Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Η «ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

ΣΧΟΛΙΟ ΣΕΛΕΥΚΟΥ: ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΎΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ

Με φόντο εβραϊκά σύμβολα και ΕΝΤΟΣ της εβραϊκής συναγωγής , ο «Έλληνας Πρωθυπουργός» μας μίλησε με… δακρύβρεχτο λόγο για τις διώξεις των Εβραίων και το ολοκαύτωμά τους.  Καλά όλα αυτά, όμως που ήσουν «ευαίσθητε» Σαμαρά:
– Στην Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων: Περίεργο δεν είναι κάποιος που…κλαίει για τα θύματα του ναζισμού ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;;
– Στην Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων: Θα δούμε αν θα πατήσεις το πόδι σου σε κάποια από τις φετινές εκδηλώσεις της. Μέχρι τώρα, έλαμψες δια της απουσίας σου!
– Στην Επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής: Είδατε, ακούσατε να λέει το παραμικρό; Μάλλον φοβάται μην ενοχληθεί η συγκυβερνώσα Ρεπούση.
Μπορούμε να συνεχίσουμε φέρνοντας δεκάδες παρόμοια παραδείγματα επιλεκτικής «ευαισθησίας» του Σαμαρά. Δεν χρειάζεται όμως, αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:
Δεν «τίμησες» τους Εβραίους νεκρούς, Σαμαρά. Απλά, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ για πολλοστή φορά, ελπίζοντας στην…βοήθειά τους!
Υ.Γ. Και μια απορία: Είδατε καμία ελληνική σημαία στην εβραϊκή εκδήλωση; Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μην μας δουλεύουν πως είναι «Έλληνες Εβραίοι»!
Πηγή
Ο Σαμαράς είναι ΜΑΣΟΝΟΣ δείτε ΕΔΩ
Το διαβάσαμε από το: Η «ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/03/blog-post_5982.html#ixzz2O3dom071
http://xemandrios1.blogspot.gr/