«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ! ΠΡΩΤΑ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ……..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
28.97.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η πολιτικο-οικονομικη περιφερειοποιηση του κοσμου όπως π.χ. δια των υπερεθνικων κατασκευων τυπου Ε.Ε. και ΒRICKS-οργανωσεων κ.α., είναι προφανως η μη υποψιαζομενη μεθοδος για την εγκαθιδρυση στο εγγυς μελλον μιας και μονο παγκοσμιας διακυβερνησης του πλανητη μας.

Αυτή παραμενει ως στοχος ακομη και σημερα, επειδη π.χ. οι κατά μεσο ορο ευρωπαιοι πολιτες της Ε.Ε. της εποχης του Μααστριχτ 1992 (η Ε.Ε. είναι και παραμενει μια υπερεθνικη κατασκευη όπως και η οργανωση BRICS των ημερων μας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που για αποπροσανατολισμο και μονο προωθειται για λογαριασμο του από τον Putin της Ρωσιας) παραμενουν αομη και το 2015 τυφλοι και ανικανοι να κατανοησουν τα δρωμενα για τον «Ένα Κοσμο» σε βαρος τους.

Για την ανικανοτητα αυτη συνεβαλε αποφασιστικα ο ηρωας του πνευματος, γερμανικης γλωσσας, που φερει το ονομα «Christian Morgenstern».

Ένα από τα ποιηματα του διατυπωσε αυτος την δευτερη συμπατικη αρχη της μοντερνας ιστορικης ερευνας  ως εξης:

«Και ετσι διατυπωνει μαχαιροκοφτερα, / τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεται να είναι».

Ο Christian Morgenstern προσεφερε ετσι στον κοσμο, με μια μονο διατυπωση, μια τελειως νεα σιωνιστικη Λογικη(!!!), που προοριζεται να αντικαταστηση την Λογικη του «Αριστοτελη».

Η νεα αυτή Λογικη εχει ηδη ανατρεψει επαναστατικα την διαδικασια εντοπισμου της Αληθειας, δηλαδη την τοποθετησε με το κεφαλι προς τα κατω!

Από εδώ και περα καθωριζουν οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ανεξαρτητα από κάθε ειδους εξωτερικων παραγοντων επιδρασης, οι ιδιοι,
τι είναι πραγματικοτητα και τι δεν είναι!

Πραγματικοτητα αποτελει η αναμενομενη παγκοσμια κυβερνηση, την οποιαν οφειλουν οι πολιτες του πλανητη μας να αποτρεψουν με όλα τα μεσα που κατεχουν!

Από το 1944 και πισω από την προπαγανδιζομενη «Ενωμενη Ευρωπη» κρυβονταν παντοτε για τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και τα τσιρακια του ο στοχος του «Ενός Κοσμου», για την πραγματοποιηση του οποιου οφειλαν πρωτα να κατασκευασθουν μερικες οντοτητες μεγαλων διαστασεων οπως η «Ε.Ε.» και η οργανωση BRICS που κατ’ εντολη προωθει
ο Putin της Ρωσιας.

Με την μεταφορα εθνικων δικαιοδοσιων στην Ε.Ε. και στην οργανωση BRICS μπορουν οι οργανωσεις αυτές να χρησιμοποιηθουν ως αλλοθι από τους πολιτικους των κρατων μελων τους: «Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε διοτι αυτά προερχονται από την Ε.Ε. ‘η από την οργανωση BRICS».
Τα ιδια ισχυουν και για τις οργανωσεις WTO, GATS, CETA, TTIP, TISA, TRIPS, ACTA και για άλλες, δια των οποιων περιοριζονται σημαντικα τα δικαιωματα των ευρωπαιων πολιτων και αυτων των ΗΠΑ.

 

 

 

Τα δικαιωματα αυτά ξεσκονιζονται όπως οι σκονες των τραπεζων.

Μετα την ληξη του 2. Παγκοσμιου Πολεμου συστηματικα ιδρυεν ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επικρατουσες οργανωσεις, οι οποιες ως υπερεθνικες κατασκευες στεκονται υπερανω των εθνικων κρατων ως π.χ. η παγκοσμιος τραπεζα, το ΔΝΤ, η WHO και άλλες. Από την στιγμη που ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επνιξεν την εντiμη οργανωση εμποριου ΙΤΑ (International Trade-Organisation) και την αντικατεστησεν με την GATT, εθεσεν τα θεμελια για την καταλυση των συνορων και των τελωνειων.

