«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν ξέρω αν σκέφτηκα λογικά στον παραλογισμό, ή παράλογα στην λογική;

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Σίγουρα πείρα μέρος υπέρ του ΟΧΙ, δεν θα έπαιρνα μέρος αν ήταν εκλογές κομματικές όπως έχω υποσχεθεί και το εφαρμόζω.
Υπάρχουν πράγματα που μας ξαφνιάζουν και προσπαθούμε να εξηγήσουμε τις σκοπιμότητες τέτοιων γεγονότων.

Παράδειγμα,  η αποπομπή Βαρουφάκη και η σύγκληση των κομμάτων.
Η ομόφωνη συμφωνία εκτός του ΚΚΕ που τελικά δεν είναι συμφωνία αλλά του κώλου τα εννιάμερα!
Το να διώξεις τον υπουργό οικονομικών γιατί το θέλουν οι νταβατζήδες είναι πολύ κακή κίνηση, διότι δηλώνεις προκαταβολικά ότι πας να παραδοθείς άνευ όρων, ακόμα και αν πίσω από την αποπομπή κρύβεται και κάτι άλλο σε βάρος του Βαρουφάκη.
Το να καλέσεις τα κατακάθια που έχουν απομείνει από το σάπιο πολιτικό σύστημα από την αντιπολίτευση για δήθεν κοινή πλεύση που δεν είναι κοινή για να τους κάνεις νοματαίους από την στιγμή που τους έφτυσε ο λαός, ούτε και αυτή είναι καλή κίνηση.
Επειδή όμως στην πολιτική αυτό που λέγεται και φαίνεται δεν είναι αληθινό, ο γράφων δίνει 15 ημέρες στον πρωθυπουργό να αποδείξει ότι ήξερε τι έκανε και με τις δυο περιπτώσεις παραπάνω!

 

 

Όμως θα πρέπει ο αναγνώστης και οι Έλληνες να γνωρίζουν, ότι δυστυχώς είμαστε γεμάτα όπως και όλος ο κόσμος, στον Γ παγκόσμιο πόλεμο.
Οι δυο πρώτοι παγκόσμιοι πόλεμοι έγιναν με τα όπλα χρησιμοποιώντας πολιτικούς μαριονέτες όπως ο Χίτλερ, Μουσολίνι, Ιαπωνία και άλλα φασιστικά καθεστώτα για την πραγματοποίηση την επικράτηση της Νέας Τάξης,
Στην ουσία το επέτυχαν έβαλαν τις βάσεις και ας νομίζουμε εμείς ότι έχασαν.
Ο τρίτος Παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος θα είναι ο χειρότερος από τους δυο προηγούμενους.
Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έχει αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια, η νέα τάξη έχει όλα τα ατού στα χέρια της, έχει χιλιάδες πολιτικούς μαριονέτες που δουλεύουν για αυτό το σκοπό.
Έχει βάλει στο χέρι τα εργαλεία που ελέγχει τους λαούς, πέρα από τις μαριονέτες πολιτικούς, έχουν δική τους την ενέργεια, το νερό, την διατροφή, τα φάρμακα, τον έλεγχο του περιβάλλοντος και φυσικά την πολεμική βιομηχανία και την τεχνολογία.
Το τελευταίο εργαλείο είναι ο πλήρης έλεγχος του χρήματος και εκεί είμαστε τώρα.
Γιατί το λέω αυτό; Διότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας δεν έχει πολλά χαρτιά, για να μην πω καθόλου, για να κινηθεί. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν ούτε φιλίες πολιτικές, ούτε φιλίες των λαών με γεωπολιτικά κριτήρια, εδώ συμβαίνει από την σκύλα στην Χάρυβδη!
Ο ένας σε σφάζει φανερά Αμερικανοί και Ευρωπαίοι και ο άλλος δήθεν φίλος σου Ρωσία και άλλοι πισώπλατα! Πέρα από την πολιτική εξέλιξη των πραγμάτων σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο, σε ότι αφορά τους Έλληνες, το πρώτο όπλο, εργαλείο σωτηρίας είναι όσοι έχουν λεφτά να αγοράσουν κτήματα, να φύγουν από τις πόλεις, στις πόλεις είσαι έρμαιο στις δυνάμεις της Νέας τάξης.
Θα μου πει κάποιος τι είναι αυτά που λες, ούτε λίγο ούτε πολύ μας λες ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Ναι αυτό λέω, για να υπάρξει σωτηρία πρέπει όλοι οι λαοί ενωμένοι να ανατρέψουν τις μαριονέτες που τους έχουν δώσει οι περισσότεροι άθελα τους την εξουσία.
Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει αναίμακτα, θα πρέπει να θυσιαστούν εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι για να νικήσουν το κτήνος της Νέας τάξης.
Και αυτό ακόμα είναι πάρα πολύ δύσκολο διότι έχουν φροντίσει όχι μόνο να έχουν παντού τις μαριονέτες τους, αλλά να έχουν διχάσει και τους λαούς μεταξύ τους αλλά και σε τοπικό επίπεδο ενός έθνους, για να μην μπορούν να ενωθούν.
Να θυμάστε το εξής το τελευταίο οχυρό είναι τα μετρητά στο χρήμα, αν επικρατήσει η κάρτα χάσαμε όλοι οι λαοί και το τελευταίο κάστρο άμυνας.
Η γυναίκα μου μου λέει μην αποκαρδιώνεις τους αναγνώστες σου, δεν νομίζω ότι τους αποκαρδιώνω, αλλά τους προετοιμάζω για τον πόλεμο που είναι ύπουλος και απρόσωπος.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>