«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΑΣ, ΠΑΘΟ-ΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ….

Αγαπητοί αναγνώστες, θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον παρακάτω επιστήμονα που μου έκανε την τιμή να δημοσιεύω τα αληθινά και ελληνικά πονήματά του!!! Μέσα από τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ του άρθρα έγινα ποιο ΕΛΛΗΝΑΣ, ποιο ΣΟΦΟΣ, εμπέδωσα αυτά τα ερωτήματα που μου έθεταν κάποιες αμφιβολίες περί παραδείσου και κόλασης. Αγαπητοί αναγνώστες κατά την δική μου άποψη μέσα από αυτές τις επιστημονικές μελέτες διαπίστωσα ότι ο παράδεισος είναι εδώ στην γη, σε μένα και σε σένα, στην αγάπη, στην ανθρωπιά στη φύση, στο υγείες ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! Όσοι δεν διαβάσουν τα άρθρα του λαμπρού επιστήμονα θα είναι πνευματικά φτωχότεροι.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

09.02.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ενω το Παθος, ειναι η ακολουθια των μεταβολων ενος εμψυχου ‘η αψυχου, λογικου ‘η αλογου και οργανικου ‘η ανοργανου πραγματος στον χρονο, ο Λογος διατυπωνει την ρητη (κλασματικη) ποσοτικοποιηση αυτων των μεταβολων.

Ως εκ τουτου η Παθο-Λογια ειναι σε θεση να περιγραψη ποιοτικα (Παθος) και ποσοτικα (Λογος) την «διαλεκτικη πορεια των οντων» και να φθαση στα γενεσιουργικα τους αιτια, ανακαλυπτοντας ετσι τους αιωνιους νομους της πορειας αυτης.

Απο τι επασχε η η αρχαια Ελλαδα και οτι περιειχετο σ’ αυτην;

Τι εκανε τους αρχαιους Ελληνες διαλεκτικους, φιλοσοφους, καλλιτεχνες, και αναζητες των αρχων των πραγματων;

Για να απαντησουμε στα βαρυσημαντα αυτα ερωτηματα δεν εχουμε παρα να ριξουμε μια ματια στον πλουσιο και μοναδικο διαμελισμο της χωρας μας προς ολες τις κατευθυνσεις, με την πυκνην εναλλαγη ορεων και θαλασσων, λιμνων και ποταμων, πεδιαδων και κοιλαδων, κολπων, πελαγων και αρχιπελαγων.

Μονο ετσι θα εντοπισουμε την αεναη ροη του Παθους και του Λογου!

Των μετατοπισεων των λιθοσφαιρικων πλακων προηγηθηκεν πριν 350 εκατομμυρια χρονια (Παλαιοζω’ι’κη εποχη, αρχες του Ανθρακοφορου) ο σχηματισμος των μεγαλων ηπειρων Γκονταβα και Λαουρασια που συμπηκνωθηκαν πριν 250 εκατομμυρια χρονια στην μεγαλοηπειρο Παγγαια και στην δημιουργια της Τηθυας θαλασσας.

Κατα την μετακινηση των λιθοσφαιρικων πλακων σχηματιζονται μεσοωκεανιες ραχες και μαγμα (ρευστη καυτη υλη) ανερχεται απο το εσωτερικο της Γης και καταλαμβανει τον χωρο που δημιουργειται απο τον αποχωρισμο των λιθοσφαιρικων πλακων.

 

Οταν αρχισεν η μεγαλοηπειρος Παγγαια να διασπαται σε λιθοσφαιρικες πλακες απομακρυνθηκαν η ευρασιατικη και η αφρικανικη πλακα, με αποτελεσμα ο δημιουργηθεις χωρος να καλυφθη απο τα υδατα της Τηθυας θαλασσης.

Κατα την προσεγγιση λιθοσφαιρικων πλακων, οπως σημερα λαμβανει χωρα μεταξυ της ευρασιατικης και αφρικανικης πλακας, δημιουργουνται ζωνες καταβυθισης, στις οποιες καμπτεται μια ωκεανια λιθοσφαιρικη πλακα και βυθιζεται οπως η αφρικανικη πλακα κατω απο την ευρασιατικη στον γηινο φλοιο.

