτό που θέλω να πω είναι ότιεμείς oι Ιταλοί δεν βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τους Αμερικανούς.Δεν είμαστε ένα χωνευτήρι πολλών και διάφορων ειδών, δεν είμαστε ένα μωσαϊκό από ανομοιομορφίες, συγκολλημένες μονάχα με μια υπηκοότητα.Εννοώ ότι ακριβώς επειδή η πολιτιστική μας ταυτότητα είναι ήδη προσδιορισμένη από τη χιλιόχρονη ιστορία μας, δεν μπορούμε ν’ αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών που δεν έχουν καμιά σχέση μ’ εμάς… Και που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, να απορροφηθούν από εμάς. Αντίθετα, μάλιστα, θέλουν να μας απορροφήσουν εκείνοι. Θέλουν ν’ αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Και στο μεταξύ, μας αναστατώνουν με την οπισθοδρομική άγνοιά τους, με την οπισθοδρομική μισαλλοδοξία τους, με την οπισθοδρομική θρησκεία τους. Αυτό που εννοώ είναι ότι στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτο-εγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα. Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι’ αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα.Γιατί θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας. Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία την οποία κερδίσαμε, τον πολιτισμό που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει. Θα ήταν σα να ξεπουλούσα τη χώρα μου, την πατρίδα μου. Κι η χώρα μου, η πατρίδα μου δεν είναι προς πώληση.

  * Η Οριάνα Φαλάτσι (Oriana Fallaci: 1929 – 2006), η Ιταλίδα δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια και συγγραφέας, είναι γνωστή στην Ελλάδα για την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη και για το πολυδιαβασμένο βιβλίο της «Γράμμα σε Ένα Παιδί που Δεν Γεννήθηκε Ποτέ». Το πιο επιτυχημένο όμως εμπορικά βιβλίο της, είναι το “The Rage and The Pride” («H Οργή και η Περηφάνεια», εκδόσεις Γκοβόστης 2003), που εκδόθηκε λίγο μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Το βιβλίο συγκέντρωσε τα πυρά των κριτικών με το σκεπτικό ότι προκαλεί το «μίσος εναντίον των μουσουλμάνων». Το επόμενο και τελευταίο της βιβλίο ήταν το “The Force of Reason” (“La Forza della Ragione”σλαμική πίστη σπέρνει μίσος αντί αγάπης και σκλαβιά αντί ελευθερίας.

  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ) δηλ. «Η Δύναμη της Λογικής» που έγινε και αυτό best seller. Εκεί η Φαλάτσι γράφει πως τρομοκράτες έχουν σκοτώσει 6.000 ανθρώπους τα 20 τελευταία χρόνια στο όνομα του Κορανίου και πως η ισλαμική πίστη σπέρνει μίσος αντί αγάπης και σκλαβιά αντί ελευθερίας.

  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

  http://ieroslochos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4192.html

 • ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

  Ο Θυμωμένος Ξένος – Καλώς ήρθατε στο τρελοκομείο της Σουηδίας!

  https://www.youtube.com/watch?v=yqIQ8sivNWg

  Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβ 2016

  serreosoo8

  Χρειάστηκε να το ξανανεβάσω για να αποφύγω το μπλοκάρισμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ (σαν την Γερμανία που η Στάζι κάνει καταπληκτική δουλειά στο φλαγκάρισμα και τη φίμωση)

  serreosoo8

  +Mchals Dltas Όταν ακούς «δημοκράτες» να κρατάς μικρό καλάθι!
  Ξέρεις πολύ καλά φίλε Μιχάλη ότι οι υποκριτικές και διχαλωτές γλώσσες τους δεν μπορούν να πουν την αλήθεια, δεν έχουν ούτε την αξιοπρέπεια ούτε το θάρρος να αντιδράσουν προστατεύοντας τους λαούς από τους οποίους εκλέχτηκαν για να προασπίζουν τα συμφέροντα τους!

