«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ……. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Ο Πλάτωνας, ο Επίκουρος, ο Αριστοτέλης είπαν ξεκάθαρα πως πρέπει να είναι ο άριστος ηγέτης που θα ζητήσει να χειριστεί τα κοινά του ΕΘΝΟΥΣ.

Η ασκούμενη πολιτική από όποιον ασκείται πρέπει να είναι και φιλόσοφος, διαφορετικά είναι κακός και άχρηστος στο αντικείμενο αυτό της άσκησης οικονομικής πολιτικής.  Και ιδιαίτερα τόνισαν ότι η οικονομία πρέπει να είναι μόνο από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο και την ευτυχία του, δηλαδή την ευημερία του!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

PD Dr.- Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

          05.03.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η εντολη του λαου στις εκλογες της 25.01.2015 ηταν ξεκαθαρη:

«Διαπραγματευση εντος Ευρωζωνης και παραμονη με καθε τροπο στο  Ευρω και κατ’ επεκταση στην Ε.Ε.».

Η δηθεν αριστερη αλλα στην πραγματικοτητα νεοφιλελευθερη και  παγκοσμιοποιημενη κυβερνηση της Αριστερας που εκλεγει την 25.01.2015, θελει δεν θελει, θα εφαρμοζει τις ιδιες πολιτικες που εφαρμοζαν οι προγουμενες   προδοτικες και μνημονιακες κυβερνησεις, ανεξαρτητα απ’ αυτα που  διατυμπανιζει ο νυν υπουργος οικονομικων.

Ο Μπαρουφας αυτος δεν γνωριζει ουτε την γραμματικη του ελληνικου αλφαβητου και γραφει το μικρο ονομα του «Γιαννης». δηλαδη «Ιωαννης», ως «Γιανης»!

Δεν ειναι αγνωστο οτι το πιο τελειο εργαλειο λογου και επιστημης, δηλαδη η Ελληνικη Γλωσσα, βαλλεται διαχρονικα απο τους εχθρους του Ελληνισμου, οι οποιοι υβριζουν τα γραμματικα και αναθεματιζουν τα γραμματα και βρισκονται εντος των τειχων μας σημερα στο υπουργειου πολιτισμου, παιδειας και θρησκευματων και στο πανεπιστημιο Αθηνων κατευθυνομενοι απο το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατια και απο τις πολιτικες «κρυπτοδυναστειες» του Νεποτισμου ολων των προδοτικων πολιτικων δυναμεων.

Στα ως ανω καθαρματα οφειλεται η καταργηση της αρχαιας Ελληνικης Γλωσσας για να αποκοπουν οι Ρωμιοι απο τις ριζες τους και η καθιερωση του μονοτικου και της φωνητικης ορθογραφιας για να κανουν τους Ρωμιους δυσλεκτικους και με το λατινικο αλφαβητο γνησιους δηθεν  ευρωπαιους.

Στο ως ανω υπουργειο και πανεπιστημιο κατασκευαζεται η ετικετα της αγραμματοσυνης, η οποια καρφιτσωνεται στους ανθρωπους σαν τον ως ανω Μπαρουφα, που απεχθανονται την ορθογραφια……

 

 

 

Ο ως ανω Μπαρουφας, που θελει να μας σωσει οπως και ο γερμανος συναδελφος του, δεν γνωριζει, οτι το ζητημα καταργησης της Ελληνικης Γλωσσας, που αποτελει ζωογονο πηγη απ’ οπου αντλουν ολες οι γλωσσες του κοσμου, αποτελει προαιωνιο στοχο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ο οποιος γνωριζει πολυ καλα, οτι τοτε θα επιτυχει την δουλοποιηση της ανθρωποτητας, οταν θα μπορεσει να την εξαχρειωση και να την εξαγριωση.

