«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Γιάννη ξέχνα το!

Τη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για τον πιθανό ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέναντι στις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών του Μνημονίου, προσπάθησε να διασκεδάσει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο ακυρότητας της Τρόικας. Αυτά είναι τα μαντάτα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον παρασυνταγματολόγο που μας παριστάνει και τον υπουργό των Εξωτερικών της Ελλάδας: «Δεν θα πρέπει να αποτελεί θέμα κριτικής η δημοκρατική νομιμότητα της Τρόικας, δεδομένου ότι οι αποφάσεις βάσει των εκτιμήσεών της, λαμβάνονται από δημοκρατικά νομιμοποιημένους υπουργούς», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός υπουργός. 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, ένας απ’ αυτούς τους «δημοκρατικά» νομιμοποιημένους «υπουργούς», ομολογεί ανερυθρίαστα ότι αδυνατεί να καταθέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτό που επιτάσσει η κοινή λογική και τα προφανή δεδομένα, ότι, δηλαδή, τα νούμερα δε βγαίνουν, χωρίς να αποδεκατιστεί ένας ολόκληρος λαός! Δεν μπορεί ο «υπουργός», επειδή το πραγματικό του αφεντικό, του είπε: «Γιάννη ξέχνα το». Έτσι απλά: «Γιάννη ξέχνα το»! Οπότε τι μπορούσε να κάνει κι αυτός… 

 

 

Όμως ο χρόνος μετράει αντίστροφα, το ξεζούμισμα ημών των ραγιάδων τείνει στα έσχατα όρια του και ο δρόμος προς τον ερχόμενο Απρίλιο –οπότε ο θησαυρός του πρωτογενούς πλεονάσματος θα αποδειχθεί κι αυτός άνθρακας- είναι σπαρμένος με περισσότερα ράκη ανέργων, απολυμένων, ανασφάλιστων, αστέγων, αναξιοπαθούντων είναι σπαρμένος με περισσότερα πτώματα αυτοχείρων… 

 

 

Παράλληλα έχει αρχίσει να γίνεται ορατή και από τους πιο αφελής από μας η κορυφή του παγόβουνου απελευθερώνεται σε μικρές δόσεις η βρωμιά κι η δυσωδία όλων αυτών που ανέκαθεν ήταν και παραμένουν μέλη της διακομματικής συμμορίας που μας έφερε έως εδώ αυτών που επιμένουν με την ανοχή μας και με δημοκρατική (sic) νομιμοποίηση να μας «σώζουν»: Ένας εσμός λερών υποκειμένων καταχωρισμένων σε λίστες που αραχνιάζουν. «Γιάννη ξέχνα το», έχουν πει στον «υπουργό» μας κι αυτοί! 

 

Κατά τα άλλα, ο πρώτος τη τάξει κρονόληρος κόπτεται για τη διαφθορά… 

 

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, την ώρα που η αλληλουχία των αποκαλύψεων των ημερών τεκμηριώνει αδιάσειστα το σύστημα της διακομματικής διαπλοκής τους, της υπερκομματικής διαφθοράς τους και αυτής της αδιανόητης πολιτικής τους αγυρτείας, των πράξεων και των παραλείψεών τους που χρόνια τώρα υπονομεύουν την εθνική μας υπόσταση και μας έχουν εν τέλει καταντήσει εδώ που μας κατάντησαν, την ώρα που απαγορεύουν τη “συνάθροιση άνω των τριών” μην τυχόν και χαλάσουμε τις φιέστες της προεδρίας τους, την ίδια αυτή ώρα, εμείς επιμένουμε να τους ανεχόμαστε, υποταγμένοι στην εθνική μας κατάθλιψη, αρνούμενοι να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, ανήμποροι να βγούμε στους δρόμους, όχι για να κάψομε μαγαζιά ούτε για να σπάσομε βιτρίνες ζητώντας κρεμάλες και εκδίκηση, μα για να απαιτήσουμε, επιτέλους όλοι μαζί ενωμένοι, την παράδοση εκείνου του λεπτού, διπλωματικού φακέλου, που λέγαμε το περασμένο καλοκαίρι, έτσι ώστε να μπει κάποια στιγμή ένα τέλος στο θράσος των πατρώνων που σουλατσάρουν στο ξέφραγο ελληνικό αμπέλι, μιλώντας για «δημοκρατική νομιμότητα της Τρόικας» και διατάζουν «Γιάννη ξέχνα το»! 

 

Όχι! Εμείς, εν χορδαίς και οργάνοις, προτιμάμε να ασχολούμαστε με τον (κάθε) Τατσόπουλο γιατί έτσι μας αρέσει, στο κάτω-κάτω, βρε αδερφέ…

http://raskolnick.wordpress.com/