  Είναι κυβοβουλευτικοί ΤΥΡΡΑΝΙΣΚΟΙ, με την αρχαία έννοια και προασπίζουν τα συμφέροντα και τις εντολές των χρηματοδοτών τους
  Μιλάνε για ένα «σχέδιο» να απελάσουν 70.000 από αυτούς που οι ίδιοι προσκάλεσαν και εισήγαγαν όταν από την πίσω πόρτα φέρνουν και άλλους με την μορφή της «επανένωσης των οικογενειών» των «προσφύγων» που πήγαν τα τελευταία χρόνια, συν αυτούς που παντρεύονται γυναίκες από τις χώρες καταγωγής τους και τις φέρνουν με τις οικογένειες τους, συν τα παράνομα «παιδιά» (συγγενών τους)που αναγνωρίζουν ως δικά τους και τα φέρνουν και εκείνα, συν τις νέες γυναίκες που παντρεύονται γιατί υποτίθεται ότι χώρισαν τις προηγούμενες ενώ ζούνε ακόμα μαζί (η πολυγαμία είναι κάτι συνηθισμένο γι’αυτούς) συν….συν….συν….συν…συν…

  serreosoo8

  +MetalEngulfer Η «δημοκρατία» τους αρχίζει και τελειώνει με τον κυνοβολευτισμό. Όταν νοιώσουν κίνδυνο αρχίζουν την φίμωση και τις διώξεις σαν καλοί Σιωνιστές. https://www.youtube.com/watch?v=PzJUF2JsprU

  Η διαφορά μεταξύ «Ελευθερίας του λόγου» και «Υποκίνησης Μίσους»!

  https://www.youtube.com/watch?v=PzJUF2JsprU

  ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ YouTube

  Σιωνιστικός πόλεμος εναντίων των Χριστουγέννων και των Χριστιανών!

  https://www.youtube.com/watch?v=iOCteaHsv-M

  Στο βιβλίο του ο Kalergi σημειώνει:Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος

  Θέλουν να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και στην θέση του να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες!

  ΕΓΕΡΘΗΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ »ΘΥΜΑΤΟΣ»
  Άρθρο του Francesco Lamendola
  Μετάφραση – Σχόλια: Ιωάννης Αυξεντίου

  Είμαστε μάρτυρες, κατά την πορεία των τελευταίων δεκαετιών,
  ενός φαινομένου ολοένα αναπτυσσόμενου και διαδιδόμενου:
  την αυξανόμενη, διάχυτη και σχεδόν αχαλίνωτη θυματοποίηση
  σημαντικών πτυχών της κοινωνικής, πολιτικής, νομικής, οικονομικής και πολιτισμικής διαλεκτικής.

  Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αρκεί όποιος θεωρεί ότι παραβιάστηκαν τα δικαίωμα του
  (στην υγεία,
  στην μόρφωση,
  στο να τελειώσει το πανεπιστήμιο χωρίς να διαβάζει,
  να υιοθετήσει παιδί αν και είναι γκέι,
  να πάρει σύνταξη στα 50)
  παρουσιάζεται, με έναν καλό δικηγόρο,
  υπό την μορφή θύματος,
  και έχει σίγουρη την νίκη.
  Και όχι μόνον:
  ο ρόλος του θύματος μπορεί να μετατραπεί σε ένα κερδοφόρο επάγγελμα,
  ένας τρόπος για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα
  της προσωπικής του συντήρησης.

