«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πώς Συνωμότησαν Έθνη Σε Όλο Τον Κόσμο Για Να Κλέψουν Τις  Εκλογές 

εκλογές μας

Συνταξιούχοι στρατηγοί και συνταγματάρχες από τον στρατό των ΗΠΑ, τη Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ, διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες, οργανώσεις εκλογικής ακεραιότητας, κορυφαίος δικηγόρος και υψηλού επιπέδου ειδικοί στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτουν συντριπτικά στοιχεία ότι οι εκλογές στις ΗΠΑ και παγκοσμίως νοθεύονται.

Μέσω της εκλογικής νοθείας οι ελεύθερες χώρες μετατρέπονται σε ολοκληρωτικές δικτατορίες.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;

Αφού γίνονται αυτά στην Αμερική…. Καταλαβαίνετε τι γίνετε στην Ευρώπη;

Μάθε να σωθείς / να σώσεις! 

Η εκλογική απάτη είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία της ανθρωπότητας, καθώς μετατρέπει κυριολεκτικά κάθε δημοκρατία σε μια πλήρη ολοκληρωτική δικτατορία.

Ενώ οι άνθρωποι οδηγούνται να πιστεύουν ότι εκλέγουν τους ηγέτες τους, στην πραγματικότητα οι φωνές τους αγνοούνται και εγκληματίες τύραννοι τοποθετούνται που καταπιέζουν και κακοποιούν τον λαό.

Υπάρχουν στοιχεία για εκλογική νοθεία ή πρόκειται απλώς για μια ανόητη θεωρία συνωμοσίας;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι υψίστης σημασίας, καθώς καθορίζει αποτελεσματικά το μέλλον των εθνών μας, των κοινοτήτων μας, της ζωής μας και των παιδιών μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμερίσουμε όλες τις πολιτικές προτιμήσεις και προσωπικές απόψεις και να δούμε αντικειμενικά τα γεγονότα.

ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ

παγκόσμιοι ηγέτες για την απάτη των εκλογών

Εδώ υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι διακυβέρνησης μιας χώρας.

Μια μέθοδος είναι μέσω της δικτατορίας, όπου ο λαός δεν έχει φωνή και βρίσκεται στο έλεος των ανελέητων ηγεμόνων του.

Καλύτερη επιλογή είναι το δημοκρατικό σύστημα όπου ο λαός εκλέγει ηγέτες που θα τον εκπροσωπούν και θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του λαού.

Εάν ένας αιρετός προδώσει τον λαό, μπορεί να διαγραφεί στις επόμενες εκλογές.

Οι εκλογές είναι ο χτύπος της καρδιάς κάθε χώρας που δεν κυβερνάται από δικτάτορα.

Χωρίς εκλογές, τα έθνη είναι καταδικασμένα να πέσουν σε τυραννία όπου οι πονηροί άρχοντες κακοποιούν το κοινό.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 2020 στην Αμερική

προεδρικές εκλογές ΗΠΑ 2020

Εδώ υπάρχουν επίμονοι ισχυρισμοί ότι οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020 ήταν νοθευμένες, για να απομακρυνθεί ο Τραμπ από την εξουσία και να τοποθετηθεί ο Μπάιντεν ως όργανο του Deep State.

Είναι ακριβής αυτός ο ισχυρισμός;

Υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις για αυτό;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι κρίσιμης σημασίας για όλους μας, οπότε ας δούμε σε βάθος τα γεγονότα…

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών του 2020 είδαν την πιο έντονη αντίθεση σε όλη την αμερικανική ιστορία, όσον αφορά τη δημοτικότητα των υποψηφίων.

Από τη μια πλευρά, έχετε έναν ξεκάθαρα άνοια άντρα που σκοντάφτει πάνω στα λόγια και τα πόδια του όλη την ώρα, συχνά δεν ξέρει ποιος, πότε ή πού είναι και πρέπει να χρησιμοποιεί σημειωματάρια (γραμμένα από άλλους) για να ξέρει τι πρέπει να κάνει λένε.

Ο Μπάιντεν σπάνια διεξήγαγε συγκέντρωση και όταν το έκανε, μόνο λίγοι άνθρωποι εμφανίστηκαν.

Ορισμένοι παρευρισκόμενοι στις συγκεντρώσεις Μπάιντεν ομολόγησαν ότι πληρώθηκαν για να είναι εκεί.

