Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Μία Ελβετίδα εξηγεί με ένα βιβλίο γιατί μισεί τους Έλληνες

Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες.

Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με «άθλιο» τρόπο στον ελληνικό λαό!

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύεται ότι παρόλο που υπάρχει ένα συναίσθημα μίσους από την πλευρά της, την ίδια στιγμή θαυμάζει και σέβεται το ελληνικό πνεύμα και τους αρχαίους Έλληνες.

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται» {…}

{…} «Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»! Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε «ψυχικά καταπιεσμένη» γιατί «Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες»! Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλόσοφου! Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε «*Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων*»! {…}

{…} «Ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό»! «Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από ‘δω, Στέφανος ο Αθηναίος από ‘κει. Δεν μπορούσα ν’ ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προέλευσης! Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό! Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χιμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε είμαστε ζώα μ’ όλη τη σημασία της λέξης κι είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα! Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό και εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! . η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρούμε Σεβασμό και Κύρος!

Για αυτό παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας!».

Από τον φίλο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ kontogiannis.dimitris@gmail.com

Related posts:

2 comments to Μία Ελβετίδα εξηγεί με ένα βιβλίο γιατί μισεί τους Έλληνες

 • Ζιούλης Ανέστης

  Χαίρεσθε και ευδαιμονείτε!
  Αγράμματος όντας και θλιμμένος νιώθοντας, σας δίνω τις παραπάνω ευχές, πιστεύοντας στην δύναμη της Ελληνικής γλώσσας. Μιας και έχω ήδη αποτυπώσει την άποψη μου πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο θα ζητούσα εκ των προτέρων συγχώρεση για την απλή αντιγραφή της.

  «Όταν ένας άνθρωπος αυτολογοκρίνεται τότε δεν πρέπει παρά να τον σεβαστείς γιατί προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Για διαβάστε όμως να ξεστραβωθείτε λίγο και να δείτε τις αλήθειες που κρύβονται μέσα σ” αυτό το κείμενο. Μας σέβονται και μας μισούν, θα κάνουν τα πάντα για να μας εκθρονίσουν(όχι από κάποιο υλικό θρόνο αλλά από τον πνευματικό, ο οποίος δεν έχει ανέσεις αλλά υποχρεώσεις). Για αναρωτηθείτε τελικά, ποια από τα αρχαία κείμενα των προγόνων που αναφέρει στο άρθρο έχουμε διδαχθεί; Να μην μας κουράζει όμως με φιλοσοφικές αναζητήσεις, εμείς έχουμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας, πως θα διοριστούμε, πως θα επιβιώσουμε επί πτωμάτων, πως πως πως. Στην τελική, πως θα πάρουμε την θέση των προγόνων της αρθρογράφου στο ζωικό βασίλειο. Ανταλλάζουμε την ιστορία μας για μια θέση στην σκλαβιά. Αυτή τι στιγμή σέβομαι και εγώ την αρθρογράφο για την κρητική της, δεν μπορώ όμως να μένω «ψύχραιμος» σαν τους Αθηναίους την ώρα που η τότε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ των Περσών ήθελε να καταλύσει την αλήθεια. Θέλω να βγω σαν τον Λεωνίδα και να φανώ άξιος απόγονος των διδαγμάτων των προγόνων μας. Μέχρι να βρω τους όρχεις λοιπόν πάω πίσω στο κελί μου. Συγχώρα με παππού Λεωνίδα, δυστυχώς ούτε σήμερα θα πολεμήσω για την ελευθερία, αύριο όμως… οπωσδήποτε αύριο… ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ»

  Τόσες στροφές παίρνει, δυστυχώς, ο εγκέφαλος μου για να εκφραστεί.
  Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 • το μισος τους προς τους Ελληνες ειναι παναρχαιο και το διατυμπανιζουν και μεσο της [αγιας γραφης]ζαχαριας κεφ.9 παραγρ.13 αλλα και στην [κενη διαθηκη] το και με Ε, στο κατα ΜΑΤΘΑΙΟΝ ιε 26 και κατα Μαρκο ζ 27 28 οπως και στις ΠΡΑΞΕΙΣ κα 28 29. καλο θα ειναι να τα ψαξετε μονοι σας γιατι αν τα αναφερω εδω δεν θα με πιστεψετε και πολυ πιθανων να ακουσω φιλοφρονησεις και αλλα κοσμητικα επιθετα προς το ατομο μου, αλλα ως σκεπτομενος Ελλην οτι και να πειτε μονο κερδος θα εχω.Ετσι μας καταντησε εμας τους ΝΕΟΡΩΜΙΟΥΣ αυτο το πολιτικοθρησκευτικο συστημα να μισουμε περισσοτερο τους προγονους μας,απο οσο τους μισουν οι ξενοι…Α δειτε και στην κυριακη της ορθοδοξιας εκει που λεει για τους 7 αναθεματισμους και καταρες κατα Ελληνων, ολα αυτα τα βρισκεται ευκολα και στο διαδυκτιο.ΕΡΡΩΣΘΕ και ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