  Στο επίπεδο της πολιτικής:
  σήμερα οι πόλεμοι γίνονται
  για να υπερασπιστούν τα »θύματα»,
  για να τα προστατέψουν από τα »εγκλήματα» του πιο ισχυρού.
  Με αυτή την αιτιολόγηση, στο τέλος του δεύτερης χιλιετηρίδας,
  τα δυτικά έθνη έκαναν έναν σκληρότατο πόλεμο
  εναντίον της Σερβίας,
  κατηγορώντας την ότι δεν σέβεται
  τα ανθρώπινα δικαιώματα των Aλβανών του Κοσσόβου
  και αποσκοπεί στην εθνοκάθαρση.
  Μετά την δυτική επέμβαση,
  το Κόσσοβο αφαιρέθηκε από την σερβική κυριαρχία και,
  όταν έκλεισαν τα φώτα της δημοσιότητας,
  ο σερβικός πληθυσμός υποβλήθηκε
  σε διακρίσεις και βιαιότητες εκ μέρους των Αλβανών,
  έτσι ώστε να γίνει μία πραγματική εθνοκάθαρση.
  Αλλά πλέον, στο φαντασιακό της παγκόσμιας δημόσιας γνώμης
  και επίσης για τους διεθνείς οργανισμούς δικαιοσύνης,
  οι ένοχοι ήταν οι Σέρβοι
  και οι Αλβανοί ήταν τα θύματα:
  οι ρόλοι είχαν ήδη ανατεθεί
  και κανείς δεν γύρισε να μιλήσει για εκείνη την ιστορία,
  κανείς συμπονετικός και αμερόληπτος δημοσιογράφος
  ΔΕΝ ξανάναψε τις τηλεκάμερες για να καταγράψει
  εκείνο που τα πρώην θύματα
  έκαναν στους πρώην ενόχους,
  τώρα πλέον ανίσχυρους.

  Παρόμοια συζήτηση μπορεί να γίνει
  για ορισμένες κατηγορίες παράνομων μεταναστών,
  οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να περιμένουν
  να γίνει δεχτή η αίτηση τους για πολιτικό άσυλο,
  για να επιδοθούν σε εγκληματικές πράξεις
  μέσα στην χώρα που τους φιλοξενεί και τους συντηρεί.
  Η λήψη μιας αυστηρής στάσης έναντι αυτών,
  αμέσως εγείρει την κατηγορία του ρατσισμού.
  Επιπλέον, ισοδυναμεί
  με την άρνηση ενός υποτιθέμενου δικαιώματος:
  της αδιάκριτης και χωρίς όριο υποδοχής…

  Σχόλια:

  Στην Ελλάδα, την εδραίωση της »δικτατορίας του θύματος»

  την έχει αναλάβει, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν,
  μεταξύ πολλών άλλων,
  το κανάλι MEGA
  σε »αγαθή» συνεργασία
  με την οργάνωση AVAAZ του Τζωρτζ Σόρος.
  Πάντως μην ανησυχείτε,
  θα πάρουμε το βραβείο Νόμπελ
  και για άλλη μία φορά η Ελλάδα θα πρωτοτυπήσει:

  πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία

  μία χώρα θα τιμηθεί με το βραβείο νόμπελ,

  διότι ηθελημένα

  παραδόθηκε στον ισλαμικό αποικισμό.

  Σε αυτή την περίπτωση, πράγματι…

  κλάψτε για το θύμα!

  http://theodotus.blogspot.gr/2016/02/blog-post_22.html#more

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

 • Η αφέλεια,
  η αφασία
  και η μυωπία
  ως “χριστιανικές αρετές”
  (3)
  (και η λογική του «δε με νοιάζει τίποτα»)

  Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

  Μοιάζουν να είναι αδιάφοροι.

  Δεν συγκινούνται με τίποτα.

  Απολαμβάνουν την ‘νιρβάνα’ τους.

  Και παριστάνουν ότι είναι ‘υπεράνω’ όλων αυτών

  που έχουν κάνει τους Έλληνες να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και στην αγωνία.

  Πετάνε σε ροζ συννεφάκια ή παίζουν με μαεστρία το παιχνίδι της Νέας Τάξης;

  Δεν τους λέει τίποτα το γεγονός ότι τα κύματα των λαθρομεταναστών

  καταφθάνουν από την Τουρκία.

  Δεν τους ανησυχεί καθόλου ότι επιβεβαιώνεται το ‘Δόγμα Οζάλ’:

  “Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα

  αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ”.

  Δεν αντιλαμβάνονται ότι γείτονες

  δεν έχουμε τους Ιρλανδούς,

  τους Βέλγους

  και τους Αργεντινούς.

  Δεν έχουν ακούσει για τα σχέδια

  των Αλβανών,

  των Σκοπιανών

  και των Τούρκων

  εις βάρος της πατρίδας μας;

  Ιδιαίτερα αυτήν την χρονική συγκυρία,

  δεν τους τρομάζει καθόλου η ιδέα

  ότι η μία ανυπόληπτη και γονατισμένη Ελλάδα

  θα πρέπει να δείξει ότι είναι ‘καλό παιδί’

  και να δεχτεί ότι την διατάξουν

  οι μεγάλοι αφεντάδες της Οικουμένης.

  Δεν ανησυχούν για την έντεχνη και από καιρό

  σχεδιαζόμενη δημιουργία

  ‘μειονοτήτων’.

  Δεν ανησυχούν μήπως σε κρίσιμη στιγμή

  οι χιλιάδες νεοβαπτισμένοι «Έλληνες» στρατευθούν με τον εχθρό;

  (Για διαβάστε τι καταγγέλλει μία καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ του Πειραιά.

  Για διαβάστε τι λένε τα παιδιά
  των σημερινών (λαθρο)μεταναστών

  και αυριανών «Ελλήνων» για τη χώρα μας).

  http://www.eglimatikotita.gr/2010/03/blog-post_4408.html

  Δεν τους νοιάζει η αύξηση της εγκληματικότητας
  που έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις
  και έχει κάνει την ζωή των περισσοτέρων Ελλήνων (αλλά και αλλοδαπών) κόλαση.
  Δεν τους νοιάζει που ορισμένοι απελπισμένοι
  από την απουσία ενός ανίκανου κράτους
  που τους έχει προ πολλού εγκαταλείψει
  και τους θυμάται μόνο για φόρους ή για ψήφους,
  είναι στο παρά πέντε να αγοράσουν όπλα
  και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους,
  μετατρέποντας την ‘σύγχρονη’ Ελλάδα
  σε ατελείωτο Φαρ Ουέστ.

  Δεν τους απασχολούν οι βιασμοί
  που έχουν γίνει καθημερινό πλέον φαινόμενο,
  ακόμα και μέρα μεσημέρι.

  Ή μήπως πρέπει να τους αποδεχτούμε ως ‘τιμωρία μας’,
  γιατί έναν τέτοιο αισχρό επιχείρημα ξεστόμισε,
  η γνωστή και από τα κανάλια κα. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ,
  ειδική σύμβουλος του Υφυπουργού Προ. Πο. κ. Βούγια,
  η οποία τόλμησε (και είναι και γυναίκα!)
  να δηλώσει για τον βιασμό 27χρονης Ελληνίδας
  από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια: «…
  Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία.
  Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν
  και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες».

  Πώς να κρίνεις ορισμένους ‘εγκέφαλους’,
  που ούτε λίγο ούτε πολύ,
  κατάντησαν από την πολύ ‘σοφία’ τους
  και την πολύ ‘ευαισθησία’ τους
  να κατηγορούν συλλήβδην όλους τους Έλληνες ότι αυτή
  – η έξαρση της εγκληματικότητας και το καθεστώς του τρόμου –
  είναι η ‘δίκαιη τιμωρία’ τους
  για το ‘έγκλημά’ τους ότι συμμάχησαν με την ‘πλουτοκρατία’
  και την ‘αποικιοκρατία’ της δυτικού πολιτισμού!

  Έλα να το πεις αυτό στην 95χρονη γιαγιά που βιάσανε στην Εύβοια
  και στην 87χρονη στο Μενίδι οι Πακιστανοί.
  Έλα!
  Πες της «καλά να πάθεις γιαγιά που ήσουν με τους αποικιοκράτες».

  Πες το!

  Δεν τους νοιάζει που το παραεμπόριο οργιάζει
  στερώντας από το κράτος γύρω στα 5 δις (!!!)
  εν μέσω οικονομικού ‘σφιξίματος’,
  αλλά παρόλα αυτά κανένας ‘αρμόδιος’ δεν δείχνει να συγκινείται,
  την ώρα που τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο
  σπρώχνοντας δεκάδες και εκατοντάδες στην ανεργία;
  Δεν τους νοιάζει που τα ξενοδοχεία στην Αθήνα,
  κλείνουν το ένα μετά το άλλο και απολύεται κόσμος.
  Δεν τους νοιάζει που ακόμα και τον χώρο της Ακρόπολης
  και του ‘περίλαμπρου’ νέου Μουσείου
  έχουν καταλάβει παράνομοι μικροπωλητές

  από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

  Δεν τους νοιάζει που την ώρα
  που το εισόδημα του λαού δέχεται άγρια επίθεση
  από την κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών,
  Γ. Ραγκούσης φροντίζει να… ελαφρύνει
  από οικονομικά βάρη τους μετανάστες,
  καθώς στο εν λόγω νομοσχέδιο
  για την Χορήγηση Ιθαγένειας
  το παράβολο πολιτογράφησης από 1.500 ευρώ μειώνεται σε 700,
  ενώ η επαναίτηση από 700 ευρώ μειώνεται στα 200!
  Αν υπολογίσουμε ότι θα πολιτογραφηθούν ως Έλληνες 250.000 μετανάστες,
  εύκολα αντιλαμβανόμαστε πόσα χρήματα θα χάσει το κράτος μόνο από τις αιτήσεις:
  πάνω από 200 εκατ. ευρώ, τα οποία θα τα… γλιτώσουν οι μετανάστες!

  Δεν τους καίγεται καρφί για την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων φυματίωσης,
  (η οποία ‘επέστρεψε’ απειλητικά!)
  ηπατίτιδας, και άλλων λοιμωδών νοσημάτων,
  μέχρι και λέπρας, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής των λαθρομεταναστών,
  ότι η Αθήνα έχει γεμίσει αμέτρητες πολυκατοικίες ‘υγειονομικές βόμβες’,
  που ακόμα και ελεγκτές υγείας μολύνθηκαν κατά τους ελέγχους,
  ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και οι αλλοδαποί ξεπερνούν το 80%
  του συνόλου των πολιτών που καταφεύγουν στα επείγοντα.

  Δεν τους απασχολεί η συστηματική παραχάραξη της ιστορίας

  και η διαστρέβλωση των πάντων,

  από τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης

  και της αποεθνοποίησης,

  που έφτασε στα όρια της ύβρεως,

  όταν έγινε γνωστό ότι στην πρώτη σελίδα της αιτιολογικής έκθεσης

  του εν λόγω Νομοσχεδίου,

  προς ενίσχυση δήθεν της αφομοιωτικής ικανότητος της ελληνικής κοινωνίας

  να αποδέχονται ‘μετανάστες με διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό’,

  αναφέρεται η περίπτωση

  των Μικρασιατών και των Ποντίων Προσφύγων

  μετά την Καταστροφή του 1922 (!!!!)..

  δηλαδή για το ΠΑΣΟΚ οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες

  είναι το ίδιο με τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς…

  Δεν τους νοιάζει που με το ‘Δουβλίνο 2’

  που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση,

  όλοι οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται παράνομα

  απαγορεύεται να προωθηθούν άλλες ευρωπαϊκές χώρες

  και έτσι λιμνάζουν στην χώρα μας.

  Δεν τους νοιάζει που είναι ξεκάθαρο

  ότι σε μία τέτοια εποχή που η απογοήτευση

  και η δυσφορία του λαού φτάνει στο απροχώρητο

  και μία κοινωνική εξέγερση είναι πολύ πιθανή,

  η κυβέρνηση έδειξε περισσή σπουδή να εφεύρει νέους ψηφοφόρους

  που βέβαια το τι θα ψηφίσουν κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια

  (ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδας,

  Ζ. Ντ. Κολομπανί προκάλεσε ‘σεισμό’ όταν τόλμησε

  στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου να καταγγείλει

  ότι πίσω από το εγχείρημα αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες ψηφοθηρίας,

  οι οποίες θα ωφελήσουν το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ).

  Δεν του πάει το μυαλό κανενός ότι μέσα από την νομιμοφάνεια

  του εν λόγω νομοσχεδίου εξυπηρετούνται μικροπολιτικές σκοπιμότητες

  καθώς βρισκόμαστε μπροστά

  σε μία ‘βίαιη’ πολιτική απόπειρα αλλαγής της σύνθεσης του εκλογικού σώματος

  και ‘βίαιη’ απόπειρα αλλοίωσης της εθνολογικής

  και πολιστισμικής ταυτότητας του ελληνικού έθνους – κράτους.