Στην Αριζόνα κυριολεκτικά κανείς δεν ήρθε στο ράλι του.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Το H είναι αντίπαλος, από την άλλη πλευρά, συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα πλήθη σε όλη την αμερικανική ιστορία.

Οι παρελάσεις αυτοκινήτων, σκαφών και φορτηγών εκτείνονταν μερικές φορές για 70 μίλια, μετρώντας χιλιάδες οχήματα και δεκάδες χιλιάδες ενθουσιασμένους υποστηρικτές.

Ποτέ δεν χρησιμοποιεί cheat sheets, αλλά μπορεί να μιλάει για ώρες με ένα βουητό πάθος για την ελευθερία και την ενδυνάμωση των ανθρώπων.

Αν και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να απεικονίσουν τον Τραμπ ως μισητό από την Αμερική, η εκρηκτική προσέλευση των αναρίθμητων συγκεντρώσεών του τους αποδεικνύει ότι έχουν τρομερά λάθος.

ΡΑΛΛΙ ΤΡΑΜΠ

Ο ένας υποψήφιος ήταν ξεκάθαρα ο λιγότερο δημοφιλής όλων των εποχών, ενώ ο άλλος -παρά τη συκοφαντία του από τα κυρίαρχα ΜΜΕ μέρα και νύχτα- αποδείχθηκε ότι αγαπήθηκε τρομερά στη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών.

Ο Τραμπ ήταν τόσο εξαιρετικά δημοφιλής που κέρδισε τις εκλογές του 2016, παρά τις άνευ προηγουμένου εκστρατείες μίσους που εξαπέλυσαν όλες οι ειδήσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πίστευαν ότι η επιρροή τους στον λαό θα αρκούσε για να τον ξεφορτωθεί.

Όμως, παρά την ανάπτυξη ολόκληρου του οπλοστασίου ελέγχου του μυαλού τους, ο αμερικανικός λαός με συντριπτική πλειοψηφία τον ψήφισε.

Η Χίλαρι Κλίντον ήταν τόσο σοκαρισμένη που έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Τι συνέβη;».

ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

εκλογές χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης

Συνήθως η επιρροή των μέσων ενημέρωσης στο μυαλό του κοινού αρκεί για να καθορίσει το αποτέλεσμα οποιασδήποτε εκλογής.

Όλοι διαβάζουν, παρακολουθούν και ακούν ειδήσεις όλη την ημέρα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν τα μέσα ενημέρωσης είναι να πουν στους ανθρώπους ποιον να μισούν και ποιον να αγαπούν, και οι ασυνείδητες μάζες ακολουθούν αδιαμφισβήτητα.

Αυτό αποκάλυψε ο εκδότης μεγάλης ευρωπαϊκής εφημερίδας, ο οποίος είπε:

«Μπορούμε επίσης να κάνουμε τον Wilders πρωθυπουργό αν θέλετε. Το κάνετε μέσω μας.

Ίσως δεν πρέπει να το αποκαλύψετε αυτό, αλλά έτσι λειτουργεί».

Ο τεχνικός διευθυντής του CNN Τσάρλι Τσέστερ κατέγραψε σε κρυφή κάμερα δημοσιογράφος του Project Veritas να παραδέχεται ότι είναι υπεύθυνοι για την απομάκρυνση του Τραμπ από το γραφείο.

«Η εστίασή μας ήταν να πάρουμε τον Τραμπ από την εξουσία. 

 Χωρίς να το πω, αυτό ήταν ».

Ακούστε αυτούς τους διευθυντές μέσων ενημέρωσης να εξομολογούνται πώς τα ΜΜΕ καθορίζουν τα εκλογικά αποτελέσματα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ωστόσο , το 2016, η δημοτικότητα του Τραμπ ήταν τόσο τεράστια που κέρδισε τις εκλογές παρά τον άνευ προηγουμένου πόλεμο των μέσων ενημέρωσης εναντίον του.

Το Deep State πιάστηκε απροσδόκητα, αλλά ήταν αποφασισμένοι να μην κάνουν αυτό το λάθος για δεύτερη φορά.

Κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο παγκοσμίου φήμης δισεκατομμυριούχος εγκληματίας και δημόσιος εχθρός Τζορτζ Σόρος δήλωσε:

«Σαφώς, θεωρώ ότι η κυβέρνηση Τραμπ αποτελεί κίνδυνο για τον κόσμο.

