Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Τρίχες!!! Η παρακατω ανάλυση είναι ένα διπλωματικό παραμύθι! Η αλήθεια είναι τεστ Πολέμου!!!

ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ επίθεση στο ΙΡΑΝ. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Επίκειται τρομοκρατική επίθεση της al-Qaeda; Σε κατάσταση ετοιμότητας οι Η.Π.Α

 

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν ήδη διατάξει προς τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Μέση Ανατολή να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης από την alQaeda. Οι Η.Π.Α προχώρησαν την Κυριακή στο κλείσιμο 21 πρεσβειών και προξενείων στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, προειδοποιώντας ότι η alQaedaενδέχεται να σχεδιάζει την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων έως το τέλος Αυγούστου.

 

Η ιστοσελίδα DEBKAfileανέφερε τη Δευτέρα ότι ο Υπουργός Αμύνης των Η.Π.Α ChuckHagel “σχεδιάζει την ανάπτυξη (σ.σ. pentapostagma.grspecialdeployment) των Ενόπλων Δυνάμεων των Η.Π.Α στη Μέση Ανατολή που θα είναι έτοιμες να δράσουν στην περίπτωση πραγματοποίησης τρομοκρατικής επίθεσης”

“Τα Αμερικανικά πολεμικά πλοία έχουν λάβει διαταγή να πλεύσουν σε ύδατα ανοικτά της Υεμένης. Η Υεμένη θεωρείται ως η «πηγή της τρομοκρατικής απειλής» έπειτα και από την απόφαση των Η.Π.Α να κλείσουν πρεσβείες και προξενεία σε 19 πόλεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική και να απομακρύνουν το μη-απαραίτητο προσωπικό,” ανέφερε η DEBKAfile.

Επίσης, οι μονάδες των πεζοναυτών στην Ιταλία και την Ισπανία έχουν λάβει ήδη διαταγές να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για πιθανή επέμβαση.

Την Κυριακή, το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α ανακοίνωσε ότι οι πρεσβείες και τα προξενεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά σε 19 πόλεις έως και το Σάββατο. Το υπουργείο εξέδωσε επίσης παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία για πιθανή τρομοκρατική επίθεση από την alQaeda.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών είχε ως εξής: “Οι πρόσφατες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η alQaedaκαι τα παρακλάδια της συνεχίζουν να σχεδιάζουν την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων τόσο στην περιφέρεια όσο και πέραν των ορίων αυτής, και ότι ενδέχεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να εκτελέσουν τις επιθέσεις στην περίοδο που μεσολαβεί από σήμερα έως το τέλος Αυγούστου”.

Ας  δούμε όμως, και μία διαφορετική οπτική στα πράγματα: Ο πολιτικός αναλυτής Dr. KevinBarrettδήλωσε προς το ιρανικό δίκτυο PressTV ότι ο συγκεκριμένος παγκόσμιος «συναγερμός» για πιθανή τρομοκρατική επίθεση αποδεικνύει περίτρανα ότι η Washingtonεπιθυμεί να διατηρήσει «ζωντανό» τον μύθο περί «πολέμου κατά της τρομοκρατίας».

Είναι μία κρυφή πολιτική ατζέντα, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής, που επιθυμεί να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη και να «αλιεύσει» τις αντιδράσεις της σχετικά με την ύπαρξη της «τρομοκρατικής απειλής».

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/