«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στην Ελλάδα με απειλές και εκβιασμούς, άπαντες άρπαξαν μίζες, αδιαφορώντας για την ζωή των Ελλήνων! Και στην Ελλάδα, μήπως ακούσατε καμία μήνυση κατά της Pfizer

Το Κάνσας κατηγορεί την Pfizer για παραπλάνηση του κοινού σχετικά με το εμβόλιο του COVID σε αγωγή
Του Brendan Pierson
17 Ιουνίου 2024 9:53 μ.μ. GMT+3 Ενημερώθηκε πριν από 3 ημέρες

Εταιρείες Pfizer Inc BioNTech SE

17 Ιουνίου (Reuters) – Η πολιτεία του Κάνσας των ΗΠΑ μήνυσε τη Δευτέρα την Pfizer (PFE.N), ανοίγει νέα καρτέλα, κατηγορώντας την εταιρεία ότι παραπλανεί το κοινό σχετικά με το εμβόλιο της για τον COVID-19 κρύβοντας κινδύνους ενώ κάνει ψευδείς ισχυρισμούς για την αποτελεσματικότητά του.
Σε μια δίκη, ανοίγει νέα καρτέλαπου κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της κομητείας Thomas, η πολιτεία είπε ότι οι εικαζόμενες ψευδείς δηλώσεις της φαρμακοβιομηχανίας με έδρα τη Νέα Υόρκη παραβίαζαν τον νόμο περί προστασίας των καταναλωτών του Κάνσας. Ζητά απροσδιόριστη χρηματική αποζημίωση.
«Η Pfizer έκανε πολλές παραπλανητικές δηλώσεις για να εξαπατήσει το κοινό σχετικά με το εμβόλιο της σε μια εποχή που οι Αμερικανοί χρειάζονταν την αλήθεια», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Κάνσας, Κρις Κόμπαχ, Ρεπουμπλικανός, σε δήλωση.


Η μήνυση ισχυρίζεται ότι, ξεκινώντας λίγο μετά την κυκλοφορία του εμβολίου στις αρχές του 2021, η Pfizer απέκρυψε στοιχεία ότι το εμβόλιο συνδέθηκε με επιπλοκές εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της αποβολής, καθώς και φλεγμονής μέσα και γύρω από την καρδιά, γνωστή ως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.
«Οι δηλώσεις που έκανε η Pfizer σχετικά με το εμβόλιο της για τον COVID-19 ήταν ακριβείς και βασισμένες στην επιστήμη», ανέφερε η Pfizer σε μια δήλωση, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η αγωγή δεν είχε καμία αξία.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2021 πρόσθεσε μια προειδοποίηση για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα στην ετικέτα του εμβολίου. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και εμφανίζονται συχνότερα σε έφηβα αγόρια και νεαρούς άνδρες.
Μια κριτική του 2023, ανοίγει νέα καρτέλααπό 21 μελέτες από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια κατά του COVID δεν συνδέονται με αποβολή.
Το Κάνσας είπε επίσης ότι η Pfizer ισχυρίστηκε ψευδώς ότι το εμβόλιο της, το οποίο αναπτύχθηκε με τον Γερμανό συνεργάτη BioNTech (22UAy.DE), ανοίγει νέα καρτέλαγια το αρχικό στέλεχος του ιού, διατήρησε υψηλή αποτελεσματικότητα έναντι μεταλλαγμένων παραλλαγών και ότι θα αποτρέψει όχι μόνο την ασθένεια αλλά και τη μετάδοση.
Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, υπέβαλε παρόμοια μήνυση κατά της Pfizer πέρυσι, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα.

Η Pfizer χαρακτήρισε επίσης την υπόθεση αβάσιμη.
Ο Κόμπαχ είπε τη Δευτέρα ότι άλλες πολιτείες συνεργάστηκαν με το Κάνσας στην έρευνά του και αναμένεται να υποβάλουν αγωγές επίσης.
Η BioNTech δεν είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Αναφορά του Brendan Pierson στη Νέα Υόρκη, Επιμέλεια από Alexia Garamfalvi και Bill Berkrot

https://www.reuters.com/legal/kansas-accuses-pfizer-misleading-public-about-covid-vaccine-lawsuit-2024-06-17/

Επειδή εδώ οι δολοφόνοι με τους συνεργάτες τους, μπορεί να πουν ότι συκοφαντώ, ή τρομοκρατώ τον κόσμο….. Σας δίνω εκατοντάδες αποδείξεις για το θέμα, από διαφορετικές πηγές!