Αλλά το θεωρώ ως ένα καθαρά προσωρινό φαινόμενο που θα εξαφανιστεί το 2020 ».

Σόρος Τραμπ εκλογική νοθεία

Σαφέστερη δήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει για τα σχέδιά τους.

Πράγματι, το 2020 το Deep State τοποθέτησε την προτιμώμενη μαριονέτα τους – ένα σωματικό διπλό για τον αείμνηστο Τζο Μπάιντεν – ο οποίος δύσκολα κατάφερε να αιχμαλωτίσει τις καρδιές του αμερικανικού λαού.

Όσοι τον ψήφισαν, το έκαναν μόνο επειδή ο Τραμπ δεν ήταν επιλογή, λόγω των έντονων εκστρατειών μίσους που είχαν γεμίσει τις καρδιές τους με αηδία.

Αλλά κάθε έξυπνος άνθρωπος ήξερε ότι ο Μπάιντεν δεν είχε καμία πιθανότητα.

Ένας τύπος που δεν μπορεί να μιλήσει ευθέως, ξεχνά ποιος είναι, πού είναι και τι υποτίθεται ότι πρέπει να πει και που φωνάζει στις κενές καρέκλες κατά τη διάρκεια των εκστρατειών του;

Ωστόσο, όταν ήρθαν οι εκλογές, συνέβη κάτι που συγκλόνισε την Αμερική μέχρι τα βάθη.

Ο παρανοημένος ηθοποιός «κέρδισε», με περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον πρόεδρο σε όλη την αμερικανική ιστορία!

Ο «ενθουσιασμός» του κοινού για τη νίκη του ήταν τόσο μεγάλος που κατά την ορκωμοσία του χρειάστηκε να σηκώσουν δεκάδες χιλιάδες σημαίες, για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του πλήθους… γιατί κανείς δεν εμφανίστηκε!

Η Εθνοφρουρά έπρεπε να βάλει φράχτες και να αναπτύξει τεράστια στρατιωτική παρουσία γύρω από την Ουάσιγκτον για να κρατήσει έξω τους οργισμένους Αμερικανούς, οι οποίοι γνώριζαν ότι αυτές οι εκλογές ήταν νοθευμένες.

Κάθε φορά που αυτός ο αποκαλούμενος «εκλεγμένος» πρόεδρος δημοσίευσε κάτι στο YouTube, υπήρχαν τόσες πολλές αντιπάθειες που το YouTube κατέληγε να αφαιρέσει την επιλογή να μην αρέσουν τα βίντεο όλα μαζί, για να κρύψει την αποδοκιμασία του αμερικανικού λαού.

Προσλήφθηκαν επαγγελματίες σχολιαστές και χρησιμοποιήθηκαν bots για να δημοσιεύσουν θετικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι ο Μπάιντεν «αγαπάται» από τον κόσμο.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι μισοί από τους λεγόμενους οπαδούς του Μπάιντεν στο Twitter είναι ψεύτικοι λογαριασμοί (ρομπότ που χρησιμοποιούνται για προπαγάνδα).

ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…

εκλογική επανάσταση

Ωστόσο , ο αμερικανικός λαός είναι αποφασισμένος να μην τον αφήσει να ξεφύγει από αυτή την κατάφωρη εκλογική κλοπή.

Τις ημέρες που ακολούθησαν τις εκλογές, δεκάδες βίντεο αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο που έδειχναν πλάνα από ολόκληρα φορτηγά με ψηφοδέλτια Τραμπ να τεμαχίζονται ή να καίγονται, ξαφνικές απορρίψεις εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοδελτίων που ήταν όλα για τον Μπάιντεν, εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς ψηφοφόρους που όλοι ψήφισαν για τον Μπάιντεν, το USPS συνελήφθη να καταστρέφει ταχυδρομικές τσάντες γεμάτες με ψηφοδέλτια Τραμπ, εκλογικοί αξιωματούχοι καταγράφονται να συμπληρώνουν ψηφοδέλτια για τον Μπάιντεν όλη την ημέρα κ.ο.κ.

Ο αριθμός των βίντεο που έδειχναν νοθεία ψηφοφόρων ήταν τεράστιος.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαγόρευσαν σε οποιονδήποτε προσπαθούσε να τα δημοσιεύσει και τα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να το αναφέρουν.

Ήταν -και εξακολουθεί να είναι- ένα πανεθνικό ταμπού.

Η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία.

