Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ένα συμβόλαιο «θανάτου» που δεν μπορούν να «σπάσουν»… ξενοκίνητοι ηγέτες!

Ένα συμβόλαιο θανάτου που για να «σπάσει» χρειάζεται πνευμόνια, αποφασιστικότητα και τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!

Γράφτηκε από τον Καμαρίδης Τένης

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίσθηκε όπως ψηφίσθηκαν και τα προηγούμενα από «προηγούμενους», όπως θα ψηφισθούν και τα επόμενα από τους «επόμενους»! Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι τελικά θα «περνούσε» και αυτή η χάρτα, γιατί απλούστατα, το όλο σύστημα όπως έχει δομηθεί δεν επιτρέπει διαρροές τελευταίας στιγμής ή έστω αρκούντος διαρροές, ώστε να διαφοροποιηθούν τα προβλεπόμενα…

Από την στιγμή που υπογράφηκε το πρώτο μνημόνιο και η πρώτη κατάπτυστη, τρισάθλια και ελεεινή σύμβαση μεταξύ της κυβέρνησης Παπανδρέου και της τρόικας, ήταν αναμενόμενο λίγο- πολύ τι θα ακολουθούσε!

Ένα συμβόλαιο θανάτου που για να «σπάσει» χρειάζεται πνευμόνια, αποφασιστικότητα και τσαμπουκά, όχι όμως από κακέκτυπα του… Τσε Γκεβάρα, αλλά από ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ηγέτες που θα είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την όποια πολιτική τους σταδιοδρομία και τα όποια προσωπικά οφέλη στον βωμό του κοινού- εθνικού συμφέροντος! Τι σημαίνει αυτό;

Επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και να υπενθυμίσω ότι μετά τον Καποδίστρια όλοι ανεξαιρέτως οι κυβερνήτες της χώρας ήταν είτε ξενόφερτοι, είτε ξενοκίνητοι, είτε ξενοθρεμμένοι, είτε ξενόδουλοι! Άρα το εθνικό συμφέρον τις περισσότερες φορές έμπαινε κάτω από αλλότρια συμφέροντα τα οποία πρέσβευαν οι εκάστοτε κυβερνήτες μας, γιατί διαφορετικά… δεν θα μπορούσαν να ήταν κυβερνήτες μας!

Υπενθυμίζω το τι συνέβη χθες, αλλά και την προηγούμενη φορά με την επίσκεψη Μέρκελ στο κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας με την άφιξη του Χίτλερ Νο2 Φον Σόιμπλε… Περιορισμός ελευθεριών και δημοκρατίας που συναντήσαμε μόνο στα χρόνια της επταετίας! Σε ΚΑΜΙΑ άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο από τους πολίτες, γιατί την ίδια στιγμή θα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση!

Και αυτό το καταγράφω προς επίρρωση της αρχικής μου σκέψης, ότι δηλαδή από την στιγμή που οι πολιτικοί μας είναι υποτελείς στις ξένες δυνάμεις, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο!

Ο κος Σόιμπλε δεν ήρθε ούτε να δώσει περισσότερο χρήμα, ούτε να προσθέσει επικοινωνιακά στο προφίλ της Ελληνικής κυβέρνησης… Ήρθε αποκλειστικά και μόνο για το δικό του πολιτικό προφίλ ενόψει των γερμανικών εκλογών και συγχρόνως να «τακτοποιήσει» και μερικούς ημέτερους γερμανούς τραπεζίτες, οι οποίοι έρχονται σε δεύτερη φάση ως «ύαινες» να πάρουν το «κάτι τις» τους από ότι απέμεινε απ’ τους… λέοντες!

Τα ινστιτούτα και οικονομική στήριξη των μικρομεσαίων δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ακόμη προσφορά στους κερδοσκόπους της Γερμανίας από το κουφάρι της Ελλάδας… Ένα κουφάρι που δεν τελείωσε ακόμη καθώς φαίνεται, αλλά αφήνει κι ένα μερτικό για τους… «γύπες» που θα ακολουθήσουν και που θα είναι οι γερμανοί επιχειρηματίες- επενδυτές, οι οποίοι θα έρθουν να «σώσουν» ότι έμεινε από την χώρα μας αγοράζοντας στο 25-30% της αξίας του ότι τους αρέσει!

Μετά τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου και ενδεχομένως μετά τις… Ελληνικές εκλογές του Οκτωβρίου θα τα ξαναπούμε…

 http://www.e-thrakinews.gr/


 

Related posts: