«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί ο προδότης με την εγκάθετη βουλή δεν αναγνωρίζει τα 12 μίλια ΑΟΖ που ανήκει στην Ελλάδα και Κύπρο;;;;;

ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΡΙΑ

Η Άγκυρα βάζει πλώρη για τη “Γαλάζια Πατρίδα” μέσω Συρίας – Τούρκοι αναλυτές ζητάνε καθορισμό ΑΟΖ και με την Αίγυπτο

Στόχος της Τουρκίας είναι να κυριαρχήσει στη θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και να χαλάσει τα σχέδια Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για τον αγωγό East Med.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ

Reuters

Πλώρη… για τη γαλάζια πατρίδα βάζει και πάλι η Τουρκία επιχειρώντας να ..απλωθεί σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και μετά τις πληροφορίες για επικείμενη χάραξη ΑΟΖ με την Συρία, Τούρκοι αναλυτές “προτείνουν” να γίνει και το επόμενο βήμα, δηλαδή οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και με την Αίγυπτο!

Στόχος να κυριαρχήσει στη θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και να χαλάσει τα σχέδια Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για τον αγωγό East Med. Μάλιστα χθες, υπήρξαν και αντίστοιχα πρωτοσέλιδα, ενώ κάποια μέσα έβαλαν στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ελλάδα, εμφανίζοντας την ως… απειλητικό γείτονα, ο οποίος εξοπλίζεται διαρκώς.

Τριμερής τον Ιανουάριο

Μέσα σε αυτό το κλίμα, τον Ιανουάριο έχει προγραμματιστεί να γίνει το επόμενο ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας με την Τουρκία, με την συμμετοχή των Κυριάκο Μητσοτάκη και Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που τα νερά παραμένουν μεν ήρεμα, αλλά οι συζητήσεις για την βασική μας διαφορά έχουν “παγώσει”, ενώ στις αρχές του νέου έτους προγραμματίζεται μία τριμερής της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου, όπου θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα και οι ανησυχητικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Διπλωματικές πηγές λένε στο TheTOC ότι η Αθήνα δεν έχει την δυνατότητα να προβεί σε άλλη κίνηση για να αποτρέψει την υπογραφή του τουρκο-συριακού μνημονίου από την ενημέρωση των Βρυξελλών και την πίεση της μη αναγνώρισης της νέας κυβέρνησης της Συρίας, η οποία θα επιδιώξει να βρει συνομιλητές και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι όπως και το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο έτσι και μία ενδεχόμενη συμφωνία Τουρκίας και Συρίας για χάραξη θαλασσίων ζωνών θα είναι άκυρη, αφού παραβλέπει την ύπαρξη της Κύπρου, με κυβερνητικά στελέχη να επισημαίνουν ότι η Τουρκία έχει ανάγκη την Ευρώπη περισσότερο από ότι η Ευρώπη την Τουρκία.

“Αυτές οι συμφωνίες δεν είναι ισχυρές” είπε χθες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπως όμως είπε η Αθήνα θα πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα για τις κινήσεις της Τουρκίας στην περιοχή, καθώς “τα εθνικά μας συμφέροντα δεν περιορίζονται μόνο στα γεωγραφικά όρια της χώρας μας, αλλά έχουμε συμφέροντα και στην Ανατολική Μεσόγειο, για ειρήνη, σταθερότητα και ενεργειακή ασφάλεια”.

Φιντάν αλ Τζολάνι

Έτοιμος ο αντιαεροπορικός θόλος το 2026

Το χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία του αντιαεροπορικού θόλου έχει ήδη τεθεί, με τον Νίκο Δένδια να ενημερώνει προ ημερών τον Πρωθυπουργό για την διοικητική δομή που θα στήνεται για να υποδεχθεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα.

Όπως είπε χθες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, “αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε διαδικασία συζητήσεων για τις προδιαγραφές, και αμέσως μετά θα γίνουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες… Πιστεύουμε ότι εντός διετίας θα είμαστε έτοιμοι να αναπτυχθεί πλήρως ο θόλος, ο οποίος θα αποτρέπει κάθε απειλή από αέρος”.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ειδικότερα στην απειλή πολέμου από την Τουρκία σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

“Όταν υπάρχει το παράνομο casus belli από πλευράς Τουρκίας έναντι της χώρας μας, ίσως το μοναδικό casus belli από χώρα σε χώρα τουλάχιστον γειτονική, και από τη στιγμή που πρέπει ανά πασά στιγμή να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε μια περιοχή που αλλάζει ραγδαία, προφανώς και θα αναπτύξουμε ένα τέτοιο σύστημα” είπε ο υφυπουργός.

https://www.thetoc.gr/politiki/article/i-agkura-bazei-plori-gia-tin-galazia-patrida-meso-surias—tourkoi-analutes-zitane-kathorismo-aoz-kai-me-tin-aigupto/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Γιατί ο προδότης με την εγκάθετη βουλή δεν αναγνωρίζει τα 12 μίλια ΑΟΖ που ανήκει στην Ελλάδα και Κύπρο;;;;;

  • .
    .
    .
    Σημεία και τέρατα καταγγέλει ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης για την Σαντορίνη…]

    7 Φεβρουαρίου, 2025

    «Ούτε η χούντα δεν τόλμησε να το κάνει αυτό»
    Καθημερινός «χείμαρρος» είναι ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης, με αφορμή την έντονη σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη.