Ωστόσο , η λογοκρισία δεν μπόρεσε να σταματήσει την επανάσταση που είχε ξεκινήσει… Τα Έθνη σε Δράση , μια οργάνωση που εργάζεται για ασφαλείς εκλογές, έλαβε μια ένορκη κατάθεση από έναν κορυφαίο δικηγόρο στην Ιταλία.

Ο δικηγόρος κατέγραψε τον εαυτό του σε βίντεο, διαβάζοντας αυτή την ένορκη κατάθεση που περιείχε τη δήλωση ενός κατηγορούμενου που ομολόγησε ότι εμπλέκεται στη χρήση στρατιωτικών δορυφόρων και λογισμικού από την Ιταλία για την αλλαγή μεγάλου αριθμού ψήφων από τον Τραμπ στον Μπάιντεν.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έλαβε οδηγίες από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρώμη να το κάνει.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από αρκετούς απόστρατους στρατηγούς του αμερικανικού στρατού, ο Flynn and , οι οποίοι δήλωσαν ότι κράτη σε όλο τον κόσμο συνεργάζονταν για να απομακρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ από την εξουσία και να τον αντικαταστήσουν με μια ψυχικά άρρωστη μαριονέτα των ελίτ.

Άφθονες αποδείξεις γι’ αυτό δόθηκαν περαιτέρω από έναν από τους πιο διάσημους ομοσπονδιακούς δικηγόρους της Αμερικής, τον Σίντνεϊ Πάουελ.

ο στρατηγός McInerney ψηφίζει Ιταλία

Αυτή ήταν η πρώτη βόμβα που εξερράγη… στοιχεία μιας διεθνώς συντονισμένης προσπάθειας για να απαλλαγούμε από τον Τραμπ, ο οποίος ήταν το #1 εμπόδιο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει όλες αυτές τις πληροφορίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τραμπ είχε αποσύρει την Αμερική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος βρίσκεται στον πυρήνα αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , λειτουργώντας κυριολεκτικά ως μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Σε όλες του τις ενέργειές του, ο Τραμπ εξαπέλυσε καταστροφικές επιθέσεις στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Εξέθεσε τα μέσα ενημέρωσης για αυτό που είναι: fake news.

Αυτό ήταν ένα θεμελιώδες πλήγμα για το οχυρό ελέγχου του μυαλού τους, ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγαλύτερη αφύπνιση στην ιστορία, όπου δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν πιστεύουν πλέον τυφλά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. 

Τραμπ ΜΜΕ για την εκλογική νοθεία

Αν συνειδητοποιήσουμε πώς τα μέσα ενημέρωσης είναι το νούμερο 1 εργαλείο για τις εγκληματικές ελίτ για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, καταλαβαίνουμε πώς η αποκάλυψη των ψεμάτων τους από τον Τραμπ είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να τους χτυπήσει ποτέ.

Είναι σαφές ότι έπρεπε να απομακρυνθεί, μήπως καταρρεύσει τα σχέδιά τους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Έτσι έκαναν…

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ

απόλυτη απόδειξη η εκλογή του ντοκιμαντέρ του Μάικ Λίντελ

Ο πολυεκατομμυριούχος Μάικ Λίντελ αποφάσισε να επενδύσει μέρος της περιουσίας του για να συγκεντρώσει στοιχεία για τις στημένες εκλογές.

Συνεργάστηκε με πρώην ανώτατους αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού, μυστικών υπηρεσιών και υψηλού επιπέδου ειδικούς στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι αποκάλυψαν τους ακριβείς διακομιστές στην Κίνα που χρησιμοποιήθηκαν για την αλλαγή εκατομμυρίων ψήφων από τον Τραμπ στον Μπάιντεν.

Τα δεδομένα της κυβερνοασφάλειας της Space Force αποκάλυψαν πώς ξένα έθνη χάκαραν τις μηχανές ψηφοφορίας και  ο διεθνούς φήμης φυσικός Δρ Ντάγκλας Φρανκ αποδεικνύει πώς οι εκλογές του 2020 ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα στον κυβερνοχώρο στην παγκόσμια ιστορία.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Ο ερευνητής ασφαλείας της αμερικανικής διαστημικής δύναμης έχει δεδομένα που περιγράφουν κάθε μεμονωμένη πειρατεία που έγινε από ξένα έθνη κατά τις προεδρικές εκλογές του 2020.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Ο διεθνούς φήμης φυσικός αποδεικνύει με βεβαιότητα ότι οι εκλογές του 2020 ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα στον κυβερνοχώρο στην παγκόσμια ιστορία.