Μηπως εδω κρυβεται και η σημερινη τραγικη οικονομικη κατασταση της πατριδας μας;

Μηπως για τον λογο αυτο το θυμα παρουσιαζεται για θυτης;

Η επιβιωση και η προαγωγη ενος Λαου οπως και η παρακμη και ο θανατος αυτου αποτελει αποκλειστικα εργο της ηγεσιας αυτου.                                                                                                                  

Απο ποιους ομως αποτελειται ο Ελληνικος Λαος και η ηγεσια αυτου;

Ο Ελληνικος Λαος και η ηγεσια αυτου αποτελειται απο Ελληνες που βιστηκαν πνευματικα και εγιναν Χριστιανοι, κακοποιηθηκαν εθνικα και εγιναν Βυζαντινοι, δηλαδη Ανατολικορωμαιοι και δολοφονηθηκαν συνειδησιακα και εγιναν Ρωμιοι.                                                                                                              

Οι σημερινοι Ρωμιοι συνεπως που κατοικουν την Ελλαδα, πολιτες ‘η ηγετες,  δεν ειναι τιποτε αλλο απο την χειριστη μορφη καταπτωσης των Ελληνων.

Ο νομος ο οποιος εξασφαλιζει την επιβιωση και προαγωγη του λαου αυτου δεν ειναι η οικονομια του αλλα η υπαρξη της Ελληνικης Γλωσσας. 

Ολοκληρη η Ελληνικη Ιστορια αποδεικνυει, οτι, αν παντοτε οπως και σημερα μπορουμε να μιλαμε για καποια «Υπαρκτη Ελλαδα», αυτο δεν οφειλεται στην οικονομια της αλλα αποκλειστικα και μονο στο σταθερο γεγονος, οτι απο το απωτατο παρελθον και αδιαλειπτα μεχρι σημερα ωμιλειτο και εγραφετο αυτο που ονομαζουμε «Ελληνικη Γλωσσα».

Οποιαδηποτε αλλη προ’υ’ποθεση ‘η σταθερα γερμανικης ‘η σιωνιστικης προελευσης για την επιβιωση δηθεν της Ελλαδος ειναι ψευδαισθηση, αυταπατη ‘η απολυτη αγνωσια της Ιστοριας.

Συμπερασματα:

Ο λαος αυτος ουτε σωτηρια επιδεχεται αλλα και ουτε την θελει.

Προτιμα να παραμεινη Δουλοπαροικος μιας γερμανικης αποικιας χρεους και να εργαζεται για 200 ευρω τον μηνα.

Προτιμα να ελπιζη στην εκ νεου γιγαντωση του δημοσιου, στην καταργιση των φορων, στη παραμονη του βουτηγμενος στην διαφθορα και στις μιζες.

Προτιμα να εξυμνη την επιβραβευση των παρανομουντων και των μπαταξηδων, την νοοτροπια της αρπαχτης, του βολεματος και του πλιατσικου κ.α. πολλα και παρομοια.

Δεν θελει την ζωη εκτος Ευρω, διοτι αυτη θα ειναι πολυ δυσκολη και θα απαιτησει αυταρχεια αγαθων που θα προερχονται απο σκληρη και ντοπια παραγωγη και εναν υπερπαραγωγικο δημοσιο τομεα.

Η ζωη αυτη εκτος Ευρω θα μειωσει τις εισαγωγες, θα εξαναγκαση τον λαο σε μεταρρυθμιση και σε αγωνα για λιγη αξιοπρεπεια αλλα με λιτοτητα, με ελεγχο, με ολικη διακοπη του ξεπουληματος του δημοσιου πλουτου,  με παταξη της εφαρμογης νεοφιλελευθερων εμμονων.

με αλλαγη της νοοτροπιας  και τις μεχρι σημερα συνηθειες του λαου. Δηλαδη δυσκολα γι’ αυτον πραγματα! Θα ειναι μια εποχη της υποχρεωτικης δραστηριοτητας του στα πλαισια αυτονομιας.

Θα αναγκαστει να κατανοηση το νοημα της κοσμικης αρμονιας, της συμβιωσης με τις φυσικες δυναμεις και την πνευματικη αναζητηση και να αντιστρεψη τις προτεραιοτητες στην παραγωγικη ροη του πλουτου, προκειμενου να ικανοποιηθουν οι αναγκες της αμεσης κοινωνικης ωφελειας.

Το σημερινο συνοθουλευμα αυτο, που ονομαζεται «Ελληνικος Λαος», μεσα στο οργιο «αντατακτικου κυνισμου» της εξουσιαστικης καστας των Κολεγιοπαιδων και Γερμανοτσολιαδων καθ’ ολη την Μεταπολιτευση, δηλαδη μεσα σε 40 χρονια, ανεχθηκε να γινη ενα κλωτσοσκουφι η συνταγματικοτητα των Μνημονειων και των δανειακων συμβασεων μετα το 2009, κατω απο τα απαθη βλεμματα της τυφλης θεας, δηλαδη της μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει, κατω απο τα απαθη βλεματα ενος προδοτη πρωην προεδρου της Δημοκρατιας.

Η μονοφθαλμη αυτη πορνη συνεχιζει και μετα τις εκλογες της 25.01.2015 να προωθη την εκποιηση της δημοσιας περιουσιας και της περιουσιας των Ελληνων πολιτων, δηλαδη συνεχιζει να στηριζη, αντι να εμποδιζη την τριμερη εντολοδοχο εξουσια της   Τρο’ι’κα, που φαινομενικα μονο αλλαξε το ονομα της, για εκποιησεις και για εξαθλιωση των Ελληνων πολιτων και αυτο για καθαρα εισπρακτικους λογους προς οφελος της διεθνους τοκογλυφιας του πολιτικου σιωνισμου.

Και η νεα κυβερνηση ειναι εντολοδοχος των ιδιων καθαρματων που την προμηθευουν τις αγχονες για να κρεμασουν οσους Ελληνες δεν πληρωνουν ‘η δεν μπορουν να πληρωνουν τα χαρατσια, τον νεο κεφαλικο φορο Βερλικ της Γερμανιας αντι της Τουρκιας αυτην την φορα!

Η Πολιτικη Ηγεσια που θα εξασφαλιζε την επιβιωση της Ελλαδος ειναι ανυπαρκτος!

σημερινο φιασκο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μπαρουφα της αποτελει και χρεοκοπια της παγκοσμιοποιητικης παλαιο- και νεολιθικης Αριστερας της Ελλαδος και οχι μονο, που στηριζεται απο διαφορους ευεργετες τυπου Σορος!

Πιθανοτητα αποφυγης ιστορικου θανατου για την Ελλαδα υπαρχει αν η μη κρατικη πολιτικη ηγεσια της Ελλαδος μαζι με τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας αντιληφθουν την θανασιμη απειλη και αποκτησουν επιγνωση και αισθηση της Ιστοριας και προχωρησουν σε μια συντονισμενη Κοσμογονια, παρακαπτωντας την σημερινη ανυπαρκτη επισημη πολιτικη ηγεσια.

Δεν υπαρχει δυστυχως αλλη λυση που θα οδηγησει στην αναδιαρθρωση της παραγωγης και της καταναλωσης στην Ελλαδα και στην ευθυνη επιβιωσης της Ελληνικης Γλωσσας και της Ελληνικης Γραφης, απο την Εθνικιστικη Πατριωτικη Δεξια (οχι απο την μπασταρδεμενη και προδοτικη Δεξια των Καραμανληδων, Μητσοτακηδων και Σαμαραδων!).

Γεωργιος Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ……. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Αγαπητέ κ.Χατζηθεοδωρου, τόσο καιρό διαβάζω αυτά που γράφετε. Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση. Για πιο λόγο δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό κίνημα(κόμμα)με διαλεγμενα μέλη περασμένα από ψηλό κόσκινο. Είναι τόσο δύσκολο να γίνει. Πιστεύω ότι αξιόλογους ανθρώπους θα βρούμε. Αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να είναι(καθαρή)με ιδανικά, παιδεία, πάθος,υπομονή, επιμονή και αγάπη γι αυτό που θα κάνουν. Και φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει όλοι αυτοί να ανοικουν κάπου? ??????.οι να ειναι χρηματοδοτουμενοι από κάπου, πιστεύω ότι είμαι κατανοητός.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>