19.06.2024 8:51 π.μ

Ο Γενικός Εισαγγελέας μηνύει την Pfizer για «παραπλανητικούς ισχυρισμούς» σχετικά με τα εμβόλια

Ο Γενικός Εισαγγελέας μηνύει την Pfizer για «παραπλανητικούς ισχυρισμούς» σχετικά με τα εμβόλια

Στις ΗΠΑ, η πολιτεία του Κάνσας μήνυσε την Pfizer για «παραπλανητικούς ισχυρισμούς» σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η εισαγγελία κατηγορεί τη φαρμακευτική εταιρεία για απόκρυψη κινδύνων και παρενεργειών και διάδοση ψευδών στοιχείων για την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, η Pfizer παραβίασε τη νομοθεσία του Κάνσας για την προστασία των καταναλωτών, λένε οι δικηγόροι.

Μια αγωγή κατατέθηκε στο Thomas County District Court τη Δευτέρα.

Ανεπιθύμητες παρενέργειες και επιπλοκές εγκυμοσύνης

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Κάνσας, Κρις Κόμπαχ, δήλωσε ότι η Pfizer είχε αναφορές από 458 έγκυες γυναίκες που είχαν ανοσοποιηθεί κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με τον Kobach, περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ανεπιθύμητες παρενέργειες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στο δέκα τοις εκατό των περιπτώσεων υπήρξαν ακόμη και αποβολές.

Επιπλέον, παρατηρήθηκε αύξηση της φλεγμονής, όπως η φλεγμονή του καρδιακού μυός ή του περικαρδίου.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το αναγνώρισε επίσης αυτό και πρόσθεσε μια προειδοποίηση στα εμβόλια έξι μήνες μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού τον Ιούνιο του 2021, επισημαίνοντας τον αυξημένο κίνδυνο φλεγμονής στην περιοχή της καρδιάς.

Η Pfizer λέγεται ότι έχει συλλέξει περισσότερα δεδομένα από όσα είναι γνωστά

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα ισχυρίζεται στην αγωγή του ότι η Pfizer διατηρούσε τη δική της βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών που λειτουργούσε εκτός της επίσημης βάσης δεδομένων (VAERS) – την οποία διαχειρίζεται η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA και CDC). Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, η Pfizer συνέλεξε δεδομένα από την VAERS, εξειδικευμένη βιβλιογραφία και αυθόρμητες αναφορές.

Ως εκ τούτου, η Pfizer έχει συλλέξει περισσότερα δεδομένα για ανεπιθύμητες ενέργειες από ό,τι η VAERS, γράφει η αρχή σε δήλωση. Με άλλα λόγια: Η φαρμακευτική εταιρεία γνώριζε για την αυξημένη εμφάνιση παρενεργειών, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Αντιδράσεις από την Pfizer και άλλους παίκτες

Η Pfizer, με τη σειρά της, πιστεύει ότι η αγωγή είναι αβάσιμη.

Η εταιρεία ανέφερε σε δήλωση ότι οι δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια Covid ήταν «ακριβείς».

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Pfizer και η BioNTech δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης φάσης ΙΙΙ με πάνω από 40.000 άτομα που δοκιμάζονται, σύμφωνα με τα οποία τα εμβόλια mRNA είχαν αποτελεσματικότητα 95 τοις εκατό.

Το αργότερο αφού το κύμα δέλτα είχε σπάσει και η παραλλαγή του όμικρον είχε εξαπλωθεί, αυτή η αποτελεσματικότητα δεν ήταν πλέον έγκυρη.

Αυτό γράφουν και επίσημες πηγές σε αυτή τη χώρα, όπως το Ινστιτούτο Robert Koch.

Κατά συνέπεια, τα παρασκευάσματα BioNTech θα έχαναν την αποτελεσματικότητά τους μετά από μερικούς μήνες.