Η γεωλογικη ιστορια του ελληνικου χωρου ειναι ισως μια απο τις αρχαιοτερες του πλανητη μας.

Προ 140 εκατομμυρια χρονια και δη προς το τελος της Ιουρας και τις αρχες της κρητιδικης, της Μεσοζωικης γεωλογικης εποχης, μια γιγαντιαια ανοδικη ορογενετικη κινηση ανυψωσε επανω απο τα υδατα της Τηθυας θαλασσας την Πελαγονικη οροσειρα. Ηταν μια στενη ζωνη ξηρας, η οποια περιελαμβανε την βορειοτερη Μακεδονια (Πελαγονια), τον Ολυμπο, την ανατολικη πλευρα της μετεπειτα Θεσσαλιας και την βορειο Ευβοια.

Απ’αυτην την πρωτη ορογενετικη κινηση περνουν 115 εκατομμυρια χρονια, για ν’αρχιση μια νεα ορογενετικη περιοδος, κατα την οποια αναδυονται μεταξυ αλλων οι Αλπεις και τα Πυρηναια.

Στο τελος της Μειοκαινου εποχης του Τριτογεννους, που αποτελειται απο το Παλαιοκαινο, Ηωκαινο, Ολιγοκαινο, Μειοκαινο και Πλειοκαινο, μετακινηθηκε η αφρικανικη λιθοσφαιρικη πλακα προς βορρα και συγκρουσθηκε με την Ευρωπη και εκλεισε προ 6 εκατομμυρια χρονια την θαλασσια διοδο προς τον Ατλαντικο ωκεανο με αποτελεσμα να διακοπη η ροη υδατων απο τον ατλαντικο ωκεανο προς την Τηθυα θαλασσα και η δημιουργια της «Μεσογειου ερημου» με διασπασμενες κλειστες θαλασσιες λεκανες για 1 εκατομμυρια χρονια.

Τοτε αναδυεται εκ της θαλασσης και η επιβλητικη οροσειρα της Πινδου.

Ετσι αναδυθηκε απο τα θαλασσια βαθη και η Αιγαι’ι’s σαν ενιαια και αδιαιρετη μαζα ξηρας που εκαλυπτε περιπου τον σημερινο ελληνικο χωρο απο το Ιονιο πελαγος εως την Μικρα Ασια και τα νοτια της Κρητης.

Η Αιγαι’ι’s δεν αποτελουσε μια μονοτονη μαζα ξηρας.

Μια μεγαλη λιμνη σκεπαζε τον χωρο της κεντρικης Θεσσαλιας, τις βορειες Σποραδες και την βορειοανατολικη Ευβοια.

Αλλες λιμνες υπηρχαν ανατολικα της Σκυρου και νοτιωτερα μεταξυ Ανδρου και Χιου.

Το νοτιο και ανατολικο τμημα της Κρητης βρισκονταν τοτε κατω απ’ τα νερα, θαλασσα ηταν και η Κερκυρα και οι δυτικες ακτες της Ηπειρου μαζι με την Λευκαδα και το δυτικο τμημα της Κεφαλληνιας και της Ζακυνθου, Πριν περιπου 12 εκατομμυρια χρονια χωριζονται τα νησια του Ιουνιου πελαγους απ’ την στερεα και εξεχουν σαν βραχοκορφες επανω σε μια θαλασσα που σκεπαζε το δυτικο τμημα της Ηλιδος, την δυτικη Αχα’ι’α εως την Πατρα, την πεδιαδα της Μεσσηνιας και τον Λακωνικο κολπο.

Αργοτερα διαμορφωνονται απο την διαβρωση οι κοιλαδες του Ελλησπονδου και του Βοσπορου. Δια μεσου αυτων των κοιλαδων τα νερα της Ποντοκασπιας και της Προποντιδος θα περασουν σε ενα μεγαλο κεντρικο ποταμο της Αιγαι’ι’δας (Αιγαιος ποταμος), που συγκεντρωνε τις ροες των παραποταμων του Αξιου, Στρυμωνος, Εβρου κ.α.

Πριν 5 εκατομμυρια χρονια ανοιξε η διοδος προς τον Ατλαντικο ωκεανο και αρχισεν να γεμιζη ετησιως με 40.000 κυβικα χιλιομετρα με νερα η Μεσογειος ερημος εως οτου εντος 1.000 ετων ξαναγεμιση (4 εκατομμυρια κυβικα χιλιομετρα).

Στο τελος του Πλειοκαινου γεωλογικης εποχης, πριν απο περιπου 2 εκατομμυρια χρονια, ενας κλαδος της Μεσογειου θαλασσης προωθειται απο τα ανατολικα της Κρητης προς την Προποντιδα.

Ενας αλλος θαλασσιος βραχειωνας εισορμα στο χωρο μεταξυ Κρητης και Πελοποννησου (στο χωρο περιπου του σημερινου Μυρτωου πελαγους), φθανει εως τα περιχωρα των Αθηνων και δια μεσου του νοτιου τμηματος της Αττικης και της Ευβοιας προελαυνει προς τις βορειες Σποραδες και τον Θερμα’ι’κο κολπο.

Αυτες οι μετακινησεις των υδατων της Μεσογειου θαλασσης ηταν η αρχη σχηματισμου του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Κατα το Πλειοκαινο, πριν 12-2 εκατομμυρια χρονια περιπου, δημιουργονται στα βυθισματα της Αγαι’ι’δας μεγαλες και κατα το μεγαλυτερο μερος υφαλμυρες λιμνες και ασταθεις, οπως η Κορινθιακη, των Μεγαρων, του Αργολικου κολπου και της Ηλιδος.

Οι εσωτερικες λιμνες της κοιλαδας του Ευρωτα, των πεδιαδων της Μεγαλουπολης της Λοκριδας και ολοκληρης της Θεσσαλιας διετηρησαν για μεγαλο χρονικο διαστημα, πριν απο την διανοιξη της χαραδρας των Τεμπων, το γλυκο νερο τους.

Η ενδοχωρικη λιμνη της Θεσσαλιας σχηματισθηκε μεταξυ της προ 140 εκατομμυρια χρονια αναδυθεισης «Πελαγονικης οροσειρας» και της νεοτερης οροσειρας της Πινδου.

Πριν την διανοιξη της χαραδρας των Τεμπων οι κατερχομενοι ποταμοι εκ των γυρω περιοχων, ως ο Απιδανος, ο Ονοχωνος, ο Ενιπευς, ο Παμισος, ο Πηνειος και η λιμνη Βοιβηις εκαμαν την Θεσσαλια (Θεση-Αλος) πελαγος.

Η ζωη, μαζι με τον Ελληνα, που εχει εμφανισθει επανω στο ανησυχο αυτο περιβαλλον, παρακολουθει τις γεωλογικες αναστατωσεις και την αεναη παλη της στεριας και του υγρου στοιχειου.

Στην πρωτη αυτη χερσο με την υψηλοτερη της κορυφη, τον «αιπυς και αιγληεις Ολυμπο» (Ιλ. Ε 868), που ανεδυθη εκ των υδατων, γεννηθηκε η τελειοτερη γλωσσα και ο πνευματικος πολιτισμος.

Μεσα σε μια ανεπαναληπτη ποικιλομορφια, μεσα σε μια φυση η οποια δονουσε συνεχως την ατμοσφαιρα με εκρηξεις ηγαιστειων και καταρρακτων και χειμαρρων, δεχονταν ο εγκεφαλος του ελλου κυκλωπα και μετα πελασγου κατοικου του παναρχαιου ελληνικου χωρου, φοβερα οπτικα και ηχητικα ερεθισματα που ρυθμισαν την γλωσσα και τις σκεψεις του.

Εαν επι Δευκαλιωνος συνεβησαν «μετεωρολογικα» φαινομενα ικανα να αλλαξουν την κοιτη του Αχελωου «περι τον ελληνικον τοπον», ειναι πολυ πιθανον και στον Πηνειο λογω των ιδιων διαταραχων (σεισμων) να ανοιξε, να εγινε βαθυτερη η κοιτη του στην εκβολη του και ο αντικτυπος να φανηκε στην λιμνη, η οποια πραγματι κατελαμβανε ολο τον «περι τον ελληνικον τοπον» χωρο.