Ο Δρ Ντάγκλας Φρανκ είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας με πάνω από πενήντα επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Ο Δρ Φρανκ έχει ξοδέψει αμέτρητες ώρες από τις εκλογές του 2020, ακολουθώντας τα δεδομένα των εκλογικών επιστροφών κομητεία ανά νομό σε πολιτείες όπως το Οχάιο, η Πενσυλβάνια και το Κολοράντο για να αναφέρουμε μερικές.

Η επιστημονική και μαθηματική έρευνα του Δρ Φρανκ αποκάλυψε ότι υπήρξε απολύτως μαζική απάτη στον κυβερνοχώρο στις εκλογές του 2020.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Νέα στοιχεία για το πώς ξένοι και εγχώριοι εχθροί χρησιμοποίησαν υπολογιστές για να χακάρουν τις εκλογές του 2020.

ΚΛΗΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ

Ακολούθησε το ισχυρό ντοκιμαντέρ «Wake Up Call», στο οποίο ο απόστρατος συνταγματάρχης Phil Waldron από τον στρατό των ΗΠΑ εξηγεί πώς το εκλογικό λογισμικό που χρησιμοποιείται στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο ανήκει στην Κίνα, η οποία το χρησιμοποιεί ως εργαλείο στην ατζέντα τους για τον κόσμο. κυριαρχία (υπό την καθοδήγηση των ελίτ, που ελέγχουν την Κίνα).

Ο συνταγματάρχης Πάουελ επισημαίνει επίσης πώς δημόσιοι εχθροί όπως ο Τζορτζ Σόρος χρησιμοποιούν τον υπερβολικό πλούτο τους για να αγοράσουν και να δωροδοκήσουν τα μέσα ενημέρωσης, τις κυβερνήσεις και τον στρατό, για να ανατρέψουν ολόκληρα έθνη για την προώθηση των άθλιων ατζέντηδων τους.

Παρακολουθήστε το WAKE UP CALL τώρα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

2000 MULES – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

Τώρα υπάρχει μια άλλη εντυπωσιακή παραγωγή που σβήνει το καπάκι από αυτό το έγκλημα κατά του λαού.

Το «2000 Mules» δείχνει πλάνα βιντεοεπιτήρησης και δεδομένα γεωγραφικής παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων από όλη την Αμερική, τα οποία δείχνουν πώς περίπου 2.000 άνθρωποι γέμιζαν κάλπες σε πολιτείες αιώρησης με πλαστά ψηφοδέλτια.

Μερικά από αυτά τα «μουλάρια» πήγαν σε πάνω από 30 κάλπες σε μια νύχτα!

Νόμιζαν ότι δεν θα μάθαμε ποτέ.
Εκαναν λάθος.

Το «2000 Mules», ένα ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από τον Ντινές Ντ’ Σόουζα, αποκαλύπτει εκτεταμένη, συντονισμένη νοθεία ψηφοφόρων στις εκλογές του 2020, αρκετή για να αλλάξει το συνολικό αποτέλεσμα.

Με βάση την έρευνα που παρέχεται από την ομάδα εκλογικής ακεραιότητας True the Vote, το «2000 Mules» προσφέρει δύο είδη αποδεικτικών στοιχείων: γεωγραφική παρακολούθηση και βίντεο.

Τα στοιχεία γεωγραφικής παρακολούθησης, που βασίζονται σε μια βάση δεδομένων 10 τρισεκατομμυρίων ping κινητών τηλεφώνων, αποκαλύπτουν ένα περίπλοκο δίκτυο πληρωμένων επαγγελματιών πρακτόρων που ονομάζονται mules που παραδίδουν δόλιες και παράνομες ψήφους σε ταχυδρομικά ταχυδρομεία στις πέντε βασικές πολιτείες όπου αποφασίστηκαν οι εκλογές.

Αποδεικτικά βίντεο, που ελήφθησαν από επίσημες κάμερες παρακολούθησης που έχουν εγκαταστήσει τα ίδια τα κράτη, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία γεωγραφικής παρακολούθησης.