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες έχουν επίσης εξεταστεί τώρα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο και αξιολόγησε δεδομένα από 99 εκατομμύρια εμβολιασμένους ανθρώπους, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια Pfizer είχαν αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδιακής ή περικαρδιακής νόσου.

Ανάλογα με τη δόση, η μελέτη βρήκε τον κίνδυνο καρδιαγγειακών προβλημάτων που ήταν δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερος.

Προειδοποιητικά σημάδια σε έγκυες γυναίκες

Υπήρχαν επίσης προειδοποιητικές ενδείξεις σχετικά με τη χορήγηση των σκευασμάτων σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, αλλά τα δεδομένα εδώ είναι πιο διφορούμενα.

Αν και οι μελέτες εδώ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα ενεργά συστατικά εξαπλώνονται με τη μορφή mRNA στη μήτρα και επηρεάζουν επίσης την ανάπτυξη του εμβρύου, άλλες μελέτες υποστηρίζουν ότι τα σκευάσματα δεν έχουν καμία επίδραση σε μια υγιή εγκυμοσύνη.

Αυτό καθιστά σαφές: η διαφημιζόμενη ασφάλεια των εμβολίων δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να εξασφαλιστεί χωρίς δισταγμό.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στο Κάνσας το βλέπει επίσης έτσι.

Το Κάνσας ακολουθεί το παράδειγμα του Τέξας

Με αυτή τη μήνυση, το Κάνσας ακολουθεί την πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ, η οποία μήνυσε την Pfizer στο πρόσωπο του Γενικού Εισαγγελέα Ken Paxton για παρόμοιους λόγους.

Αυτό αφορούσε επίσης «παραπλανητικούς ισχυρισμούς» που λέγεται ότι έκανε η Pfizer για να διαφημίσει το εμβόλιο.

Η Pfizer «λογοκρίνει τους ανθρώπους που απείλησαν να διαδώσουν την αλήθεια».

Ο Κόμπαχ έθιξε επίσης ένα παρόμοιο σημείο στη συνέντευξη Τύπου: η εσωτερική κίνηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψε ότι η Pfizer είχε λογοκρίνει επικριτικές δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια σε συντονισμό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, η Pfizer δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων των ΗΠΑ, «Operation Warp Speed».

Σύμφωνα με τον Kobach, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δικαιολόγησε αυτό το βήμα λέγοντας ότι ήθελαν να απελευθερώσουν τους επιστήμονες από την κυβερνητική εποπτεία.

Η μήνυση κατά της Pfizer υπογραμμίζει το ζήτημα της διαφάνειας και της ασφάλειας στην ανάπτυξη και την εμπορία εμβολίων.

Μένει να δούμε τι συνέπειες θα έχει αυτή η υπόθεση για το μέλλον της ανάπτυξης εμβολίων και τις ευθύνες των φαρμακευτικών εταιρειών.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο μπλακ άουτ;

Οι τρέχουσες αποκαλύψεις για την Pfizer και τους πιθανούς κινδύνους από τα εμβόλια εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα για κρίσεις.

Μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε βέλτιστα τον εαυτό σας και την οικογένειά σας στον δωρεάν οδηγό συσκότισης.

Από προμήθειες αποθήκευσης μέχρι σημαντικούς κανόνες συμπεριφοράς – ετοιμαστείτε για έκτακτη ανάγκη!

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας εδώ και λάβετε τον δωρεάν οδηγό Blackout PDF μέσω email μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

https://www.kettner-edelmetalle.de/news/generalstaatsanwalt-klagt-pfizer-wegen-irrefuhrender-behauptungen-uber-impfstoffe-an-19-06-2024

Και εδώ όλες οι πηγές!

https://duckduckgo.com/?q=US-Bundesstaat+Kansas+verklagt+Pfizer+wegen&t=opera&ia=web

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Στην Ελλάδα με απειλές και εκβιασμούς, άπαντες άρπαξαν μίζες, αδιαφορώντας για την ζωή των Ελλήνων! Και στην Ελλάδα, μήπως ακούσατε καμία μήνυση κατά της Pfizer

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>