Ποτε ομως συνεβη η εξαφανηση της λιμνης, παραμενει αγνωστο.

Κατα την γεωλογικη περιοδο της Πλειστοκαινου εγινε η ολοκληρωση και η τελικη διαμορφωση του ελληνικου χωρου.

Απο το Πλειστοκαινο της τεταρτογενους γεωλογικης περιοδου μεχρι σημερα, δηλαδη τα τελευταια 700.000 χρονια, συνεχιζουν να δρουν στον εξωτερικο ελληνικο χωρο οι τασεις συμπιεσης, με αποτελεσμα την αναδραση πολυαριθμων αναστροφων ρηγματων οπου εκδηλωνεται μια μεγαλη σεισμικη δραστηριοτητα στην περιοχη.

Οι μηχανισμοι γενεσης ενος αριθμου σεισμων που εγιναν και γινονται στα νησια του Ιονιου πελαγους, οφειλονται σε συμπιεστικες τασεις με κυρια διευθυνση συμπιεσης ΒΑ-ΝΝΑ.

Απο την αλλη πλευρα ο εσωτερικος ελληνικος χωρος επηρεαζεται στις μερες μας απο μια νεα εφελκυστικη φαση με διευθυνση επεκτασης ΒΒΔ-ΝΝΑ και προκαλει την αναδραση Πλειοκαινικων ‘η παλαιοτερων ρηγματων και την δημιουργια νεων στις περιοχες της Κρητης, Κω, Ροδου, Πελοποννησου, Στερεας Ελλαδος και Μακεδονιας.

Εαν λαβουμε υπ’ οψη τους δυο κατακλυσμους, που αναφερονται απο την μυθολογια και την παραδοση, του Ωγυγιου και του Δευκαλιωνος, την επιδρομη των Ατλαντων κατα της Ευρωπης, που τελειωσε με την ηττα τους απο τους Αθηναιους και την ολοκληρωτικη καταστροφη και των δυο απο φοβερους σεισμους και κατακλυσμους, την εκκενωση της λιμνης της Θεσσαλιας που καταλαμβανε ολοκληρη την κεντρικη Ελλαδα, τον κατακερματισμο και την καταβυθιση της περιπαθους Αιγαι’ι’δας τις εκρηξεις των ηφαιστειων Αιγινης, Μεθανων, Παρου, Μηλου, Κιμωλου, Πολυαιγου, Φολεγανδρου, Θηρας, Νισυρου και Κω του ηφαιστειακου τοξου του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, την πλουσια σεισμικη δραστηριοτητα του τοξου αυτου, τα βαθεια ρηγματα στο βορειο Αιγαιο με τα ηφαιστεια της Τρωαδος, Μυτιληνης και Χιου που βρισκονται στον ιδιο ηφαιστειακο αξονα, τα ηφαιστεια του Οξυλιθου (Κυμης), Λημνου, Ιμβρου, Σαμοθρακης και Φερρων της Θρακης, δηλαδη του παραλληλου προς το ηγαιστεικο τοξο του νοτιου Αιγαιου, θα κατανοησουμε, οτι ολα τα ειδη των γεωλογικων αναστατωσεων που συνεβησαν στην ελληνικη γη σφυρηλατησαν και αυτους που την κατοικουσαν, απο αμνημονευτων χρονων.

Αυτο τους αναγκασε να μελετουν τα παθη της μητερας γης τους και του ουρανου και να ανακαλυπτουν τους νομους που διεπουν τα οντα Δεν αρκεσθηκαν στο πως ειναι το πραγμα, αλλα στο γιατι.

Ο Αριστοτελης στα «Μετεωρολογικα» (Α14), μεταξυ αλλων αναφερει:

«Και γαρ ουτος (ο κατακλυσμος ο επι της εποχης του Δευκαλιωνος) περι τον ελληνικον εγενετο μαλιστα τοπον. Αυτη δ’ εστι η περι την Δωδωνη και τον Αχελωον. Ουτος γαρ πολλαχου το ρευμα μεταβληθηκεν.

Ωικουν γαρ οι Σελλοι (Ελλοι) ενταυθα και οι καλουμενοι τοτε μεν Γραικοι νυν δε Ελληνες».