Η GATT ηταν ακομη μια κατασκευαστικη συμφωνια όταν αντικατασταθηκε από την WTO. Mε αυτην ακολουθησε και η GATS (General Agreement of Trade in Services), με την οποιαν διατυπωθηκαν εννοιολογικα, ότι ενδιεφερεν να αποκτησουν οι ετσι ονομασθεισες «Αγορες».

Τι κρυβεται όμως πισω από τις «Αγορες»; Περαν από τις τραπεζες, χρηματιστηρια, οικους αξιλογησης, Αγορες-Offshore ανηκουν εδώ οι διαφοροι δεικτες των χρηματιστηριων (Euro-Stoxx-50, Stoxx-50, DAX, FTSE, CAC, DJIA, S&P-500, Nasdag-Comp., Nasdag-100, Nikkel-225, EUREX κλπ.), Equity-Fonds, Hedge-Fonds και γενικα τα παντα που εχουν σχεση με την «Αγορα κεφαλαιων».

Εάν η εννοια «Αγορες» δεν χρησιμοποιηται με συμπληρωματικες ιδιαιτεροτητες ως π.χ. Εμπορικες-Αγορες και παραγωγικες-Αγορες, προκειται αποκλειστικα για τις ονομασθεισες πανω Αγορες κεφαλαιων που χαρακτηριζονται και ως εγκληματικες
οργανωσεις.

Όχι μονο η χρεωση της Ελλαδος αλλα η χρεωση και αλλων χωρων σε παγκοσμια κλιμακα, δεν θα λαμβανεν ποτε τις διαστασεις που εχουν σημερα, εάν οι «Αγορες» δεν ειχαν εφευρει κατι, που στις τελευταιες δεκαετιες θα επιταχυνεν τοσο γρηγορα και σε τετοια υψη την χρεωση των κρατων.

Κάθε δανειο, που λαμβανει ένα κρατος από τις ετσι ονομασθεισες «Αγορες», είναι συνδεδεμενο με στοιχηματα-CDS της Wall-Steet της Νεας Υορκης ‘η της City of London. Η κυρια εφευρεση των εγκληματιων της Wall-Street και της City of London ονομαζεται «Securitization» (εννοια δημιουργηθεισα από την αγγλικη λεξη security = Αξιοχαρτο) ‘η επισης και «Ομολογο».

Εδώ προκειται για την δημιουργια Εμπορευσημων «Αξιοχαρτων» από απαιτησεις, δηλαδη από αιτηματα ‘η αξιωσεις.

Όταν σε παλαιοτερες εποχες παραχωρουσε μια τοπικη τραπεζα π.χ. υποθηκες, εδινε χρημα με αντικρυσμα μιας αξιωσης προς τον δανειοληπτη.

Η αξιωση ηταν συνηθως ασφαλισμενη με ένα ακινητο.

Οι τραπεζες στους παλαιους καιρους ηταν υποχρεωμενες, ένα καθωρισμενο ποσοστο των καταθεσων των πελατων τους να το διατηρουν ως ρεσερβα που σημαινει, ότι μπορουσαν να δανειζουν ένα καθωρισμενο ποσοστο των χρηματων τους ως υποθηκες.

Η «Securitization» των Μεγαλοαπατεωνων, δηλαδη οι εγκληματικες ενωσεις των «Αγορων» μεταλλαξε το αποτελεσματικο και δικαιο αυτό συστημα.

Οι απατεωνες αρχισαν να δεματωνουν πολλα και παρομοια δανεια υποθηκων και να μεταβαλλουν την ροη των πληρωμων (Τοκοι και Χρεωλυσια) σε ένα νέο Δανειο.

Τετοιου ειδους Δανεια τοποθετηκαν σε Ασφαλειες, σε Fonds-Συνταξεων και σε ιδιωτες επενδυτες, οι οποιες ευχαριστως τα περνουσαν στα βιβλια τους.

Στην διαδικασια των «Ομολογων» διορθωνονταν εγκληματικα η δανειοληπτικη ικανοτητα των μεμονομενων δανειων, την στιγμη που η τραπεζα επενδυσεων, που της αναθετει η «Securitization», εκλεινε ασφαλειες για την αποπληρωμη των δανειων.

