«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΧΙ στην κατοχή, ΝΑΙ στην ρήξη,

ΑΝΑΜΝΗ

ήταν το μήνυμα της μαζικής αποχής στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Την ώρα που το 44,8% των 9.840.525 εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους είπε ΝΑΙ στην ξενόδουλη κατοχή, ένα 55,20% βροντοφώναξε ΟΧΙ στην νομιμοποίηση των μνημονίων και των κοτσαμπάσηδων. Η λαϊκή πλειοψηφία αποφάσισε να βγεί από το 41χρονο λήθαργο της, να ‘ρθει σε ρήξη με το σύστημα και να αναθέσει τώρα σε Έλληνες την διακυβέρνηση της χώρας.

 

 

 

Στις τελευταίες εκλογές της μεταπολίτευσης πρυτάνευσε πνεύμα πολιτικής αναισθησίας, ανθελληνισμού και ψεύδους, διεξήχθηκαν δε σε ατμόσφαιρα έντονης δυσοσμίας, σήψης και αποσύνθεσης. Οι υποψήφιοι με τα «αριστερά» και τα «δεξιά» προσωπεία, όλα καλόπαιδα της τρόϊκας, ελλείψει χαρακτήρα και προσωπικότητας, επιστράτευσαν ακόμη και πεθαμένους προκειμένου να εντυπωσιάσουν, με αποτέλεσμα, στα «πολιτικά καλλιστεία», τα debate, να νικήσει πάλι ο Αλέξης Τσίπρας, ως ο καλύτερος μίμος και κλώνος του Ανδρέα Παπανδρέου. Στην Ελλάδα της κατοχής, της πείνας, της ανεργίας, της κοινωνικής αμορφωσιάς, των δημεύσεων, των αυτοκτονιών, των χιλιάδων παράπλευρων απωλειών και της εξαθλίωσης όλα επιτρέπονται πλην της οποιασδήποτε συζήτησης που αναφέρεται στα προβλήματά της και στις προτάσεις που προτείνονται για την λύση τους.

Στην πάλαι ποτέ γενέτειρα της Δημοκρατίας, η αλήθεια ανήκει στα αρνητικά, ενώ ο φαρισαϊσμός και η κοινωνική βαρβαρότητα στα θετικά κεκτημένα του κοινοβουλευτικού «πολιτισμού». Ο άνθρωπος του Σόρος και τα φασιστοειδή, γύρω του, κατόρθωσαν μέσα σε λίγους μήνες, όχι μόνο να ξεφτιλίσουν πολλάκις την νοημοσύνη των κακομοίριδων οπαδών τους αλλά και να αναλάβουν, μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις», την αποκλειστική διαχείρηση της μπίζνας του χρέους και της πείνας στην αποικία, ακριβώς επειδή τώρα χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης και των Γερμανών.
Η αποδοχή του 3ου μνημονίου και η συμφωνία επιμήκυνσης, για 30 έτη, του δικαιώματος αποπληρωμής του χρέους, που έπεται, είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οι Γερμανοί δρομολογούν τον διαμελισμό του Ελληνικού κράτους. Οι δυνάμεις κατοχής ήταν και οι εμπνευστές του δημοψηφίσματος που χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι στην επιβολή των capital controlls, οι δε Τσίπρας και Καμμένος, τα πιόνια, που εκτελούν εντολές. Η δέσμευση των καταθέσεων και οι περιορισμοί στις συναλλαγές οδήγησαν στην άνευ όρων παράδοση της κοινωνίας στους τραπεζίτες και στο πλαστικό χρήμα, στην κατάργηση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, στην αναστολή θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων και στην de facto δήμευση κάθε ιδιωτικού περιουσιακού τίτλου «χάριν» αποπληρωμής του δημοσίου χρέους. Η ΑΕ, με μετόχους τους Τσίπρα, Μεϊμαράκη, Γεννηματά, Καμμένο, Λεβέντη, Θεοδωράκη και Σια, παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς.

Τίποτε δεν συμβαίνει τυχαία σ’ αυτή την χώρα. Τα πάντα, αφού πρώτα στρεβλώνονται, χλευάζονται και απαξιώνονται, ξεπουλιώνται και καταστρέφονται στο τέλος βάση σχεδίου που επεξεργάστηκαν ανθέλληνες, ντόπιοι και ξένοι, διεθνιστές και ναζί. Σε «χαρτάκι» της πρεσβείας, που «κυκλοφόρησε» την 13.09.15, γράφτηκαν τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών, τα ίδια ακριβώς (μέχρι δύο ψηφία μετά το κόμμα) με αυτά που ανακοινώθηκαν το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου από το Υπουργείο των Εσωτερικών (βρέθηκε «τυχαία» στην κατοχή της συζύγου υπούργού πριν πέσει στα χέρια γνωστού δημοσιογράφου) που αποδεικνύει ότι η Γερμανία δεν οργανώνει (Ουκρανία και Μολδαβία το ’14 ή Ελλάδα και Καταλονία το ’15) μόνο «δημοκρατικές» εκλογές αλλά εγγυάται και «έντιμα» αποτελέσματα.

