«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι παγκόσμιοι δολοφόνοι (Π.Ο.Υ), ετοιμάζουν νέα φρίκη να αντικαταστήσουν τον Κορονοπιο! Όλοι μας πρέπει πάση θυσία να ενημερώσουμε τον κόσμο, να αντιδράσει/ και να σταματήσει τους δολοφόνους. ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Να πως κάνουν πλύση εγκεφάλου στους λαούς…. μπήκα στις (Εξατομικευμένες ειδήσεις), στα 50 μεγαλύτερα διεθνή πουστοκαναλα τα 45 ξεκινούσαν  με το παρακάτω θέμα/ και πακέτο. πόσο καλό μας κάνει το νέο εμβόλιο του Κορονοιου!!!!!!!! Βάλτε με τον νου σας πόσα λεφτά ρίχνουν ο ΠΟΥ και οι φαρμακοβιομηχανίες για να σε πείσουν;;;;;; Όσο πλησιάζουμε στην Ατζέντα 2030, τόσο ποιο επικίνδυνοι γίνονται οι δολοφόνοι, την ημερομηνία αυτή έχουν βάλει ως στόχο να επιβληθούν παγκοσμίως.

  ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει τον πρώτο θάνατο στο Μεξικό από τη γρίπη των πτηνών που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ σε ανθρώπους

Ο 59χρονος ήταν το πρώτο εργαστηριακά επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλυνσης από τον υποτύπο A(H5N2) του ιού που έχει αναφερθεί σε πουλερικά στη χώρα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ένας θάνατος προκλήθηκε από το πρώτο εργαστηριακά επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλυνσης από έναν υπότυπο της γρίπης των πτηνών.

Ο ΠΟΥ είπε ότι ο 59χρονος κάτοικος του Μεξικού πέθανε στις 24 Απριλίου μετά από πυρετό, δύσπνοια, διάρροια, ναυτία και γενική δυσφορία.

Αυτό ήταν το πρώτο εργαστηριακά επιβεβαιωμένο κρούσμα μόλυνσης από τον υποτύπο A(H5N2) της γρίπης των πτηνών που αναφέρθηκε παγκοσμίως και η πρώτη μόλυνση από τον ιό H5 σε άτομο που αναφέρθηκε στο Μεξικό.

Το θύμα δεν είχε ιστορικό έκθεσης σε πουλερικά ή άλλα ζώα, είπε ο ΠΟΥ. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις υποτύπου A(H5N2) της γρίπης των πτηνών σε πουλερικά στο Μεξικό.

Το άτομο είχε πολλαπλές υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και ήταν κλινήρης για τρεις εβδομάδες, για άλλους λόγους, πριν από την έναρξη των οξέων συμπτωμάτων, δήλωσε ο ΠΟΥ.

https://www.nbcnews.com/health/health-news/confirms-first-death-mexico-bird-flu-never-seen-humans-rcna155745

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>