Η ταινία ολοκληρώνεται εξερευνώντας πολλούς τρόπους για να αποτρέψετε την επανάληψη της απάτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Εδώ και δεκαετίες, οι εκλογές σε όλο τον κόσμο έχουν στηθεί για να τοποθετηθούν οι μαριονέτες των εγκληματικών οικονομικών ελίτ, που χρησιμοποιούν τον υπερβολικό πλούτο τους για να προωθήσουν μια σκοτεινή ατζέντα παγκόσμιας κυριαρχίας.

Αυτό τεκμηριώνεται ξεκάθαρα από κορυφαίους εμπειρογνώμονες από τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, το Βρετανικό Ναυτικό, το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες και μια σειρά από δικηγόρους και έναν δικαστή, στα Μεγάλα Αποδεικτικά Ενόρκων .

Φροντίστε να κάνετε λήψη αυτού του βασικού εγγράφου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΟΡΚΟΥ 1

Μεγάλα αποδεικτικά της κριτικής επιτροπής 1

ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Το λογισμικό Election είναι προγραμματισμένο ειδικά για να επιτρέπει μαζική απάτη. Ειδικοί IP από την Ολλανδία αποκάλυψαν πώς το λογισμικό ψηφοφορίας είναι το λιγότερο ασφαλές από οτιδήποτε έχουν δει ποτέ.

Είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε και οι ψήφοι μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Αυτοί οι ειδικοί λογισμικού είπαν :

“Αν ήθελαν να κάνουν αυτό το λογισμικό τόσο ευάλωτο όσο είναι επίτηδες – δεν θα το είχαν κάνει αλλιώς.”

Αυτό που θα έπρεπε να είναι το πιο ασφαλές λογισμικό στον κόσμο – καθώς καθορίζει ποιος θα κυβερνά τα έθνη – είναι στην πραγματικότητα το λιγότερο ασφαλές, με ορθάνοιχτες πύλες παντού.

Ως αποτέλεσμα, τα έθνη υποφέρουν κάτω από τα σκληρά νύχια των εγκληματιών, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί μέσω εξαιρετικά οργανωμένης εκλογικής νοθείας.

Δεκάδες έθνη που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκρατία είναι στην πραγματικότητα κραυγαλέες δικτατορίες στις οποίες καταστέλλεται η φωνή του λαού και οι εγκληματίες τοποθετούνται για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών που δρουν στα παρασκήνια.

ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γερμανία και βασικά σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν ιστορικά πρωτοφανή κινήματα ελευθερίας.

Οι κυβερνώντες πολιτικοί εκτίθενται ως ψυχοπαθείς που είναι, δολοφονώντας εκατομμύρια αθώα παιδιά μέσω επιβεβλημένων θανατηφόρων ενέσεων και αναγκάζοντας μόνιμα εκατοντάδες εκατομμύρια με αυτά τα ενέσιμα βιοόπλα.

Για αποδείξεις αυτής της γενοκτονίας εμβολίου, ανατρέξτε στην Αναφορά Θανάτου Εμβολίου .

Εν τω μεταξύ, καταστρέφουν επίσης τις οικονομίες των εθνών τους μέσω καταστροφικών lockdown και κλέβουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων των ανθρώπων τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ

κάλυψη της αναφοράς θανάτου από εμβόλιο

ΛΗΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Αυτά τα απερίγραπτα φρικτά εγκλήματα διαπράττονται με το πρόσχημα της «φροντίδας για την υγεία σου», ενώ κάθε αποδεδειγμένη αποτελεσματική και σωτήρια  θεραπεία  για τον κορωνοϊό είναι εκτός νόμου.

Τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτονται από χιλιάδες δικηγόρους, επιστήμονες και γιατρούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ιδρύσει εκατοντάδες οργανώσεις ελευθερίας σε όλο τον κόσμο ( δείτε τον Κατάλογο Παγκόσμιας Ελευθερίας ).

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε τέτοια παγκόσμια κατακραυγή κατά της κυβερνητικής διαφθοράς, από ένα κίνημα τόσο μεγάλο που νανίζει όλες τις προηγούμενες επαναστάσεις από την ύπαρξη της ανθρωπότητας.

Εκατοντάδες εκατομμύρια έχουν γεμίσει τους δρόμους κάθε έθνους και ταινίες και βίντεο που τεκμηριώνουν τα εγκλήματα των διαβολικών ηγεμόνων έχουν προβληθεί δισεκατομμύρια φορές.

