Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ο Σόιμπλε κάνει ότι μπορεί για να τινάξει στον αέρα την προοπτική συμφωνίας – Το βέτο και οι 4 όροι που θέτει

Αυτοί οι πληρωμένοι μένουμε στο ευρώ από τους προδοτες πολιτικούς και από τον φανερό πλέον εχθρό, συνεχίζουν να επιμένουν να μείνουμε στο ευρώ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για μενουμε στο ευρω

Αυτός…  ξέρει γιατί θέλει το ευρώ, εσείς ξέρετε;;;

Αν ναι μπορείτε να πάρετε αεροπλάνο καράβι και να πάτε στις Βρυξέλλες να σας φιλοξενήσουν και να σας ικανοποιήσουν… Ντροπή σας ρε ρεμάλια να βλέπετε τους συνανθρώπους σας να τρώνε σκουπίδια, να συνωστίζονται να πάρουν ένα γεύμα για να μην πεθάνουν, να κανουν βουτιά στους κάδους, να πηδάνε από απελπισία στο κενό, να καταστρέφονται οικογένειες λόγο ανεργίας, να κλείνουν οικογενειακές μικρές βιοτεχνίες για να μείνουν μόνο τα ξένα τραστ και εσείς μαζοχιστικά και πρόστυχα να λέτε στους δολοφονους μας σκοτώστε τους όλους, είναι παρακατιανοί και πολυέξοδοι, δεν μας χρειάζονται έχουμε αλλοδαπούς! Ντροπή σας βρομερά σκουλήκια, δεν θα βρείτε ησυχία και θα νιώσετε την φρίκη της ψυχής σας έστω και την ώρα που θα ξεψυχάτε, αν έχετε μέσα σε αυτό το σάπιο σώμα ψυχή, προδοτικά καθάρματα του μένουμε στο ευρώ!

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το 99% από αυτούς είναι χριστιανοί!!!!!!! Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις!

 

 

 

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλευρό του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, κ. Σόιμπλε τάχθηκαν και άλλοι υπουργοί Οικονομικών, οι γνωστοί «δορυφόροι» της Γερμανίας
– Πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος διέκοψε το Eurogroup αντιδρώντας στην ύπαρξη δύο κειμενων, ένα των δανειστών και ένα της ελληνικής κυβέρνησης
– Ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε πως στο Eurogroup πως πολλοί υπουργοί αντέδρασαν με τις προτάσεις των Θεσμών
– Μεταξύ άλλων, ο κ. Σόιμπλε απαιτεί από την Αθήνα να ζητήσει επίσημα παράταση του προγράμματος

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές είναι κρίσιμες και δύσκολες και μέσα σε αυτό το δραματικό κλίμα, υπάρχει και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε που σύμφωνα με πληροφορίες κάνει ότι μπορεί για να δυναμιτίσει το κλίμα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προερχόμενες από πηγές το ΔΝΤ, το Ταμείο δέχθηκε η αποπληρωμή των δόσεων και της πρώτης δόσης της ΕΚΤ τον Ιούλιο να πληρωθούν από τον ESM και η Αθήνα να πληρώσει τον μηχανισμό το 2023. Και ενώ όλοι συμφώνησαν σε αυτό, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, κ. Σόιμπλε τα τίναξε όλα στον αέρα και έθεσε βέτο.

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός υπουργός, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του ζητάει 4 σκληρούς όρους ώστε να υπάρξει συμφωνία:

1. Επίσημο αίτημα της Ελλάδας για παράταση
2. Συμφωνία για εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων
3. Έγγραφο που η Ελλάδα να αποδεικνύει ότι μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της
4. Επίσημη διαβεβαίωση ότι στις 30 Ιουνίου θα πληρώσει τη δόση του ΔΝΤ

Νωρίτερα και ενώ η πρόταση των δανειστών χαρακτηρίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση ως βαρβαρότητα και Αρμαγεδδών, μέσα στο Eurogroup υπήρξε υπουργός Οικονομικών που δήλωσε πως αυτό το κείμενο των Θεσμών είναι επιεικές και μαλακό.