Τώρα, 71 χρόνια μετά την κατοχή της χιτλερικής και 5 χρόνια αφότου γίναμε αποικία της μερκελικής Γερμανίας, ανακάλυψε ο Έλληνας ότι κόμμα της εμπιστοσύνης του είναι μόνο τα παιδιά και οι άνθρωποι του και στο εξής, τις αποφάσεις του για το σπίτι, τη γειτονιά, την πόλη και την πατρίδα του θα τις παίρνει έχοντας το μέλλον τους ως μοναδικό κριτήριο. Το ΟΧΙ του στις εκλογές τρομοκράτησε την χούντα και τ’ αφεντικά της τόσο που τον κατέστησε στόχο της φασιστικής επίθεσης του παρακράτους από την επομένη των εκλογών. Ήταν το ΟΧΙ των νοικοκυραίων στις δημεύσεις των όσων απέκτησαν με κόπους και θυσίες και της φτωχολογειάς στον κυνισμό, στην αδιαφορία και στην αδικία με την οποία την αντιμετωπίζει το καθεστώς. Είναι η συντριπτική πλειοψηφία του λαού που αποφάσισε να πάρει το τιμόνι της χώρας στα χέρια της για να κτίσει επιτέλους την Ελλάδα των ονείρων της.

Είναι η Ελλάδα με τα κότσια και την θέληση να σπάσει τα δεσμά της, να αποκαταστήσει τη συνταγματική νομιμότητα, να καταγγείλει το παράνομο χρέος, να αποδώσει δικαιοσύνη, να αναγκάσει τη Γερμανία να πληρώσει για τα εγκλήματά της και να αντιδράσει στα αδιέξοδα με επενδύσεις σε γραμμές παραγωγής ποιότητας, τόσο σε υπηρεσίες και προϊόντα όσο και σε θέσεις εργασίας με μισθούς που θα επιτρέπουν στις οικογένειές να ζούν αξιοπρεπώς. Είναι η πατρίδα-προστάτιδα όλων των παιδιών της, που δεν θα τ’ αφήνει στην ανάγκη τους αβοήθητα, να πεινάσουν, ν’ αυτοκτονήσουν ή να μεταναστεύσουν αλλά θα τ’ αγκαλιάζει με ένα κράτος δικαίου, πάντα ισχυρό και ανθρώπινο και με θεσμούς ταγμένους να σέβονται και να υπηρετούν τον πολίτη. Είναι η χώρα που θα σταθεί στα πόδια της, θα βασίζεται μόνο στις δυνάμεις της και θα ζει λεύτερη και περήφανη, δίχως δανεικά, μνημόνια και «προστάτες».

Κακά τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις. Η πατρίδα είναι υπό κατοχή, ο δε λαός έρμαιο της πείνας, της εξαθλίωσης και του θανάτου που του παρήγγειλαν οι τύραννοι. Στον αιώνα τον άπαντα δεν θα ‘ρθει ανάπτυξη στην χώρα, όσο αυτή δεν παράγει δικό της δίκαιο και ζει σύμφωνα με τα μνημόνια των Γερμανών, δηλώνοντας υποταγή στους νόμους των δυνάμεων κατοχής.

Εμείς είμαστε οι σκλάβοι και για μας θα γράψει η ιστορία ότι λευτερωθήκαμε επειδή, μαζί με τις συνειδήσεις, ξαναβρήκαμε τις αξίες και τις ρίζες μας πάνω στις οποίες ξαναχτίσαμε την Ελλάδα. Είμαστε πια πολλοί και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να μας διαιρέσουν πάλι σε φατρίες και να μας διαλύσουν. Τώρα, που μας ενώνουν περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν, ωρίμασε η ιδέα για έναν αγώνα με σχέδιο και με τις δυνάμεις ενωμένες γύρω από τη Σημαία, για τα αυτονόητα, «λευτεριά, δικαιοσύνη, δημοκρατία, πρόνοια, παιδεία και εργασία».

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΥΓ.: ΟΧΙ μόνο λόγια, βάλτε και το δικό Σας λιθαράκι στην προσπάθεια!

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΟΧΙ στην κατοχή, ΝΑΙ στην ρήξη,

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Φίλοι μου, όλα αυτά είναι χιλιάδες φορές ειπωμένα. Με βρισιές απειλές κατάρες και ευχολογια δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα. Αυτός ο λαός χτυπιέται 2175 χρόνια ανελέητα. Είναι πλέον θύμα του εαυτού του. Ολοι φοβάστε να αναφέρεται το θύτη αυτού του λαού μήπως και σας πουν ρατσιστές. Ξέρετε !,και πολύ καλά ποία κολοφαρα είναι, π.χ. Τραπεζίτες , πολιτικοί, σύμβουλοι, κλπ, κλπ . Κάκος κατηγορείται τα κοθονια Γερμανούς , και άλλα δίποδα ηλιθια ανθρωποειδοι κατασκευασματα.Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται σε δύο λέξεις. ΠΑΙΔΙΆ, ΓΝΏΣΗ. Και ρωτάω που είναι λόγιοι να ξεστραβοσουν το ποπολο. Είπε κάποιος πριν 65 χρόνια μην αφήνετε τους Έλληνες να μορφωθουν και να μάθουν για την ιστορία τους διότι θα κυβερνησουν πάλι τον κόσμο. Ουίνστον Τσόρτσιλ. Αυτός που έδειξε με τα δύο δάχτυλα του τις δύο απ της δώδεκα φυλές που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο. Και φυσικά οι ηλιθιοι το λένε το σύμβολο της ελευθερίας. ΠΡΩΤΕΑΣ

    • Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις με τους λόγιους;;; Που είναι άραγε σήμερα που τους χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε και η πατρίδα τους;;;Έχω γράψει ότι ασχολούνται κάτω από τις βαριές και ζεστές ρόμπες τους να κανονίζουν τα πνευματικά τους δικαιώματα!Που στο διάολο έχουν κρυφτή τα θρύψαλα και σαπίζουν;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>