Στα κερδοσκοπικα και ρισκα Hedge-Fonds μπορουσε καποιος να καταγινεται με κενες πωλησεις και να χρεωνεται κατά το δοκουν, χωρις να ελεγχεται από καποια εποπτικη αρχη κεφαλαιων.

Μια συμπληρωματικη και επικινδυνη εναλλακτικη μορφη στα Hedge-Fonds δημιουργουν τα ετσι ονομασθεντα «οικονομικα παραγωγα».
Μπορει κανεις να μπη ευκολα μεσα στις συναλλαγες με παραγωγα, ποτε όμως δεν μπορει να βγη ξανα εξω.

Σημερα βρισκοντα παραγωγα σε λιστες σε πανω από 1700 μετοχες και σε μενονομενες τιμες όπως και σε περισσοτερους από πενηντα δεικτες χρηματιστηριων και σε πανω από εξηντα Exhange Traded Fubds.

Όλα τα παιχνιδια με παραγωγα εχουν το κοινο χαρακτηριστικο, ότι οι αγοραστες παραγωγων ονειρευονται διαρκεις επιδοσεις των κεφαλαιων τους πολύ ποιο πανω από τους τοκους των τραπεζων και παιρνουν για τον σκοπο αυτό και τα σχετικα ρισκα.

Οι παιχτες αυτοι είναι στενα συνδεδεμενοι με την ηλιθιοτητα, απερισκεπτια, υπεροψια και ανικανοτητα.

Στο εμπορειο με «Optionen» που αποτελουν ασφαλιστρα (Hedge) εναντι διακυμανσεων τιμων και ημερομηνιακο εμπορειο, υπαρχουν μια σειρα από οργανα: Swaps-τοκων, Swaps-νομισματων, Swaps-ολικης επιστροης, Swaps-ματαιωσης δανειων, Portofolio-Ασφαλειες και αλλα πολλα.

Τα ιδωτικα-Equity είναι επιχειρησεις που δεν καταγραφονται στα χρηματιστηρια, δηλαδη κατι το ομοιο όπως ένα κειστο Fonds ακινητων και μια Εταιρεια η οποια
στοχευει σε κλειστα Fonds ακινητων.

Ολες οι ως ανω εφευρεσεις των Μεγαλοαπατεωνων, δηλαδη όλα τα αξιοχαρτα ‘η καλλυτερα κολοχαρτα, αποτελουν οικονομικα οπλα μαζικης καταστροφης.

Περαν από την επισημη επιβαρυνση των δανειων με τοκους εγινε δυνατη και η συμπληρωματικη επιβαρυνση των δανειων με φανταστικα σε μεγεθος ποσα (CDS-χαρτια στοιχηματων) που υπερβαινουν κατά χιλιες φορες τους τοκους των δανειων.

Με την μεθοδο αυτή η Ελλας και όχι μονο αυτή, όπως και οι ΗΠΑ και η Γερμανια υπερχρεωθηκαν σε τετοιο βαθμο που είναι πλεον αδυνατο καποτε να ξεχρεωθουν.

Και με τα οικονομικα αυτά οπλα μαζικης καταστροφης η Ελλας δολοφονηθηκε!

Το ελληνικο χρεος είναι χρεος των εγχωριων και ευρωπαιων εγκληματιων και όχι χρεος του ελληνικου λαου.

Το χρεος αυτό στο μεγαλυτερο του μερος είναι εγκληματικα στοιχηματα των κερδοσκοπων και διοχετευθηκε κατά τον ποιο εγκληματικο και υπουλο τροπο στον ελληνικο λαο.

Τα σωσιβια σωτηριας της Ε.Ε. και του ΔΝΤ (Μνημονια 1 και 2 και τωρα 3) ηταν και είναι
οργανα ελεγχου της Ελλαδος από εγκληματικες οργανωσεις της παγκοσμιας εξουσιας.

Με το Μνημονιο 3 που ξεπλυνεται στις ημερες μας στην «αριστερη» κολυμβηθρα του Σιλωαμ ξεπλυθηκαν από την προδοσια τους και ολοι οι προδοτες των κυβερνησεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και των δυο μαζι, που οφειλαν να στηθουν προ των εκτελεστικων αποσπασματων στον τοιχο και δη χωρις χαριστικες βολες.

Τετοια όμως γινονται με Ενοπλες Δυναμεις και Σωματα Ασφαλειας που εχουν Αρχυδια……

Η τοποθετηση των Απατεωνων της Ε.Ε. κατευθυνεται από την
πολιτικην του εξουσιαζειν ‘η καταστρεφειν!

Η Ελλας της σημερον δεν είναι αυτή που μπορει να απειληση την Νεα
Ταξη Πραγματων, αυτή που μπορει να την απειληση θανασιμα είναι η «Ακροπολη των Αθηνων» και η «Ολυμπια» με τις αρχες, αξιες και ιδανικα και με το πνευμα τους που εκπεμπουν.

Δεν είναι τυχαιο το γεγονος που στις ημερες μας λαμβανουν χωρα στο Βερολινο για πρωτη φορα οι αθλητικοι αγωνες MACCABI, δηλαδη των Μακκαβαιων, που ποτε δεν θα
ξεχασουν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη!

Όπως εκτοπισθηκε η Λογικη του Αριστοτελη από την Λογικη του Morgenstern ετσι
επιδιωκεται να εκτοπισθουν οι «Ολυμπιακοι Αγωνες» από τους «Αγωνες MACCABI» των σιωνιστων!

Δεν είναι τυχαια συνεπως η δολοφονια της Ελλαδος από τους σιωνιστες μαζι με τα εγχωρια τσιρακια τους!

Αυτοι είναι οι πραγματικοι λογοι για την απωλεια του ελεγχου του εμπορειου, του προ’υ’πολογισμου και των Αγορων από την Ελλαδα, για τις μεγαλες στρατιωτικες επιβαρυνσεις της (οι μεγαλυτερες κατά κεφαλην απ’ ολες τις άλλες χωρες του ΝΑΤΟ), για την αναπτυξη της κλεπτοκρατιας της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ καθ’ ολη την Μεταπολιτευση, για την εγκληματικη δραση της Τροικα στην χωρα μας και για την «νεοφιλελευθερη Αριστερα» που μας κυβερνα σημερα και ξεπλυνε με την προδοσια της όλα τα αλλα μνημονιακα εγχωρια καθαρματα.

Η σωτηρια δηθεν Τροικα είναι αυτη η οποια δανεισε τους Ελληνες τιμαριωτες του σιωνισμου, δηλαδη την Ελιτ της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ χρηματα δηθεν για την σωτηρια της Ελλαδος, τα οποια χρησιμοποιηθηκαν για τις πληρωμες των οφειλων μας, που δεν ηταν οφειλες, στις γερμανικες, γαλλικες και αγγλικες τραπεζες, δηλαδη σε εγκληματιες για την στηριξη των ιδιωτικων ελληνικων(;) τραπεζων.

Η Ελλας λεηλατηθηκε κατά τον ποιο αθλιο τροπο από τους απατεωνες της Ε.Ε. και εχασε την ανεξαρτησια της κινδυνευοντας να χαση και την εδαφικη της ακεραιοτητα.

Δια των ως ανω απατεωνων εχασαν την ζωη τους αυτοκτονωντας πανω από 10.000 Ελληνες και θα χασουν την ζωη τους από πεινα εκατονταδες χιλιαδες ανεργοι και συνταξιουχοι δια της αυξησεως των τιμων τροφιμων και του ΦΠΑ (23 %).

Οι ως ανω εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες με τις οικογενειες τους θεωρουνται από τα καθαρματα της Ε.Ε. ως «αχρηστοι καταναλωτες τροφιμων» που πρεπει να πεθανουν από την πεινα.

Τα καθαρματα αυτά καποτε όμως θα πληρωθουν με φερετρα!

Προωθωντας την Νεα Ταξη Πραγματων τους, οι Γυπες προσγειωθηκαν ηδη στην Ελλαδα όπως σε λιγο θα προσγειωθουν και στις άλλες χωρες μελη της Ε.Ε. για να τις κατασπαραξουν και για να τις φαγουν.

Από την πρωτη αρχη της ιδρυσης της Ε.Ε. στοχος των Μεγαλοαπατεωνων ηταν να την λεηλατησουν ομαδικα.

Δεν προκειται συνεπως για κατασκευαστικο προβλημα της Ε.Ε. σχετικα με την αποτυχημενη σωτηρια της Ελλαδος.