Και αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε ο οποίος μαζί με άλλους πέντε υπουργούς, τους λεγόμενους ως δορυφόρους της Γερμανίας εξέφρασαν την άποψη πως αυτό το κείμενο ήταν πολύ light και θα δυσκολευτούν να το περάσουν από τα κοινοβούλια των χωρών τους.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο ο κ. Σόιμπλε και οι «φίλοι» του απειλούν πως ακόμα κι αν υπάρξει μία συμφωνία αυτή μπορεί και να μην περάσει από τα ξένα κοινοβούλια, κάτι που θα προκαλέσει ακόμα μία εμπλοκή στη διαδικασία.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η αντίθεσή τους σε αυτό το κείμενο των Θεσμών, που ορισμένοι υπουργοί Οικονομικών δήλωσαν πως αυτό το κείμενο προδίδει τα Μνημόνιο, θέλοντας να δείξουν πως θα περίμεναν πολύ πιο σκληρά μέτρα.
Πέρα από αυτό όμως, ο κ. Σόιμπλε ήταν εκείνος που κατάφερε να διακόψει τη συνεδρίαση του Eurogroup το μεσημέρι, μαζί με άλλους 7 υπουργούς, καθώς έδειχναν να αντιδρούν στην ύπαρξη των δύο προτάσεων, μία των δανειστών και μία της κυβέρνησης.

Μάλιστα, αυτό το μπλογκ των υπουργών φέρονται να ζήτησαν οι Θεσμοί να εξετάσουν τις ελληνικές προτάσεις και να τις ενσωματώσουν στο δικό τους κείμενο.
http://www.newsit.gr/

Ουσιαστικά ο κ. Σόιμπλε τορπίλισε μια συμφωνία που θα μπορούσε να είχε κλείσει με αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μην χρειαζόταν να πάμε σε νέο Eurogroup το Σάββατο με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Αλλες πληροφορίες που μεταδίδει το real.gr, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έθεσε βέτο ώστε να μην υιοθετηθεί η πρόταση να παρέμβει ο ESΜ και να διευκολύνει την Ελλάδα για την αποπληρωμή των δόσεων του ΔΝΤ και των ομολόγων της ΕΚΤ.
Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, και για την οποία το ΔΝΤ δεν έφερε αντιρρήσεις, η αποπληρωμή της δόσης ύψους 1,6 δισ. η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου να πραγματοποιηθεί με δάνειο του ESM το οποίο θα αποπληρωθεί το 2023. Επίσης προτάθηκε τα ομόλογα της ΕΚΤ, ύψους 6,8 δισ. ευρώ , που πρέπει να αποπληρωθούν στις 20 Ιουλίου να εξαγοραστούν κι αυτά – μέσα στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης- λίγες ημέρες νωρίτερα από τον ESM και η πληρωμή τους να μετατεθεί και εδώ για το 2023. Όλα τα παραπάνω, υπό την προϋπόθεση ότι θα έπρεπε πρώτα να έχουν νομοθετηθεί τα συμφωνημένα μέτρα και έχει εφαρμοστεί τουλάχιστον ένα μέρος τους (πχ ΦΠΑ).

Σύμφωνα με αξιωματούχο του ΔΝΤ που εμπλέκεται στην διαπραγματεύσεις «ο Β.Σόιμπλε όχι μόνο τορπίλισε την πρόταση, αλλά έθεσε και ζήτημα προς την ΕΚΤ να κλείσει την στρόφιγγα της ρευστότητας μέσω του ELA , θέτοντας ζήτημα ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται η στήριξη των ελληνικών τραπεζών.
Την ίδια γνώμη είχε και ο κεντρικός τραπεζίτης της Γερμανίας Γ. Βάιντμαν ο οποίος ζήτησε να κλείσει η ρευστότητα μέσω ELA υποστηρίζοντας ότι οι ελληνικές τράπεζες χρηματοδοτούνται από την ΕΚΤ και με τα λεφτά αυτά αγοράζουν έντοκα, στηρίζουν δηλαδή το δημόσιο.

Related posts: