«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ;;;

Τιμωρία γιατί;;; Δημοσιεύματα αναφέρουν πιθανή τιμωρία του αγήματος που έψαλε ταυτόχρονα τον εθνικό ύμνο με το Χριστός Ανέστη. Δεν τους διέκοψαν την ψαλμωδία, απεναντίας τη συμπλήρωσαν από ένα τυχαίο γεγονός. Όυττως ή άλλως είναι τόσο άρρηκτες οι σχέσεις, που αναγράφει καθαρά και στο άρθρο 3 του Συντάγματος “Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας : 1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.”
Έλεος πια με τις Κασσάνδρες της τιμωρίας για ο,τιδήποτε συμβαίνει και τις καρατομήσεις! Σε αυτό τον αγώνα εξόδου της χώρας από την κρίση, που ομοιάζει με το μαρτύριο του Σισσύφου, ΔΕΝ περισσεύει κανείς και πόσω δε μάλλον ευέλπιδες έφηβοι και άξιοι πολίτες.
Και εν κατακλείδι η προσωπική μου άποψη για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός είναι ότι έτσι θα αναστηθεί το Γένος από τον Ύπνο Χιλίων Χρόνων. Μαζί!!! Έστω και τυχαία συναντήθηκαν δύο ύψιστα ιδανικά που οδηγούν στο ζενίθ ή ναδίρ το ανθρώπινο γένος: η Πίστη και η Ελευθερία! Η Πίστις Σώζει την Ψυχή και η Ελευθερία Λυτρώνει από τα παντοειδή δεσμά! Η σπίθα του ηθικού με το ιδανικό της ελεύθερης ανεξαρτησίας και το όνειρο της Μεγάλης Ιδέας και της απελευθέρωσης των λαών από τυραννικά καθεστώτα και αυταρχικές θρησκευτικές δοξασίες, που τόσο πολύ ταλαιπωρούν όλη την Οικουμένη.
Ναι, μόνο εσύ μπορείς Έλληνα Νου να γίνεις Ελευθερωτής και όχι δυνάστης! Ναι, μόνο εσύ μπορείς Έλληνα Νου την ίδια στιγμή να τα γκρεμίσεις όλα!
Διάλεξε επιτέλους τον δρόμο της Αρετής και όχι της κακίας!
Με τιμή και προβληματισμό
Μακρυχώρι, 05/05/2013
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αν Δημοτικός Σύμβουλος – Αστυνομικός – Μέλος Α-Βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Δ. Τεμπών

http://olympia.gr/

Georgios Gialtouridis