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ HAARPQQQ

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ;;;

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΤΟΡΙΝΗ;;;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ…

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ… ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ…

    ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ …

    Καλλιόπη Σουφλή

    Ο ίδιος άφησε σαφείς αιχμές κατά κυβερνητικών αξιωματούχων, απειλώντας ακόμα και με παραίτηση από την Εθνική Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου.

    Αναφερόμενος δε στη Σαντορίνη μεταξύ άλλων για «πρωτοφανές φαινόμενο», προειδοποιώντας τους κατοίκους πως δεν πρέπει να αγνοούν τα μέτρα και να ακούν όσους τους λένε ότι «όλα βαίνουν καλώς».

    Τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    «Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. Ο «σεισμός» και η διαπλοκή θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια.»

    Το ότι την νύχτα παρατηρήσαμε μια μικρή μείωση του ρυθμού των σεισμών, το φαινόμενο εξακολουθεί να εξελίσσετε και δεν πρέπει οι κάτοικοι να αγνοούν τα μέτρα και να ακούν αυτούς που τους λένε ότι όλα βαίνουν καλώς και η σεισμική κρίση τελείωσε.

    Όταν οι δυνάμεις της φύσης συγκρούονται με τις μίζες του Κράτους, η φύση θα κερδίσει, ο Πολίτης θα την πληρώσει και τα Σώματα Ασφαλείας θα κληθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και μετά κανένας δεν θα ξέρει τίποτα για τον ένοχο διότι τα στοιχεία είναι ελλιπή…

    Αυτό έχει δείξει η ιστορία…και δυστυχώς η πολεοδομική αναρχία φαίνεται εκτός από τους σεισμούς τόσο και στις πλημμύρες, όσο και στις πυρκαγιές…

    (Μπάζωμα ρεμάτων, χτίσιμο οικισμού σε πευκόφυτη περιοχή…).

    Το φαινόμενο αυτό είναι πρωτοφανές για τη Σαντορίνη με αυτές τις παγίδες θανάτου που κτίζουν στο βωμό του κέρδους επάνω στη ασταθή Θηραϊκή Γη.

    Αναρωτιέμαι οι Πολιτικοί Μηχανικοί που βάζουν τις υπογραφές τους, δεν ξέρουν ότι γίνονται συνένοχοι σε αυτά τα εγκλήματα ;;

    Όλα αυτά τα οικόπεδα στον γκρεμό σε ποιον ανήκουν;;; Υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας για αυτά;;

    Έχουν περάσει κτηματολόγιο;;

    Μην πω για πολεοδομικές άδειες γιατί μια αποθήκη να πας να χτίσεις σε πεδιάδα θα σου επιβάλουν τόσο οπλισμό κ θεμελίωση λες και θα κάνεις ουρανοξύστη.

    Υπάρχει όμως και κάτι σοβαρότερο.

    Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε χθες για κάτι που ούτε η χούντα δεν τόλμησε να κάνει στον Ακαδημαικό χώρο.

    Με εντολή του αρμόδιου υπουργού εμβολίζεται η σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Σεισμικού Κινδύνου με την τοποθέτηση γνωστού Ακαδημαϊκού κυβερνητικού συγγενή και των παρατρεχάμενων του σαν νέα μέλη της.

    Όλα τα μέλη της επιτροπής έχουν οριστεί με αυστηρώς αξιοκρατικά κριτήρια από τους φορείς τους με ΦΕΚ όπως και εγώ που είμαι μέλος.

    Τι προσπαθούν να επιτύχουν; Να καπελώσουν αυτούς τους άξιους επιστήμονες της επιτροπής που έχουν λιώσει τα παντελόνια τους στην έρευνα και την αντιμετώπιση των σεισμών;

    Και τι νομίζει ο κ. Υπουργός, ο οποίος προφανώς υπακούει σε άνωθεν εντολές, ότι έχει να κάνει με πυροσβέστες που μπορεί να διατάσσει και να τους έχει σα γλάστρες όπως στη χθεσινή συνέντευξη τύπου (show) υπό τον Πρωθυπουργό;

    Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο εγώ θα παραιτηθώ από την επιτροπή και νομίζω αυτό θα πρέπει να κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη της και είμαι σίγουρος ότι θα το πράξουν, γιατί τα γνωρίζω ένα προς ένα και κατέχονται από ηθικές αξίες».

    Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανάρτησή του.

    el.gr

    Πηγή

    https://attikanea.info/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C/
    .
    .
    .

    .
    ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: πλοίο που περνάει καλώδιο στον βυθό κάνει έργο στην Σαντορίνη. Είναι δυνατόν δίπλα στον Κολούμπο να κάνει έργο καλωδιάδικο ιταλικό και να περιμένουν μωρέ τσουνάμι;;;;

    5 Φεβρουαρίου, 2025

    Μήπως τελικά, ο Μητσοτάκης και η παρέα του που κυβερνούν, προέβησαν σε’ αυτό το τόσο σατανικό σχέδιο, αφενός μεν για να αποπροσανατολίσουν το αφελές ελληνικό πόπολο και αφετέρου να δρομολογήσουν την ολοκλήρωση των σχεδίων τους για μοίρασμα του ΑΙΓΑΙΟΥ, παράδοση στην Τουρκία πολλών νησιών μας, ξεπούλημα της ΘΡΑΚΗΣ και δεν ξέρω τι άλλο;;;

    https://attikanea.info/%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD/
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>