Και επειδη η διαλεκτικη πορεια της Φυσεως ειναι μακρα και η παρακολουθηση της επιμονη, θα χρειασθηκαν αμετρητες χιλιετηριδες για να εισελθη ο Ελληνας σ’αυτην και να ταυτισθη μαζι της, αποκαλυπτοντας, κατανοωντας και μαθηματικοποιωντας τους ακαταλυτους νομους της, προς δοξαν των ιδιων και της ανθρωποτητας. Ο Ελληνας ειναι αυτος που πρωτος εθεσε τις βασεις πανω στις οποιες στηριζονται ολες οι επιστημες του κοσμου, απο τα Μαθηματικα, την Φυσικη, Χημεια, Μηχανικη, Αστρονομια, Ιατρικη, Οικονομια, Πολιτικες επιστημες, Αρχιτεκτονικη, Ψυχολογια, Κοινωνιολογια, Γεωγραφια εως τις νεοτερες.

Ουδεις, ξενος ‘η εγχωριος του υπουργειου Παιδειας και Πολιτισμου, νομιμοποιειται να στρεβλωνη, με οσους τιτλους σπουδων και εαν διαθετει, αυτη την πραγματικοτητα.

Απο τι πασχει η σημερινη Ελλαδα και οτι περιεχεται σ’ αυτην;

Τι εκανε τους σημερινους Ελληνες προδοτες, μυημενους κουστωδους του απληστου Μαμμωνα, δουλοχρονους πολιτικους, εισαγγελεις, δικαστες και ενσωματωμενες πνευματικες και δημοσιογραφικες πορνες και αλλα τετοια πολλα αρνητικα; Που κρυβεται συνεπως σημερα, εαν υπαρχει, η αλλοτε Ελλας των θεων και των ημιθεων, του καλλους και της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων και των επιστημων;

Με την βοηθεια του Εβραιου ραβινου Marcus Eli Ravage και του αρθρου αυτου με τιτλο «Μια αληθηνη υποθεση εναντιον των Εβραιων» που δημοσιευσεν στο «The Century Magazine» των ΗΠΑ τον Ιανουαριου του 1928, θα προσπαθησει ο γραφων να βρη απαντισεις στις ως ανω βαρυσημαντες ερωτησεις!

«….δεκαεννεα αιωνες πριν, ησασταν μια αθωα, ανεμελη, παγανιστικη φυλη.

Λατρευατε αναριθμητους θεους και θεες, τα πνευματα του αερα, των τρεχουσων νερων και του δασους.

Νιωθατε αδιαντροπη υπερηφανεια στην ομορφια των γυμνων σας κορμων.

Χαραζατε μορφες των θεων σας καθως και του προκλητικου ανθρωπινου σωματος.

Γοητευοσαστε με τις μαχες στις πεδιαδες, στις αρενες και στα πολεμικα εδαφη.

Πολεμος και σκλαβια αποτελουσαν καθιερωμενους θεσμους στα κοινωνικα σας συστηματα.

Διασκεδαζοντας στις βουνοπλαγιες και στις πεδιαδες της εξοχης, ασχοληθηκατε με την θεωρηση του θαυματος και του μυστηριου της ζωης και θεσατε τα θεμελια της φυσικης επιστημης και φιλοσοφιας.

Ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανεπηρεαστη απο τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η απο οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας.

Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους.

Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους.

Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας.

Σας κατακτησαμε οπως ποτε καμμια δικια σας αυτοκρατορια δεν υπεταξε την Αφρικη ‘η την Ασια……»

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τις σημερινες του οργανωσεις των «Συνασπισμων των Βλακων» (Bilderberg, Μασονικες στοες, Ροταρυ, Λα’ι’ονς κ.α) που ειναι πολυπληθεις και διασπαρτες στην Κυπρο και στην Ελλαδα αποτελει εδω και αιωνες την μεγαλυτερη απειλη και αμειλικτο διωκτη του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Οι μεμυημενοι Βλακες θεωρουν τους εαυτους τους «υπερανθρωπους» και τους μη μεμυημενους ως απλα «κτηνη».