Ωστόσο, αυτοί οι ανελέητοι τρελοί, που δεν σκέφτονται δύο φορές να συντρίψουν τα κεφάλια εκατομμυρίων αθώων στα έθνη τους, υποτίθεται ότι επανεκλέγονται όλοι από το κοινό.

Ο παραλογισμός αυτού είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστικό και δείχνει πώς οι δημοκρατίες είναι μια ψευδαίσθηση για να κατευνάσουν το ανίδεο κοινό, ενώ οι κυβερνώντες απλώς συνεχίζουν να τοποθετούν τις μαριονέτες τους για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς των οικονομικών ελίτ, που είναι οι πραγματικοί ελεγκτές των εθνών.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ

νεκρή η εκλογική νοθεία

B ut η παλίρροια γυρίζει.

Με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020, οι εγκληματίες πήγαν πολύ μακριά.

Η απελπισία τους να απομακρύνουν τον πιο δημοφιλή πρόεδρο σε όλη την αμερικανική ιστορία, που γέμιζε κάθε συγκέντρωση με δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές, τους ώθησε να γίνουν απρόσεκτοι.

Οι συνήθεις μέθοδοι κλοπής εκλογών δεν ήταν αρκετές – έπρεπε να εφαρμόσουν πρόσθετες μεθόδους, που ήταν εύκολο να πιαστούν.

Με την κυκλοφορία του «2000 Mules», ακολουθώντας τα «Wake Up Call», «Absolute Proof» και «Italy Did It», τα στοιχεία για εκλογική νοθεία γίνονται τόσο συντριπτικά, που στο τέλος θα συντρίψουν το κεφάλι. από αυτά τα φίδια.

 Η Αμερική οδηγεί τον δρόμο για τον υπόλοιπο κόσμο, αποκαλύπτοντας πώς οι εκλογές δεν είναι παρά ένα δημόσιο θέατρο, που χρησιμοποιείται για να κοροϊδεύει τον κόσμο ενώ τοποθετεί τις μαριονέτες.

Αυτή είναι μια επανάσταση που θα αποκαλύψει τελικά αυτούς τους απατεώνες που λειτουργούν στα παρασκήνια.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνείται επί του παρόντος να εξετάσει καν τα στοιχεία (που δείχνει ποιανού πλευρά βρίσκονται αυτοί οι διεφθαρμένοι δικαστές), αλλά η άρνησή τους δεν θα διαρκέσει.

Τα στοιχεία που αναφέρονται εδώ είναι ακόμα μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Πολλά περισσότερα έχουν αποκαλυφθεί και θα συνεχίσει να συσσωρεύεται μέχρι να γίνει μια χιονοστιβάδα που θα καταρρεύσει στα οχυρά των κακών.

Πιστεύω ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι εκλογές σε όλο τον κόσμο να γίνουν ασφαλείς στο μέλλον, καθώς η εκτεταμένη διαφθορά εκτίθεται σε όλη την ανθρωπότητα, σε όλους όσους έχουν μάτια να δουν.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα.

Κατεβάστε τα βίντεο και διανείμετε τα με κάθε δυνατό τρόπο.

Στείλτε τα σε αξιωματούχους στην πόλη, την κομητεία και τη χώρα σας.

Παρακαλώ μην κάθεστε αδρανείς παρατηρώντας τα πάντα, αλλά γίνετε ήρωας. Χρησιμοποιήστε τους πόρους σας για να κάνετε τη διαφορά και να σώσετε τον κόσμο από την τυραννία.

Ας γίνουμε ένας στρατός ελευθερίας, αλήθειας και ελπίδας που αλλάζει την παλίρροια. Οι εγκληματίες είναι το 0,0001 % – εμείς είμαστε το 99,999%.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς εξακολουθούμε είτε να αγνοούμε είτε να είμαστε παθητικοί. Έχουμε την ευκαιρία να σηκωθούμε και να κάνουμε κάτι δυνατό.

Και αν μπορείτε, τότε παρακαλούμε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας.

Είμαστε κάτω από επιθέσεις διαφόρων ειδών, προσπαθώντας να μας φιμώσουν.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας περισσότερο από ποτέ.

Ας σταθούμε μαζί για τον κόσμο και το μέλλον των παιδιών μας.

Μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτό το ρεύμα. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση, κατεβάστε τα βίντεο, διαδώστε την αλήθεια, γίνετε δυνατοί και ξεκάθαροι και υποστηρίξτε τη δουλειά μας παρακαλώ!

elections

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>