Ολοκληρη η Ε.Ε. είναι ένα προβλημα και δεν εχει καμμια σχεση με την Ευρωπη των Πατριδων!

Μυθο συνεπως για χιλιες και μια νυχτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου αποτελει η προπαγανδα οτι πολλα εκατομμυρια ευρωπαιων είναι κατά της οικονομικης ανευθυνοτητας της Ε.Ε. και κατά των Ελληνων.
Και ο Μυθος αυτος γεννηθηκε στην κολοεφημεριδα των σιωνιστων που φερει το ονομα «Bild». Οι ιδρυτες και οι εξουσιαζοντες σημερα στην Ε.Ε. επιδειωκουν την καταστροφη της Ευρωπης των Πατριδων με την οποιαν αληθως δεν εχουν καμμια σχεση.

Η Ευρωπη αυτή θα επανιδρυθει στο χωρο που γεννηθηκε, στο χωρο περιξ της Μεσογειου Θαλασσης!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
27.07.2015

DIE METHODE DER EINWELT-REGIERUNGSGAUNER!!!
EINTEILUNG DER WELT «ZUERST» IN EIN PAAR GROSSREGIONEN, KONZIPIERT ALS DIKTATORISCH REGIERTEN SUPERSTAATEN…….

Dr. Georg Chaziteodorou

Die politisch-wirtschaftliche Regionalisierung der Welt wie z.B. durch die supranationalen Konstrukts E.U. und BRICS-Organisation u.a. ist offensichtlich die unverdächtigste Methode der Anbahnung in der nahe Zukunft einer einzigen Weltregierung. Sie ist es heute noch, da z.B. der europäische Durchschnittsbürger, die E.U. von Maastricht von 1992 (ein
supranationale Konstrukt der von der internationalen politischen Zionismus gewollt war und bleibt) und die BRICS-Organisation von heute (die von den gleichen Gauner geplant und von Putin realisiert wird), auch im Jahre 2015 noch keineswegs als die unmittelbaren Vorstufen zu «Einen Welt»
durchschaut hat. Dafür hat der berühmte Geistesheroe deutscher Sprache mit dem Namen «Christian Morgenstern» gesorgt. In einem seiner überaus tiefsinnigen Gedichte hat genau er und kein anderer nämlich das angekündigte zweite
Universalprinzip moderner Geschichtsforschung in einer dieses Grundsatzes würdigen poetischen Weise erstmals so formuliert:

«Und also schließt er messerscharf, / dass nicht sein kann, was nicht sein darf»

Christian Morgenstern hat nämlich mit einem Schlag der Welt eine völlig neue zionistische Logik (!!!) zu Verfügung gestellt,
die dazu berufen ist die Logik von «Aristoteles» abzulösen.
Diese neue Logik hat den Vorgang der Wahrheitsfindung
buchstäblich revolutioniert d.h. auf den Kopf gestellt! Nunmehr bestimmen die Vasallen des internationalen politischen Zionismus, unabhängig von irgendwelchen äußerlichen
Faktoren, selbst, was Tatsache ist und was nicht! Und Tatsache ist die kommende Weltregierung, die mit allen Mitteln zu verhindern gilt!
Seit 1944 und hinter der offiziell propagierten «europäischen Einigung» für den internationalen politischen Zionismus und seine demokratisch gewählten Hofschranzen unausgesprochen immer nur das Ziel der «Einen Welt» war, zu deren Errichtung die Region «E.U.» zuerst und die Region BRICS-Länder von Putin danach, die Bausteine für die Eine Welt liefern sollten. Durch die Übertragung nationaler Rechte an die EU und an die BRICS-Organisation kann der internationale politische die E.U. und die BRICS-Organisation Dinge Mauscheln, die einen
eingeübten Ausdruck des Bedauerns in die Gesichter der nationalen Politiker zaubern, wenn sie sagen:
«Wir können nichts machen, das kommt von der E.U. oder von der BRICS-Organisation». Das gilt auch für die WTO, GATS, CETA, TTIP, TISA, TRIPS, ACTA und einiges mehr, mit dem die Rechte der amerikanischen und europäischen Bürger wie Krümel von Tisch geweht werden. Nach dem 2. Weltkrieg konnte der internationale politische Zionismus dominierten Organisationen gründen, die als supranationale Einrichtungen
der Nationalstaaten sogar übergeordnet waren, wie die Weltbank, der IWF, die WHO und weitere. Indem der internationale politische Zionismus, die ITA (International Trade-Organisation) als korrekte Handelsorganisation