Η συγκρουση τους με τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα εχει προ’ι’στορια και συγκεκριμενοποιειται προς τα τελη του 1.700 π.Χ., δηλαδη σε μια εποχη που συντελειται στις ακτες της Παλαιστινης η πολιτιστικη αναπτυξη των Φιλισταιων (Αχαιων της Κρητης). Στην εβρα’ι’κη Βιβλο «προφητης Σοφωνια» (6ος π.Χ. αιωνας) μεταξυ αλλων αναφερεται: «Αλιμονο εις τους κατοικουντας εις την παραλια της θαλασσης, εις το εθνος των Κρητων.

Ιδου ο λογος του κυριου εναντιον σας:

Θα σε ταπεινωσω, χωρα των Φιλισταιων, θα σε ερημωσω, ωστε ουδεις κατοικος να υπαρχη.

Και θα γινει λιβαδιον, βοσκοτοπος δια τους ποιμενας και μανδρα δια τα προβατα.

Αυτη θα μοιρασθει δια κληρου εις το υπολοιπον του Οικου του Ιουδα…».

Οι σημιτικης καταγωγης Φοινικες συνεργασθηκαν στενα με τους Περσες εναντιον των Ελληνων και γι’ αυτο οι Ιωνες κατεστρεψαν τον στολο τους το 498 π.Χ. πλησιον της Σαλαμινας της Κυπρου.

Στην εκστρατεια του Ξερξη κατα της Ελλαδος το 480 π.Χ. σε συνεργασια με τον εβρα’ι’κης καταγωγης πρωθυπουργο Μαρδοχαιο, ο φοινικικος στολος μεταφερε τα περσικα στρατευματα στα ελληνικα εδαφη.

Οι εκ των αρχαιοτατων χρονων κατοικουντες στην Ελλαδα, οι γνωστοι ως «Γεφυραιοι», σημιτικης καταγωγης ανθρωποι, συνετελεσαν αποφασιστικα στην συνθηκολογηση με τους Αθηναιους της Μιλητου και Αλικαρνασου και στην υπονομευση της αμυνας της Εφεσου.

Η πολη των Θηβων ειχε στην αρχαια εποχη την ποιο ισχυρη κοινοτητα των Γεφυραιων.

Οι ραδιουργιες αυτων κατα του Μεγαλου Αλεξανδρου αποκορυφωθηκαν κατα τα χρονια του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη.

Τα σημεια Οσχερ Χαμμιτς πατ. 34, 23, Χικχοτ Ανυμ 10-2 και Ιορα Δεα 122 του ιερου εβρα’ι’κου βιβλιου «Ταλμουδ» που αντανακλουν μια ανθελληνικη υστερια, ειναι προ’ι’οντα της εισβολης του Αντιοχου Δ’ του Επιφανη στην Ιερουσαλημ νικωντας τους υπερασπιστες της και της προσπαθειας αυτου εξελληνισμου των Ιουδαιων που βαθμηδον αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα της γλωσσα τους και πολυ απο αυτους ακομη και την θρησκεια τους. Γυρω στο 170 π.Χ. οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι ειχαν εξελληνισθει πραγμα που ενοχλησε το Μωσα’ι’κο Ιερατειο των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα «Ματταθια» που προβαλε σθεναρα αντισταση κατα των Ελληνων.

Στην μεγαλυτερη επετειο των Ιουδαιων, την «Ανουχατ» εορταζεται παγκοσμια μετα το 160 π.Χ. την 13ην Μαρτιου καθε ετους η σφαγη μιας ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξωματικου «Νικαναρος», ως «Ημερα του Νικαναρους», που δειχνει το συνδρομο «Μισελληνισμου» των Ιουδαιων, που αργοτερα οδηγησεν και στην ιδρυση της Χριστιανοσυνης και στην συστηματικη καταστοφη του Ελληνικου πολιτισμου. Ελληνιδες και Ελληνες!!! Η 13η Μαρτιου 2014 δεν ειναι πολυ μακρυα!!!

Παρακολουθησατε ποια μελη της νυν προδοτικης κυβερνησης της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ αλλα και της αντιπολιτευσης και της Ορθοδοξιας θα αποδεχθουν την προσκληση του ΚΙΣ στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη για να συνεορτασουν την σφαγη του Ελληνα αξιωματικου «Νικαναρου» και της φρουρας του.