  Δεν τους νοιάζει που κανείς δεν μπορεί να μας πει

  πόσοι ακριβώς είναι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα.

  (Ο Πρωθυπουργός μίλησε για νομιμοποιηθέντες 534.000,

  ο Υπουργός Εσωτερικών για 900.000,

  το Υπουργείο Εσωτερικών για 1.000.000

  και ο πρόεδρος των μεταναστών, Κολομπανί για 2.500.000!!!

  Μόνο από τον πίνακα των συλληφθέντων αλλοδαπών

  από την Διεύθυνση αλλοδαπών της Αστυνομίας

  βγαίνει το συμπέρασμα: από 2006 έως 2009 συνελλήφθησαν 480.085.

  Όταν για έναν που συλλαμβάνεται μπαίνει άλλος ένας

  (ο Ο.Η.Ε. μιλάει για δύο ή τρεις!) κάντε τον λογαριασμό.

  Δεν τους νοιάζει που την ίδια ώρα

  η Ελλάδα γερνάει, συρρικνώνεται,

  Αλλά λένε ότι για αυτό οι μετανάστες θα ‘βοηθήσουν’

  στο πρόβλημα και θα αναζωογονήσουν τον ελληνισμό!

  Αντί να δοθούν κίνητρα στην ελληνική οικογένεια

  να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει θέλουν να μας αντικαταστήσουν!

  Δεν τους απασχολεί που το 1993
  η τότε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή γι το Δημογραφικό Πρόβλημα,

  είχε καταλήξει σε εντελώς άλλα συμπεράσματα:

  Μεταξύ άλλων:

  «Ο επαναπατρισμός των πολιτικών προσφύγων και η μαζική έλευση ομογενών (Ποντίων και Βορειοηπειρωτών)

  με σωστή πολιτική παρέμβαση θα έχει θετικά αποτελέσματα.

  Η πολιτεία πρέπει να τους βοηθήσει να εγκατασταθούν και να εργαστούν,

  όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά κυρίως σε αγροτικές και ημιαστικές περιοχές

  και να δώσουν μία νέα δυναμική σε πολλές αγροτικές περιοχές

  κυρίως της Βορείου Ελλάδος.

  Οι κοινές πολιτιστικές ρίζες και η Ορθοδοξία βοηθούν πολύ στην προσαρμογή και αφομοίωση τους από την ελληνική κοινωνία.

  Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί

  η είσοδος και η απασχόληση εκατοντάδων χιλιάδων ξένων μεταναστών

  νομίμως (και παρανόμως κυρίως)

  εισελθόντων στη χώρα μας στις τελευταίες δεκαετίες.

  Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών – αλλοδαπών

  κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες,

  η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών

  που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα

  (προστριβές στην αγορά εργασίας,

  αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες

  στους ασφαλιστικούς οργανισμούς,

  αύξηση εγκληματικότητας,

  διακίνηση ναρκωτικών κλπ) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν

  την ελληνική κοινωνία λόγω

  του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ,

  που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής».

  Τι άλλαξε από τότε.

  Το ότι πήγε η Ελλάδα ακόμα πιο χαμηλά!

  Αυξήθηκε η υπογεννητικότητα,

  αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση.

  Τυχαία όλα αυτά;

  http://redskywarning.blogspot.gr/2010/03/3.html

  ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ hotspots ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ;;;;;

  ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ;;;;;;

  ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΜΟΝΟΝ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  ΕΙΝΑΙ : 1 .000 .000 , ΒΑΛΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ

  ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ

  ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

  ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

  ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ …………………….

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ

  ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

  ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ

  ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗΓΕΝΗ

  ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ

  ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΟΛΑ

  ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ,

  ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΞΑΔΕΛΦΙΑ, Κ.Τ.Λ

  ΕΜΕΙΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ .

  ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΔΙΑΘΗΚΗ

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ

  ΤΙΤΛΟΣ: 5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4

  ΤΙΤΛΟΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M
  ΕΣΤΙΑΣΕ…………….
  ΣTO OTI ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

  Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,

  Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ

  ΤΙΤΛΟΣ: ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ……………………..

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΘΗΝΗ .

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