abwürgte, dafür kurz darauf GATT ins Leben rief, konnte er den
Grundstein dafür legen, Grenzen und Zölle aufzulösen. GATT war noch ein Vertragswerk, aber seine Folgeeinrichtung, die WTO, war auch ein supranationales Gebilde und mit der WTO kam GATS (General Agreement of Trade in Services), mit dem definiert wurde, was «die Märkte» so allen interessierte und sie deshalb in die Finger bekommen wollte. Was verbirgt sich
hinter «die Märkte»? Hier sind gemeint Banken, Börsen, Rating-Agenturen, offshore-Märkte, die unterschiedlichen Indizes der Börsen (Euro-Stoxx-50. Stoxx-50, DAX, FTSE, CAC,
DJIA, S&P-500, Nasdag-Comp., Nasdag-100, Nikkel-225, EUREX usw.), Equity-Fonds, Hedge-Fonds, kurz alles, was mit dem Kapitalmarkt zusammenhängt. Wenn der Begriff «Märkte»
ohne weitere Spezifikation z.B. Handels-Märkte und
priduzierende-Märkte genannt wird, dreht es sich ausschließlich um die oben genannte Kapitalmarkt-Ableger,
die immer mehr den Eindruck einer kriminellen Vereinigung hinterlassen. Nicht nur die Verschuldung Hellas sondern auch die globale Verschuldung hätte nie zu ihrer heutigen Dimension auflaufen können, wenn «die Märkte» nicht etwas erfunden hätten, was es den Unternehmen ermöglichte, in den letzten drei Dekaden die Verschuldungsmaschinerie zu stark zu beschleunigen. Jeder Kredit, den ein Land von den so genannten Märkten aufnimmt, ist mit den CDS-Wetten für die Wall-Street oder für die City of London gekoppelt. Die Haupterfindung der Verbrecher der Wall-Street und der City of
London heißt «Securitization» (abgeleitet von dem englischen
Wort security = Wertpapier) oder auch «Verbriefung». Hierbei
geht es im weitesten Sinn um die Schaffung von handelbaren Wertpapiere aus Forderungen.
Wenn in früheren Zeiten eine regionale Bank z.B. Hypotheken gewährte, gab sie Geld gegen eine Forderung an den

Kreditnehmer. Die Forderung war meistens durch die Immobilie gesichert. Da Banken damals waren gezwungen, einen bestimmten Prozentsatz ihrer Einlagen als Kapitalreserve zu
halten, könnten sie also nur einen bestimmten Prozentsatz ihrer Mittel als Hypotheken ausleihen. Die «Securitization»
der Supergauner bzw. der kriminelle Vereinigung der «Märkte»
veränderten diesem bewährten System. Man fing viele ähnliche
Hypothekenkredite zu bündeln und den Zahlungsstrom (Zinsen und Rückzahlung) in eine Anleihe umzuwandeln. Diese Anleihen wurden bei Versicherungen, Pensionsfonds und Privatanleger platziert, die sie gerne in ihre Bücher nahmen. Im Prozess der «Verbriefung» wird die Kreditwürdigkeit der einzelnen Anleihen «betrügerisch aufgebessert», indem die Investmentbank, die mit der Securitization beauftragt wurde, Kreditversicherungen abschließt. Bei der spekulativen und riskante Hedge-Fonds kann man Leerverkäufe tätigen und sich beliebig verschulden, ohne von einer Finanzaufsicht überwacht zu werden. Eine weitere brisante Variante zu Hedge-Fonds stellen die so genannten Finanzderivate dar. Man kann leicht ins Derivategeschäft hinein- und fast nicht wieder herauskommen. Heute sind Derivate auf über 1700 Aktien und
Einzelwerte sowie mehr als fünfzig Indizes und über sechzig Exchange Traded Funds gelistet. Allen Derivate-Spielarten ist gemein, dass die Käufer Erträge dauerhaft über Marktrenditen erwirtschaften wollen und gehen hohe Risiken ein. Sie sind eng mit Dummheit, Leichtsinn, Selbstüberschätzung und Unfähigkeit verbunden. Bei der Handel mit Optionen die eine Absicherung (Hedge) gegen Kursschwankungen sind und Termingeschäfte gibt es eine Vielzahl von Instumente:
Zinnsswaps, Währingsswaps, Total Return Swaps, Kreditausfallswaps, Portοfolio-Versicherungen und vieles andere mehr. Private Equity sind nicht börsennotierte
Unternehmen d.h. sie sind so etwas Ähnliches wie ein

geschlossener Anlagefonds und eine Gesellschaft, die verschiedene Anlegerfonds initiiert.

Alle oben genannten Erfindungen bzw. Wertpapiere sind
finanzielle Massenvernichtungswaffen. Außerhalb von offizieller Zinsbelastung bei Krediten wurde es möglich
Phantasiesummen fällig werden zu lassen (CDS-Wetten-Papiere), die im Verhältnis zu den bekannten Zinsbelastungen ein Tausendfaches ausmachen. Dadurch kann Hellas, aber auch die BRD und die USA und jeder anderer Staat niemals schuldenfrei werden. Und mit diesen finanziellen Waffen ist Hellas ermordet worden. Die hellenischen Schulden sind
Schulden der einheimischen und europäischen Verbrecher
und nicht Schulden des hellenischen Volkes. Sie sind zum größten Teil verbrecherische Wetten der Spekulanten und wurden dem hellenischen Volk betrügerisch untergeschoben.
Die Rettungsringe der EU und IWF (Memorandum 1 und 2 und
Jetzt 3) waren und sind Kontrollinstrumente von verbrecherische Weltmacht-Institutionen und nichts anderes.

Die Einstellung der EU-Gauner zu Hellas wird geleitet von der
Politik des Herrschen oder Ruinieren! Nicht die Griechen von heute stellen für die neue Weltordnung eine Gefahr dar,
sondern der hellenische Geist, Werte und Ideale die noch «Akropolis von Athen» sendet. Deshalb verlor Hellas die
Kontrolle über Handel, Haushalt und Märkte, müsste als loyale Vasallen-Staat der NATO die höchsten Militärausgaben pro Kopf ihre Bevölkerung von allen EU-Mitgliedsstaaten halten, eine langfristige Korruption der kleptokratischen Elite der Konservativen N.D. und Sozialdemokraten PASOK finanzieren und der Sparprogramme der verbrecherische Troika der E.U. und IWF beugen. Diese Troika lieh dem hellenischen Vasallen-Staat von N.D. und PASOK Gelder als angebliche Rettungsringe,

die benutzt wurden, um Ruckzahlungen an deutsche, französische und englische Finanzoligarchen d.h. Verbrechern zu leisten, um private hellenische Banken zu stützen. Hellas
wurde von der E.U.- Gauner buchstäblich ausgeraubt und ihre
Souveränität beraubt. Diese «Gauner» sind für über 10.000
durch Selbstmord aus Verzweiflung gestorbenen Hellenen verantwortlich und werden durch die Anhebung der
Mehrwertsteuer bei Lebensmittel auf 23 % auch für die
Dezimierung hunderttausender «unnötigen für die Verbrecher Fresser» d.h. Arbeitslose Hellenen und ihre Familien und Rentner verantwortlich sein. Diese Verbrecher müssen eines
Tages gnadenlos mit Särge bezahlt werden. Bei der Vormarsch in Richtung Neue Weltordnung sind diese Geier bereits in Hellas gelandet und werden allen Mitgliedsländer der E.U. ein nach den anderen zerlegen und fressen. Von allem Anfang ging bei der Welt-Hoch-Finanzverbrecher darum die E.U. mit einer gemeinsamen Währung auf einmal ausrauben zu können. Damit bezieht sich der so genannte «Konstruktionsfehler» der EU nicht nur auf Hellas, sondern auf alle Euro-Staaten.
Das Märchen dass Abermillionen Europäer sich gegen ein E.U. der wirtschaftlichen Verantwortungslosigkeit und gegen die Hellenen ausgesprochen haben, ist ein Märchen der Bild-Zeitung von Tausend und eine Nacht und ausgedacht von gefährlichen Gauner für die Menschheit. Diese Gauner in Wirklichkeit wollen das Europa der Vaterländer zerstören!
Nicht Europa der Vaterländer sondern das E.U. – Gebäude soll zusammenbrechen. Das Europa der Vaterländer soll im
Ursprungsbereich d.h. um das Mittelmeer neu endstehen.

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>