«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανεξάρτητοι Έλληνες Β΄ Πειραιά : Kαλούν τον Γιάννη Κουράκο να παραδώσει την βουλευτική του έδρα

Διαβάστε και νεότερα στο τέλος 

Καμένη γη… το εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η συντονιστική  επιτροπή της περιφέρειας της Β΄Πειραιά καλεί τον Γιάννη Κουράκο να παραδώσει την βουλευτική του έδρα  στους Ανεξαρτήτους Έλληνες και τον χαρακτηρίζει ως διπρόσωπο και υπηρέτη των παλαιοκομματικών μηχανισμών…
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της Ανακοίνωσης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β’ΠΕΙΡΑΙΑ
Σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων στο κίνημα μας , σήμερα ανακοίνωσε τη παραίτηση του ο βουλευτής της περιοχής μας Γιάννης Κουράκος.
Η δικαιολογία παραίτησης του κρίνεται για όλους εμας τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεπαρκής και μη κατανοητά πολιτική ως επιχείρημα παραίτησης.
Οι παραπάνω εξελίξεις μας οδήγησαν στην επικοινωνία με τον Βουλευτή της περιφέρειας Β’ Πειραιά όπου ευθέως μας ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στα συντονισμένα όργανα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ώστε να δώσει εξηγήσεις για την παραπάνω πράξη του ,και δήλωσε ευθέως την συνέχεια της κοινοβουλευτικής του δράσης ως μεμονωμένα ανεξάρτητος ,αφήνοντας πάμπολλα ερωτηματικά ως προς την άστοχη κατ ’εμάς πράξη παραιτήσεως του .
Οφείλουμε να ομολογήσουμε σαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Β’ Πειραιά άλλα και σαν σκεπτόμενοι πολίτες, ότι υπάρχει μία απορία μεταξύ μας μιας και μόλις πριν από μερικές ημέρες είχαμε βρεθεί όλα τα μέλη της επιτροπής , με τους Πολιτευτές της περιοχής μας και με τις τοπικές Συντονιστικές Επιτροπές των Δήμων που απαρτίζουν την περιφέρεια μας και τον Βουλευτή κύριο Κουράκο Ιωάννη και από τη συζήτηση και τον διάλογο που εξελίχτηκε δεν ανέκυψε κανένα θέμα που να εγείρει τέτοιες ανησυχίες, ούτε μας ανακοίνωσε και ενώπιον του Αναπληρωτή Γραμματέα Γιώργου Αναγνωστάκου που λάμβανε μέρος στην παραπάνω Συντονιστική τους ηθικούς προβληματισμούς του.
Σαν Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Β΄Πειραιά οφείλουμε να τονίσουμε πως το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα (από τα μεγαλύτερα στην Επικράτεια της Ελλάδας) στην περιφέρεια μας είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής προσπάθειας και επίδοσης των ατόμων που απαρτίζουν την Συντονιστική Επιτροπή, των Πολιτευτών που λάμβαναν μέρος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας μας, καθώς και τη συνεργασία και αυταπάρνηση όλων των μελών που ήταν δίπλα στο κίνημα όλη αυτή τη χρονική περίοδο εως και σήμερα.
Η προσπάθεια αυτή έγινε ανιδιοτελώς , εθελοντικά με μοναδικό γνώμονα την αναχαίτιση των μνημονιακών μετώπων και την προσπάθεια να κάνουμε πράξη τα άρθρα που απορρέουν από την ιδρυτική μας διακήρυξη.
ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
Ο αγώνας μας έγινε με σκοπό την επιτυχία του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και όχι για την ατομική εκλογή και προβολή οποιουδήποτε από τους υποψηφίους.
Στην εκλογική διαδικασία επικράτησε τελικά και εκλέχτηκε ο κύριος Κουράκος Ιωάννης άλλα η έδρα ανήκει στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κατόπιν των παραπάνω θεωρούμε ότι την έδρα στην εκλογική περιφέρεια της Β΄Πειραιά την κέρδισαν από κοινού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και έτσι πρέπει να μείνει. 
Καλούμε σαν Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή της Β΄Πειραιά και σαν ενεργοί πολίτες τον παραιτηθέντα βουλευτή να πράξει το δίκαιο και αυτονόητο και να παραδώσει την έδρα που κατέχει στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Τέλος σαν Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της περιφέρειας Β΄Πειραιά κατόπιν της αρνητικά προπαγανδιστικής προβολής που δέχεται σκόπιμα και ύποπτα το κίνημα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα , καλούμε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να αμυνθούμε!
Ως μονάδες, ως μέλη της οικογένειάς μας, και ως κύτταρα της κοινωνικής ομάδας που ανήκουμε, εξοστρακίζοντας πρώτα-πρώτα από πάνω μας, τη στημένη φρίκη «Αυτών», με το κάθε βραδινό τους τηλε-παραμύθιασμα.
Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους με τη συνείδηση μας.
Και να θυμηθούμε ότι σε καιρούς εθνικής μειοδοσίας  όπως αυτή που τώρα πάλι μας ετοιμάζουν οι προδότες πολιτικοί του σάπιου συστήματος , γινόμαστε οι Έλληνες μια γροθιά, ανοίγουμε την αγκαλιά μας στο διπλανό μας, σε μια πρωτόγνωρη συνάθροιση πολιτών, και όχι πια «πελατών», οποιουδήποτε παλαιοκομματικού μηχανισμού ,που αδημονεί να υπηρετήσει για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Κουράκος.
Θυμίζουμε σε όλους ότι εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα ξέρουμε να αντιστεκόμαστε και να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία.
Συνέλληνες, η Ελλάδα δεν πέθανε ακόμη!
Ας την πάρουμε στα χέρια μας, εδώ και τώρα, γιατί είναι μόνο δική μας, και καθόλου όλων αυτών που αποκόμισαν κέρδη από τη δυστυχία που προκάλεσαν!
Στηρίζουμε τον Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο και συστρατευόμαστε μαζί του για να φτάσουμε σε ένα Συνέδριο που θα αντιπροσωπεύει το Λαϊκό Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα μας, όπου η βάση θα έχει τον Κυρίαρχο Ρόλο.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ…
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
http://neakeratsiniou.blogspot.com/
ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
Καμένη γη… το εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Καμένη γη... το εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Του Δημήτρη Τσιούφου
Σε έναν διαλυτικό «αιματηρό» πόλεμο εξελίσσεται η σφοδρή αντιπαράθεση στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς χθες όχι μόνο αποχώρησαν οι βουλευτές Κ. Μαρκόπουλος και Γ. Κουράκος, αλλά κατήγγειλαν ευθέως τη διασύνδεση του Γ. Βουλγαράκη με κέντρα που χρηματοδοτούν το κόμμα του Π. Καμμένου.
Οι χθεσινές εξελίξεις ξεκίνησαν με την παραίτηση του μέχρι πρότινος γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος, Κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος ήταν εκείνος που την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε τη σύγκρουση με τον Π. Καμμένο και χθες με την επιστολή της αποχώρησής του, τον κατήγγειλε πως «επιζητούσε τη χαοτική άσκηση μικροπολιτικής, γιατί δεν είχε σχέδιο και πολιτική ατζέντα».
Ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν είχαν καμία δομημένη οργάνωση, αφού κάποιοι επέλεγαν συνειδητά το μικρό. Δεν είχαν σχέδιο, ούτε καν εβδομαδιαία ή μηνιαία πολιτική ατζέντα», ενώ τόνισε πως «φλερτάραμε με το δολάριο, χωρίς καν να γνωρίζουμε τι σημαίνει αλλαγή νομίσματος και το μόνο που καταφέρναμε ήταν να στέλνουμε τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή».
Η «βόμβα», ωστόσο, έσκασε λίγο μετά την έναρξη της θυελλώδους συνεδρίασης της Κ.Ο., όταν ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γ. Κουράκος, υποστήριξε ότι του τηλεφώνησε ο Γ. Βουλγαράκης και τον… επέπληξε, λέγοντάς του ότι «τώρα που σας βρήκαμε λεφτά, εσείς πάτε να το διαλύσετε». Σύμφωνα, μάλιστα με τον κ. Κουράκο ανάλογη τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο κ. Βουλγαράκης και με τον Χρ. Ζώη και εμφανίστηκε διατεθειμένος τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. να μεταβούν στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, ώστε να επιβεβαιωθούν οι συνομιλίες τους με τον Γ. Βουλγαράκη.
«Αν υποκρύπτονται άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Βουλγαράκης, που βρίσκουν λεφτά για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εγώ δεν έχω θέση στο κόμμα. Είπα ότι θα πάω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ο Χρήστος Ζώης. Ζήτησα από τον Π. Καμμένο να κάνει το ίδιο και αυτός», δήλωσε ο Γ. Κουράκος, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση της Κ.Ο., ενώ λίγο αργότερα στην ανακοίνωση της παραίτησής του έκανε λόγο για επικοινωνιακή παλινωδία, αστοχία συγκρότησης μιας αξιόπιστης πρότασης, απουσία ιδεολογικής ταυτότητας και «πολιτικά άλματα συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Γ. Βουλγαράκης, από την πλευρά του, με ανάρτησή του στο twitter ουσιαστικά παραδέχθηκε τις συνομιλίες του με τους Γ. Κουράκο και Χρ. Ζώη, σημειώνοντας πως «είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές, από καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε ?επιχειρήματα? αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών». Προσωπικά, πρόσθεσε «είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Π. Καμμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα».
Οσο για τον ίδιο τον Π. Καμμένο, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. ισχυρίστηκε (ως όφειλε ενώπιον των εμβρόντητων βουλευτών του κόμματός του) ότι «δεν έχουμε ούτε χρηματοδότες, ούτε αφεντικά», κήρυξε «ανένδοτο αγώνα κατά της αποστασίας», ενώ αναφερόμενος στις αποχωρήσεις των Κ. Μαρκόπουλου και Γ. Κουράκου υποστήριξε πως «είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απόλυτα ερασιτεχνικό, αλλά προωθούμενο από επαγγελματίες, που στηρίζουν την τρόικα».
Λίγο αργότερα μάλιστα και καθώς είχε κατηγορηθεί πως καθυστερεί τη σύγκληση του ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος, προκειμένου να το ελέγχει, ανακοίνωσε την έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών με την πραγματοποίηση στις 21 Δεκεμβρίου της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι πολιτευτές, οι συντονιστικές επιτροπές και οι γραμματείες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
http://www.imerisia.gr
Μοιραστείτε το!

1 comment to Ανεξάρτητοι Έλληνες Β΄ Πειραιά : Kαλούν τον Γιάννη Κουράκο να παραδώσει την βουλευτική του έδρα

  • Σε τι διαφέρει θα ρωτήσει κανείς η παραπάνω δραστηριότητα από τη δραστηριότητα του ομίλου επαναστατικής θεωρίας Χανίων, που συγκέντρωσε τα πιο ετερόκλητα στοιχεία, οργανωμένα και ανοργάνωτα, με κοινή επιθυμία, λιγότερο κοινή βούληση, πολύ λίγη ικανότητα και ελάχιστο σχέδιο για θεωρητική δουλειά, πλην όμως με μια ελάχιστη –πλην όμως υπαρκτή- συμφωνία στο έδαφος της κομμουνιστικής προοπτικής; Σε τι διαφέρει από αυτό που από όμιλος για την επαναστατική θεωρία, κατρακύλησε αργά και σταθερά σε πυρήνα ΕΠΑΜ, και τώρα σε «Πρωτοβουλία»; Στο ότι νέα πιο ετερόκλητα στοιχεία από όλο το φάσμα της «αντιμνημονιακής πάλης» απέκτησαν ξαφνικά την ικανότητα ανάπτυξης της επαναστατικής θεωρίας για τον κομμουνισμό! Στα τσακίδια οι κοινές μας παραδόσεις, το σοβιετικό κεκτημένο, ο κλασσικός μαρξισμός! Και αυτά τα πράγματα λέγονται σοβαρά μεταξύ μαρξιστών!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>