Προκειται για Γεφυραιους με ελληνοποιημενα ονοματα!!!

Η εγκληματικη δραστηριοτητα των Γεφυραιων κατα της Ελλαδος συνεχιζεται απροσκοπα με την παροδο των αιωνων. Ο ρολος αυτων καθ’ ολη την διαρκεια της ανατολικης ρωμα΄’ι’κης αυτοκρατοριας υπηρξεν καταστροφικος.

Ο αυτοκρατωρας Θεοδοσιος Β’ απο την Κακαουνα της Ισπανιας, ο σφαγεας των 15.000 Ελληνων στην Θεσσαλονικη (προσφατα ανακαλυφθηκεν ο ομαδικος ταφος αυτων!) υπηρξεν Γεφυραιος.

Ο καταστροφικος ρολος των Γεφυραιων κατα την διαρκεια της τουρκοκρατειας, κατα την επανασταση του 1821 και σημερα, συνεχιζεται.

Το ελληνικο εθνος δανειοδοτουμενο το 1821 οπως και σημερα απο τραπεζιτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου κατω απο ληστρικες συνθηκες περιηλθε σε μια τρομερα ασφυκτικη οικονομικης μορφης εξαρτηση απο την οποια μονο μια κοσμογονικη διεξοδος δια των Ενοπλων Δυναμεων μπορει να επιτευχθη.

Ποτε αλλοτε τον Ελληνικο Εθνος δεν καταληστευθηκε κατα απαισχυντο τροπο οπως σημερα απο τους Γεφυραιους της Ε.Ε.

Τα σημερινα παρανομα και εγκληματικα δανεια συνδεδεμενα με Μνημονια επικρεμωνται οπως το σπαθι του Δομοκλεους στα κεφαλια των Ελληνων.

Προκειται για βδελες και φορους υποτελειας που μονο αισθηματα αγανακτησης και απεχθειας προς την Ε.Ε. δημιουργουν.

Η αναμειξη των Γεφυραιων στα κομματα της νυν προδοτικης κυβερνησης αλλα και της αντιπολιτευσης ειναι αδιαμφισβητητη.

Στις ευρωεκλογες της 15η Μα’ι’ου 2014 οι παραπληροφορημενοι και ηλιθιοι Ρωμηοι θα εκλεξουν παλι τους ιδιους ρουφιανους εκ των «Συνασπισμων των Βλακων», δηλαδη τους μεμυημενους υπερανθρωπους.

Γνωριζοντας την προελευση των «ιθυνοντων νοων» που συγκροτησαν την τραγωδια της Μεταπολιτευσης 1974-2014, κατανοουνται πολλα γεγονοτα που σημαδεψαν αρνητικα την ελληνικη ιστορια, κραυγαζουν αυτα για αιματερα κοσμογονικη αντιδραση και για αιματερα καθαρση μια για παντα.

Μονο και μονο τοτε θα αναδυθει απο την σταχτη της, μια νεα Ελλαδα των θεων και ημιθεων, του καλλους και της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων και επιστημων.

Η αρχαια ελληνικη γλωσσα, η πολιτιστικη μητερα γλωσσα ολων των γλωσσων, με την αποκωδικοποιηση του αλβαβητου της θα εισελθει εκ νεου στην σκηνη του κοσμου.

Η πορεια του Ελληνισμου πρεπει να γινη το εργο των ελαχιστων σοφων των εμπνεομενων απο τον παναρχαιουν ελληνικο λογο.

Η διοικηση του ελληνικου λαου ειναι υποθεση αυτου και αυτου ειναι η ευθυνη σχηματισμου μιας νεας διοικητικης πυραμιδας.

Τα σημερινα ελληνικα (:) κομματα της κυβερνησης και αντιπολιτευσης, εαν δεν επανατοποθετηθουν θα καταστραφουν απο την αιματερα επεμβαση των Ενοπλων Δυναμεων.

Ο αγωνας της ελληνικης φυλης προσδιοριζεται παντα απο το παθος της ελευθεριας των Ελληνων.

Αλλος δρομος δεν υπαρχει!!!

Ουδεις μπορει να στρεβλωση αυτην την πραγματικοτητα!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>