Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Άουσβιτς ή Γκούλαγκ; Ο εφιάλτης να μην ξυπνήσει ποτέ πια!!!

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Ημέρα μνήμης για τα εγκλήματα του Ναζισμού και του Σταλινισμού)

Ο πρώην Σοβιετικός πράκτορας Βίκτωρ Σουβόροφ αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ότι : «μια αντιπροσωπία της Γκεστάπο και των SS επισκέφτηκε τη Ρωσία του Στάλιν ,πριν τον πόλεμο, για να μάθει τις τεχνικές  χτισίματος των στρατοπέδων συγκέντρωσης» Η Σταλινική μηχανή του τρόμου λειτουργούσε 20 χρόνια νωρίτερα από τη Ναζιστική θηριωδία. Foto:Μολότοφ –Ρίμπεντροπ οι υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών υπογράφουν το σύμφωνο «μη επιθεσης» παρουσια του Σταλιν.

Σαν σήμερα το 1939 ο Στάλιν και Χίτλερ υπέγραψαν ένα σύμφωνο (Μολότοφ –Ρίμπεντροπ υπουργοί εξωτερικών των δυο χωρών) διαχωρίζοντας  την Α. Ευρώπη σε σφαίρες επιρροής.  Η Γερμάνια για την εκπλήρωση των σχεδίων της χρειάζονταν πετρέλαιο και η ΕΣΣΔ τεχνολογία. Λίγο μετά οι Γερμανοί εισβάλουν στην Πολωνία από δυσμάς ,σφάζοντας όλη την επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα της  χώρας, και από ανατολάς οι Σοβιετικοί σκοτώνοντας 22.500 αξιωματικούς του Πολωνικού στρατού. Η χώρα διαμελίστηκε και άρχισε ο  β’Παγκόσμιος Πόλεμος. Μετά το τέλος του, στη συμφωνία της Γιάλτας η Πολωνία παραχωρήθηκε εξ ολοκλήρου στους Σοβιετικούς σε αντάλλαγμα την Ελλάδα που παραχωρήθηκε , ευτυχώς, στην Δύση.

Το μεγάλο δράμα της ανίερης Λυκοφιλίας  παίχτηκε στα πεδία των μαχών και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με εκατομμύρια νεκρούς,  όταν πια και οι δυο πλευρές διέλυσαν  την συμφωνία στα εξ ων συνετέθη. Foto: Κοινή παρέλαση Γερμανών και Σοβιετικών στην κατεχόμενη Πολωνία  23 .9.1939

Αυτές τις εκατόμβες των αθώων ανθρώπων -και πολύ περισσότερο της εργατικής τάξης στην οποία και οι δυο κατ ‘ευφημισμόν υπερασπίζονται-  που έφυγαν από τα εργοστάσια για να πολεμήσουν για την επικράτηση ή μη της Άριας Φυλής και των αντιφρονούντων της αταξικής ουτοπίας που χαρακτηρίστηκαν σαν «εχθροί του λαού», τίμησε η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ με ψήφισμα καταδίκης του κόκκινου και μαύρου ολοκληρωτισμού.Foto: Γερμανός αξιωματικός και Σοβιετικός ανταλλάσουν χειραψία μετα την επιτυχία της εισβολής στην Πολωνία.

Ενώ όλη η Ευρώπη έχει τοποθετήσει (πολιτικά, δια της ψήφου του λαού)τα άκρα έξω από το πολιτικό προσκήνιο, στην Ελλάδα το ένα άκρο(ΚΚΕ) εκπροσωπείται ήδη 40 χρόνια στο κοινοβούλιο νοσταλγώντας τις εγκληματικές ικανότητες του ανθρώπου που ανοικοδόμησε τον σοσιαλισμό και το άλλο(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) να διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας καταμετρώντας ήδη διψήφιο ποσοστό.

Στο ψήφισμα του 2009 στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το ΠΑΣΟΚ και οι άλλες Δημοκρατικές Δυνάμεις, το ΚΚΕ δηλαδή, καταψήφισαν το ψήφισμα και η «φιλελεύθερη και φιλοευρωπαϊκή» ΝΔ για να μην στενοχωρήσει τους εγχώριους αριστερούς , απλά απείχε.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ενηλικιωθούμε πολιτικά ΠΟΤΕ!!!

Αντώνης Κρούστης

Fileleftheros1966.blogspot.com

Related posts: